Dodaj do ulubionych

AMBER-Palikot&Wojewódzki

26.07.23, 18:04
Ten lump,który chciał zabić i wypatroszyć Prezydenta Kaczyńskiego teraz wspólnie z Wojewódzkim-TVN przekręcił około 10 tyś debili na 140 mln.
I wiecie,że wcale mi tych debili nie szkoda,ze dają się naciągać takim "biznesmenom" Palikot to "wychowanek"Tuska. Taki Januszek biznesu:

www.money.pl/gospodarka/janusz-palikot-ma-kolejny-problem-trafi-pod-lupe-skarbowki-6923113540479616a.html
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re: AMBER-Palikot&Wojewódzki 26.07.23, 18:11
      https://pbs.twimg.com/media/F14GHtNXgAElF0f?format=jpg&name=small
    • m.maska Re: AMBER-Palikot&Wojewódzki 27.07.23, 11:48
      Tez mi nie zal, chciwosc nigdy nie poplacala - z sympatii do tego starzejacego sie nastolatka zainwestowali zeby on mogl sobie jezdzic Lamborghini - dobrze.
      • rena-ta49 Re: AMBER-Palikot&Wojewódzki 12.10.23, 07:30
        Łącznie blisko 339 mln zł długów u 4 tysięcy osób. Są tu zarówno osoby prywatne, które zainwestowały w pożyczki spółki Tenczynek ponad pół miliona zł, jak i np. znani sportowcy, ponad 800 tys. zł miała zainwestować jedna z najlepszych narciarek.
        Gdzie platfusy tam przewały!!
        • al-szamanka Re: AMBER-Palikot&Wojewódzki 13.10.23, 22:03
          rena-ta49 napisała:

> Łącznie blisko 339 mln zł długów u 4 tysięcy osób. Są tu zarówno osoby prywatne
          > , które zainwestowały w pożyczki spółki Tenczynek ponad pół miliona zł, jak i n
          > p. znani sportowcy, ponad 800 tys. zł miała zainwestować jedna z najlepszych na
          > rciarek.
          > Gdzie platfusy tam przewały!!

Piniadze u nich zawsze sie rozplywaja, dlatego ciagle gadali, ze tych piniendzy nigdy nie bylo i nie bedzie.
      • rena-ta49 Re: AMBER-Palikot&Wojewódzki 13.10.23, 07:25
        m.maska napisała:

> Tez mi nie zal, chciwosc nigdy nie poplacala - z sympatii do tego starzejacego
        > sie nastolatka zainwestowali zeby on mogl sobie jezdzic Lamborghini - dobrze.
        >

Ja to porównuję z grą w 3 karty,chciwym się wydaje ,ze mogą wygrać,nic mylnego!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka