aangaa
08.05.22, 09:20
Mój mąż to bardzo przykładny facet zawsze o mnie dbał niestety podczas imprezy po dużej ilości alkoholu wyjeździe zdradziłam go oczywiście mu się do tego przyznałam on że łzami oczach powiedział że dała mu 2tygodnie bo przemyśleć co z nami będzie bardzo żałuję tego co zrobiłam po czasie 2tugodni przyszedł z zlami w oczach i mi powiedział że go mocno zraniłam i że postara się zbudować nasz związek od nowa pod jednym warunkiem że jako zadość uczynienie przez 14 dni wezmę urlop i będę mu dogodzić w sexie wg. Jego Upodobań po czym dodał że anal czy też lodzik to będzie w tym czasie podstawa jednakże. Wiem że muj mąż lubi ostrzejszy sex a ja uważam że ten ostry sex to nic innego jak poniżenie kobiety ale hcialm się dowiedzieć co mnie czeka odpowiedział tak moje fantazje erotyczne
o których ci nie muwiłem bo nie chciałaś słuchać to po pierwsze po drugie ci nie powiem co to będzie po trzecie mogę ci gdzie będziemy tylko ty i ja i nikt inny ale też odrazy ci powiem to przyjemność ma być dla mnie nie dla cb daje ci czas 2dni na podjęcie decyzji I teraz drodzy ludzie z forum co o tym sądzicie co powinnam zrobić boję się tego co zaplanował z drugiej strony go strasznie kocham i naprawdę żałuję tego co zrobiłam