tadeusz_ski.51 14.06.08, 08:20 pl.wikipedia.org/wiki/Osobowo%C5%9B%C4%87 sjp.pwn.pl/lista.php?co=osobowo%B6%E6 ... 2. «całość stałych cech psychicznych i mechanizmów wewnętrznych regulujących zachowanie człowieka» Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tadeusz_ski.51 Re: Osobowość 16.06.08, 11:17 kassa10 napisała: > a ja wredną... --------- Na ile "wredną"? Jaką stosujesz skalę i kryteria oceny? W jakiej mierze ta "wredność" wynika z dziedziczenia po przodkach a ile jest nabytej? Czy starasz się być mniej "wredna" czy raczej odwrotnie? Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ahaaaa, silną? 16.06.08, 11:19 samantha.1 napisała: > Osobowość mam silną ,jak sądzę;P ------- Tzn. jaką? Pod jakim względem? Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Ahaaaa, silną? 16.06.08, 17:48 Pod każdym Tadziu, Cechuje mnie silna wola i pewność siebie. Lubię dominować w otoczeniu i nie brakuje mi zdolności przywódczych. Jestem bardzo krytyczna dla otoczenia. Mam silne poczucie godności. I żałuję że nie potrafię odgrywać roli słabej kobietki, takich kobiet jak ja faceci się boją!! Odpowiedz Link
tadeusz_ski.51 Ahaaaa, typ samicy alfa? ;) 16.06.08, 19:19 Tak określa się w zoologii samicę - przywódczynię grupy. Dodam, że też modliszki są takie groźne i wcale nie dlatego, że ciągle się modlą, bo o ile wiem, są ateistkami, ale dlatego, że po zapłodnieniu, żywią się samcami! Zgroooozaaaa!! )) Odpowiedz Link