legwan4 08.09.08, 19:53 Nie wiem,czy u Was też zmieniła się czcionka??tzn zrobiła się mała na forum gazety??....Czy w moim topie,coś się poprzestawiało??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darima_ka Re: Coś się dzieje??? :((((( 08.09.08, 20:12 U mnie Legwanko wszystko ok może w Twoim topku coś ? Odpowiedz Link
legwan4 Re: Coś się dzieje??? :((((( 08.09.08, 20:18 Taka malutka czcionka,że jeszcze trochę,to będę musiała używać grubej lupy...(((((( I zrobiło się to nagle,gdy weszłam na forum Kuchnia.Próbowałam w ustawieniach,ale bez skutecznie(( Odpowiedz Link
darima_ka Re: Coś się dzieje??? :((((( 08.09.08, 20:21 W zakładfce u góry "Widok" masz rozmiar tekstu może atm spróbuj zmienić? Odpowiedz Link
legwan4 Re: Coś się dzieje??? :((((( 08.09.08, 20:24 Dzięki,zrobiłam powiększenie.....Kurna,czuję się jak ślepa starowina :[ Odpowiedz Link
darima_ka Re: Coś się dzieje??? :((((( 08.09.08, 20:30 Hi,hi no wiesz? kiedyś sobie tez chyba przypadkiem to zrobiłam Odpowiedz Link
darima_ka Re: Coś się dzieje??? :((((( 08.09.08, 20:31 Masz chyba te same objawy , które u mnie występują, czyli panika DD Odpowiedz Link
darima_ka Re: Coś się dzieje??? :((((( 08.09.08, 20:24 Jeśli oczywiście to coś pomoże? i używasz przegladarki Firefox, w innej musi być chyba podobnie? Odpowiedz Link
legwan4 Re: Coś się dzieje??? :((((( 08.09.08, 20:34 Podłączyłam drukarkę,by mieć nowe rozkład autobusów...niestety gucio wyszło.Drukarka zastrajkowała,chociaż dostała świeżutki tusz;P...Potem weszłam na fora i oczom nie wierzę,zmalała czcionka.Nic nie grzebałam,a tu zonk Odpowiedz Link
darima_ka Re: Coś się dzieje??? :((((( 08.09.08, 20:37 Może w drukarce było ustawione na małą czcionke? zrezsta , szkoda dywagowac ważne że jest dobrze DD Odpowiedz Link
darima_ka Masz drukarkę HP ? 08.09.08, 20:37 Mnie nie tak dawno tez starajkowała ,a w serwisie nic nie znależli i jest ok Odpowiedz Link
legwan4 Re: Masz drukarkę HP ? 08.09.08, 20:44 Oczywiście HPMiewa humory,ale nie jest zła....i jeszcze kseruje Odpowiedz Link
darima_ka Re: Masz drukarkę HP ? 08.09.08, 20:45 Potwierdzam są dobre, tylko te tusze drogie jak cholera , np. do zdjęć;PP Odpowiedz Link
darima_ka Ja panikara jestem.... 08.09.08, 20:42 Jak coś się dzeje z kompem, na szczęscie mój monitor od kilku dni zachowuje się znów normalnie, ma jakieś humory czasem sobie gasnie, by po chwili znów normalnie funkcjonować ;PP Odpowiedz Link
legwan4 Re: Ja panikara jestem.... 08.09.08, 21:19 Sprzęt tak ma...A mówi się,że kobieta zmienną jest;PPP Powiem,nie próbowałam jeszcze drukować zdjęć...przymierzam ,jak pies do kota Odpowiedz Link
darima_ka Re: Ja panikara jestem.... 08.09.08, 21:32 Rzadko drukuję , z powodu kosztów wyskokich, taniej wychodzi, druk z netu , jeśli juz wolę miec fotki na płycie ;P Odpowiedz Link
legwan4 Re: Ja panikara jestem.... 08.09.08, 21:37 Ja wolę właśnie płytkę;DDD,znacznie taniej;PP Odpowiedz Link
skorpionica11 Re: Coś się dzieje??? :((((( 09.09.08, 11:36 legwan4 napisała: > Nie wiem,czy u Was też zmieniła się czcionka??tzn zrobiła się mała: ( na forum > gazety??....Czy w moim topie,coś się poprzestawiało??? nic sie nie zmienilo Odpowiedz Link
sequndant Re: Coś się dzieje??? :((((( 09.09.08, 12:34 Nic się nie stało,chociaż czcionka była mała Ja coś takiego wykombinowałem,że wszedłem w swoje ustawienia, wybrałem czcionkę i zapisałem ustawienia. Następnie wszedłem na forum i kliknąłem "odśwież bieżącą stronę" - mi to pomogło i literki są w sam raz )) Odpowiedz Link