darima_ka 27.11.08, 16:18 Nie dość że łeb mnie boli i w PLUS GSM mnie wk...wili, to jeszcze tu ktoś znów rozrabia? Jeśli powiecie że forum ma być zamknięte to nie ma problemu, tak zrobimy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gazetowe_konto_z_debetem Re: Nooo ,żesz w mordę 27.11.08, 16:22 Wstrzymuję się od głosu. Znasz moje zdanie. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Nooo ,żesz w mordę 27.11.08, 16:23 Szkoda,że ktoś nie zareagował odpowiednio wcześnie nożyczkami Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Pytanie techniczne. 27.11.08, 16:26 Czemu pousuwałaś posty zamiast całego wątku? Pytam tylko z ciekawości. Chyba nie było tu nikogo z nożyczkami... Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pytanie techniczne. 27.11.08, 16:29 Chyba na to samo wychodzi? ale mogę i cały wątek, to chyba nie ma znaczenia? muszę się wylogować i zobaczyć jaka jest różnica Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Pytanie techniczne. 27.11.08, 16:31 Taka różnica, że wątek jest tylko nie można przeczytać postów. Nie robi mi to różnicy, to Twoje forum Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Pytanie techniczne. 27.11.08, 16:33 Na moje oko lepiej to wygląda Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pytanie techniczne. 27.11.08, 16:36 Ok teraz muszę trochę ochłonąć i coś od bólu a gdzie ten śnieg z deszczem bo u mnie nie ,al;e głowa mnie boli okropnie, a ja barometr jestem Odpowiedz Link
zak-1 Re: Pytanie techniczne. 27.11.08, 16:41 Głowa boli na zmianę pogody , czy na cośokreślonego ? Np., deszcze mnie boli kontuzjowane kolano na zmoiane aury. Dobrze ,ze to usunęłaś Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pytanie techniczne. 27.11.08, 16:45 Głowa mnie boli na każdą zmianę czy to pogody , czy też ciśnienia, dodatkowo się zdenerwowałam , i tak już chyba do wieczora będę teraz "jojczyć " ;P Odpowiedz Link
gazetowe_konto_z_debetem Re: Pytanie techniczne. 27.11.08, 16:41 Chyba niedaleko Ciebie tak pomiędzy Bytomiem a Rudą Śląską Bierz coś od bólu i nie przejmuj się trollami. Odpowiedz Link
darima_ka Re: Pytanie techniczne. 27.11.08, 16:49 No właśnie wzięłam. muszę chociaż chwilę odpocząć Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Ja Ci poradzę 27.11.08, 20:38 Rób jak chcesz. Bylebyś mnie na listę wciągła, bo inaczej urządzę Ci koci chór pod oknem kartki.onet.pl/1844,,,,,flashowe-miau_miau,kartki.html (z głośnikami proszę) A mówiąc poważnie, jeśli ktoś nie robi zadym, to chyba mu wszystko jedno, czy forum jest otwarte czy zamknięte. Wchodzi na swój nick i pisze, tak jak do tej pory pisał. Odpowiedz Link
blue_monique Re: Ja Ci poradzę 27.11.08, 21:08 JA nie robię zadym, a nie jest mi wszystko jedno... Jestem za zamknięciem forum, pisze na kilku i tam nigdy nie jest tak jak czasem tutaj ... Odpowiedz Link
zak-1 Re: Ja Ci poradzę 27.11.08, 21:18 Mnie to jest obojętne . Piszę co chcę i nie zmieniam sie i ników swoich też ....a moze jestem nudny ...kurcze muszę to przemyśleć )) Odpowiedz Link
pmisiek_kosmaty Re: Ja Ci poradzę 27.11.08, 21:41 Fakt, ja też uciekam na ukryte. Ti jest jedybe otwarte, na którym bywam. Na kilku innych próbowałam, lecz jeszcze szybciej uciekłam. Jednak - decyzja o zamknięciu forum należy do właściciela. Bez względu na decyzję, się tu przyturlam w miarę możliwości Odpowiedz Link
darima_ka Do Blue_monique 28.11.08, 17:17 Bardzo Cię przepraszam za wczorajszy incydent z trollem, jest mi przykro , wiem że Ty na Forum zadym nie robisz , moja rada na przyszłość: ignorowanie trolla ,nie podejmowanie dyskusji. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nooo ,żesz w mordę 28.11.08, 13:44 Nie jestem za zamykaniem forum , dobrze że usunęłaś ten wątek, można przecież jeszcze osobnika zbanować Odpowiedz Link
t6849r Re: Nooo ,żesz w mordę 28.11.08, 13:57 Nie wiem, czy dobrze rozumiem, ale czy chcecie zlikwidować to forum ? Ledwo co znalazłem to miejsce, a już zamykacie Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nooo ,żesz w mordę 28.11.08, 13:59 Nie chodzi o likwidację tylko o możliwość wchodzenia tylko osób zapisanych na to forum , reszta przyjmowana jest po akceptacji Adminki Teraz jak widzisz każdy może pisać nawet trolle Odpowiedz Link
t6849r Re: Nooo ,żesz w mordę 28.11.08, 14:07 To ja się zapisuję. Tylko u kogo mam to zgłosić ? Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nooo ,żesz w mordę 28.11.08, 14:32 Spoko , przecież decyzja nie zapadła , a jeśli już zapadnie to Adminka sama z "automatu" Cię wpisze na listę uczestników Odpowiedz Link
europa.1 Re: Nooo ,żesz w mordę 28.11.08, 14:38 Powiem tak: każdy rodzaj for ma swoje wady i zalety. Na otwartych włażą trolle, na zamkniętych - czy się chce, czy nie - prędzej lub później tworzą się TWA... Zresztą...decyzja w rękach założycieli. Życzę trafnego wyboru Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Nooo ,żesz w mordę 28.11.08, 14:41 Dlatego właśnie nie optuję za zamykaniem ,żeby uniknąć tego TWA Odpowiedz Link
zak-1 Re: Nooo ,żesz w mordę 28.11.08, 14:48 cZy to TWA to tow.wzaj. asek.??? bo ja taki mało kapowity jestem ? Odpowiedz Link
europa.1 Re: Nooo ,żesz w mordę 28.11.08, 14:50 Eeeeeeeeeeee tam, jaki skromniś...załapałeś prawidłowoDD Odpowiedz Link
samantha.1 Re: Nooo ,żesz w mordę 29.11.08, 06:35 ERA takie samo dziadostwo, też były problemy, klient liczy się tylko ,kiedy duży abonament płaci Odpowiedz Link