nikitka84 17.09.05, 23:08 www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=683024 i ktos mi jeszcze powie, ze wielkos biustu ma znaczenie;P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa Re: sliczna fotka 18.09.05, 11:39 nikitka84 napisała: > www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=683024 i ktos mi jeszcze powie, ze > wielkos biustu ma znaczenie;P jasne że ma. jakby miała większe piersi wyszłoby to o wiele lepiej. Odpowiedz Link
evil.86 Re: sliczna fotka 18.09.05, 12:10 Ja tez mysle ze gdyby miala wieksze to by wyszlo lepiej. Ale wieksze to znaczy TROSZKE WIEKSZE A albo B. Nie wyobrazam sobie tego zdjecia z modelka z biustem C, D a o wiekszych to juz nie wspomne... Odpowiedz Link
18_lipcowa Re: sliczna fotka 18.09.05, 12:14 evil.86 napisała: > Ja tez mysle ze gdyby miala wieksze to by wyszlo lepiej. Ale wieksze to znaczy > TROSZKE WIEKSZE A albo B. Nie wyobrazam sobie tego zdjecia z modelka z biustem > C, D a o wiekszych to juz nie wspomne... jestem jak najbardziej za B lub C. Do aktów, obrazów nie trzeba mieć małych piersi, trzeba mieć dobre proporcje, a to u kobiety oznacza jakiś tam biust. Jak otworzyłam to zdjęcie to moje pierwsze wrażenie było - dziecko, drugie - może to facet. Dopiero musiałam się dobrze przyjrzeć by zobaczyć kobiete... Odpowiedz Link
nikitka84 Re: sliczna fotka 18.09.05, 12:20 A mi sie podoba. I uwazam, ze modelka wyglada bardzo kobieco. I nie wygladala by bardziej, jakby miala wiekszy biust. Ale kazdy moze miec swoje zdanie. Odpowiedz Link
18_lipcowa Re: sliczna fotka 18.09.05, 12:49 nikitka84 napisała: > A mi sie podoba. I uwazam, ze modelka wyglada bardzo kobieco. I nie wygladala > by bardziej, jakby miala wiekszy biust. Ale kazdy moze miec swoje zdanie. Mi też się podoba. Zdjęcie całkiem ok, dziewczyna też ok, ale na plan pierwszy niestety rzuca się brak biustu i myśl " fajne zdjęcie ale szkoda, że ma takie małe cycki". Zdecdowanie bardziej kobieco wyglądałaby z biustem, no ale każdy może miec swoje zdanie. Odpowiedz Link
evil.86 Re: sliczna fotka 18.09.05, 13:07 To moze masz problemy ze wzrokiem...? Aby byly dobre proporcje to kobieta wcale nie musi miec duzego biustu. Ponadto wezmy pod uwage ze ta modelka ma rece w gorze co splaszcza biust, a raczej go rozciaga. Co do kobiecosci to dla kazdego inna fogura kobiety moze byc kobieca. Wileu mezczyzn lubi kragle ksztalty- cyli duzy biust, konkretna pupa. A wielu mezczyzn lubi takze figure modelki. Moj chlopak na szczescie nalezy do tej grupy Odpowiedz Link
18_lipcowa Re: sliczna fotka 18.09.05, 13:25 evil.86 napisała: > To moze masz problemy ze wzrokiem...? Nie , nie mam problemów. > Aby byly dobre proporcje to kobieta wcale nie musi miec duzego biustu. No raczej uważam że powinna mieć ten biust trochę zaznaczony chociaż. To są proporcje. A tymczasem modelka wygląda jakby miała tyle samo w talii co w biuście. Ponadto > wezmy pod uwage ze ta modelka ma rece w gorze co splaszcza biust, a raczej go > rozciaga. Co nie zmienia faktu że tego biustu prawie nie ma. Co do kobiecosci to dla kazdego inna fogura kobiety moze byc kobieca. > Wileu mezczyzn lubi kragle ksztalty- cyli duzy biust, konkretna pupa. A wielu > mezczyzn lubi takze figure modelki. Moj chlopak na szczescie nalezy do tej grup > y Odpowiedz Link
hippophae Re: sliczna fotka 18.09.05, 17:12 Ładne, a tak ogólnie krzyczenie o wyższosci dużych biustów akurat na tym forum uważam za czystą złośliwość. To że mi się nie specjalnie podobają ludzie z nadwagą nie znaczy że zaraz pójdę na forum dla puszystych i będę pisać jacy oni są obrzydliwi... Przydałoby się trochę wyczucia... Odpowiedz Link
nikitka84 Re: sliczna fotka 19.09.05, 00:22 Podpisuje sie pod Twoja wypowiedzia hippophae. Odpowiedz Link
luthien123 Re: sliczna fotka 18.09.05, 18:32 Tutaj pani tez ma malutki biuścik :) (choc samo zdjecie niezbyt mi sie podoba) www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=730907 , www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=725150 :))) Odpowiedz Link
18_lipcowa Re: sliczna fotka 18.09.05, 19:43 luthien123 napisała: > Tutaj pani tez ma malutki biuścik :) (choc samo zdjecie niezbyt mi sie podoba) > www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=730907 , > www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=725150 :))) szczerze????? okropnie to wygląda.... Odpowiedz Link
hippophae Re: sliczna fotka 18.09.05, 19:47 no niestety, mi też się żadne z tych zdjęć nie podoba Odpowiedz Link
niutaki Re: wiecie co? 18.09.05, 20:38 mi nie podoba się żadne z tych zdjęć, nie dość, że laska ma klatkę piersiową jak moja trzyletnia córka to jeszcze brak wcięcia w pasie. Odpowiedz Link
kobieta_jakubowa Re: wiecie co? 19.09.05, 01:54 niutaki napisała: > mi nie podoba się żadne z tych zdjęć, nie dość, że laska ma klatkę piersiową > jak moja trzyletnia córka to jeszcze brak wcięcia w pasie. Raczej nie podoba Ci się "obiekt" zdjęcia a nie zdjęcie. Zdjęcie to całość, kompozycja, cienie, itp. Tak na przyszłość... Pozdrawiam Odpowiedz Link
niutaki Re: a przepraszam to forum "fotografia"? 19.09.05, 08:00 czy mały biust? daruj sobie takie pouczenia. Odpowiedz Link
kobieta_jakubowa Nie musisz przepraszać, każdy może się pomylić. 19.09.05, 12:52 Przecież każdy widzi, co zostało napisane. Zdjęcie a obiekt to różnica. Pozdrawiam Odpowiedz Link
niutaki Re: Nie musisz przepraszać, każdy może się pomyli 21.09.05, 19:42 ja nie uważam, żebym się pomyliła. "śliczna fotka" ale dziwny zbieg okoliczności, że "obiekt" ma mały, o nie przepraszam, nie ma biustu. Faktycznie - różnica jest. Odpowiedz Link
bejbefish Re: sliczna fotka 18.09.05, 23:40 A tutaj kolejne fotki: www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=725960 www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=639234 www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=719964 Odpowiedz Link
nikitka84 Re: sliczna fotka 19.09.05, 00:01 Mi sie drugie podoba. Strasznie. Jaki ta pani moze miec rozmiar? Slicznie wyglada:) Odpowiedz Link
evil.86 Re: sliczna fotka 19.09.05, 17:49 Drugie i trzecie zdjecie sliczne!! Az mam ochote sie zostac modelka. Wlasciwie jak bylam mala dziewczynka to chcialam byc modelka ale mi sie nie uroslo ;) Zastanowie sie moze nad pozowaniem jakims ale nie mam za bardzo komu... Co do rozmiarow to mysle ze to sa biusciki A badz nawet AA. Ja mam chyba cos w podobie tego na fotce 2, podobny ale jednak inny troche ;) (po prostu chudsza jestem). Zwroccie tez uwage na komplementy pod adresem modelek pisane przez osoby oceniajace zdjecia Odpowiedz Link
bejbefish Re: sliczna fotka 19.09.05, 22:17 Evil, mam podobne refleksje :P. Mój kolega robi fajne zdjęcia, ale przecież nie pójdę do niego i nie powiem, że chciałabym żeby mi porobił akty :P. Co do biustów modelek, myślę, że A to maksimum... Więcej na pewno nie mają... Odpowiedz Link
evil.86 Re: ja chcę pozować! 19.09.05, 23:00 Cosik mi obcielo wypowiedz... No coz... Ja chce pozowac! Ale nie mam komu... Tzn.niby mam ale to nie jest artysta fotografik..A ja bym chciala oddac sie w rece fachowca, ze tak to nazwe... hihi.. Pozdrawiam Odpowiedz Link
bejbefish Re: ja chcę pozować! 19.09.05, 23:05 To może... fotoakt? :P. On chyba ciągle czeka :P. Odpowiedz Link
pmarski To zapozuj ;) 20.09.05, 09:24 Widzę, że macie teraz dziewczyny niezłą frajdę przeglądając kategorię Akt na plfoto.com. A o mnie się już nie pamięta... no ładnie, ładnie ;) Pozdrowienia dla wszystkich wannabe modelek na tym forum :) Paweł M. Odpowiedz Link
nikitka84 Re: sliczna fotka 19.09.05, 23:08 Bo mi sie ten drugi biuscik tez troche jak na A za maly wydaje, tylko ja mam AA i wydaje mi sie, ze mam jednak jeszcze mniejszy. Czyli co, AAA mam? A moze po prostu nikt mi dobrego zdjecia nie zrobil. Eh;P Odpowiedz Link
evil.86 Re: sliczna fotka 19.09.05, 23:13 dokladnie tak.. moj jeden kumpel ktory troszke sie fotografia interesuje i nawet czasem fajne fotki robi twierdzi ze jak sie dobrze ustawi modelke i rzuci odpowiednie swiatlo to mozna sprawic ze niezbyt umiesniony brzuch bedzie wygladal na umiesniony, maly biust na wiekszy itd... Ale w jego rece sie nie oddam ze wzgledu na przeszlosc ;) Odpowiedz Link
nikitka84 Re: sliczna fotka 19.09.05, 23:33 A ja sie wlasnie w lustrze dokladnie obejrzalam ze wszystkich stron, to chyba mam taki sam nawet:D I poza mi sie bardzo kozystna wydaje:D Odpowiedz Link
artiti Re: biust idealny 23.09.05, 13:38 ja w razie czego tez moge zdjecia Paniom zrobic :) a tak na marginesie - małe jest piękne co sie nie mieści w ręce jest zbędne każdy ma swój urok itd itp :) Odpowiedz Link
kulawazocha Re: biust idealny 03.10.05, 21:19 Wróćmy do realiów: www.plfoto.com/zdjecie.php?kategoria=akt&nast_kat=726102#Z Odpowiedz Link
nikitka84 Re: biust idealny 03.10.05, 23:30 No i ilus tam panow co komentuje uwaza, ze zdjecie emanuje zmyslowoscia:] A tu ktos ma jeszcze kompleksy:P Odpowiedz Link
kulawazocha Re: biust idealny 03.10.05, 21:41 Coś w naszym klimacie: www.plfoto.com/zdjecie.php?kategoria=akt&poprz_kat=730123#Z Odpowiedz Link
duzazmalymi Re: biust idealny 03.10.05, 22:36 Też tak wyglądam jak leżę :) Gorzej jest jak stoję. Ale ta modelka ma chyba sporą tę miskę A. Odpowiedz Link
bejbefish Re: biust idealny 05.10.05, 14:14 Oj ja to jednak tak nie wyglądam jak leżę :/. Modelka chyba faktycznie ma spore A. Albo przynajmniej legalne A ;). Odpowiedz Link
alter50 Re: sliczna fotka 09.10.05, 17:58 No bez przesady powiedziałbym,ale myśle ,że inne walory robia swoje......zresztą chyba jednak nie ma znaczenia Odpowiedz Link
bitch.with.a.brain Re: sliczna fotka 15.11.05, 14:14 www.plfoto.com/zdjecie.php?picture=320844 a co sądzicie o tym zdjeciu? Odpowiedz Link
nikitka84 Re: sliczna fotka 15.11.05, 20:24 Mi sie bardzo podoba:) I modelka nie jest jakos szczegolnie szczuplutka, jak to zazwyczaj bywa:) Fajne:) Odpowiedz Link
lauramini Re: sliczna fotka 19.11.05, 11:52 Naprawdę?????? No to śliczna jesteś, naprawdę. Zazdroszczę urody :)I masz piękne włosy Odpowiedz Link
bitch.with.a.brain Re: sliczna fotka 21.11.05, 20:53 dziekuje..teraz mam krotsze..ale fotka potwierdza że to forum dla mnie:D Odpowiedz Link