Dodaj do ulubionych

Kostiumy kąpielowe :))

30.04.09, 15:39
Do wykasowanie, za chwilę....
Szukam kostiumu... jeden mam mieć :)), ale coś bym jeszcze kupiła.
Listki - proszę bardzo..., wyszukiwanie 30F
www.tinyurl.pl?nFDeX5dJ
pierwsza strona - same czarne
druga strona- niemal same czarne plus kilka "zimnych" kolorów
trzecia strona - błeeee, tylko na basen
Czy ja MUSZĘ chcieć wyglądać szczuplej, w czerni oczywiście??? no muszę???
Obserwuj wątek
    • malagracja Re: Kostiumy kąpielowe :)) 30.04.09, 16:49
      www.biggerbras.com/fantasie-of-england-big-cup-bras-swim/fantasie-of-england-shanghai-underwire-balcony-bikini-top-5022.shtml
      www.amplebosom.com/acatalog/Anita_Swim.html
      www.icoste.com/199_Womens-Swimwear/Freya-Bamboo-Island-Underwired-Bandeau-Swimsuit-Black-30F.htm
      www.undiebox.com/30f.php?&q=1&l=822
      www.bra-sized-swimwear.com/fantasie-5145-5150-lima-2pc-set-30-40-dd-g.php?s=&c=1174&d=2078&q=11&p=1720&w=21
      Przypadkowo wyskoczylo w wyszukiwarce mi takze to:
      www.moosejaw.com/1/1/6504-arroyo-30f-sleeping-bag.html :D

A moze Comexim uszyje Ci jakis ladny? Moze zmienia troche design..:)
      • joankb Re: Kostiumy kąpielowe :)) 30.04.09, 17:18
        Wiem, wyszukiwałam i gdzie indziej...
        Na Shanghai czekam, a żaden inny freyowo-fantasiowy do mojego typu urody jakoś
        nie pasuje...
        Ja bym chciała taki np.:
        www.figleaves.com/uk/product.asp?product_id=BA-TR50
        albo coś w pomarańczach, albo ciepły popiel z różem, albo, albo, albo...
        • a_gneskka Re: Kostiumy kąpielowe :)) 30.04.09, 18:02
          Pomarańcz:
          tiny.pl/zpm8
          Tylko obwaiam się, że na żywo on może dać efekt zasłonki z okna prababci ;)
          • joankb Re: Kostiumy kąpielowe :)) 30.04.09, 20:45
            O_oooo :)). Widziałam na ebayu, ale omijałam.
            W zeszłym roku to był pierwszy jaki kupiłam. Niestety - z innym fasonem stanika.
            Okropnym i ostrzegam. Triangle, czy jak się to tam zwie. Przymierzało go potem
            ze 20 dziewczyn i na każdej leżał źle.
            Nie wpadło mi do głowy, że taki balkonikowy też jest. A kostiumowe balkoniki
            freyowe są fajne, tylko trochę małomiskowe. Powinnam poszukać 30FF :))
            Na żywo jest śliczny i dobrze mi w takim kolorze, przed lobby przeważnie
            miewałam coś w niebieskim (ciepłym) albo właśnie w takich pomarańczowych odcieniach.
            Dzięki - będę szukać. Tylko czemu toto takie drogie? To model sprzed dwóch lat...
            Zastanawia mnie jeszcze to:
            www.tinyurl.pl/?QrtPJeWA
            albo Bamboo Island.
            No, ale nie wiem jak te padded leżą, w tym roku są chyba pierwszy raz. I nie
            wiem jaki naprawdę jest odcień tych kolorow.
            • a_gneskka Re: Kostiumy kąpielowe :)) 01.05.09, 02:41
              Wszystko drogie :( Sama w zeszłym roku pazury gryzłam, ale się wykosztowałam na
              zieloną Sodę w regularnej cenie (triangle też próbowałam, na mnie leżał
              przyzwoicie, ale nie zachwycająco, i w balkoniku było o wiele lepsze zebranie)
              ... a chwilę potem upolowałam Fantasie za grosze - ot, złośliwość rzeczy martwych ;)
              Jakbyś chciała spróbować to na Bras&Honey mają różową Sodę w 30F za mało
              zdzierczą cenę:
              www.brasandhoney.com/freya-bra/freya-soda-rasberry/
              Te sodowe miski są dość elastyczne i można zaryzykować na styk, ale możliwe, że
              w za małym rozmiarze ta góra będzie się nieładnie wcinać w pierś (u mnie tak było).

A, jeszcze Freya Tequila Sunrise mogłaby Ci się spodobać, ale chyba niewiele
              rozmiarów jest już do dostania...
    • malagracja A moze... 30.04.09, 21:25
      Miss Mandalay? :>
    • malagracja La Senza! 30.04.09, 21:44
      Kurcze, a moze wlasnie cos z La Senzy? Widac, ze beda mieli duzo retro modeli.
      Co kilka dni dodaja kolejny fason.
    • turzyca Re: Kostiumy kąpielowe :)) 01.05.09, 00:05
      A Ewa Bien? Puscili 60 i 65 w kostiumach. Niestety nie wszystkich i oczywiscie
      miseczek L nie ma... ale lmb sie na ich rozmiarowke w zasadzie w calosci lapie. :)
    • pierwszalitera Pina Colada 01.05.09, 02:15
      No a ten?
      Pina Colada 30F + Tie side brie S
      www.brastop.com/SetDetails.aspx?setId=1528
      • joankb Re: Pina Colada 01.05.09, 20:47
        Ten widziałam na żywo. Brunetkom w nim nieźle, ale ja "znikam". Bardzo
        rozbielone, a właściwie szarawe te kolory.
        Ewa Bień na razie szyje tylko usztywniane kostiumy, jakoś nie mam przekonania.
        To strasznie długo na człeku schnie.
        • pierwszalitera Re: Pina Colada 01.05.09, 22:13
          Mnie osobiście podoba/podobał się kolorystycznie Disco Lemonade w kolorze surf, ale też na jednym zdjęciu jest bardziej rozmyty, a na drugim mniej.
          www.lace.de/commodity/4203#
          • joankb Re: Pina Colada 01.05.09, 23:38
            I raczej ten rozmyty jest prawdziwy. Plus chłodny w odcieniu beż.
            Podobny do Vodkatini.
            Po tych dyskusjach na offtopach zrobiłam sobie eksperyment z kolorowymi
            szmatkami, w neutralnym świetle. Ale wyszło to co zawsze :)) Żadnych czerni,
            zimnych, błękitnych bieli, chłodnych beży. Z ciemnych - ciepły granat i
            czekoladowy brąz, z jasnych ciepły beż-róż, stary róż. Czerwony, bliżej
            pomarańczowego niż fioletu, zieleń w kierunku żółtego. Marynarskie błękity. I
            pomarańczowy :))
            • pierwszalitera Re: Pina Colada 02.05.09, 13:12
              Fajnie. :-) Dokładnie moje kolory. Chociaż ja jednoczęściowy czarny zdzierżę. Szukam jednak teraz ładnego kolorowego bikini. Jakaś żywa groszkowa zieleń z żółcią, może być odrobina oliwki, wanilii, brązu, morskiego i turkusu. Ale zbyt rozmytych kolorów też nie chcę. Taki zestaw kolorów jak w jednoczęściowym Jelly Bean lime/coral też jest śliczny, ale w bikini deseń mi nie podchodzi.
              www.brastop.com/SetDetails.aspx?setId=1565
              www.brastop.com/SetDetails.aspx?setId=1531
              Oglądałam już nawet stroje w H&M, ale w rozmiarze 44 nie było nic wiązanego na plecach, a zapięcie to przy 74cm pod biustem wiadomo. ;-)
              • nefretam bravissimo 02.05.09, 14:45
                tu też nic ci się nie podoba
                www.bravissimo.com/products/swimwear?back=30&cup=f&page=2
            • a_gneskka Re: Pina Colada 04.05.09, 17:47
              A żółciutki? Footprints: tiny.pl/z4tv
              I czekolada, ale niestety tylko top: tiny.pl/z47m

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka