Dodaj do ulubionych

POMOC!! KTM lc4 640 ccm enduro

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 11:35
może mi ktos powiedzieć do czego jest ten motor ? jakie ma osiagi ? i czy na
miasto i małe wypade jest ok ?? z góry dziekuje
Obserwuj wątek
    • Gość: igi Re: POMOC!! KTM lc4 640 ccm enduro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 14:05
      moze to pomoze...
      www.bikez.com/motorcycles/ktm_640_lc4_adventure_2004.php
      www.bikez.com/bike/pictureonly?id=21256
    • Gość: NYorker Re: POMOC!! KTM lc4 640 ccm enduro IP: 70.19.13.* 20.05.05, 16:07
      wszystkie ktm'y sa kapitalne. enduro jest swietne do wszystkiego, poza daleka
      turystyka chyba. najlepiej usiasc, sprawdzic, czy aby nie za wysokie, czy aby
      siodlo nie za twarde. ktm'y to wyczynowe maszyny i wszyscy wlasciciele ktm'ow,
      ktorych znam, to totalni twardziele (sam mam male bmw), co - musze przyznac -
      cholernie mi imponuje. zrobie drugie 20000 km i sam kupie sobie ktm'a!!!
      enduro do miasta jest swietne i spod swiatel moze zgubic starsze szescsetki; na
      dluzszej prostej zostanie, ale w miescie nie ma chyba dlugich prostych. no i
      nie ma to jak duze enduro do robienia hopow na szutrze. f650gsd radzi sobie z
      tym wszystkim swietnie, a lc4 jest sporo lzejszy.
    • Gość: rysiek24 Re: POMOC!! KTM lc4 640 ccm enduro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 20:55
      ale przeta sa wersje 600 ktm w obudowie o nzawie adventure to chyba sa turystyki bo zabudowane cale wiec i na traske sie nada ponoc zalezy to od pojemnosci miski olejowem czym mniej tym gorzej bo na trasie chlodzenie nie wyrobi sam mam ochote na KTM-a 620 - 640 ale szukam cos co nadaje sie i w teren nie za ciezki i w traski obecnie latam na Kawie KLR 650 w traske fajne ale w teren srednio troszke za bardzo obudowane

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka