Dodaj do ulubionych

TVN - Program "NAJSŁABSZE OGNIWO"

05.03.04, 23:01
Komu się podoba prowadząca program??? W mojej opinii gorszej prowadzącej nie
widziałem. Ma aparat na zębach, sepleni i w ogóle jest cyniczna. Jak można
tak poniżać uczestników programów. Ciekawe kim ona jest lub kogo ma w
telewizji, że taka brzydula prowadzi program.
Gość
Obserwuj wątek
    • tygrys01 Re: TVN - Program "NAJSŁABSZE OGNIWO" 05.03.04, 23:15
      Oczywiście sprawą szefostwa jest5 to kogo zatrudniają, ale rzeczywiście
      kryterium zabierania czasu szerokiej publiczności pownno obejmować :nie
      potrafisz, nie pchaj się na afisz. I jeszcze jedna uwaga. Czego spodziewać się
      po programie w którym wlaściciel wyraża publicznie pretensje do dziennikarza o
      to, ze nie poparł zartu maketingowego "kropka" nakle3janego na ekran oraz o
      to , ze nie chciał firmować swoja obecnościa dwuznacznego programu poprzez
      branie udziału w meczu piłkarskim z grupa mogąca bydzić mieszane uczucia.
      PO tych wyskokach straciłem resztę zaufania do TVN.
    • Gość: telewidz Re: TVN - Program "NAJSŁABSZE OGNIWO" IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 05.03.04, 23:29
      Tragedia, jestem na urlopie i dzisiaj przypadkiem udało mi się obejrzeć ten
      program. Podzielam zdanie autora wątku - po prostu żenada. Dodatkowo zero
      emocji w wypowiedziach, wszystko w jednym tonie.

Prowadząca nazwywa się Kazimiera Szczuka czy jakoś tak. Pamiętacie może swojego
      czasu krążył po necie filmik nakręcony podczas rozdania jakiś nagród w Pegazie
      jak prowadząca witając chciała pocałować w rękę S. Zielińskiego - to ta sama
      artystka.

Pozdrawiam,
    • Gość: Robak Re: TVN - Program "NAJSŁABSZE OGNIWO" IP: *.tvgawex.pl 05.03.04, 23:44
      Może czyta to ktoś z TVN. LUDZIE WYRZUCIĆ TO JĘDZĘ bo robi mi się nie dobrze
      jak ją widzę, a jak słyszę to wyłączam TVN!!! To już Pijanowski z Koła Fortuny
      by był lepszy.
      Pozdrawiam.
      • Gość: jms Re: TVN - Program "NAJSŁABSZE OGNIWO" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.04, 00:15
        jakie ogniwo,taka prowadząca...
        • Gość: rybka Re: TVN - Program "NAJSŁABSZE OGNIWO" IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 06.03.04, 01:51
          no co wy!! -to wszystko jest specjalnie!!
          i to poniżanie uczestnikow i TAKA właśnie prowadząca!!
          takie jest założenie programu!
    • Gość: monia Re: TVN - Program "NAJSŁABSZE OGNIWO" IP: *.acn.pl 06.03.04, 14:51
      witam w klubie, ja też nie lubię p. SZczuki. Jej emocje są na poziomie zera.
      Być maże adrenalina jej się podnosi tylko jak dyskutuje o waginie ( patrz
      dyskusja w pegazie z p. Tokarczuk).
      • dino83 Re: ja i tak wołe mamy Cię 06.03.04, 21:36

• niech .................................................. 06.03.04, 21:58
          Na forum telewizja jest bardzo duzo glosow na ten temat. Moze wasze uwagi
          zglosilibyscie wlasnie tam. Sztuka co prawda jest z Warszawy - ale 1,5 miliona
          gostkow tez.
    • Gość: ??? Re: TVN - Program "NAJSŁABSZE OGNIWO" IP: *.chello.pl 07.03.04, 15:08
      Widziałeś może ten program na BBC? Jest dokładnie taki sam. Widać z tego, że
      tak ma być.
    • Gość: GAJA Re: TVN - Program "NAJSŁABSZE OGNIWO" IP: *.acn.pl 07.03.04, 22:50
      Prowadząca bezpłciowa, beznadziejna etc. Gracze albo są tak kiepscy albo tak
      zestresowani. Jak by nie patrzeć nie chce się tego oglądać.
    • Gość: oleo Re: TVN - Program "NAJSŁABSZE OGNIWO" IP: *.chello.pl 08.03.04, 08:53
      Zgadzam się, że program nieoglądalny jest. Dla mnie głupie są te założenia,
      zeby wdeptywać w ziemię i poniżać, ale to jestem w stanie zrozumieć, choć nie
      zaakceptować. Natomiast nic nie tłumaczy zatrudnienia w roli prowadzącej tej
      mętnej, mamroczącej baby bez wyrazu i bez osobowosci.
      Rozumiem, był eksperyment ale sie nie udał. Pora wyciągnąć wnioski, szanowny
      tefałenie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka