atob 10.04.05, 18:48 Sprawdzilo sie to o czym pisalem . Ze szanuje Zielinskiego ale ... a to ale jak ktos czyta nasze forum to wie . W tej chwili niechce mi sie streszczac moich wczesniejszych postow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mike_ Frajerstwo stulecia 10.04.05, 19:21 brak mi słów. Poza tym jak widziałem że Surma podchodzi do karnego to się załamałem bo dosłownie kilka minut wczesniej z bratem rozmawiałem na temat że Surma nie potrafi strzelać i nigdy nie strzeli bramki strzałem więcej niż z 2 metrów.... A mina Sagana jak sedzia dał karnego?? raaany, tak nie można. I tak widze teraz, że nie zmierza to w dobrym kierunku....co do Ziela, to nie wiem ale zwątpiłem mocno w niego. ps. niby mnie nic do tego, ale IMHO Bojarski i jego koszulka to lekkie przegięcie i kolejna pokazówka do jakich tylko chyba polacy sa zdolni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Frajerstwo stulecia IP: *.acn.waw.pl 10.04.05, 21:22 Bojarski w takze mojej opinii przegial,podobnie jak i wypowiadajacy sie pozniej bramkarz Cracovii ale moze oni to tak faktycznie odczuwali,wiec dajmy temu spokoj a przegrana Legii to frajerstwo do kwadratu Odpowiedz Link Zgłoś
patryg1 Re: Frajerstwo stulecia 11.04.05, 08:10 Dla mnie to poprostu wstyd. Ja nie wiem, jak do tego moglo pójść. Gdzie byli piłkarze? Jak się ma karnego w 92 minucie to w polu karnym jest strzelec karnego i dwóch na ewentualną dobitkę. Reszta się cofa i patrzy co z tego będzie. A tu Bojarski wyszedł sobie sam na sam..... Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Frajerstwo stulecia 11.04.05, 02:01 Coz bywaja takie mecze.Ale nazywac to frajerstwem stulecia to chyba przesada.Moga nam sie zdazyc jeszcze gorsze mecze:( .Wiem ze wydaje sie ze gorzej grac nie mozemy ale... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calagan Re: Frajerstwo stulecia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.05, 19:16 To nie kwestia gry, ale sposobu przegrania. W 92 minucie karny, a i tak przegrali. Frajerstwo. Nie strzelic - bywa, ale dac sobie jeszcze strzelic?? Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Frajerstwo stulecia 12.04.05, 10:18 Jednak moi faworytem "szczytu frajerstwa" jest mecz Legia Widzew 2-3 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Frajerstwo stulecia IP: *.acn.waw.pl 12.04.05, 10:45 o tym samym meczu myslalem piszac ten post forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=485&w=22585302&a=22593988 to byl Widzew?? ja myslalem,ze LKS,ale sadze,ze jednak to Ty masz racje jestem malo zorientowany w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Frajerstwo stulecia 12.04.05, 11:01 Widzew Kiks . Najlepsza jest anegdota jak to pewien kibic poszedl po szampana do lodowki a jak wrocil przed telewizor to bylo po meczu i mistrzostwie ;) Wtedy mozna bylo ropaczac dopiero ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Frajerstwo stulecia IP: *.acn.waw.pl 12.04.05, 11:14 no wlasnie tak mi sie wydawalo ze byla transmisja w telewizji ps.bo na meczu to na pewno nie bylem Odpowiedz Link Zgłoś
zakompleksiony Re: Frajerstwo stulecia 12.04.05, 11:15 A sędziował zdaje się Wójcik. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Frajerstwo stulecia 12.04.05, 11:36 Czyzniewski Nie pamietalem tego oczywiscie ... ale sprawdzilem :) Odpowiedz Link Zgłoś
atob JA juz to wiedzialem wczesniej ...niestety 18.04.05, 09:20 " Sam się nie spodziewałem, że moje partnerskie stosunki z zawodnikami, tak zaszkodzą zespołowi. Trener musi być jednak sk...., bo inaczej nic z tego nie będzie. Od czterech meczów tylko tłumaczę drużynę. Czas przestać to robić i zacząć wreszcie grać" - powiedział Zieliński na łamach "Przeglądu Sportowego". Odpowiedz Link Zgłoś