Dodaj do ulubionych

Akty notarialne

11.08.05, 21:59
Proszę o informację czy wwłaściciele mieszkań w budynku C rozpoczeli
podpisywanie aktów notarialnych . Jak wyglada sprawa w innych budynkach .
Pozdrawiam
pk
Obserwuj wątek
    • freigeist Re: Akty notarialne 11.08.05, 22:09
      Czy możesz sprecyzować pytanie? Mieszkam w budynku B i mam akt notarialny od
      prawie 2 lat, więc nie wiem o co Ci chodzi? Chyba, że masz an myśli ostateczne
      rozliczenie powierzchni wspólny i związane z tym zmiany. Ale te koszty poniesie
      Catalina - tak przynajmmniej zastrzegłem sobie w umowie.
    • 4ever1 Re: Akty notarialne 11.08.05, 22:10
      Podpisywanie aktów notarialnych od wiosny 2005 jest możliwe przez wszystkich
      nabywców mieszkań niezależnie od budynku.
      Należy uregulować sprawy finansowe i zgłosić się do biura przy wyscigowej.
      Pracownicy uzgadniają w miarę szybkie terminy spotkań z notariuszem i
      podpisanie aktów.
      Pozdrawiam
      4ever1
      • doranty Re: Akty notarialne 12.08.05, 08:46
        ja mam podpisany akt notarialny, ale teraz mam problemy w sadzie ksiag
        wieczystych, poniewaz catalina przekazala notariuszowi zle informacje i on je
        powielil do sadu:(( same klopoty, a m. orzechowskiego juz nie ma w catalinie i
        sam nie wiem z kim teraz mozna tam rozmawiac.....
        • dev_nul Re: Akty notarialne 12.08.05, 09:00
          Proponuje stuknac bezposrednio do zarzadu Cataliny, jesli nikt ze sprzedawcow
          nie moze pomoc. To naprawde powazna sprawa, wiec im szybciej to zglosisz, tym
          lepiej. Ze swojego doswiadczenia wiem, ze sa pozytywnie nastawieni do klientow.
          Pozdrawiam
          DEV_NULL
    • tomekh77 Re: Akty notarialne 12.08.05, 15:46
      Hmm pkp28 a kiedy odebrales(as)mieszkanie??? Ja w styczniu budynek C i chyba w
      marcu mialem podpisany akt a ostatnio przyszlo do mnie info z sadu o ksiedze
      wieczystej. Do mnie Catalina dzwonila i umawialismy sie wspolnie na spotkanie u
      notariusza. Wiec najlepiej zadzwonic do nich. Ja za swym aktem takze sie
      nalatalem ;))

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka