pkp28 11.08.05, 21:59 Proszę o informację czy wwłaściciele mieszkań w budynku C rozpoczeli podpisywanie aktów notarialnych . Jak wyglada sprawa w innych budynkach . Pozdrawiam pk Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
freigeist Re: Akty notarialne 11.08.05, 22:09 Czy możesz sprecyzować pytanie? Mieszkam w budynku B i mam akt notarialny od prawie 2 lat, więc nie wiem o co Ci chodzi? Chyba, że masz an myśli ostateczne rozliczenie powierzchni wspólny i związane z tym zmiany. Ale te koszty poniesie Catalina - tak przynajmmniej zastrzegłem sobie w umowie. Odpowiedz Link Zgłoś
4ever1 Re: Akty notarialne 11.08.05, 22:10 Podpisywanie aktów notarialnych od wiosny 2005 jest możliwe przez wszystkich nabywców mieszkań niezależnie od budynku. Należy uregulować sprawy finansowe i zgłosić się do biura przy wyscigowej. Pracownicy uzgadniają w miarę szybkie terminy spotkań z notariuszem i podpisanie aktów. Pozdrawiam 4ever1 Odpowiedz Link Zgłoś
doranty Re: Akty notarialne 12.08.05, 08:46 ja mam podpisany akt notarialny, ale teraz mam problemy w sadzie ksiag wieczystych, poniewaz catalina przekazala notariuszowi zle informacje i on je powielil do sadu:(( same klopoty, a m. orzechowskiego juz nie ma w catalinie i sam nie wiem z kim teraz mozna tam rozmawiac..... Odpowiedz Link Zgłoś
dev_nul Re: Akty notarialne 12.08.05, 09:00 Proponuje stuknac bezposrednio do zarzadu Cataliny, jesli nikt ze sprzedawcow nie moze pomoc. To naprawde powazna sprawa, wiec im szybciej to zglosisz, tym lepiej. Ze swojego doswiadczenia wiem, ze sa pozytywnie nastawieni do klientow. Pozdrawiam DEV_NULL Odpowiedz Link Zgłoś
tomekh77 Re: Akty notarialne 12.08.05, 15:46 Hmm pkp28 a kiedy odebrales(as)mieszkanie??? Ja w styczniu budynek C i chyba w marcu mialem podpisany akt a ostatnio przyszlo do mnie info z sadu o ksiedze wieczystej. Do mnie Catalina dzwonila i umawialismy sie wspolnie na spotkanie u notariusza. Wiec najlepiej zadzwonic do nich. Ja za swym aktem takze sie nalatalem ;)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś