Dodaj do ulubionych

Bronek Wildstein sumieniem narodu....

19.09.02, 23:10
sluchajac i ogladajac Go zastanawiam sie skad tyle zajadlosci?Moze
jest "sumieniem"narodu,ale dlaczego polskiego?Kogo On reprezentuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: Valnięta Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 23:19
      Siebie.
    • gaudis Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... 20.09.02, 13:32
      Podaj konkretne przykłady bo nie wiem o co chodzi. B. Zadko go czytuje.
      • Gość: jaccco Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.lech.kso.pl 20.09.02, 13:40
        gaudis napisał:

> Podaj konkretne przykłady bo nie wiem o co chodzi. B. Zadko go czytuje.
        >
        • Gość: Wyznawca Bronek Wildstein klasycznym solidaruchem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.02, 14:04
          On, Naimski i Dorn to najlepsi polscy prawicowi patrioci, ludzie zawierzenia i
          etosu "S".
          Więcej nam takich !!!
          • antoni.goczal Re: Bronek Wildstein klasycznym solidaruchem ! 20.09.02, 14:42
            Gość portalu: Wyznawca napisał(a):

> On, Naimski i Dorn to najlepsi polscy prawicowi patrioci, ludzie zawierzenia
            i
            > etosu "S".
            > Więcej nam takich !!!

Piastowski ci to szczep, piastowski !!!
            • Gość: Piastels Aron Re: Bronek Wildstein klasycznym solidaruchem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.02, 11:39
              antoni.goczal napisał:

> Gość portalu: Wyznawca napisał(a):
              >
              > > On, Naimski i Dorn to najlepsi polscy prawicowi patrioci, ludzie zawierzen
              > ia
              > i
              > > etosu "S".
              > > Więcej nam takich !!!
              >
              > Piastowski ci to szczep, piastowski !!!

A jusci, a juści, psiajuchy !
              • Gość: janek0 Re: Bronek Wildstein klasycznym solidaruchem ! IP: *.acn.waw.pl 22.09.02, 15:09
                Gość portalu: Piastels Aron napisał(a):

>>> On, Naimski i Dorn to najlepsi polscy prawicowi
                >>> patrioci, ludzie zawierzenia i etosu "S".
                >>> Więcej nam takich
                >> Piastowski ci to szczep, piastowski !!!
                > A jusci, a juści, psiajuchy !
                nie zapominajcie o ideałach Sierpnia !

• Gość: Nara Re: Bronek Wildstein klasycznym solidaruchem ! IP: *.chello.pl 08.10.02, 07:33
                  Gość portalu: janek0 napisał(a):

> Gość portalu: Piastels Aron napisał(a):
                  >
                  > >>> On, Naimski i Dorn to najlepsi polscy prawicowi
                  > >>> patrioci, ludzie zawierzenia i etosu "S".
                  > >>> Więcej nam takich
                  > >> Piastowski ci to szczep, piastowski !!!
                  > > A jusci, a juści, psiajuchy !
                  > nie zapominajcie o ideałach Sierpnia !
                  >
                  O czym ?!
    • Gość: szelak Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.09.02, 19:12
      kasiora napisał:

> sluchajac i ogladajac Go zastanawiam sie skad tyle zajadlosci?Moze
      > jest "sumieniem"narodu,ale dlaczego polskiego?Kogo On reprezentuje?

mnie
      • Gość: ala Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 22.09.02, 19:19
        mnie
        • Gość: Fafarafa Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.02, 08:15
          Gość portalu: ala napisał(a):

> mnie
          To oczywiste (!!!)
          • Gość: Pan Japa Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.chello.pl 07.10.02, 07:20
            Gość portalu: Fafarafa napisał(a):

> Gość portalu: ala napisał(a):
            >
            > > mnie
            > To oczywiste (!!!)

Jak to ?
        • Gość: mnie_też kogo on reprezentuje? IP: *.tele2.pl 26.11.02, 15:49
      • Gość: kiwi Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.chello.pl 22.09.02, 19:19
        Gość portalu: szelak napisał(a):

> kasiora napisał:
        >
        > > sluchajac i ogladajac Go zastanawiam sie skad tyle zajadlosci?Moze
        > > jest "sumieniem"narodu,ale dlaczego polskiego?Kogo On reprezentuje?
        >
        > mnie

To moze sobie pogadajcie w bardziej kameralnym gronie...
        • Gość: ala Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 22.09.02, 19:46
          to ty sobie pogadaj
          ktos pyta
          ktos odpowiada
          • Gość: kiwi Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.chello.pl 22.09.02, 19:53
            Gość portalu: ala napisał(a):

> to ty sobie pogadaj
            > ktos pyta
            > ktos odpowiada

Gadam!
            Gadam i odpowiadam.
            • Gość: Pytacz Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.02, 07:06
              B. Wildstein reprezentuje "szelaka" i "alę", jak sami ochoczo twierdzą. To już
              Ariel Sharon ich nie reprezentuje ? Ale dlaczego ?!!!
              • Gość: ala Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 23.09.02, 10:55
                coś ci sie popieprzyło :))))))
                • pan_pndzelek Biedna ZAKUTA P'ala 07.10.02, 08:47
                  Biedna ZAKUTA P'ala! Na orum Aktualności twardo i z podniesioną przyłbicą
                  dzierży miecz antysemityzmu, a tu po prostu... nie dopatrzyła intencji
                  (cokolwiek śmierdzących) autora wątku.

Oj. Jak to mówią: kto się pierdołą urodził ten słowikiem nie umrze...

• miedz_brzeczaca Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... 23.09.02, 11:19
      Typowe dla kryptokomuchów. Na widok Urbana przeżywają orgazm. Na widok Marka
      Borowskiego zapluwają się z zachwytu. Niech ktoś szepnie że Kwaśniewski to
      Stolzman - zaraz podnoszą straszny protest, przy czym krzyczą nie tylko, że to
      nieprawda (bo chyba rzeczywiście nieprawda) ale przede wszystkim - jakie to
      nieeuropejskie wypominać komuś pochodzenie! Jaki to czyn obrzydliwy, dla
      polskiej prawicy charakterystyczny...! A tu nagle przy okazji Wildsteina
      okazuje się, że antysemityzm ich wcale nie brzydzi, prześcigają się w
      antysemickich aluzyjkach. Połączenie hipokryzji i głupoty - czyli w sumie nic
      nowego, obie cechy charakterystyczne dla wielbicieli SLD.
      • kasiora Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... 23.09.02, 15:59
        o tej Jego zajadlosci napisalem ogladajac telew.publ."Sprawe dla reportera"i
        dyskusje w telew."PULS"(bez adresow narod.)
        • Gość: Niech Re: Bronek Wildstone sumieniem narodu.... IP: 217.197.165.* 23.09.02, 16:01
          A o czym on mowil w sprawie dla reportera - bo nie widzialem.
    • Gość: Franz Labrador Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 21:30
      Bardzo cenię postawę i warsztat p. Bronka Wildsteina. Nie jestem
      ani "sumieniem", ani "narodem", ani złośliwym paszkwilantem, jestem osobą
      prywatną, lubiącą ludzi, którzy mają swoje zdanie, także odmienne od mojego.
      Co więcej gotów jestem kupować te czasopisma w których pisuje Wildstein (to
      forma wyrażania moich sympatii - kochasz-daj pieniążek). Przeczytaj
      wypowiedź "Brzęczącej Monety", podpisuję się pod nią.
      Uważam, że Wildstein sumiennie wykonuje swój dziennikarski zawód, jego
      artykuły zaciekawiają mnie treścią i formą. Poza tym książka wydana w ramach
      serii Biblioteki Myśli Politycznej "Dekomunizacja, której nie było" (Ksiegarnia
      Akademicka Kraków 2000), jest przykładem solidnej roboty publicystycznej, a nie
      doktrynerskiego bełkotu, opierającą się na empirii, a nie przesądach, czy
      opiniach koterii towarzysko-politycznych. Polecam. I MNIEJ ŻÓŁCI PRZYJACIELE.
    • Gość: pan_laga Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 03:07
      kasiora napisał:

> sluchajac i ogladajac Go zastanawiam sie skad tyle zajadlosci?Moze
      > jest "sumieniem"narodu,ale dlaczego polskiego?Kogo On reprezentuje?

mnie
      amen
      pan laga
      /ale, ze sumieniem jest narodu nigdy nie mówił. pewno bedzie mu miło, gdy się
      dowie, ze Ty tak uwazasz/
      • Gość: Pytacz Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.02, 09:26
        Gość portalu: pan_laga napisał(a):

> kasiora napisał:
        >
        > > sluchajac i ogladajac Go zastanawiam sie skad tyle zajadlosci?Moze
        > > jest "sumieniem"narodu,ale dlaczego polskiego?Kogo On reprezentuje?
        >
        > mnie
        > amen
        > pan laga
        > /ale, ze sumieniem jest narodu nigdy nie mówił. pewno bedzie mu miło, gdy
        się
        > dowie, ze Ty tak uwazasz/

Shalom !!!
        • antoni.goczal Bronek Wildstein sumieniem narodu (?) .... 26.09.02, 10:02
          Hm, hm ... .
          • atak.spawacza Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu (?) .... 26.09.02, 15:41
            antoni.goczal napisał:

> Hm, hm ... .

Hahahahaha !!! Nareszcie się uśmiałem !!!
            • Gość: Fafarafa Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu (?) .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.02, 16:05
              atak.spawacza napisał:

> antoni.goczal napisał:
              >
              > > Hm, hm ... .
              >
              > Hahahahaha !!! Nareszcie się uśmiałem !!!

Ty antysemito !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • ukos Lizanie d... 27.09.02, 10:09
      A co znowu nadzwyczajnego w negatywnym stosunku do starych sowieckich
      wycierusów. Stare wieloletnie sowieckie wycierusy, znane z publicznych
      demonstracji orgazmu na widok tow. sekretarza generalnego KPZR, teraz się
      dziwią, że ich Wildstein nie lubi. Ja ich też nie lubię.

A swoją drogą - smacznie było jak się tak latami lizało odbytnicę tow.
      Breżniewowi?
      • kasiora Re: Lizanie d... 27.09.02, 12:12
        ukos;mnie by to nie smakowalo,ale Ciebie zaluje.Smiesznie mi bylo jak Bronek
        w "Sprawie dla reportera" mowil,iz On iJego koledzy w redakcji symulacje
        inwestycji w Bialej Podlaskiej przeprowadza na komputerze wlasnym sumptem od
        reki(a Turek Toy zatrudnil do tego kilkanascie firm za sume ok.20mln.zl.)Toz to
        ukryty talent!Przeciez Turek wydal na to wlasne pieniadze i chce zainwestowac
        nie Nasze pieniadze stwarzajac nowe miejsca pracy w rejonie.Ludzie popieraja te
        inicjatywe,a Bronek mowi o jakichs sytuacjach podejrzanych(czyli stanowcze
        NIE).Dlatego moje pytanie:czyim sumieniem....?
        • Gość: Fafarafa "ukos" to ksywa Bronusia Wildsteina !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.02, 12:41
          Ja tam ukos-tein nie jestem jakimś tam jebanym antysemitom czy innym
          pierdzielonym oszołomem - ale daj sobie koleś sianka z macą.
          Wyluzuj się.
          • antoni.goczal Re: 'ukos' to ksywa Bronusia Wildsteina !!! 27.09.02, 16:44
            Gość portalu: Fafarafa napisał(a):

> Ja tam ukos-tein nie jestem jakimś tam jebanym antysemitom czy innym
            > pierdzielonym oszołomem - ale daj sobie koleś sianka z macą.
            > Wyluzuj się.
            Ale jaja !!!!!!!!!!!! Hahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Panie Bronku, Pan to masz kiepełe !!!
            Gratuluję !
            • kasiora Re: 'ukos' to ksywa Bronusia Wildsteina !!! 27.09.02, 19:00
              a w telewizji PULS ta zajadlosc nawet nie byla zjadliwa wobec innych dyskutantow
              • Gość: Pan Yapa Re: 'ukos' to ksywa Bronusia Wildsteina !!! IP: *.chello.pl 06.10.02, 22:00
                B. Wildstein to bardzo bojowy polski prawicowiec !
                Cześć, cześć, cześć ..... Brześć !!!
                • antoni.goczal Re: 'ukos' to ksywa Bronusia Wildsteina !!! 08.10.02, 13:27
                  Gość portalu: Pan Yapa napisał(a):

> B. Wildstein to bardzo bojowy polski prawicowiec !
                  > Cześć, cześć, cześć ..... Brześć !!!

A co ma do tego Makkabi Brześć ??????
                  • Gość: Niech Rece precz od Wildstone'a IP: 217.197.165.* 08.10.02, 13:39
                    bo to fajny gosc jest.
                    • Gość: Pan Yapa Re: Rece precz od Dziekiegokamienia ! IP: *.chello.pl 08.10.02, 13:44
                      Gość portalu: Niech napisał(a):

> bo to fajny gosc jest.

Niechbaum ma recję. Wildstein jest poza tym śliczny. Te cudne migdałowe oczka,
                      te czarne kręcone kudełki !
                      Śliczności !!!
                      • Gość: Heteryk Re: Rece precz od Dziekiegokamienia ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.02, 12:26

> Gość portalu: Niech napisał(a):
                        >
                        > > bo to fajny gosc jest.
                        >
                        > Niechbaum ma recję. Wildstein jest poza tym śliczny. Te cudne migdałowe
                        oczka,
                        > te czarne kręcone kudełki !
                        > Śliczności !!!
                        Może to pedał ?
                        • Gość: Niech Sprostowanie IP: 217.197.165.* 09.10.02, 12:33
                          Nazywam sie Niechkranz. Dawid Niechkranz.
                          • Gość: Heteryk Re: Sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.02, 12:36

> Nazywam sie Niechkranz. Dawid Niechkranz.

A kogo to dupku obchodzi ?!
                            • Gość: Niech Re: Sprostowanie IP: 217.197.165.* 09.10.02, 12:45
                              Jesli nikogo, to po co przekrecacie moje nazwisko. Dupku? A co, chcesz sie
                              umowic? Malo ci wlasnej matki? Sprobuj wpierw z ojcem, po co tracic czas na
                              wychodzenie z domu.
                              • antoni.goczal Re: Sprostowanie 09.10.02, 16:10

> Jesli nikogo, to po co przekrecacie moje nazwisko. Dupku? A co, chcesz sie
                                > umowic? Malo ci wlasnej matki? Sprobuj wpierw z ojcem, po co tracic czas na
                                > wychodzenie z domu.
                                Spadaj. Żałosny jesteś.
                                • ja_wiem Re: Sprostowanie 09.10.02, 16:21
                                  Niech moze i jest zalosny, ale ty, gorzal, jestes za to dowcipny. Bardzo
                                  dowcipny. I madry. I inteligentny. I bystry. Tylko troszke potem smierdzisz.
                                  • Gość: Pan Yapa "Niech" występuje teraz jako "ja_wiem" ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.02, 16:30
                                    ja_wiem napisał:

> Niech moze i jest zalosny, ale ty, gorzal, jestes za to dowcipny. Bardzo
                                    > dowcipny. I madry. I inteligentny. I bystry. Tylko troszke potem smierdzisz.

Ty za to bardzo śmierdzisz. I nie jesteś ani dowcipny, ani mądry, ani
                                    inteligentny i już napewno nie jesteś bystry. Jesteś tylko żałosny, dupku.
                                    I bardzo śmierdzisz !
                                    • Gość: Niech Re: Japa występuje teraz w w filmie IP: 217.197.165.* 09.10.02, 16:53
                                      Japa, jakbys wykorzystywal swoja jape do celow, do jakich zostala stworzona, to
                                      moze i cos sensownego by z niej wypadlo. Ale ty, madralo, wymysliles sobie, ze
                                      ludziska beda tam wrzucali rzeczy, ktore normalnie gubia w zupelnie innych
                                      okolicznosciach. To przynajmniej zamiast to wypluwac polknij, bedzie ciszej, a
                                      ty bedziesz syty chodzil.
                                      • Gość: Pan Yapa "Niech" mnie zawiódł. To żałosny dupek. ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.02, 16:59
                                        • Gość: Niech Na Japie polegaj jak na Zawiszy IP: 217.197.165.* 09.10.02, 17:06
                                          Zawiodlem Japola. A na co liczyl? Na elokwencje jego matki i inteligencje ojca?
                                          Problem w tym, ze jak rodzice za inteligentni, to zagadaja sie, nie patrza co
                                          robia, a tu male Jabolaki pojawiaja sie na swiecie. A potem na forum. A
                                          przeciez wystarczylo takie malutkie Preyabolaki spuscic w posciel, posciel
                                          wyprac, i po sprawie. Swiat piekniejszy, forum ladniejsze. Tak wiec
                                          pamietajcie - czasami warto wpierw cos zrobic, a potem pomyslec. No, chyba ze
                                          lubicie Poyebola.
                                          • kasiora Re: Bronek Wildstein.... 09.10.02, 22:42
                                            Kazimierza Kutza oburzył - dał temu wyraz na łamach "Dziennika Zachodniego" -
                                            program "Studio otwarte" Telewizji Puls z wypowiedziami Bronisława Wildsteina.
                                            W programie Wildstein zadawał pytanie, czy społeczeństwo, które obojętnie
                                            podchodzi do oddawania czci przywódcom totalitarnego komunistycznego państwa,
                                            państwa zwasalizowanego przez sąsiednie mocarstwo, może zachować wiedzę, czym
                                            jest wolność, a czym niewola. Tak "obrazoburcze" tezy wywołały gwałtowny
                                            sprzeciw znanego reżysera.

Kutz pisze, że "nienawiść Wildsteina wobec wszystkiego, co związane z PRL,
                                            czyni go inteligentem tylko na poły, bo człowiek prawdziwie inteligentny
                                            ogarnia wszystko, zwłaszcza to, co mu we własnym społeczeństwie obce, czego nie
                                            rozumie i nie lubi". Kutz odmawia Wildsteinowi prawa do miana demokraty,
                                            gdyż "zżera go ideologiczna nienawiść". P.S. to wycinek artykulu z
                                            dzisiejszej Rzepy(prosze nie podejrzewac mnie o manipulacje)Pozdro-kasiora.
                                            • Gość: Niech Re: Bronek Wildstein.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 23:58
                                              Dzieki za cytat. Kutz to zlamany chuj, wielbiciel Gierka - slaskiego inwestora.
                                              Kazdy chwalacy Gierka jest mentalnym zlamasem - Wildstone to wie i to wlasnie
                                              powiedzial. I zydowskosc Wildstone'a nie ma nic do tego, ze prawde powiedzial.
                                              Howgh
                                              • Gość: Pan Yapa Re: Bronek Wildstein.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.02, 08:38

> Dzieki za cytat. Kutz to zlamany chuj, wielbiciel Gierka - slaskiego
                                                inwestora.
                                                >
                                                > Kazdy chwalacy Gierka jest mentalnym zlamasem - Wildstone to wie i to
                                                wlasnie
                                                > powiedzial. I zydowskosc Wildstone'a nie ma nic do tego, ze prawde
                                                powiedzial.
                                                > Howgh

Tak, tak. Oczywiście, oczywiście .... . Ale o co chodzi z tym Makkabi Brześć ?
                                                • Gość: Niech Re: Bronek Wildstein.... IP: 217.197.165.* 10.10.02, 12:15
                                                  Wczesnie dorywasz sie do sieci. Moze jestes rybakiem?
                                                  • Gość: Pan Yapa Re: Bronek Wildstein.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.02, 14:13
                                                    W górę ... Bronka !
                                                    Niech ma !
                                                  • antoni.goczal Re: Bronek Wildstein.... 11.10.02, 19:51

> W górę ... Bronka !
                                                    > Niech ma !

Ale co ztym Makabi z Brześcia ? W której lidze toto gra ?
                                                  • Gość: Pan Yapa Re: Bronek Wildstein.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.02, 07:33
                                                    antoni.goczal napisał:

> Gość portalu: Pan Yapa napisał(a):
                                                    >
                                                    > > W górę ... Bronka !
                                                    > > Niech ma !
                                                    >
                                                    > Ale co ztym Makabi z Brześcia ? W której lidze toto gra ?

No właśnie ?!
                                                  • Gość: Grzegorz Bronek W. a Kazek K. IP: *.acn.pl / 10.129.128.* 14.10.02, 14:58
                                                    BW słusznie odpalił KKutzowi, że Polsce i Polakom grozi nie tyle zalew
                                                    nienawiści a zanik pamięci - to szczera prawda, a KK pracuje paradoksalnie
                                                    swoimi obecnymi peanami ku pamięci Eda 'na jeża" G. na rzecz takiego właśnie
                                                    zaniku pamięci, co dziwi o tyle, że swego czasu pracował także na rzecz
                                                    podtrzymania i odświeżania pamięci Polaków... Ale niestety KK należy do tych,
                                                    którzy uwielbiają mieć monopol na rację no i tacy "wildstonowie" nie mogą im
                                                    przecież tego monopolu łamać ...
                                                    Grzegorz
                                                    PS: emocje, które wywołał ten wątek najlepiej dowodzą, że BW ma rację: próba
                                                    przypomnienia tego że Polską i Polakami rządzą z demokratycznego wyboru ci,
                                                    którzy te Polskę sprzedali sowietom i ich spadkobiercy oraz ci (lub ich
                                                    polityczne dziedzi i wnuki), którzy mają na rękach krew polskich patriotów, i a
                                                    więc ojców i dziadów wielu dzisiejszych bezmyślnych wyborców sld, powoduje
                                                    wybuch furii i nienawiści - a tu przecież chodzi o pamięć oraz o odrobinę
                                                    konsekwencji i dobrego smaku ...
                                                    Grzegorz
                                                  • Gość: Solidarny Re: Baruch W. a Kazek K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.02, 15:18
                                                    Gość portalu: Grzegorz napisał(a):

> BW słusznie odpalił KKutzowi, że Polsce i Polakom grozi nie tyle zalew
                                                    > nienawiści a zanik pamięci - to szczera prawda, a KK pracuje paradoksalnie
                                                    > swoimi obecnymi peanami ku pamięci Eda 'na jeża" G. na rzecz takiego właśnie
                                                    > zaniku pamięci, co dziwi o tyle, że swego czasu pracował także na rzecz
                                                    > podtrzymania i odświeżania pamięci Polaków... Ale niestety KK należy do
                                                    tych,
                                                    > którzy uwielbiają mieć monopol na rację no i tacy "wildstonowie" nie mogą im
                                                    > przecież tego monopolu łamać ...
                                                    > Grzegorz
                                                    > PS: emocje, które wywołał ten wątek najlepiej dowodzą, że BW ma rację: próba
                                                    > przypomnienia tego że Polską i Polakami rządzą z demokratycznego wyboru ci,
                                                    > którzy te Polskę sprzedali sowietom i ich spadkobiercy oraz ci (lub ich
                                                    > polityczne dziedzi i wnuki), którzy mają na rękach krew polskich patriotów,
                                                    i a
                                                    >
                                                    > więc ojców i dziadów wielu dzisiejszych bezmyślnych wyborców sld, powoduje
                                                    > wybuch furii i nienawiści - a tu przecież chodzi o pamięć oraz o odrobinę
                                                    > konsekwencji i dobrego smaku ...
                                                    > Grzegorz
                                                    Brawo grzegorz ! Dobrze napierdalsz w komune ! Jezdem z Tobom !
                                                    Huj z komunom !!!!!!!!!!!!
                                                  • antoni.goczal Re: Baruch W. a Kazek K. 15.10.02, 09:27
                                                    W górę naszego patriotę !
                                                    Hahahahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • Gość: Pan Yapa Re: Baruch W. a Kazek K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.02, 10:58
                                                    Niech żyje !!!!!!!!!!!!!!!!

• atak.spawacza Re: Baruch W. a Kazek K. 16.10.02, 08:02

> Niech żyje !!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    >
                                                    Owszem, czemu nie ? Ale kto ?!!!
                                                  • Gość: Pan Yapa Re: Baruch W. a Kazek K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.02, 13:02
                                                    atak.spawacza napisał:

>
                                                    > > Niech żyje !!!!!!!!!!!!!!!!
                                                    > >
                                                    > Owszem, czemu nie ? Ale kto ?!!!

Jak to kto ? Nasz !
                                                  • Gość: wiewiork Re: Baruch W. a Kazek K. IP: *.bnet.pl / 10.10.34.* 20.10.02, 20:43
                                                    ten zajadly Bronek nie jest godzien nawet butow wyczyscic senatorowi
                                                    K.K.Jeszcze by je piana zaslinil!
                                                  • Gość: Waldek Re: Baruch W. a Kazek K. IP: *.chello.pl 20.10.02, 23:04
                                                    Gość portalu: wiewiork napisał(a):

> ten zajadly Bronek nie jest godzien nawet butow wyczyscic senatorowi
                                                    > K.K.Jeszcze by je piana zaslinil!

B.Wildstein jest nasz !!!
                                                  • Gość: Pan Yapa Re: Baruch W. a Kazek K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.02, 07:38
                                                    Gość portalu: Waldek napisał(a):

> Gość portalu: wiewiork napisał(a):
                                                    >
                                                    > > ten zajadly Bronek nie jest godzien nawet butow wyczyscic senatorowi
                                                    > > K.K.Jeszcze by je piana zaslinil!
                                                    >
                                                    > B.Wildstein jest nasz !!!

Oczywiście ! I nie oddamy naszego. Za nic !
                                                  • Gość: wiewiork Re: Bronek jest Wasz... IP: *.bnet.pl / 10.10.34.* 21.10.02, 15:41
                                                    i nie oddajcie Go nikomu.Tylko nie "zapiesccie" Go z milosci(a nie dajcie sie
                                                    przekupic)
                                                  • Gość: Pan Yapa Re: Bronek jest Nasz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.02, 15:43
                                                    A to się ciocia Ruchla ucieszy !
                                                  • Gość: Bluźnierca Re: Bronek jest Nasz... IP: *.chello.pl 21.10.02, 18:13

> A to się ciocia Ruchla ucieszy !

Hahahahahaha !!!!!!!!!!!!
                                                  • antoni.goczal Re: Bronek jest Nasz... 22.10.02, 12:24
                                                    Gość portalu: Bluźnierca napisał(a):

>
                                                    > > A to się ciocia Ruchla ucieszy !
                                                    >
                                                    > Hahahahahaha !!!!!!!!!!!!

Jaka Ruchla ????
                                                  • Gość: wiewiork Re: Bronek jest Nasz... IP: *.bnet.pl / 10.10.34.* 22.10.02, 14:33
                                                    czyzby corka Rebeeki i Isaaka(czy to ta sama)?
                                                  • atak.spawacza Re: Bronek jest Nasz... 22.10.02, 15:24

> czyzby corka Rebeeki i Isaaka(czy to ta sama)?

Chyba tak, ale czy dawała dzewo na żnięcie w Puszczy Białowieszczańskiej -
                                                    tego nie wiadomo.
                                                  • Gość: Jolka Re: Bronek jest Nasz... IP: *.chello.pl 23.10.02, 20:09
                                                    atak.spawacza napisał:

> Gość portalu: wiewiork napisał(a):
                                                    >
                                                    > > czyzby corka Rebeeki i Isaaka(czy to ta sama)?
                                                    >
                                                    > Chyba tak, ale czy dawała dzewo na żnięcie w Puszczy Białowieszczańskiej -
                                                    > tego nie wiadomo.
                                                    Jaaaaaaaakiiiiii pieeeeeeeeeeseeeeeeeeek ?
                                                  • Gość: Irrek Re: Bronek jest Nasz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 15:29
                                                    Gość portalu: Jolka napisał(a):

> atak.spawacza napisał:
                                                    >
                                                    > > Gość portalu: wiewiork napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > czyzby corka Rebeeki i Isaaka(czy to ta sama)?
                                                    > >
                                                    > > Chyba tak, ale czy dawała dzewo na żnięcie w Puszczy Białowieszczańskiej -
                                                    >
                                                    > > tego nie wiadomo.
                                                    > Jaaaaaaaakiiiiii pieeeeeeeeeeseeeeeeeeek ?
                                                    No właśnie ? Jaki ?
                                                  • iwona.buzowska Ale o co chodzi z tym Izraelitą ? 24.10.02, 19:08
                                                    Kto to jest ? I dlaczego wzbudza takie emocje ?!
                                                  • Gość: No właśnie. Re: Ale o co chodzi z tym Izraelitą ? IP: *.chello.pl 25.10.02, 08:58
                                                    iwona.buzowska napisała:

> Kto to jest ? I dlaczego wzbudza takie emocje ?!

????
                                                  • kasiora Re: prosze Go tak nie deprecjonować ! 25.10.02, 21:25
                                                  • iwona.buzowska Czy ja się kiedyś dowiem -o co chodzi Izraelicie ? 25.10.02, 23:05
                                                    Ten cały Widsztain to jakiś showman czy amerykński aktor ?
                                                  • atak.spawacza Re: Czy ja się kiedyś dowiem -o co chodzi Izraeli 26.10.02, 09:17
                                                    iwona.buzowska napisała:

> Ten cały Widsztain to jakiś showman czy amerykński aktor ?

To chyba jakiś sportowiec z Izraela ( ?).
                                                  • Gość: wiewiork Re: Czy ja się kiedyś dowiem -o co chodzi Izraeli IP: *.bnet.pl / 10.10.34.* 27.10.02, 18:16
                                                    toz to dziennikarz szukajacy drugiego dna.
                                                  • Gość: Ciekawy Re: Czy ja się kiedyś dowiem -o co chodzi Izraeli IP: *.chello.pl 27.10.02, 19:49

> toz to dziennikarz szukajacy drugiego dna.
                                                    W prasie izraelskiej ?
                                                  • iwona.buzowska B. Wildstein i L.Dorn wiceprezydentami Stolicy ! 31.10.02, 17:31
                                                    Pan Prezydent Lech Kaczyński postanowił, iz wiceprezydentami będą Panowie
                                                    Bronisław (?) Wildstein i Ludwik Dorn.
                                                    Ma to przyciągnąć zagraniczny kapitał do Warszawy.
                                                  • kasiora Re: B. Wildstein i L.Dorn wiceprezydentami Stolic 03.11.02, 13:21
                                                    ale z kieszeni warszawiakow i odprowadzony do ....Podobnoz duzo takiego
                                                    kapitalu jest na miejscu.I Bronek wie gdzie!I wtedy to ujawni!
                                                  • Gość: wiewiork Re: B. Wildstein i L.Dorn wiceprezydentami Stolic IP: *.bnet.pl / 10.10.34.* 05.11.02, 18:45
                                                    Pan Bronek nawet wie gdzie sa pieniadze z kasy 1-szej solidarnosci.Podobnoz
                                                    pogada o tym z p.Z.Bujakiem.
                                                  • kasiora Re: PROTESTUJĘ 09.11.02, 18:17
                                                    Bronek w rankingu"Najwieksze palanty prawicy-wyniki koncowe" zajal dopiero 13-
                                                    te miejsce.Miejsce pierwsze:zprezydenckim pozdrowieniem "spieprzaj dziadu"
                                                  • Gość: Karol W. Re: PROTESTUJĘ IP: *.chello.pl 09.11.02, 19:07
                                                    kasiora napisał:

> Bronek w rankingu"Najwieksze palanty prawicy-wyniki koncowe" zajal dopiero
                                                    13-
                                                    > te miejsce.Miejsce pierwsze:zprezydenckim pozdrowieniem "spieprzaj dziadu"

Bronek Wildstein, Andrzej Gelberg i Ludik Dorn stanowią o sile Kaczyńskich.
                                                    Ponieważ za nimi stoi kapitał azerbejdżański i turkmeński.
                                                    Albo jakiś taki ... . Chyba jednak honduraski (?). A może mają układ z
                                                    bankierem Bernardo Teyko-Tejkowskim z Royal Banco Ambrossiano ?
                                                    Tak czy owak napewno "poszedł" tartak z Puszczy Białowieszczańskiej.
                                                  • Gość: wiewiork Re: PROTESTUJĘ IP: *.bnet.pl / 10.10.34.* 13.11.02, 12:10
                                                    Wszystko wskazuje ,iz Bronek jest odstawiony.Pozostalo pakowac walizy i jechac
                                                    na tartak do Puszczy Bialowieszczanskiej.A jak tam nie to gdzie?Przeciez w domu
                                                    jest niebezpiecznie!I tu jest sęk !!
                                                  • iwona.buzowska Re: PROTESTUJĘ 13.11.02, 22:59

> Wszystko wskazuje ,iz Bronek jest odstawiony.Pozostalo pakowac walizy i
                                                    jechac
                                                    > na tartak do Puszczy Bialowieszczanskiej.A jak tam nie to gdzie?Przeciez w
                                                    domu
                                                    >
                                                    > jest niebezpiecznie!I tu jest sęk !!

Jaki sęk ?
                                                  • Gość: Marysiak Re: Czy ja się kiedyś dowiem -o co chodzi Izraeli IP: *.chello.pl 09.12.02, 08:55

> toz to dziennikarz szukajacy drugiego dna.
                                                    Od dołu ?!
                                                  • Gość: burak z sld Re: Baruch W. a Kazek K. IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.02, 23:51

Nie oddamy zwiazku radzieckiego razem z tow.Kucem na czele!!!
                                                    Nie!Nie!Nie!
                                                    Nie wpuscimy Hanysow do Stolycy!!!
                                                    Nie!Nie!Nie!
                                                    Raus warszawskie Gorole z Slunska!!!
                                                    Warsiawa da sie lubic,Warsiawka da sie kochac!

• Gość: Karol W. Ale o co chodzi z tym tartakiem ?!!! IP: *.chello.pl 14.11.02, 08:24
                                                  • kasiora Re: A co na to p.Bronek... 24.11.02, 18:04
                                                    Co powie Pan Bronek na wizyte Ojca Rydzyka w RPA ?Moze wyspowiadac
                                                    szefow"Colloseum"jak wyprowadzac pieniadze z firm panstwowych ?Takie wiadomosci
                                                    sa w cenie.
                                                  • stan.borys Re: A co na to p.Bronek... 24.11.02, 18:20
                                                    kasiora napisał:

> Co powie Pan Bronek na wizyte Ojca Rydzyka w RPA ?Moze wyspowiadac
                                                    > szefow"Colloseum"jak wyprowadzac pieniadze z firm panstwowych ?Takie
                                                    wiadomosci
                                                    >
                                                    > sa w cenie.

Pan Bronek jak na praktykującego katolika przystało nie pozwoli ukrzywdzić
                                                    młota na komunę !
                                                  • kasiora Re: A co na to p.Bronek... 03.12.02, 11:16
                                                    Pan Bronek ostatnio jest stalym gosciem tv PULS"w programie Otwarte
                                                    Studio.Tematem byl-PATRIOTYZM.Jako ekspert byl rowniez zaproszony niedorosly
                                                    Prezydent RP Janek od Pietrzakow.Sklad doborowy.Bronek jako patriota,narodowiec
                                                    czesto musi sie wstydzic za postawy innych patriotow.Pan Janeczek spiewal swoje
                                                    HYMNY,a na gitarze gral smieszny Pospieszalski.To naprawde dobry Program(taka
                                                    przechowalnia zgranych plyt)i bardzo przepelniony miloscia Blizniego(w
                                                    otoczeniu mlodych z ZHR)
                                                  • Gość: Obiektywny Re: A co na to p.Bronek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.02, 11:33
                                                    kasiora napisał:

> Pan Bronek ostatnio jest stalym gosciem tv PULS"w programie Otwarte
                                                    > Studio.Tematem byl-PATRIOTYZM.Jako ekspert byl rowniez zaproszony niedorosly
                                                    > Prezydent RP Janek od Pietrzakow.Sklad doborowy.Bronek jako
                                                    patriota,narodowiec
                                                    >
                                                    > czesto musi sie wstydzic za postawy innych patriotow.Pan Janeczek spiewal
                                                    swoje
                                                    >
                                                    > HYMNY,a na gitarze gral smieszny Pospieszalski.To naprawde dobry Program
                                                    (taka
                                                    > przechowalnia zgranych plyt)i bardzo przepelniony miloscia Blizniego(w
                                                    > otoczeniu mlodych z ZHR)

Bronek Dzikikamień jest klasycznym polskim katolickim-narodowcem !
                                                    To (razem z A. Gelbergiem i L. Dornem) mózg PiS-u.
                                                  • antoni.goczal Oświadczenie Koła Mlodych PiS 03.12.02, 19:37
                                                    Gość portalu: Obiektywny napisał(a):

> kasiora napisał:
                                                    >
                                                    > > Pan Bronek ostatnio jest stalym gosciem tv PULS"w programie Otwarte
                                                    > > Studio.Tematem byl-PATRIOTYZM.Jako ekspert byl rowniez zaproszony niedoros
                                                    > ly
                                                    > > Prezydent RP Janek od Pietrzakow.Sklad doborowy.Bronek jako
                                                    > patriota,narodowiec
                                                    > >
                                                    > > czesto musi sie wstydzic za postawy innych patriotow.Pan Janeczek spiewal
                                                    > swoje
                                                    > >
                                                    > > HYMNY,a na gitarze gral smieszny Pospieszalski.To naprawde dobry Program
                                                    > (taka
                                                    > > przechowalnia zgranych plyt)i bardzo przepelniony miloscia Blizniego(w
                                                    > > otoczeniu mlodych z ZHR)
                                                    >
                                                    > Bronek Dzikikamień jest klasycznym polskim katolickim-narodowcem !
                                                    > To (razem z A. Gelbergiem i L. Dornem) mózg PiS-u.

My PiS-owcy b. cenimy sobie Pana Wiceprzewodniczącego B. Wildsteina !!!
                                                  • a.k.a Re: Oświadczenie Koła Mlodych PiS 03.12.02, 20:11
                                                    Panowie, moze sie spotkacie i zwalicie se te konie nawzajem. A jak ich u siebie
                                                    nie znajdziecie to wytargajcie sie po nosach. No wiecie, to jest to, co wystaje
                                                    wam z tylka.
                                                  • Gość: Karol Re: Oświadczenie Koła Mlodych PiS IP: *.chello.pl 03.12.02, 22:07
                                                    a.k.a napisała:

> Panowie, moze sie spotkacie i zwalicie se te konie nawzajem. A jak ich u
                                                    siebie
                                                    >
                                                    > nie znajdziecie to wytargajcie sie po nosach. No wiecie, to jest to, co
                                                    wystaje
                                                    >
                                                    > wam z tylka.

" ...zwalcie se te konie wzajemnie ... " ?
                                                    Leszek Bronusiowi, a Jareczek Ludwisiowi ? A jak będzie się chciał podłączyć
                                                    Jędruś Gelberg z Michasiem Ujazdowskim ? I co wtedy ?!!!
                                                  • antoni.goczal Re: Oświadczenie Koła Mlodych PiS 04.12.02, 09:02
                                                    Gość portalu: Karol napisał(a):

> a.k.a napisała:
                                                    >
                                                    > > Panowie, moze sie spotkacie i zwalicie se te konie nawzajem. A jak ich u
                                                    > siebie
                                                    > >
                                                    > > nie znajdziecie to wytargajcie sie po nosach. No wiecie, to jest to, co
                                                    > wystaje
                                                    > >
                                                    > > wam z tylka.
                                                    >
                                                    > " ...zwalcie se te konie wzajemnie ... " ?
                                                    > Leszek Bronusiowi, a Jareczek Ludwisiowi ? A jak będzie się chciał podłączyć
                                                    > Jędruś Gelberg z Michasiem Ujazdowskim ? I co wtedy ?!!!
                                                    Zamknijcie swoje komunistyczne ryje !!!!!!!!!!
                                                  • niezlomny.prawicowiec Re: Oświadczenie Koła Mlodych PiS 04.12.02, 09:32
                                                    Ale o co chodzi bo nie rozumiem ?
                                                  • atak.spawacza Re: Oświadczenie Koła Mlodych PiS 04.12.02, 16:56
                                                    niezlomny.prawicowiec napisał:

> Ale o co chodzi bo nie rozumiem ?

Ja też nie bardzo, ale podobno jeden Izraelita nakładł drugiemu po ryju, czy
                                                    też wydymał mu suczkę (pieeeeesek ?), czy coś w tym rodzaju.
                                                    Ale dokładnie nie wiem.
                                                  • a.k.a Re: Oświadczenie Koła Mlodych PiS 04.12.02, 17:01
                                                    Nie opowiadajcie sobie nawzajem takich fajnych dowcipow, bo jeszcze ktorys
                                                    peknie ze smiechu i bedzie smrodu co niemiara.
                                                  • Gość: Obiektywny Re: Oświadczenie Koła Mlodych PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.02, 17:09
                                                    A o co chodzi z tymi starozakonnymi ?!
                                                  • Gość: Karol Re: Oświadczenie Koła Mlodych PiS IP: *.chello.pl 04.12.02, 20:44
                                                    Gość portalu: Obiektywny napisał(a):

> A o co chodzi z tymi starozakonnymi ?!

Nie mam pojęcia, ale podobno poszło o macę ... czy o coś takiego. Nie wiem.
                                                  • Gość: Jędras Re: Baruch W. a Kazek K. IP: *.chello.pl 06.12.02, 09:24

Dokładnie tak !!!
                                                  • Gość: Prawy Grudniowy Bronek Wildstein guru polskiej prawicy ! Brawo! nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.02, 17:35
                                                  • atak.spawacza Re: Bronek Wildstein guru polskiej prawicy ! Braw 06.12.02, 18:36
                                                    Brawo. Brawo.
                                                  • Gość: Karol Re: Bronek Wildstein guru polskiej prawicy ! Braw IP: *.chello.pl 07.12.02, 19:36
                                                    atak.spawacza napisał:

> Brawo. Brawo.

Czy ten Wildstein opowiada jakieś szmoncesy, że wszyscy biją mu tu brawa ?
                                                  • kasiora Re: Bronek Wildstein guru polskiej prawicy ! Braw 10.12.02, 16:40
                                                    Po terminowaniu w Tel."PULS" Bronek ma stawac do konkusu o Prezydentowanie w
                                                    TiVi O.Rydzyka wraz Tomkiem Od Wołków(nie mylic z Wałków)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka