kasiora 19.09.02, 23:10 sluchajac i ogladajac Go zastanawiam sie skad tyle zajadlosci?Moze jest "sumieniem"narodu,ale dlaczego polskiego?Kogo On reprezentuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Valnięta Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 23:19 Siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudis Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... 20.09.02, 13:32 Podaj konkretne przykłady bo nie wiem o co chodzi. B. Zadko go czytuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaccco Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.lech.kso.pl 20.09.02, 13:40 gaudis napisał: > Podaj konkretne przykłady bo nie wiem o co chodzi. B. Zadko go czytuje. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyznawca Bronek Wildstein klasycznym solidaruchem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.02, 14:04 On, Naimski i Dorn to najlepsi polscy prawicowi patrioci, ludzie zawierzenia i etosu "S". Więcej nam takich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Bronek Wildstein klasycznym solidaruchem ! 20.09.02, 14:42 Gość portalu: Wyznawca napisał(a): > On, Naimski i Dorn to najlepsi polscy prawicowi patrioci, ludzie zawierzenia i > etosu "S". > Więcej nam takich !!! Piastowski ci to szczep, piastowski !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piastels Aron Re: Bronek Wildstein klasycznym solidaruchem ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.02, 11:39 antoni.goczal napisał: > Gość portalu: Wyznawca napisał(a): > > > On, Naimski i Dorn to najlepsi polscy prawicowi patrioci, ludzie zawierzen > ia > i > > etosu "S". > > Więcej nam takich !!! > > Piastowski ci to szczep, piastowski !!! A jusci, a juści, psiajuchy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek0 Re: Bronek Wildstein klasycznym solidaruchem ! IP: *.acn.waw.pl 22.09.02, 15:09 Gość portalu: Piastels Aron napisał(a): >>> On, Naimski i Dorn to najlepsi polscy prawicowi >>> patrioci, ludzie zawierzenia i etosu "S". >>> Więcej nam takich >> Piastowski ci to szczep, piastowski !!! > A jusci, a juści, psiajuchy ! nie zapominajcie o ideałach Sierpnia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nara Re: Bronek Wildstein klasycznym solidaruchem ! IP: *.chello.pl 08.10.02, 07:33 Gość portalu: janek0 napisał(a): > Gość portalu: Piastels Aron napisał(a): > > >>> On, Naimski i Dorn to najlepsi polscy prawicowi > >>> patrioci, ludzie zawierzenia i etosu "S". > >>> Więcej nam takich > >> Piastowski ci to szczep, piastowski !!! > > A jusci, a juści, psiajuchy ! > nie zapominajcie o ideałach Sierpnia ! > O czym ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szelak Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.09.02, 19:12 kasiora napisał: > sluchajac i ogladajac Go zastanawiam sie skad tyle zajadlosci?Moze > jest "sumieniem"narodu,ale dlaczego polskiego?Kogo On reprezentuje? mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 22.09.02, 19:19 mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fafarafa Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.02, 08:15 Gość portalu: ala napisał(a): > mnie To oczywiste (!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Japa Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.chello.pl 07.10.02, 07:20 Gość portalu: Fafarafa napisał(a): > Gość portalu: ala napisał(a): > > > mnie > To oczywiste (!!!) Jak to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.chello.pl 22.09.02, 19:19 Gość portalu: szelak napisał(a): > kasiora napisał: > > > sluchajac i ogladajac Go zastanawiam sie skad tyle zajadlosci?Moze > > jest "sumieniem"narodu,ale dlaczego polskiego?Kogo On reprezentuje? > > mnie To moze sobie pogadajcie w bardziej kameralnym gronie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 22.09.02, 19:46 to ty sobie pogadaj ktos pyta ktos odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.chello.pl 22.09.02, 19:53 Gość portalu: ala napisał(a): > to ty sobie pogadaj > ktos pyta > ktos odpowiada Gadam! Gadam i odpowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytacz Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.02, 07:06 B. Wildstein reprezentuje "szelaka" i "alę", jak sami ochoczo twierdzą. To już Ariel Sharon ich nie reprezentuje ? Ale dlaczego ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.acn.pl / 10.131.132.* 23.09.02, 10:55 coś ci sie popieprzyło :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Biedna ZAKUTA P'ala 07.10.02, 08:47 Biedna ZAKUTA P'ala! Na orum Aktualności twardo i z podniesioną przyłbicą dzierży miecz antysemityzmu, a tu po prostu... nie dopatrzyła intencji (cokolwiek śmierdzących) autora wątku. Oj. Jak to mówią: kto się pierdołą urodził ten słowikiem nie umrze... _______________________________________ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
miedz_brzeczaca Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... 23.09.02, 11:19 Typowe dla kryptokomuchów. Na widok Urbana przeżywają orgazm. Na widok Marka Borowskiego zapluwają się z zachwytu. Niech ktoś szepnie że Kwaśniewski to Stolzman - zaraz podnoszą straszny protest, przy czym krzyczą nie tylko, że to nieprawda (bo chyba rzeczywiście nieprawda) ale przede wszystkim - jakie to nieeuropejskie wypominać komuś pochodzenie! Jaki to czyn obrzydliwy, dla polskiej prawicy charakterystyczny...! A tu nagle przy okazji Wildsteina okazuje się, że antysemityzm ich wcale nie brzydzi, prześcigają się w antysemickich aluzyjkach. Połączenie hipokryzji i głupoty - czyli w sumie nic nowego, obie cechy charakterystyczne dla wielbicieli SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiora Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... 23.09.02, 15:59 o tej Jego zajadlosci napisalem ogladajac telew.publ."Sprawe dla reportera"i dyskusje w telew."PULS"(bez adresow narod.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Bronek Wildstone sumieniem narodu.... IP: 217.197.165.* 23.09.02, 16:01 A o czym on mowil w sprawie dla reportera - bo nie widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franz Labrador Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 23.09.02, 21:30 Bardzo cenię postawę i warsztat p. Bronka Wildsteina. Nie jestem ani "sumieniem", ani "narodem", ani złośliwym paszkwilantem, jestem osobą prywatną, lubiącą ludzi, którzy mają swoje zdanie, także odmienne od mojego. Co więcej gotów jestem kupować te czasopisma w których pisuje Wildstein (to forma wyrażania moich sympatii - kochasz-daj pieniążek). Przeczytaj wypowiedź "Brzęczącej Monety", podpisuję się pod nią. Uważam, że Wildstein sumiennie wykonuje swój dziennikarski zawód, jego artykuły zaciekawiają mnie treścią i formą. Poza tym książka wydana w ramach serii Biblioteki Myśli Politycznej "Dekomunizacja, której nie było" (Ksiegarnia Akademicka Kraków 2000), jest przykładem solidnej roboty publicystycznej, a nie doktrynerskiego bełkotu, opierającą się na empirii, a nie przesądach, czy opiniach koterii towarzysko-politycznych. Polecam. I MNIEJ ŻÓŁCI PRZYJACIELE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.02, 03:07 kasiora napisał: > sluchajac i ogladajac Go zastanawiam sie skad tyle zajadlosci?Moze > jest "sumieniem"narodu,ale dlaczego polskiego?Kogo On reprezentuje? mnie amen pan laga /ale, ze sumieniem jest narodu nigdy nie mówił. pewno bedzie mu miło, gdy się dowie, ze Ty tak uwazasz/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytacz Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.02, 09:26 Gość portalu: pan_laga napisał(a): > kasiora napisał: > > > sluchajac i ogladajac Go zastanawiam sie skad tyle zajadlosci?Moze > > jest "sumieniem"narodu,ale dlaczego polskiego?Kogo On reprezentuje? > > mnie > amen > pan laga > /ale, ze sumieniem jest narodu nigdy nie mówił. pewno bedzie mu miło, gdy się > dowie, ze Ty tak uwazasz/ Shalom !!! Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Bronek Wildstein sumieniem narodu (?) .... 26.09.02, 10:02 Hm, hm ... . Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu (?) .... 26.09.02, 15:41 antoni.goczal napisał: > Hm, hm ... . Hahahahaha !!! Nareszcie się uśmiałem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fafarafa Re: Bronek Wildstein sumieniem narodu (?) .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.02, 16:05 atak.spawacza napisał: > antoni.goczal napisał: > > > Hm, hm ... . > > Hahahahaha !!! Nareszcie się uśmiałem !!! Ty antysemito !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Lizanie d... 27.09.02, 10:09 A co znowu nadzwyczajnego w negatywnym stosunku do starych sowieckich wycierusów. Stare wieloletnie sowieckie wycierusy, znane z publicznych demonstracji orgazmu na widok tow. sekretarza generalnego KPZR, teraz się dziwią, że ich Wildstein nie lubi. Ja ich też nie lubię. A swoją drogą - smacznie było jak się tak latami lizało odbytnicę tow. Breżniewowi? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiora Re: Lizanie d... 27.09.02, 12:12 ukos;mnie by to nie smakowalo,ale Ciebie zaluje.Smiesznie mi bylo jak Bronek w "Sprawie dla reportera" mowil,iz On iJego koledzy w redakcji symulacje inwestycji w Bialej Podlaskiej przeprowadza na komputerze wlasnym sumptem od reki(a Turek Toy zatrudnil do tego kilkanascie firm za sume ok.20mln.zl.)Toz to ukryty talent!Przeciez Turek wydal na to wlasne pieniadze i chce zainwestowac nie Nasze pieniadze stwarzajac nowe miejsca pracy w rejonie.Ludzie popieraja te inicjatywe,a Bronek mowi o jakichs sytuacjach podejrzanych(czyli stanowcze NIE).Dlatego moje pytanie:czyim sumieniem....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fafarafa "ukos" to ksywa Bronusia Wildsteina !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.02, 12:41 Ja tam ukos-tein nie jestem jakimś tam jebanym antysemitom czy innym pierdzielonym oszołomem - ale daj sobie koleś sianka z macą. Wyluzuj się. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: 'ukos' to ksywa Bronusia Wildsteina !!! 27.09.02, 16:44 Gość portalu: Fafarafa napisał(a): > Ja tam ukos-tein nie jestem jakimś tam jebanym antysemitom czy innym > pierdzielonym oszołomem - ale daj sobie koleś sianka z macą. > Wyluzuj się. Ale jaja !!!!!!!!!!!! Hahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!!! Panie Bronku, Pan to masz kiepełe !!! Gratuluję ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiora Re: 'ukos' to ksywa Bronusia Wildsteina !!! 27.09.02, 19:00 a w telewizji PULS ta zajadlosc nawet nie byla zjadliwa wobec innych dyskutantow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Yapa Re: 'ukos' to ksywa Bronusia Wildsteina !!! IP: *.chello.pl 06.10.02, 22:00 B. Wildstein to bardzo bojowy polski prawicowiec ! Cześć, cześć, cześć ..... Brześć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: 'ukos' to ksywa Bronusia Wildsteina !!! 08.10.02, 13:27 Gość portalu: Pan Yapa napisał(a): > B. Wildstein to bardzo bojowy polski prawicowiec ! > Cześć, cześć, cześć ..... Brześć !!! A co ma do tego Makkabi Brześć ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Rece precz od Wildstone'a IP: 217.197.165.* 08.10.02, 13:39 bo to fajny gosc jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Yapa Re: Rece precz od Dziekiegokamienia ! IP: *.chello.pl 08.10.02, 13:44 Gość portalu: Niech napisał(a): > bo to fajny gosc jest. Niechbaum ma recję. Wildstein jest poza tym śliczny. Te cudne migdałowe oczka, te czarne kręcone kudełki ! Śliczności !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heteryk Re: Rece precz od Dziekiegokamienia ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.02, 12:26 Gość portalu: Pan Yapa napisał(a): > Gość portalu: Niech napisał(a): > > > bo to fajny gosc jest. > > Niechbaum ma recję. Wildstein jest poza tym śliczny. Te cudne migdałowe oczka, > te czarne kręcone kudełki ! > Śliczności !!! Może to pedał ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Sprostowanie IP: 217.197.165.* 09.10.02, 12:33 Nazywam sie Niechkranz. Dawid Niechkranz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heteryk Re: Sprostowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.02, 12:36 Gość portalu: Niech napisał(a): > Nazywam sie Niechkranz. Dawid Niechkranz. A kogo to dupku obchodzi ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Sprostowanie IP: 217.197.165.* 09.10.02, 12:45 Jesli nikogo, to po co przekrecacie moje nazwisko. Dupku? A co, chcesz sie umowic? Malo ci wlasnej matki? Sprobuj wpierw z ojcem, po co tracic czas na wychodzenie z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Sprostowanie 09.10.02, 16:10 Gość portalu: Niech napisał(a): > Jesli nikogo, to po co przekrecacie moje nazwisko. Dupku? A co, chcesz sie > umowic? Malo ci wlasnej matki? Sprobuj wpierw z ojcem, po co tracic czas na > wychodzenie z domu. Spadaj. Żałosny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_wiem Re: Sprostowanie 09.10.02, 16:21 Niech moze i jest zalosny, ale ty, gorzal, jestes za to dowcipny. Bardzo dowcipny. I madry. I inteligentny. I bystry. Tylko troszke potem smierdzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Yapa "Niech" występuje teraz jako "ja_wiem" ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.02, 16:30 ja_wiem napisał: > Niech moze i jest zalosny, ale ty, gorzal, jestes za to dowcipny. Bardzo > dowcipny. I madry. I inteligentny. I bystry. Tylko troszke potem smierdzisz. Ty za to bardzo śmierdzisz. I nie jesteś ani dowcipny, ani mądry, ani inteligentny i już napewno nie jesteś bystry. Jesteś tylko żałosny, dupku. I bardzo śmierdzisz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Japa występuje teraz w w filmie IP: 217.197.165.* 09.10.02, 16:53 Japa, jakbys wykorzystywal swoja jape do celow, do jakich zostala stworzona, to moze i cos sensownego by z niej wypadlo. Ale ty, madralo, wymysliles sobie, ze ludziska beda tam wrzucali rzeczy, ktore normalnie gubia w zupelnie innych okolicznosciach. To przynajmniej zamiast to wypluwac polknij, bedzie ciszej, a ty bedziesz syty chodzil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Yapa "Niech" mnie zawiódł. To żałosny dupek. ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.02, 16:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Na Japie polegaj jak na Zawiszy IP: 217.197.165.* 09.10.02, 17:06 Zawiodlem Japola. A na co liczyl? Na elokwencje jego matki i inteligencje ojca? Problem w tym, ze jak rodzice za inteligentni, to zagadaja sie, nie patrza co robia, a tu male Jabolaki pojawiaja sie na swiecie. A potem na forum. A przeciez wystarczylo takie malutkie Preyabolaki spuscic w posciel, posciel wyprac, i po sprawie. Swiat piekniejszy, forum ladniejsze. Tak wiec pamietajcie - czasami warto wpierw cos zrobic, a potem pomyslec. No, chyba ze lubicie Poyebola. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiora Re: Bronek Wildstein.... 09.10.02, 22:42 Kazimierza Kutza oburzył - dał temu wyraz na łamach "Dziennika Zachodniego" - program "Studio otwarte" Telewizji Puls z wypowiedziami Bronisława Wildsteina. W programie Wildstein zadawał pytanie, czy społeczeństwo, które obojętnie podchodzi do oddawania czci przywódcom totalitarnego komunistycznego państwa, państwa zwasalizowanego przez sąsiednie mocarstwo, może zachować wiedzę, czym jest wolność, a czym niewola. Tak "obrazoburcze" tezy wywołały gwałtowny sprzeciw znanego reżysera. Kutz pisze, że "nienawiść Wildsteina wobec wszystkiego, co związane z PRL, czyni go inteligentem tylko na poły, bo człowiek prawdziwie inteligentny ogarnia wszystko, zwłaszcza to, co mu we własnym społeczeństwie obce, czego nie rozumie i nie lubi". Kutz odmawia Wildsteinowi prawa do miana demokraty, gdyż "zżera go ideologiczna nienawiść". P.S. to wycinek artykulu z dzisiejszej Rzepy(prosze nie podejrzewac mnie o manipulacje)Pozdro-kasiora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Bronek Wildstein.... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 23:58 Dzieki za cytat. Kutz to zlamany chuj, wielbiciel Gierka - slaskiego inwestora. Kazdy chwalacy Gierka jest mentalnym zlamasem - Wildstone to wie i to wlasnie powiedzial. I zydowskosc Wildstone'a nie ma nic do tego, ze prawde powiedzial. Howgh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Yapa Re: Bronek Wildstein.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.02, 08:38 Gość portalu: Niech napisał(a): > Dzieki za cytat. Kutz to zlamany chuj, wielbiciel Gierka - slaskiego inwestora. > > Kazdy chwalacy Gierka jest mentalnym zlamasem - Wildstone to wie i to wlasnie > powiedzial. I zydowskosc Wildstone'a nie ma nic do tego, ze prawde powiedzial. > Howgh Tak, tak. Oczywiście, oczywiście .... . Ale o co chodzi z tym Makkabi Brześć ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Bronek Wildstein.... IP: 217.197.165.* 10.10.02, 12:15 Wczesnie dorywasz sie do sieci. Moze jestes rybakiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Yapa Re: Bronek Wildstein.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.02, 14:13 W górę ... Bronka ! Niech ma ! Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Bronek Wildstein.... 11.10.02, 19:51 Gość portalu: Pan Yapa napisał(a): > W górę ... Bronka ! > Niech ma ! Ale co ztym Makabi z Brześcia ? W której lidze toto gra ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Yapa Re: Bronek Wildstein.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.02, 07:33 antoni.goczal napisał: > Gość portalu: Pan Yapa napisał(a): > > > W górę ... Bronka ! > > Niech ma ! > > Ale co ztym Makabi z Brześcia ? W której lidze toto gra ? No właśnie ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Bronek W. a Kazek K. IP: *.acn.pl / 10.129.128.* 14.10.02, 14:58 BW słusznie odpalił KKutzowi, że Polsce i Polakom grozi nie tyle zalew nienawiści a zanik pamięci - to szczera prawda, a KK pracuje paradoksalnie swoimi obecnymi peanami ku pamięci Eda 'na jeża" G. na rzecz takiego właśnie zaniku pamięci, co dziwi o tyle, że swego czasu pracował także na rzecz podtrzymania i odświeżania pamięci Polaków... Ale niestety KK należy do tych, którzy uwielbiają mieć monopol na rację no i tacy "wildstonowie" nie mogą im przecież tego monopolu łamać ... Grzegorz PS: emocje, które wywołał ten wątek najlepiej dowodzą, że BW ma rację: próba przypomnienia tego że Polską i Polakami rządzą z demokratycznego wyboru ci, którzy te Polskę sprzedali sowietom i ich spadkobiercy oraz ci (lub ich polityczne dziedzi i wnuki), którzy mają na rękach krew polskich patriotów, i a więc ojców i dziadów wielu dzisiejszych bezmyślnych wyborców sld, powoduje wybuch furii i nienawiści - a tu przecież chodzi o pamięć oraz o odrobinę konsekwencji i dobrego smaku ... Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solidarny Re: Baruch W. a Kazek K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.02, 15:18 Gość portalu: Grzegorz napisał(a): > BW słusznie odpalił KKutzowi, że Polsce i Polakom grozi nie tyle zalew > nienawiści a zanik pamięci - to szczera prawda, a KK pracuje paradoksalnie > swoimi obecnymi peanami ku pamięci Eda 'na jeża" G. na rzecz takiego właśnie > zaniku pamięci, co dziwi o tyle, że swego czasu pracował także na rzecz > podtrzymania i odświeżania pamięci Polaków... Ale niestety KK należy do tych, > którzy uwielbiają mieć monopol na rację no i tacy "wildstonowie" nie mogą im > przecież tego monopolu łamać ... > Grzegorz > PS: emocje, które wywołał ten wątek najlepiej dowodzą, że BW ma rację: próba > przypomnienia tego że Polską i Polakami rządzą z demokratycznego wyboru ci, > którzy te Polskę sprzedali sowietom i ich spadkobiercy oraz ci (lub ich > polityczne dziedzi i wnuki), którzy mają na rękach krew polskich patriotów, i a > > więc ojców i dziadów wielu dzisiejszych bezmyślnych wyborców sld, powoduje > wybuch furii i nienawiści - a tu przecież chodzi o pamięć oraz o odrobinę > konsekwencji i dobrego smaku ... > Grzegorz Brawo grzegorz ! Dobrze napierdalsz w komune ! Jezdem z Tobom ! Huj z komunom !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Baruch W. a Kazek K. 15.10.02, 09:27 W górę naszego patriotę ! Hahahahahahahahahahahahaha !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Yapa Re: Baruch W. a Kazek K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.02, 10:58 Niech żyje !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: Baruch W. a Kazek K. 16.10.02, 08:02 Gość portalu: Pan Yapa napisał(a): > Niech żyje !!!!!!!!!!!!!!!! > Owszem, czemu nie ? Ale kto ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Yapa Re: Baruch W. a Kazek K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.02, 13:02 atak.spawacza napisał: > Gość portalu: Pan Yapa napisał(a): > > > Niech żyje !!!!!!!!!!!!!!!! > > > Owszem, czemu nie ? Ale kto ?!!! Jak to kto ? Nasz ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiewiork Re: Baruch W. a Kazek K. IP: *.bnet.pl / 10.10.34.* 20.10.02, 20:43 ten zajadly Bronek nie jest godzien nawet butow wyczyscic senatorowi K.K.Jeszcze by je piana zaslinil! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldek Re: Baruch W. a Kazek K. IP: *.chello.pl 20.10.02, 23:04 Gość portalu: wiewiork napisał(a): > ten zajadly Bronek nie jest godzien nawet butow wyczyscic senatorowi > K.K.Jeszcze by je piana zaslinil! B.Wildstein jest nasz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Yapa Re: Baruch W. a Kazek K. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.02, 07:38 Gość portalu: Waldek napisał(a): > Gość portalu: wiewiork napisał(a): > > > ten zajadly Bronek nie jest godzien nawet butow wyczyscic senatorowi > > K.K.Jeszcze by je piana zaslinil! > > B.Wildstein jest nasz !!! Oczywiście ! I nie oddamy naszego. Za nic ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiewiork Re: Bronek jest Wasz... IP: *.bnet.pl / 10.10.34.* 21.10.02, 15:41 i nie oddajcie Go nikomu.Tylko nie "zapiesccie" Go z milosci(a nie dajcie sie przekupic) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Yapa Re: Bronek jest Nasz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.02, 15:43 A to się ciocia Ruchla ucieszy ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bluźnierca Re: Bronek jest Nasz... IP: *.chello.pl 21.10.02, 18:13 Gość portalu: Pan Yapa napisał(a): > A to się ciocia Ruchla ucieszy ! Hahahahahaha !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Bronek jest Nasz... 22.10.02, 12:24 Gość portalu: Bluźnierca napisał(a): > Gość portalu: Pan Yapa napisał(a): > > > A to się ciocia Ruchla ucieszy ! > > Hahahahahaha !!!!!!!!!!!! Jaka Ruchla ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiewiork Re: Bronek jest Nasz... IP: *.bnet.pl / 10.10.34.* 22.10.02, 14:33 czyzby corka Rebeeki i Isaaka(czy to ta sama)? Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: Bronek jest Nasz... 22.10.02, 15:24 Gość portalu: wiewiork napisał(a): > czyzby corka Rebeeki i Isaaka(czy to ta sama)? Chyba tak, ale czy dawała dzewo na żnięcie w Puszczy Białowieszczańskiej - tego nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Bronek jest Nasz... IP: *.chello.pl 23.10.02, 20:09 atak.spawacza napisał: > Gość portalu: wiewiork napisał(a): > > > czyzby corka Rebeeki i Isaaka(czy to ta sama)? > > Chyba tak, ale czy dawała dzewo na żnięcie w Puszczy Białowieszczańskiej - > tego nie wiadomo. Jaaaaaaaakiiiiii pieeeeeeeeeeseeeeeeeeek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irrek Re: Bronek jest Nasz... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.02, 15:29 Gość portalu: Jolka napisał(a): > atak.spawacza napisał: > > > Gość portalu: wiewiork napisał(a): > > > > > czyzby corka Rebeeki i Isaaka(czy to ta sama)? > > > > Chyba tak, ale czy dawała dzewo na żnięcie w Puszczy Białowieszczańskiej - > > > tego nie wiadomo. > Jaaaaaaaakiiiiii pieeeeeeeeeeseeeeeeeeek ? No właśnie ? Jaki ? Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.buzowska Ale o co chodzi z tym Izraelitą ? 24.10.02, 19:08 Kto to jest ? I dlaczego wzbudza takie emocje ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No właśnie. Re: Ale o co chodzi z tym Izraelitą ? IP: *.chello.pl 25.10.02, 08:58 iwona.buzowska napisała: > Kto to jest ? I dlaczego wzbudza takie emocje ?! ???? Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.buzowska Czy ja się kiedyś dowiem -o co chodzi Izraelicie ? 25.10.02, 23:05 Ten cały Widsztain to jakiś showman czy amerykński aktor ? Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: Czy ja się kiedyś dowiem -o co chodzi Izraeli 26.10.02, 09:17 iwona.buzowska napisała: > Ten cały Widsztain to jakiś showman czy amerykński aktor ? To chyba jakiś sportowiec z Izraela ( ?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiewiork Re: Czy ja się kiedyś dowiem -o co chodzi Izraeli IP: *.bnet.pl / 10.10.34.* 27.10.02, 18:16 toz to dziennikarz szukajacy drugiego dna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawy Re: Czy ja się kiedyś dowiem -o co chodzi Izraeli IP: *.chello.pl 27.10.02, 19:49 Gość portalu: wiewiork napisał(a): > toz to dziennikarz szukajacy drugiego dna. W prasie izraelskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.buzowska B. Wildstein i L.Dorn wiceprezydentami Stolicy ! 31.10.02, 17:31 Pan Prezydent Lech Kaczyński postanowił, iz wiceprezydentami będą Panowie Bronisław (?) Wildstein i Ludwik Dorn. Ma to przyciągnąć zagraniczny kapitał do Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiora Re: B. Wildstein i L.Dorn wiceprezydentami Stolic 03.11.02, 13:21 ale z kieszeni warszawiakow i odprowadzony do ....Podobnoz duzo takiego kapitalu jest na miejscu.I Bronek wie gdzie!I wtedy to ujawni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiewiork Re: B. Wildstein i L.Dorn wiceprezydentami Stolic IP: *.bnet.pl / 10.10.34.* 05.11.02, 18:45 Pan Bronek nawet wie gdzie sa pieniadze z kasy 1-szej solidarnosci.Podobnoz pogada o tym z p.Z.Bujakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiora Re: PROTESTUJĘ 09.11.02, 18:17 Bronek w rankingu"Najwieksze palanty prawicy-wyniki koncowe" zajal dopiero 13- te miejsce.Miejsce pierwsze:zprezydenckim pozdrowieniem "spieprzaj dziadu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol W. Re: PROTESTUJĘ IP: *.chello.pl 09.11.02, 19:07 kasiora napisał: > Bronek w rankingu"Najwieksze palanty prawicy-wyniki koncowe" zajal dopiero 13- > te miejsce.Miejsce pierwsze:zprezydenckim pozdrowieniem "spieprzaj dziadu" Bronek Wildstein, Andrzej Gelberg i Ludik Dorn stanowią o sile Kaczyńskich. Ponieważ za nimi stoi kapitał azerbejdżański i turkmeński. Albo jakiś taki ... . Chyba jednak honduraski (?). A może mają układ z bankierem Bernardo Teyko-Tejkowskim z Royal Banco Ambrossiano ? Tak czy owak napewno "poszedł" tartak z Puszczy Białowieszczańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiewiork Re: PROTESTUJĘ IP: *.bnet.pl / 10.10.34.* 13.11.02, 12:10 Wszystko wskazuje ,iz Bronek jest odstawiony.Pozostalo pakowac walizy i jechac na tartak do Puszczy Bialowieszczanskiej.A jak tam nie to gdzie?Przeciez w domu jest niebezpiecznie!I tu jest sęk !! Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.buzowska Re: PROTESTUJĘ 13.11.02, 22:59 Gość portalu: wiewiork napisał(a): > Wszystko wskazuje ,iz Bronek jest odstawiony.Pozostalo pakowac walizy i jechac > na tartak do Puszczy Bialowieszczanskiej.A jak tam nie to gdzie?Przeciez w domu > > jest niebezpiecznie!I tu jest sęk !! Jaki sęk ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysiak Re: Czy ja się kiedyś dowiem -o co chodzi Izraeli IP: *.chello.pl 09.12.02, 08:55 Gość portalu: wiewiork napisał(a): > toz to dziennikarz szukajacy drugiego dna. Od dołu ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak z sld Re: Baruch W. a Kazek K. IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.02, 23:51 Gość portalu: wiewiork napisał(a): > ten zajadly Bronek nie jest godzien nawet butow wyczyscic senatorowi > K.K.Jeszcze by je piana zaslinil! Nie oddamy zwiazku radzieckiego razem z tow.Kucem na czele!!! Nie!Nie!Nie! Nie wpuscimy Hanysow do Stolycy!!! Nie!Nie!Nie! Raus warszawskie Gorole z Slunska!!! Warsiawa da sie lubic,Warsiawka da sie kochac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol W. Ale o co chodzi z tym tartakiem ?!!! IP: *.chello.pl 14.11.02, 08:24 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiora Re: A co na to p.Bronek... 24.11.02, 18:04 Co powie Pan Bronek na wizyte Ojca Rydzyka w RPA ?Moze wyspowiadac szefow"Colloseum"jak wyprowadzac pieniadze z firm panstwowych ?Takie wiadomosci sa w cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
stan.borys Re: A co na to p.Bronek... 24.11.02, 18:20 kasiora napisał: > Co powie Pan Bronek na wizyte Ojca Rydzyka w RPA ?Moze wyspowiadac > szefow"Colloseum"jak wyprowadzac pieniadze z firm panstwowych ?Takie wiadomosci > > sa w cenie. Pan Bronek jak na praktykującego katolika przystało nie pozwoli ukrzywdzić młota na komunę ! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiora Re: A co na to p.Bronek... 03.12.02, 11:16 Pan Bronek ostatnio jest stalym gosciem tv PULS"w programie Otwarte Studio.Tematem byl-PATRIOTYZM.Jako ekspert byl rowniez zaproszony niedorosly Prezydent RP Janek od Pietrzakow.Sklad doborowy.Bronek jako patriota,narodowiec czesto musi sie wstydzic za postawy innych patriotow.Pan Janeczek spiewal swoje HYMNY,a na gitarze gral smieszny Pospieszalski.To naprawde dobry Program(taka przechowalnia zgranych plyt)i bardzo przepelniony miloscia Blizniego(w otoczeniu mlodych z ZHR) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: A co na to p.Bronek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.02, 11:33 kasiora napisał: > Pan Bronek ostatnio jest stalym gosciem tv PULS"w programie Otwarte > Studio.Tematem byl-PATRIOTYZM.Jako ekspert byl rowniez zaproszony niedorosly > Prezydent RP Janek od Pietrzakow.Sklad doborowy.Bronek jako patriota,narodowiec > > czesto musi sie wstydzic za postawy innych patriotow.Pan Janeczek spiewal swoje > > HYMNY,a na gitarze gral smieszny Pospieszalski.To naprawde dobry Program (taka > przechowalnia zgranych plyt)i bardzo przepelniony miloscia Blizniego(w > otoczeniu mlodych z ZHR) Bronek Dzikikamień jest klasycznym polskim katolickim-narodowcem ! To (razem z A. Gelbergiem i L. Dornem) mózg PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Oświadczenie Koła Mlodych PiS 03.12.02, 19:37 Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > kasiora napisał: > > > Pan Bronek ostatnio jest stalym gosciem tv PULS"w programie Otwarte > > Studio.Tematem byl-PATRIOTYZM.Jako ekspert byl rowniez zaproszony niedoros > ly > > Prezydent RP Janek od Pietrzakow.Sklad doborowy.Bronek jako > patriota,narodowiec > > > > czesto musi sie wstydzic za postawy innych patriotow.Pan Janeczek spiewal > swoje > > > > HYMNY,a na gitarze gral smieszny Pospieszalski.To naprawde dobry Program > (taka > > przechowalnia zgranych plyt)i bardzo przepelniony miloscia Blizniego(w > > otoczeniu mlodych z ZHR) > > Bronek Dzikikamień jest klasycznym polskim katolickim-narodowcem ! > To (razem z A. Gelbergiem i L. Dornem) mózg PiS-u. My PiS-owcy b. cenimy sobie Pana Wiceprzewodniczącego B. Wildsteina !!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.a Re: Oświadczenie Koła Mlodych PiS 03.12.02, 20:11 Panowie, moze sie spotkacie i zwalicie se te konie nawzajem. A jak ich u siebie nie znajdziecie to wytargajcie sie po nosach. No wiecie, to jest to, co wystaje wam z tylka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Oświadczenie Koła Mlodych PiS IP: *.chello.pl 03.12.02, 22:07 a.k.a napisała: > Panowie, moze sie spotkacie i zwalicie se te konie nawzajem. A jak ich u siebie > > nie znajdziecie to wytargajcie sie po nosach. No wiecie, to jest to, co wystaje > > wam z tylka. " ...zwalcie se te konie wzajemnie ... " ? Leszek Bronusiowi, a Jareczek Ludwisiowi ? A jak będzie się chciał podłączyć Jędruś Gelberg z Michasiem Ujazdowskim ? I co wtedy ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Oświadczenie Koła Mlodych PiS 04.12.02, 09:02 Gość portalu: Karol napisał(a): > a.k.a napisała: > > > Panowie, moze sie spotkacie i zwalicie se te konie nawzajem. A jak ich u > siebie > > > > nie znajdziecie to wytargajcie sie po nosach. No wiecie, to jest to, co > wystaje > > > > wam z tylka. > > " ...zwalcie se te konie wzajemnie ... " ? > Leszek Bronusiowi, a Jareczek Ludwisiowi ? A jak będzie się chciał podłączyć > Jędruś Gelberg z Michasiem Ujazdowskim ? I co wtedy ?!!! Zamknijcie swoje komunistyczne ryje !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: Oświadczenie Koła Mlodych PiS 04.12.02, 09:32 Ale o co chodzi bo nie rozumiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: Oświadczenie Koła Mlodych PiS 04.12.02, 16:56 niezlomny.prawicowiec napisał: > Ale o co chodzi bo nie rozumiem ? Ja też nie bardzo, ale podobno jeden Izraelita nakładł drugiemu po ryju, czy też wydymał mu suczkę (pieeeeesek ?), czy coś w tym rodzaju. Ale dokładnie nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.a Re: Oświadczenie Koła Mlodych PiS 04.12.02, 17:01 Nie opowiadajcie sobie nawzajem takich fajnych dowcipow, bo jeszcze ktorys peknie ze smiechu i bedzie smrodu co niemiara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Oświadczenie Koła Mlodych PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.02, 17:09 A o co chodzi z tymi starozakonnymi ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Oświadczenie Koła Mlodych PiS IP: *.chello.pl 04.12.02, 20:44 Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > A o co chodzi z tymi starozakonnymi ?! Nie mam pojęcia, ale podobno poszło o macę ... czy o coś takiego. Nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędras Re: Baruch W. a Kazek K. IP: *.chello.pl 06.12.02, 09:24 Gość portalu: wiewiork napisał(a): > ten zajadly Bronek nie jest godzien nawet butow wyczyscic senatorowi > K.K.Jeszcze by je piana zaslinil! Dokładnie tak !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Grudniowy Bronek Wildstein guru polskiej prawicy ! Brawo! nt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.02, 17:35 Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Re: Bronek Wildstein guru polskiej prawicy ! Braw 06.12.02, 18:36 Brawo. Brawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Bronek Wildstein guru polskiej prawicy ! Braw IP: *.chello.pl 07.12.02, 19:36 atak.spawacza napisał: > Brawo. Brawo. Czy ten Wildstein opowiada jakieś szmoncesy, że wszyscy biją mu tu brawa ? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiora Re: Bronek Wildstein guru polskiej prawicy ! Braw 10.12.02, 16:40 Po terminowaniu w Tel."PULS" Bronek ma stawac do konkusu o Prezydentowanie w TiVi O.Rydzyka wraz Tomkiem Od Wołków(nie mylic z Wałków) Odpowiedz Link Zgłoś