Gość: mama Asieńki IP: *.warszawa.vectranet.pl 16.01.14, 20:01 Czy ktoś może polecić jakiegoś logopedę dziecięcego w okolicy Rembertowa, Wesołej? dziękuję za informację Magda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Logo Re: logopeda dziecięcy - Rembertów, Wesoła IP: *.jjs.pl 20.01.14, 19:19 Polecam swoje usługi logopedyczne, posiadam doświadczenie. Na co dzień pracuję z dziećmi w wieku szkolnym. Jeżeli jest Pani zainteresowana więcej informacji mailowo monia.sz85@wp.pl Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika Re: logopeda dziecięcy - Rembertów, Wesoła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.14, 18:40 Jest super logopeda w Starej Miłosnej.Bardzo trudno się umówić bo ma dużo pacjentów.Nazywa się p. Sobiech.Kontakt 505 981 392.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
g113 Re: logopeda dziecięcy - Rembertów, Wesoła 29.11.14, 11:16 niedaleko zaraz za granicą rembertowa przy Mokrym Ługu pracuje wspaniał Pani. Taniej niz w Warszawie a dziecko bardzo zadowolone. wklejam link do logopedy www.linia-zdrowia.pl/oferta/oferta-dla-dzieci/logopeda.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marycha Re: logopeda dziecięcy - Rembertów, Wesoła IP: *.dynamic.chello.pl 10.04.15, 08:53 A jaka cena za zajęcia bo ja mam w Ursusie, cena zajęć 35 zł i jest bardzo profesjonalnie kilka gabinetów, logopedki z podejściem i doświadczeniem. Polecam. www.abak-centrumterapii.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamaasi Re: logopeda dziecięcy - Rembertów, Wesoła IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.15, 16:43 Gabinet Tosia na ul. Brata Alberta, naprawdę polecam. Moje dziecko uwielbia tam przychodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
masazewesola.pl Re: logopeda dziecięcy - Rembertów, Wesoła 21.08.15, 16:38 W "Tosi" na Brata Alberta Pani Monika i Pani Ania, pracują trochę inaczej, ale obie mają fajne podejście do dzieciaków Odpowiedz Link Zgłoś