Dodaj do ulubionych

Kierbedzia

09.01.03, 15:53
Jest przejście od tej pętli do ulicy Witosa
Kiedyś było, potem nie potem znowu było, a teraz?
Obserwuj wątek
    • sloggi Re: Kierbedzia 09.01.03, 15:58
      Chyba znów nie ma.
      • dmirstek Re: Kierbedzia 09.01.03, 16:07
        No właśnie - chyba pojade 119 i sprawdze - a jak sie okaze ze nie ma i 119 mi
        czmyhnie to mam spacerek...
        • Gość: max Re: Kierbedzia IP: *.acn.pl 09.01.03, 20:57
          A do czego ci to potrzebne???Po co ci to przejście???
          • dmirstek Re: Kierbedzia 09.01.03, 21:11
            Po coś
            • dmirstek Re: Kierbedzia 10.01.03, 18:00
              I tu was zagiąłem - ja też nie wiem :-/
              • pawciod Re: Kierbedzia 10.01.03, 18:42
                Widzisz. Gdyby ten przejazd działał (zwłaszcza w stronę Chełmskiej) to możnaby
                tamtędy puścić 119 do Trasy Siekierkowskiej i na Wawer, a 359 wpuścić do
                piachu. Kidyś to już było omawiane.
                • dmirstek Re: Kierbedzia 10.01.03, 18:51
                  Przeboodowa miała dotyczyć puszczenia Bobrowieckiej do Witosa i umożliwić skręt
                  tylko w kierunku Ursynowa.
                  359 można puścić ...Czerniakowska - Chełmska - Bobrowiecka - KIERBEDEZIA
                  119 po trasie 359 i mamy spokooj
                  Mi chodzi tylko o choodziutkie przejście
                  • Gość: czak dżons Re: Kierbedzia IP: *.acn.pl 10.01.03, 20:44
                    a co wy mozecie?Przeciez to ZTM decyduje o tym.Wy to mozecie pomazyc o tym lub
                    napisac liscik na senatorska.
                    • pawciod Re: Kierbedzia 11.01.03, 11:17
                      Ale zobacz. Gdyby powstał skręt z Witosa w Bobrowiecką w stronę Chełmskiej,
                      łączymy 119 i 359. Nowa linia ma trasę MŁYNÓW-...-Chełmska-Czerniakowska-Trasa
                      Siekierkowska-(Trasa Siekierkowska-Witosa-Bobrowiecka-Chełmska)-...-
                      MIĘDZYLESIE.
                      Wtedy jakieś brygady mogłyby się i 131 dostać.
                      • Gość: czak dżons Re: Kierbedzia IP: *.acn.pl 11.01.03, 19:58
                        Alez ja to rozumiem.
                        Tylko mowie ze to wy wpadacie na genialne pomysły ,i ja oczywiscie, a nie
                        ZTM.To trzeba dupsko ruszyc albo zamiast robic przejazdzki po Warszawie
                        pojechac do Podsiadlego i mu to powiedziec.
                        • tarantula01 ZDM 13.01.03, 10:46
                          Nie ZTM decyduje o tym gdzie ulica ma przebiegać i czy ma się łączyć z inną,
                          ale ZDM. Choć wydaje mi się, że ZTM ma decydujący wpływ na przebieg ulic po
                          których w przyszłości ma jeździć komuniakcja miejska. A co do połączenia
                          Bobrowieckiej z Witosa, to trzeba poczekać do zbudowania ul. Bethovena. Wtedy
                          kraniec Kierbedzia może ulec likwidacji, a 119 pojechać prosto do Bethovena po
                          czym skręcać albo w lewo do Czerniakowskiej, potem Św. Bonifacego na Stegny lub
                          prosto Trasą Siekierkowską do Międzylesia, albo w prawo do Sobieskiego i tam
                          znowu wybór duży. Jaki, zaproponujcie?
                          • Gość: Andulka Re: ZDM IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.18.* 13.01.03, 14:38
                            tarantula01 napisał:

a 119 pojechać prosto do Bethovena po
                            > czym skręcać albo w lewo do Czerniakowskiej, potem Św. Bonifacego na Stegny
                            lub prosto Trasą Siekierkowską do Międzylesia,

Do Międzylesia? KOLEJNA LINIA DO MIĘDZYLESIA? Nie za dobrze temu Międzylesiu? A
                            Falenica, Miedzeszyn, Radość to PIES? ;)))
                            • tarantula01 Re: ZDM 14.01.03, 11:34
                              Tak mi się napisało. Podobnie jak nie wspomniałem o likwidacji 359
                              • Gość: Andulka Re: ZDM IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.18.* 14.01.03, 14:04
                                tarantula01 napisał:

Podobnie jak nie wspomniałem o likwidacji 359

;)))
                                • dmirstek Re: ZDM 15.01.03, 15:23
                                  Oby go zlikwidowali [359]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka