dmirstek 09.01.03, 15:53 Jest przejście od tej pętli do ulicy Witosa Kiedyś było, potem nie potem znowu było, a teraz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dmirstek Re: Kierbedzia 09.01.03, 16:07 No właśnie - chyba pojade 119 i sprawdze - a jak sie okaze ze nie ma i 119 mi czmyhnie to mam spacerek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Kierbedzia IP: *.acn.pl 09.01.03, 20:57 A do czego ci to potrzebne???Po co ci to przejście??? Odpowiedz Link Zgłoś
pawciod Re: Kierbedzia 10.01.03, 18:42 Widzisz. Gdyby ten przejazd działał (zwłaszcza w stronę Chełmskiej) to możnaby tamtędy puścić 119 do Trasy Siekierkowskiej i na Wawer, a 359 wpuścić do piachu. Kidyś to już było omawiane. Odpowiedz Link Zgłoś
dmirstek Re: Kierbedzia 10.01.03, 18:51 Przeboodowa miała dotyczyć puszczenia Bobrowieckiej do Witosa i umożliwić skręt tylko w kierunku Ursynowa. 359 można puścić ...Czerniakowska - Chełmska - Bobrowiecka - KIERBEDEZIA 119 po trasie 359 i mamy spokooj Mi chodzi tylko o choodziutkie przejście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czak dżons Re: Kierbedzia IP: *.acn.pl 10.01.03, 20:44 a co wy mozecie?Przeciez to ZTM decyduje o tym.Wy to mozecie pomazyc o tym lub napisac liscik na senatorska. Odpowiedz Link Zgłoś
pawciod Re: Kierbedzia 11.01.03, 11:17 Ale zobacz. Gdyby powstał skręt z Witosa w Bobrowiecką w stronę Chełmskiej, łączymy 119 i 359. Nowa linia ma trasę MŁYNÓW-...-Chełmska-Czerniakowska-Trasa Siekierkowska-(Trasa Siekierkowska-Witosa-Bobrowiecka-Chełmska)-...- MIĘDZYLESIE. Wtedy jakieś brygady mogłyby się i 131 dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czak dżons Re: Kierbedzia IP: *.acn.pl 11.01.03, 19:58 Alez ja to rozumiem. Tylko mowie ze to wy wpadacie na genialne pomysły ,i ja oczywiscie, a nie ZTM.To trzeba dupsko ruszyc albo zamiast robic przejazdzki po Warszawie pojechac do Podsiadlego i mu to powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 ZDM 13.01.03, 10:46 Nie ZTM decyduje o tym gdzie ulica ma przebiegać i czy ma się łączyć z inną, ale ZDM. Choć wydaje mi się, że ZTM ma decydujący wpływ na przebieg ulic po których w przyszłości ma jeździć komuniakcja miejska. A co do połączenia Bobrowieckiej z Witosa, to trzeba poczekać do zbudowania ul. Bethovena. Wtedy kraniec Kierbedzia może ulec likwidacji, a 119 pojechać prosto do Bethovena po czym skręcać albo w lewo do Czerniakowskiej, potem Św. Bonifacego na Stegny lub prosto Trasą Siekierkowską do Międzylesia, albo w prawo do Sobieskiego i tam znowu wybór duży. Jaki, zaproponujcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: ZDM IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.18.* 13.01.03, 14:38 tarantula01 napisał: a 119 pojechać prosto do Bethovena po > czym skręcać albo w lewo do Czerniakowskiej, potem Św. Bonifacego na Stegny lub prosto Trasą Siekierkowską do Międzylesia, Do Międzylesia? KOLEJNA LINIA DO MIĘDZYLESIA? Nie za dobrze temu Międzylesiu? A Falenica, Miedzeszyn, Radość to PIES? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Re: ZDM 14.01.03, 11:34 Tak mi się napisało. Podobnie jak nie wspomniałem o likwidacji 359 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: ZDM IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.18.* 14.01.03, 14:04 tarantula01 napisał: Podobnie jak nie wspomniałem o likwidacji 359 ;))) Odpowiedz Link Zgłoś