mulla_komar Wezmy przyklad z Redwatch 30.05.06, 20:13 Redwatch dziala legalnie i nic mu nie mozna zrobic, niezaleznie od moralnej oceny tego co jest na tej stronie. Nieporownywalnie pozyteczniejsze byloby utworzenie strony o tym samym przeznaczeniu gdzie moznaby publikowac personalia funkcjonariuszy publicznyhc, ktorzy stoja ponad prawem, tak jak ten co po pijaku kogos przejechal a potem ustawil policjantow, zniszczyl dowody i nic mu nie mozna zrobic. Prokuratorzy, sedziowie, politycy, policjanci, przeciez oni nam maja sluzyc!!! Osobiscie chcialbym osobiscie odwiedzic pana szanownego prokuratora i napluc mu w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Ja też miałem taką sprawe i jakiś jej nie umozono, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:30 a miałem 2 świadków(plus ja) przeciwko dwóm policjantom i pomimo że ich zezania były całkowicie niespójne i zmyślone co sam sędzia zauważył to i tak zostałem skazany! Poza tym sąd nie chciał dopuścic moich dowodów w sprawie(ale ja juz nie mam czasu sie odwoływać-wole zapłacić grzywne i mieć spokój).I gdzie tu sprawiedliwoś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx @@@Dlaczego usunieto moj post???@@@ IP: *.acn.waw.pl 30.05.06, 20:33 a zostawiono takie z qu..,k.urwa,czy k..rwa? czy pisownia tego slowa przez dwa "V" czyli kurv va jest bardziej nagannna ,czy niezgodna z regulaminem,niz te powyzej wymienione??? ciekawi mnie tylko odpowiedz,post niekoniecznie musi byc przywrocony-nie byl znow az tak istotny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lemond Prawo i Sprawiedliwość (PiS) - AMEN 30.05.06, 20:36 jeszcze niejedna rzecz nas zadziwi w tej kadencji. A może jakąś Wielką Komisję Prawdy? i Sprawiedliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala trzeba dac napis, ze tylko dla klientow w krawacie IP: 86.14.173.* 30.05.06, 20:47 klient w krawacie jest mniej awanturujacy sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Prokurator to na pewno zlodziej!!! 30.05.06, 20:52 Bo kazdy pijak to zlodziej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho blad w artykule IP: *.crowley.pl 30.05.06, 21:14 jest - "Józef G. pracuje w wydziale przestępczości zorganizowanej Prokuratury Okręgowej Warszawa Praga" powinno byc "Józef G. pracuje w przestępczości zorganizowanej Warszawa Praga" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: master chief Re: blad w artykule IP: *.cable.ubr10.azte.blueyonder.co.uk 30.05.06, 21:27 uwazaj, bo pan Jozef G. jeszcze zafunduje ci sprawe o znieslawienie. kurw...* prokuratorzy sa naprawde do tego zdolni. *watpliwosci oczywiscie na moja korzysc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichosza On tylko bronił swojego potomka. IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:25 A tu wszelkie chwyty dozwolone/synuś to niewinne dziecko/ więc czego się czepiacie.Dlaczego nie ma kamer coby takie występy nagrywały a nawet zwykłe komórki slużbowe i byłoby po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Polska mafia wymiaru sprawiedliwosci w akcji ! 30.05.06, 21:27 To sa ludzie nieuleczalni. Oni po prostu nie rozumieja, ze "demonstrujac" w ten sposob solidarnosc staja sie po prostu mafia. I nie daj Boze ich skrytykowac bo zaraz powiedza (a raczej napisza dziesiatki protestow powolujacych sie na demokracje, niezaleznosc wladzy sadowniczej, ktora przeksztalcili we wlasnym interesie w mafijna i ktorej teraz za wszelka cene solidarnie bronia), ze probuje sie nimi "recznie" kierowac i "politycznie" wplywac na "wymiar sprawiedliwosci". Zeby "cos" zmienic trzebaby z 60% pracownikow polskiej mafi wymiaru sprawiedliwosci zwolnisc i zatrudnic po prostu takich co nigdy tam nie pracowali. Bo ci co tam sa powoli a systematycznie "przesiakaja" ta "atmosfera" mafijnej wspolnoty, ktora czesto zaczyna sie jak w kazdej mafi w rodzinie! Odpowiedz Link Zgłoś
ljab [...] 30.05.06, 21:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steńczyk Jakie to polskie . Płakać się chce. Jadę do Białor IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.06, 22:13 Odpowiedz Link Zgłoś
mniklas5 Re: Jakie to polskie . Płakać się chce. Jadę do B 30.05.06, 22:30 jaki kraj tacy obywatele Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Powoli IV RP odsłania swoje pijane zerowe oblicze 30.05.06, 22:45 Widać jasno, że Pan Minister Ziobro ma jeszcze sporo pracy przed sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech takich mamy prokuratorow i sedziow. IP: *.acn.waw.pl 30.05.06, 22:54 Niestety. Ziobro ma cholernie duzo roboty ale tak naprawde takie rzeczy to jest pierdulka. Prokuratorzy sedziowie maja znacznie wiecej za uszami niz cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bio.muminek Re: Powoli IV RP odsłania swoje pijane zerowe obl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 01:58 tomek jeden a moze mu pomozesz, masz przeciez potrzebne doswiadczenie zdobyte w SB, wczesniej pracowales dla czerwonych teraz bedziesz dla czarnych , jeden grzyb! Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: Powoli IV RP odsłania swoje pijane zerowe obl 03.06.06, 07:37 Gość portalu: bio.muminek napisał(a): > tomek jeden a moze mu pomozesz, masz przeciez potrzebne doswiadczenie zdobyte w > > SB, wczesniej pracowales dla czerwonych teraz bedziesz dla czarnych , jeden > grzyb! xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Dużo zdrowia życzę! Odpowiedz Link Zgłoś
jurcio W tym kraju jest taki bałagan 30.05.06, 22:58 W tym kraju jest taki bałagan, że pokoleń trzeba i ostrej reki by tę prokuratorską hołotę wychować. Policja powinna dalej wykazać się odwagą i apelować. Koniecznie! Nie można tego bydlakowi puścić. Odpowiedz Link Zgłoś
mirek319 Re: W tym kraju jest taki bałagan 30.05.06, 23:13 Ciekawe jaka bylaby reakcja p Prokuratora gdyby przecietny obywatel napity wszedl na posterunek i powiedzial ze teraz ich "zaje..." ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Ale jaja, broną swoich jak lekarze ! IP: *.toya.net.pl 30.05.06, 23:13 Buhahahahahahahah! Republika kartoflana, wadza może wszystko, pan Kern się kłania !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taksobie słowotwórstwo IP: *.lodz.mm.pl 30.05.06, 23:18 świetnie , ciekawa jestem czy jak świadek koronny zeznaje to też tak skrupulatnie odczytuje sie jego słowa?a nawiasem mówiąc w kazdym komisariacie powinien być monitoring i wtedy nie byłoby tylu awanturujących się osob, a tak jak to udowodnić? Odpowiedz Link Zgłoś
jurcio Przeczytajcie mojego bloga 30.05.06, 23:28 Przeczytajcie mojego bloga: jurcio.blox.pl/html a zobaczycie, jakie bydło mamy w policji i prokuraturze. Ciekawe, że bydło, o którym się tam rozpisuję, wie że o nich piszę i nawet przed sąd o zniesławienie mnie nie pośle. Nota bene, dziś byłem w Ministerstwie Sprawiedliwości w "blogowej sprawie" i mam nadzieje, że tacy niegodziwcy, jak obecny szef Komendy dla Warszawy Śródmieścia i prokurator z Prokuratury Warszawa Wola, niejaka Dorota Wróbel, zostaną wywaleni na zbity pysk za to, co mi zrobili. jurcio.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit ponad prawem IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 30.05.06, 23:23 Gdyby Ziobro wyrzucił tego prokuratorzynę, to... chyba bym polubił PiS :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Poziom tych panow jest znany,ale gdy PiS czysci IP: *.popl.cable.ntl.com 30.05.06, 23:56 podnosza sie kwiki,ze to zamach na(tu wstawic dowolnie:demokracje,prawoerzadnosc itp).To zawod jak kazdy inny,wyroki sadow powinny byc komentowane a prokuratorzy,adwokaci rozliczani ze swojej pracy.Mam nadzieje,ze kiedys dozyje konca ich statusu nieomylnych swietych krow.A na razie jeden kryje drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamos Nieskazitelni... IP: 213.25.48.* 31.05.06, 00:58 Z ustawy o prokuraturze wynika, że prokuratorem może być tylko osoba nieskazitelnego charakteru. Czy ktoś kto pijany przyjeżdża na komisariat po swojego synalka może być prorokiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wampir Prokurator się awanturował, sprawę umorzono IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 31.05.06, 01:58 zamknac takiego prokuratora,a jego synalka wyslac do poprawczaka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Prokurator się awanturował, sprawę umorzono 31.05.06, 02:19 ZIOBRO !! CO Z TOBA ! NA CO JESZCZE CZEKASZ!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo pan prokurator ma pecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 02:26 bo jak gazeta go namiezryła to ma przesr**a**ne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deratyzacja41 Ktos taki prokuratorem? Nawet w afryce niemozliwe IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 31.05.06, 06:58 Brawo Wyborcza. Nawet w najbardziej zacofanym i zainfekowanym AIDS kraju afrykanskim ktos kto publicznie uzyl takiego jezyka nie moglby byc prokuratorem. Kto temu osobnikowi dal dyplom uniwersytecki? Jak to mozliwe ze pijak i awanturnik nadal jest prokuratorem? Ten czlowiek nie nadaje sie do zadnej pracy publicznej. chlop z nepalskiej wsi ma wiecej taktu i godnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deratyzacja41 Wodka, pieniactwo = kwalifikacje prokuratorskie? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 31.05.06, 07:06 Wyglada na to ze pijanstwo i awanturnictwo sa tradycja rodzinna w rodzinie prokuratora. Synalek-jabluszko niedaleko padl od jabloni. cytaty: Nie wiecie, kim ja jestem i co ja mogę. prokurator nazywał policjantów „ch...", potem nie powiedział, że prokurator groził, że ich „zaj..."; JAK KTOS TAKI MOZE NADAL BYC PROKURATOREM ??????????????? Mafia wstydzilaby sie takiego czlowieka. wiesniacy z Mongolii wstydziliby sie takiego czlowieka. Pingwiny z bieguna poludniowego wstydzilyby sie takiego czlowieka. NA ZACHODZIE BYLOBY NIEMOZLIWE aby taki osobnik piastowal jakiekolwiek stanowisko publiczne. Nawet na kolektora biletow w stacji metra by sie nie kwalifikowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apokalipsa111 Polska naprawde w Europie? Michnik potrzebny IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 31.05.06, 07:20 Az trudno uwierzyc ze cos takiego jest mozliwe w centrum Europy. "Prokuratorze", moj znajomy z N. Yorku mawia: Jesli zobaczysz w srodku dnia pijanego zataczajacego sie mezczyzne na ulicy to jest to albo Polak albo Indianin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pies odpowiedzialnosc prokuratora IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 07:11 A prawda przewaznie lezy po srodku.Prokurator majac taki staz nie byl az taki glupi,a policjanci maja zawsze tendencje do wyolbrzymiania.Policjantom i prokuratorowi przydaloby sie ABC dobrego wychowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deratyzacja41 W republice Kongo madrzejsi prokuratorzy ????????? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 31.05.06, 07:27 Prawda lezy posrodku? chyba zartujesz. Zaden prokurator w Republice KOngo nie bylby tak beznadziejnie glupi aby udac sie po pijaku na komende policji. Zadzwonilby do rodzinnego prawnika i poprosil aby zalatwil sprawe. Chcesz powiedziec ze pijany awanturujacy synalek nauczyl sie "manier" w telewizji? A ja smiem przypuszczac ze nauczyl sie pijackiego szpanerstwa od ojczulka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deratyzacja41 Im malpa wyzej wyjdzie tym bardziej widac jej ogon IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 31.05.06, 15:09 Moj ojciec mawial: "Im wyzej malpa wyjdzie tym bardziej widac ze ma ogon" ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Korzeniowsk Prokurator - osoba szczególnej troski ... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 31.05.06, 07:58 ... swoich kolegów-prokuratorów! Ale ten prokurator mokotowski, to przynajmniej nie osłaniał podwładnych winnych sfałszowania dowodu w sprawie karnej, tak aby można było oskarżać osobę niczemu winną! Tak jak wydarzyło się w Bielsku- Białej! Po prostu trochę wypił (mam nadzieję że to nie on prowadził samochód jadąc na ów komisariat!) i uniósł się honorem, że policjanci niepermisywnie potraktowali prokuratorskiego synalka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek nad ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 08:18 co wy wyprawiacie chcecie karac prokuratorow i innych niezawislych niezaleznych cosie dzieje w tym kraju Odpowiedz Link Zgłoś