Dodaj do ulubionych

Prokurator się awanturował i ujdzie mu na sucho

• mulla_komar Wezmy przyklad z Redwatch 30.05.06, 20:13
      Redwatch dziala legalnie i nic mu nie mozna zrobic, niezaleznie od moralnej
      oceny tego co jest na tej stronie.

Nieporownywalnie pozyteczniejsze byloby utworzenie strony o tym samym
      przeznaczeniu gdzie moznaby publikowac personalia funkcjonariuszy publicznyhc,
      ktorzy stoja ponad prawem, tak jak ten co po pijaku kogos przejechal a potem
      ustawil policjantow, zniszczyl dowody i nic mu nie mozna zrobic.

Prokuratorzy, sedziowie, politycy, policjanci, przeciez oni nam maja sluzyc!!!

Osobiscie chcialbym osobiscie odwiedzic pana szanownego prokuratora i napluc mu
      w twarz.
    • Gość: Edi Ja też miałem taką sprawe i jakiś jej nie umozono, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:30
      a miałem 2 świadków(plus ja) przeciwko dwóm policjantom i pomimo że ich zezania
      były całkowicie niespójne i zmyślone co sam sędzia zauważył to i tak zostałem
      skazany! Poza tym sąd nie chciał dopuścic moich dowodów w sprawie(ale ja juz
      nie mam czasu sie odwoływać-wole zapłacić grzywne i mieć spokój).I gdzie tu
      sprawiedliwoś!
    • Gość: kixx @@@Dlaczego usunieto moj post???@@@ IP: *.acn.waw.pl 30.05.06, 20:33
      a zostawiono takie z qu..,k.urwa,czy k..rwa?
      czy pisownia tego slowa przez dwa "V" czyli kurv va jest bardziej nagannna ,czy
      niezgodna z regulaminem,niz te powyzej wymienione???
      ciekawi mnie tylko odpowiedz,post niekoniecznie musi byc przywrocony-nie byl
      znow az tak istotny:)))
    • lemond Prawo i Sprawiedliwość (PiS) - AMEN 30.05.06, 20:36
      jeszcze niejedna rzecz nas zadziwi w tej kadencji. A może jakąś Wielką Komisję
      Prawdy? i Sprawiedliwości?
    • Gość: ala trzeba dac napis, ze tylko dla klientow w krawacie IP: 86.14.173.* 30.05.06, 20:47
      klient w krawacie jest mniej awanturujacy sie:)
      • mulla_komar Prokurator to na pewno zlodziej!!! 30.05.06, 20:52
        Bo kazdy pijak to zlodziej!!!
    • Gość: Lecho blad w artykule IP: *.crowley.pl 30.05.06, 21:14
      jest - "Józef G. pracuje w wydziale przestępczości zorganizowanej Prokuratury
      Okręgowej Warszawa Praga" powinno byc "Józef G. pracuje w przestępczości
      zorganizowanej Warszawa Praga"
      • Gość: master chief Re: blad w artykule IP: *.cable.ubr10.azte.blueyonder.co.uk 30.05.06, 21:27
        uwazaj, bo pan Jozef G. jeszcze zafunduje ci sprawe o znieslawienie. kurw...*
        prokuratorzy sa naprawde do tego zdolni.

*watpliwosci oczywiscie na moja korzysc:)

• Gość: cichosza On tylko bronił swojego potomka. IP: *.clk.net / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:25
      A tu wszelkie chwyty dozwolone/synuś to niewinne dziecko/ więc czego się
      czepiacie.Dlaczego nie ma kamer coby takie występy nagrywały a nawet zwykłe
      komórki slużbowe i byłoby po sprawie.
    • 1europejczyk Polska mafia wymiaru sprawiedliwosci w akcji ! 30.05.06, 21:27
      To sa ludzie nieuleczalni.
      Oni po prostu nie rozumieja, ze "demonstrujac" w ten sposob solidarnosc staja
      sie po prostu mafia. I nie daj Boze ich skrytykowac bo zaraz powiedza (a raczej
      napisza dziesiatki protestow powolujacych sie na demokracje, niezaleznosc
      wladzy sadowniczej, ktora przeksztalcili we wlasnym interesie w mafijna i
      ktorej teraz za wszelka cene solidarnie bronia), ze probuje sie nimi "recznie"
      kierowac i "politycznie" wplywac na "wymiar sprawiedliwosci".
      Zeby "cos" zmienic trzebaby z 60% pracownikow polskiej mafi wymiaru
      sprawiedliwosci zwolnisc i zatrudnic po prostu takich co nigdy tam nie
      pracowali. Bo ci co tam sa powoli a systematycznie "przesiakaja" ta "atmosfera"
      mafijnej wspolnoty, ktora czesto zaczyna sie jak w kazdej mafi w rodzinie!
    • ljab [...] 30.05.06, 21:30
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: steńczyk Jakie to polskie . Płakać się chce. Jadę do Białor IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.06, 22:13
      • mniklas5 Re: Jakie to polskie . Płakać się chce. Jadę do B 30.05.06, 22:30
        jaki kraj tacy obywatele
    • tomekjeden Powoli IV RP odsłania swoje pijane zerowe oblicze 30.05.06, 22:45
      Widać jasno, że Pan Minister Ziobro ma jeszcze sporo pracy przed sobą.
      • Gość: ech takich mamy prokuratorow i sedziow. IP: *.acn.waw.pl 30.05.06, 22:54
        Niestety. Ziobro ma cholernie duzo roboty ale tak naprawde takie rzeczy to jest
        pierdulka. Prokuratorzy sedziowie maja znacznie wiecej za uszami niz cos takiego.
      • Gość: bio.muminek Re: Powoli IV RP odsłania swoje pijane zerowe obl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 01:58
        tomek jeden a moze mu pomozesz, masz przeciez potrzebne doswiadczenie zdobyte w
        SB, wczesniej pracowales dla czerwonych teraz bedziesz dla czarnych , jeden
        grzyb!
        • tomekjeden Re: Powoli IV RP odsłania swoje pijane zerowe obl 03.06.06, 07:37
          Gość portalu: bio.muminek napisał(a):

> tomek jeden a moze mu pomozesz, masz przeciez potrzebne doswiadczenie zdobyte w
          >
          > SB, wczesniej pracowales dla czerwonych teraz bedziesz dla czarnych , jeden
          > grzyb!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Dużo zdrowia życzę!
    • jurcio W tym kraju jest taki bałagan 30.05.06, 22:58
      W tym kraju jest taki bałagan, że pokoleń trzeba i ostrej reki by tę
      prokuratorską hołotę wychować. Policja powinna dalej wykazać się odwagą i
      apelować. Koniecznie! Nie można tego bydlakowi puścić.
      • mirek319 Re: W tym kraju jest taki bałagan 30.05.06, 23:13
        Ciekawe jaka bylaby reakcja p Prokuratora gdyby przecietny obywatel napity
        wszedl na posterunek i powiedzial ze teraz ich "zaje..." ?
    • Gość: q Ale jaja, broną swoich jak lekarze ! IP: *.toya.net.pl 30.05.06, 23:13
      Buhahahahahahahah! Republika kartoflana, wadza może wszystko, pan Kern się
      kłania !!!
    • Gość: taksobie słowotwórstwo IP: *.lodz.mm.pl 30.05.06, 23:18
      świetnie , ciekawa jestem czy jak świadek koronny zeznaje to też tak
      skrupulatnie odczytuje sie jego słowa?a nawiasem mówiąc w kazdym komisariacie
      powinien być monitoring i wtedy nie byłoby tylu awanturujących się osob, a tak
      jak to udowodnić?
      • jurcio Przeczytajcie mojego bloga 30.05.06, 23:28
        Przeczytajcie mojego bloga: jurcio.blox.pl/html a zobaczycie, jakie
        bydło mamy w policji i prokuraturze. Ciekawe, że bydło, o którym się tam
        rozpisuję, wie że o nich piszę i nawet przed sąd o zniesławienie mnie nie
        pośle. Nota bene, dziś byłem w Ministerstwie Sprawiedliwości w "blogowej
        sprawie" i mam nadzieje, że tacy niegodziwcy, jak obecny szef Komendy dla
        Warszawy Śródmieścia i prokurator z Prokuratury Warszawa Wola, niejaka Dorota
        Wróbel, zostaną wywaleni na zbity pysk za to, co mi zrobili.
        jurcio.blox.pl/html
    • Gość: Tralala Prokurator musi odejść! IP: *.chello.pl 30.05.06, 23:20
    • Gość: FreakyMisfit ponad prawem IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 30.05.06, 23:23
      Gdyby Ziobro wyrzucił tego prokuratorzynę, to... chyba bym polubił PiS :)
    • Gość: Pawel Poziom tych panow jest znany,ale gdy PiS czysci IP: *.popl.cable.ntl.com 30.05.06, 23:56
      podnosza sie kwiki,ze to zamach na(tu wstawic
      dowolnie:demokracje,prawoerzadnosc itp).To zawod jak kazdy inny,wyroki sadow
      powinny byc komentowane a prokuratorzy,adwokaci rozliczani ze swojej pracy.Mam
      nadzieje,ze kiedys dozyje konca ich statusu nieomylnych swietych krow.A na
      razie jeden kryje drugiego.
    • politologist PRAWO i sprawiedliwość 31.05.06, 00:48
    • Gość: adamos Nieskazitelni... IP: 213.25.48.* 31.05.06, 00:58
      Z ustawy o prokuraturze wynika, że prokuratorem może być tylko osoba
      nieskazitelnego charakteru. Czy ktoś kto pijany przyjeżdża na komisariat po
      swojego synalka może być prorokiem?
      • Gość: Miś Re: Nieskazitelni... IP: *.chello.pl 31.05.06, 06:30
        Oj może, może...
    • Gość: wampir Prokurator się awanturował, sprawę umorzono IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 31.05.06, 01:58
      zamknac takiego prokuratora,a jego synalka wyslac do poprawczaka !!!
      • polonus3 Re: Prokurator się awanturował, sprawę umorzono 31.05.06, 02:19
        ZIOBRO !! CO Z TOBA ! NA CO JESZCZE CZEKASZ!!!!!!
    • Gość: bobo pan prokurator ma pecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 02:26
      bo jak gazeta go namiezryła to ma przesr**a**ne...
      • Gość: deratyzacja41 Ktos taki prokuratorem? Nawet w afryce niemozliwe IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 31.05.06, 06:58
        Brawo Wyborcza. Nawet w najbardziej zacofanym i zainfekowanym AIDS kraju
        afrykanskim ktos kto publicznie uzyl takiego jezyka nie moglby byc
        prokuratorem. Kto temu osobnikowi dal dyplom uniwersytecki? Jak to mozliwe ze
        pijak i awanturnik nadal jest prokuratorem? Ten czlowiek nie nadaje sie do
        zadnej pracy publicznej. chlop z nepalskiej wsi ma wiecej taktu i godnosci.
        • Gość: deratyzacja41 Wodka, pieniactwo = kwalifikacje prokuratorskie? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 31.05.06, 07:06
          Wyglada na to ze pijanstwo i awanturnictwo sa tradycja rodzinna w rodzinie
          prokuratora. Synalek-jabluszko niedaleko padl od jabloni.

cytaty:
          Nie wiecie, kim ja jestem i co ja mogę. prokurator nazywał
          policjantów „ch...", potem nie powiedział, że prokurator groził, że
          ich „zaj...";

JAK KTOS TAKI MOZE NADAL BYC PROKURATOREM ??????????????? Mafia wstydzilaby
          sie takiego czlowieka. wiesniacy z Mongolii wstydziliby sie takiego
          czlowieka. Pingwiny z bieguna poludniowego wstydzilyby sie takiego czlowieka.
          NA ZACHODZIE BYLOBY NIEMOZLIWE aby taki osobnik piastowal jakiekolwiek
          stanowisko publiczne. Nawet na kolektora biletow w stacji metra by sie nie
          kwalifikowal.
          • Gość: apokalipsa111 Polska naprawde w Europie? Michnik potrzebny IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 31.05.06, 07:20
            Az trudno uwierzyc ze cos takiego jest mozliwe w centrum Europy.

"Prokuratorze", moj znajomy z N. Yorku mawia:
            Jesli zobaczysz w srodku dnia pijanego zataczajacego sie mezczyzne na ulicy to
            jest to albo Polak albo Indianin.
    • Gość: Pies odpowiedzialnosc prokuratora IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 07:11
      A prawda przewaznie lezy po srodku.Prokurator majac taki staz nie byl az taki
      glupi,a policjanci maja zawsze tendencje do wyolbrzymiania.Policjantom i
      prokuratorowi przydaloby sie ABC dobrego wychowania.
      • Gość: deratyzacja41 W republice Kongo madrzejsi prokuratorzy ????????? IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 31.05.06, 07:27
        Prawda lezy posrodku? chyba zartujesz. Zaden prokurator w Republice KOngo nie
        bylby tak beznadziejnie glupi aby udac sie po pijaku na komende policji.
        Zadzwonilby do rodzinnego prawnika i poprosil aby zalatwil sprawe. Chcesz
        powiedziec ze pijany awanturujacy synalek nauczyl sie "manier" w telewizji? A
        ja smiem przypuszczac ze nauczyl sie pijackiego szpanerstwa od ojczulka.
        • Gość: Deratyzacja41 Im malpa wyzej wyjdzie tym bardziej widac jej ogon IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 31.05.06, 15:09
          Moj ojciec mawial:
          "Im wyzej malpa wyjdzie tym bardziej widac ze ma ogon"
          ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
          ;-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    • olias cha, cha, cha 31.05.06, 07:49
      cha ...
    • Gość: Konrad Korzeniowsk Prokurator - osoba szczególnej troski ... IP: *.bielsko.dialog.net.pl 31.05.06, 07:58
      ... swoich kolegów-prokuratorów! Ale ten prokurator mokotowski, to przynajmniej
      nie osłaniał podwładnych winnych sfałszowania dowodu w sprawie karnej, tak aby
      można było oskarżać osobę niczemu winną! Tak jak wydarzyło się w Bielsku-
      Białej! Po prostu trochę wypił (mam nadzieję że to nie on prowadził samochód
      jadąc na ów komisariat!) i uniósł się honorem, że policjanci niepermisywnie
      potraktowali prokuratorskiego synalka.
    • Gość: marek nad ludzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 08:18
      co wy wyprawiacie chcecie karac prokuratorow i innych niezawislych niezaleznych
      cosie dzieje w tym kraju

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka