Dodaj do ulubionych

Zmarznięte busy

31.01.03, 08:13
Pomimo nakazu ogrzewania autobusów jechałem dziś zmarzniętym ikazrusem.
Wiem, że za przegubem nie ma nawet nawiewu ciepłego powietrza ale on był
zmrożony nawet za kabiną kierowcy.
Zróbmy listę takich lodówkowych busów:
2051 - dziś na 189
Obserwuj wątek
    • porki1 Re: Zmarznięte busy 02.02.03, 17:11
      A moze w tym busie ogrzewanie bylo zepsute??

Mieszkam w okolicach pętli Żerań FSO i tam jest pare takich lini w ktorych
      mysle ze ogrzewanie moze nie dzialac.I pewnei beda to najczesciej gnioty.

4730-na 705
      4732-na 152
      dnia dzisiejszego
    • Gość: Piotr Re: Zmarznięte busy IP: proxy / *.polkomtel.com.pl 03.02.03, 16:24
      Kierowcy mają gdzieś "polecenie" Kaczyńskiego.
      Dziś rano jechałem całkowicie zmrożonym 510 do centrum
      • porki1 Re: Zmarznięte busy 03.02.03, 18:16
        Albo faktycznie kierowcy olewają sobie ten nakaz chociaż list do MZA, który
        czytałem był troche dziwnie albo wręcz śmiesznie napisany ( niewiem jakiego
        przymiotnika użyć) albo nasze sasłużone ikarusy i oczywoiście gnioty mają
        niesprawne ogrzewanie oto dzisiejsze zapiski:

4731 na 705
        1051 na 152
        2278 na 510
        2810 na 508-ten autobus w najbiższym czasie powinien pójść do kasacji.Guma
        znajdująca sie pośrodku autobusu była porozrywan w taki sposób że można było
        popatrzeć na fontanne.Kółko znajdujące sie na podłodze w jedej części było
        odczepione także pasażerowie mieli zafundowaną huśtawke.Gumy w dzrwiach-
        praktycznie ich nie było.W takim stanie autobusu ogrzewanie nie miało sensu o
        ile oczywiście dzialalo.
        • pawciod Re: Zmarznięte busy 03.02.03, 22:12
          Brak obcinania premii za przepał paliwa jest wtedy kiedy w nocy (bodajże)
          temperatura spadnia do co najmniej -11 stopni. Może dzisiaj było, cholera
          -10???
          • porki1 Re: Zmarznięte busy 04.02.03, 13:39
            pawciod napisał:

> Brak obcinania premii za przepał paliwa jest wtedy kiedy w nocy (bodajże)
            > temperatura spadnia do co najmniej -11 stopni. Może dzisiaj było, cholera
            > -10???

Wiesz wogole iile kierowcy dostawali za to ze nie wlaczanie ogrzewania???
            Bo jak sie dowiedzialem to nie wiem jaki gosc tak robil.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka