creator5 Szafy wnękowe do zabudowy - Creator 30.11.11, 09:45 Witam serdecznie. Chciałbym zainteresować moją ofertą mebli na wymiar takich jak: szaf wnękowych z drzwiami przesuwnymi, meble kuchenne, garderoby. Oferujemy również szafy z grafiką, zdjęciem. Zapraszam na naszą stronę internetową oraz bezpłatny pomiar i wycenę: www.szafy-meble.pl pozdrawiam, Creator - meble na zamówienie. tel 602 153 997 Odpowiedz Link Zgłoś
apakak AA>>>>REMONTY<<WYKOŃCZENIA 31.01.12, 10:52 Nasza firma specjalizuje się w kompleksowych remontach oraz wykończeniach mieszkań. Zapewniamy profesjonalne doradztwo oraz konkurencyjne ceny. Wykonujemy wszelkie prace wewnątrz budynków ; glazura, terakota, gres, kamień malowanie gładź gipsowa zabudowy g/k, podwieszanie sufitów układanie paneli podłogowych i ściennych wymiana okien i drzwi hydraulika elektryka Zapraszam do współpracy, zainteresowanych proszę o kontakt. Piotr Kietliński. 0603659230 www.pk.glazurnik.republika.pl ale.gratka.pl/ogloszenie/877610_kompleksowe_remonty_panele_malowanie.html ale.gratka.pl/ogloszenie/2299241_remonty_wykonczenia_mieszkan.html Odpowiedz Link Zgłoś
ola_rogala Re: AA>>>>REMONTY<<WYKOŃC 12.11.12, 11:43 wiem jedno mamy 21wiek i nie wszystko musimy robić samemu, za jakie grzechy mam na kolanach ścierać sobie palce i niszczyć paznokcie. nie chce tutaj promować firm bo prałam już w kilku i w sumie byłam zadowolona ze wszystkich, z jakich korzystałam w warszawie. niestety mam pecha i ciągle zmieniają telefony albo zamykają interesy, średnio po 2 razach już ich nie ma a ja muszę szukać następnych. piorę 2 razy w roku, mam 3 letniego synka i 2 koty, same rozumiecie... jest jedna firma która prała u mnie 4 razy i jeszcze działa, może dlatego że jest chyba z 10 lat na rynku. www.pranie-dywanow-wawa.pl/ ich mogę polecić pozdrawiam ola Odpowiedz Link Zgłoś
odbiorymieszkan Odbiory mieszkań, wykończenia wnętrz, sprzątanie 14.04.12, 22:12 Witam i serdecznie zapraszam do skorzystania z oferty firmy Odbiory Mieszkań. Proponujemy: -odbiory mieszkań -wykończenia wnętrz -kompleksowe sprzątanie lokali Sprawdzaniem stanu lokali i wykańczaniem wnętrz zajmujemy się już od 2006 roku. Inspekcja przeprowadzona przez naszego pracownika pozwoli na wczesne wykrycie usterek w Państwa mieszkaniu. Na podstawie naszego protokołu deweloper będzie musiał naprawić niedoróbki, a Państwo zaoszczędzicie czas i pieniądze. Zapraszamy także do skorzystania z naszych ekip wykończeniowych - oferujemy bezpłatny kosztorys, współpracujemy z projektantami wnętrz, oferujemy możliwość obejrzenia "na żywo" mieszkania będącego w trakcie wykańczania. Wychodząc naprzeciw Państwa oczekiwaniom oferujemy również usługi ekip sprzątających - rzetelnie, fachowo i dokładnie. Sprzątamy zarówno mieszkania prywatne jak i lokale usługowe/firmy, również kompleksowo po remoncie. Zapraszamy, www.odbiorymieszkan.pl 783337955 Odpowiedz Link Zgłoś
ola_rogala Re: Odbiory mieszkań, wykończenia wnętrz, sprząta 12.11.12, 11:46 wiem jedno mamy 21wiek i nie wszystko musimy robić samemu, za jakie grzechy mam na kolanach ścierać sobie palce i niszczyć paznokcie. nie chce tutaj promować firm bo prałam już w kilku i w sumie byłam zadowolona ze wszystkich, z jakich korzystałam w warszawie. niestety mam pecha i ciągle zmieniają telefony albo zamykają interesy, średnio po 2 razach już ich nie ma a ja muszę szukać następnych. piorę 2 razy w roku, mam 3 letniego synka i 2 koty, same rozumiecie... jest jedna firma która prała u mnie 4 razy i jeszcze działa, może dlatego że jest chyba z 10 lat na rynku. www.pranie-dywanow-wawa.pl/ ich mogę polecić pozdrawiam ola Odpowiedz Link Zgłoś
pl-bud Glazurnik / hydraulik / malarz / przyjmie zlecenia 19.06.12, 12:14 Glazurnik / hydraulik / malarz / szpachlarz prowadzący własną firmę wkończeniowo-remontową pod nazwą PL-BUD przyjmie zlecenia w zakresie prac: * malowanie * gładzie gipsowe * układanie każdego rodzaju płytek * biały montaż (umywalki, brodziki, wc, baterie podtynkowe, wanny itp) * układanie paneli podłogowych * sufity podwieszane * przeniesienia pkt. hydraulicznych * ścianki działowe * przeniesienia pkt. elektrycznych i montaż oświetlenia Daje Państwu możliwość obejrzenia dwóch domów (każdy po 140m2), które moja firma ostatnio wykończyła pod Piasecznem (w jednym z domów mieszkam, więc możliwość obejrzenia prac jest cały czas). W obu domach zrobiliśmy wszystko (ze stanu deweloperskiego pod klucz) obejrzeć m.in. można 4 łazienki i 2 wc, sufity podwieszane, ścianki działowe, panele, sztukaterie, płytki na podłogach i w kuchni, malowanie itp. W obu domach wszystkie prace glazurnicze i montaże wykonałem osobiście. Jako właściciel firmy, biorę pełną odpowiedzialność za powierzone zlecenie. Przed rozpoczęciem prac dokonuje dokładnej wyceny i podpisuję rzetelną umowę. Udzielam gwarancji na wykonane usługi. Wykonuje poprawki po innych ekipach. Oferuję konkurencyjne ceny. Dotrzymuję terminów. Najtrudniejsze prace wykonuję osobiście. Kontakt: 512 891 245 Tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
o-w78 Zabudowy kuchenne, szafy, garderoby 08.11.12, 12:12 Producent i dystrybutor szaf wnękowych firma "O-W" S.A. oferuje nowoczesne, funkcjonalne, wykonane z wysokiej jakości materiałów szafy wnękowe, zabudowy kuchenne, garderoby, nietypowe meble łazienkowe i sypialniane. www.o-w.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
hatlas-auto.eu Re: OGŁOSZENIA -różne 18.11.12, 09:01 www.hatlas-auto.eu - Wyszukiwanie Aut na terenie Niemiec Hatlas-auto jest firma zajmujaca sie posrednictwem sprzedarzy aut na terenie Niemiec a w szczegolnosci na terenie Baden-Wüttembergii, auta ktore sa wystawiane na stronie Hatlas-auto znajduja sie w Autohausach(s salonach),kupujacy odbiera auto w danym salonie wskazanym przez Hatlas-auto wszystkie auta maja kompletne papiery,ksiazki serwisowe, kluczyki itd. Hatlas-Auto zajmuje sie takze wyszukiwaniem aut na zamowienie, samochodów; osobowych, dostawczych,sportowych i terenowych. Oferuje sprowadzenie samochodów do polski, zalatwiam wszystkie formalnosci zwiazane z transportem, zalatwiam rowniez celne numery. W dbalosci o satysfakcje klientów nasz serwis internetowy, Firma Hatlas-auto jest otwarta na wszelkie potrzeby i zapytania- arkadius@hatlas-auto.eu Pozdrawiam Hatlas-Auto Odpowiedz Link Zgłoś
elaczesterka Rolety antywłamaniowe Ostrowiec, żaluzje fasadowe 27.03.14, 18:13 Jesteśmy małą, rozwijającą się RODZINNĄ firmą z OSTROWCA ŚWIĘTOKRZYSKIEGO, całkowicie dostosowaną do potrzeb klienta. Jesteśmy do Waszej dyspozycji 7 DNI w tygodniu od 8.00 do 20.00. W tym czasie możemy spotkać się w celu przedstawienia konkretnej oferty w dogodnym dla Was miejscu, gdzie będziecie mieli możliwość zobaczyć i dotknąć interesujący Was towar. W tym samym czasie możemy również wykonać pomiar, montaż lub serwis. W naszej ofercie znajdziesz: -okna -drzwi -bramy -rolety elewacyjne -żaluzje fasadowe -żaluzje aluminiowe i drewniane -roletki Pomiar i wycena są bezpłatne i nie zobowiązują do zakupu! Napisz maila - oddzwonimy lub odpiszemy jak najszybciej! Wyślij SMS-a o treści POMIAR - skontaktujemy się jak najszybciej! biuro@okienni.pl 607355449 Odpowiedz Link Zgłoś
pogromcabrudu Re: OGŁOSZENIA -różne 23.09.16, 18:05 Pogromca-brudu to mobilna firma zajmująca się praniem na terenie Warszawy i okolic Działamy zarówno u osób prywatnych jak i w biurach czy placówkach miejskich. W ofercie naszej można znajduje się - Pranie dywanów, wykładzin - Pranie tapicerki meblowej ( kanapa, wersalka, narożnik, fotel, krzesło, poduszki, materac ) - Pranie tapicerki samochodowej Odkurzanie do każdej usługi zawsze gratis Dojazd do klienta zawsze gratis Minimalny koszt usługi to 80 zł Więcej informacji na naszej stronie internetowej www.pogromca-brudu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś