Gość: maly IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.01, 19:24 Bardzo prosze was o opinie o tym samochodzie, a także o porady jaką wersje jaki silnik i jaki model wybrać. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: probowka Re: Opinie o Lagunie II IP: *.interlinia.kam.pl 26.12.01, 21:51 moj ojciec kupil sobie lagune II 3.0. Czasami mam przyjemnosc pojezdzenia nia i musze przyznac ze 210 KM robi swoje ale moja opinie opieram w wiekszosci na jego wrazeniach z jazdy. jest on bardzo zadowolony,ani przez chwile nie zalowal swojej decyzji,auto sprawdza sie doskonale, nawet w takich warunkach jak teraz auto ani razu nie odmowilo posluszenstwa a kilka razy nawet "wyciagnelo"go z opresji-ESP,ASR tez sie przydaje. Jego znajomi ktorzy rowniez kupili nowe laguny ale o mniejszych pojemnosciach tez sa zadowoleni.Laguna II jest super i powinna zostac autem roku! Link Zgłoś
foxx Re: Opinie o Lagunie II 27.12.01, 10:24 Gość portalu: maly napisał(a): > Bardzo prosze was o opinie o tym samochodzie, a także o porady jaką wersje jaki > > silnik i jaki model wybrać. Mam Lagune II Grandtour 1.9dCi Privilage (120km). Jestem bardzo zadowolony! Swietny samochodzik. Jezeli interesuje Cie wersja Preivilage (polecam!) to wybierz wersje kombi. Jest drozsza o 4.000zl, ale dostajesz w cenie ksenony zs spryskiwaczamia (dzien przed samochodem!) i czujnik cofania (bardzo przydatne!). O wiekszym bagazniku nie wspomne. Samochod jest dopracowany i przemyslany. Z kazdym przejechanym kilometrem czyjesz sie w nim lepiej i doceniasz wszystkie udogodnienia. Moim zdaniem L.II jest obecnie najlepsza propozycja w klasie sredniej (w tym przerzedziale cenowym). Goraco polecam! Pozdrawiam Foxx Link Zgłoś