l.george.l 23.04.07, 13:55 Szukam strzeżonego parkingu na długi weekend. Najlepiej przy wlotówce od strony Poznania z dobrym dojazdem komuniacją miejską do Starego Miasta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yavorius Re: Parking na długi weekend 23.04.07, 13:59 google.pl Przy lotnisku jest cała masa parkingów, wpisz w google "parking przy lotnisku". Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Parking na długi weekend 23.04.07, 14:26 Te widziałem, ale może coś bliżej miasta mi ktoś poleci? Nie mogę znaleźć numeru telefonu na parking przy pl. Krasińskich. Czy ktoś może wie, czy ten parking ma w cenniku parkowanie całodobowe? Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: Parking na długi weekend 23.04.07, 19:37 Parking MarcPolu? Cennik parkingów na Pl. Defilad (pod PKiN) jest tutaj: www.marcpol.com.pl/parking2.htm prawdopodobnie ceny będą podobne. Znajdziesz tam też kontekt telefoniczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Parking na długi weekend IP: *.acn.waw.pl 23.04.07, 19:43 pl.Krasinskich jest w srodku miasta szukasz w koncu cos w centrum, czy na drogach wylotowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Parking na długi weekend IP: *.chello.pl 23.04.07, 20:02 Proponuję abyś z ulicy Połczyńskiej (ulica wylotowa na Poznań) skręcił w ulicę Powstańców Śląskich (proponuję przejechać przez stację BP obok salonu Fiat i skręcić z niej w lewo. Z Połczyńskiej nie ma bezpośredniego skrętu w lewo, w Powstańców Śląskich). Dalej pojedź prosto i na terenie osiedla (Jelonki), które będziesz mijał po drodze znajdź parking strzeżony. Jest ich tam pod dostatkiem i na pewno na którymś znajdziesz miejsce. Z ulicy Powstańców Śląskich jeżdżą tramwaje, którymi bez problemu i korków dostaniesz się do Centrum. Moesy te skrecic w ulice wczesniej, w Lazurowa. Bedziesz mial jednak stamtad dalej do tramwaju. Pozdr. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zo12qm Re: Parking na długi weekend IP: *.aster.pl 29.04.07, 00:57 Może już za późno na podpowiedź, ale proponuję przy stacji metra Marymont (łatwo dojechać od strony Poznania) - nowy piętrowy parking, skąd autobusem np. 116 dojazd na Stare Miasto. Odpowiedz Link Zgłoś