Gość: Kater Wstydzę się za Wybiórczą... IP: *.unused.derbynet.waw.pl 25.05.08, 02:36 Skąd tyle nienawiści... Techniki godne Goebellsa. I wszystko by światu pokazać jacy to Żydzi zagrożeni... O co chodzi? Gdy nie wiadomo, to wiadomo... Już niedługo kamienice będziemy oddawać i place w centrach miast za bezcen... Odpowiedz Link Zgłoś
mokradlo5 Pamiątkowe zdjęcie z pięścią przed nosem Żyda 25.05.08, 02:53 znaczy zadaniem rabina jest donoszenie do amerykanskiej ambasady zamiast izraelskiej, co w koncu na jedno wychodzi. Pomyslmy polscy "antysemici", nie zabili jednak jeszcze zadnego Zyda, w przeciwienstwie do zydow z Izraela, ktorzy z luboscia morduja semitow.Aj-waj jak irladczycy morduja Polakow, czy Wlosi i inni, nikt w zydowskiej gazecie GW, nie widzi antypolonizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
pnti Re: Pamiątkowe zdjęcie z pięścią przed nosem Żyda 25.05.08, 21:21 1) Rabin jest Amerykaninem. 2) Polacy zabili wielu Żydów (niestety) 3) Gazeta Wyborcza jest najlepszą gazetą z tej strony Atlantyku. Lecz się. Odpowiedz Link Zgłoś
hydros Pamiątkowe zdjęcie z pięścią przed nosem Żyda 25.05.08, 02:57 To nie pojedyńczy wybryk panie policjańcie z Warki, to rezultat działalności Radia Maryja i profesorów "Nowaków".Przecież te dzieci, prawdopodobnie zobaczyły po raz pierwszy w życiu na własne oczy, żywego prawdziwego Żyda, więc musiały wypróbować na nim wszystkiego o czym mówią w Radiu Maryja lub w domu.Strach nawet pomyśleć co by się mogło stać gdyby ten chłopiec żydowski im nie uciekł, czy mogło dojść do tragedii? Dlatego niech pan policjant nie śpi spokojnie i znajdzie tych małych i tych starszych "rasistów".Za tych nieletnich niech odpowiadają rodzice,tych starszych postawić przed sądem.A poza tym jest to hańba i wstyd dla miasta Warki,poza piwem stanie się znana na całym świecie.Tylko czy o taką reklamę nam chodz? Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Właśnie o to chodzi... 25.05.08, 12:01 hydros napisał: A poza > tym jest to hańba i wstyd dla miasta Warki,poza piwem stanie się > znana na całym świecie.Tylko czy o taką reklamę nam chodz? ... WŁAŚNIE o taką reklamę chodzi... GWybiórczej... nie tylko warki, ale i Polski... Po to ten mało rzetelny, WYBIÓRCZY i pisany pod z góry posiadaną TEZĘ artykuł... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pamiątkowe zdjęcie z nosem Żyda IP: *.magma-net.pl 25.05.08, 13:31 A gdzie jest pięść? Tylko w wirtualnej wyobraźni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zybek Re: Pamiątkowe zdjęcie z pięścią przed nosem Żyda IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 26.05.08, 01:01 Poczekaj ,jeszcze zydzi stana ci koscia w gardle.Co masz do RM albo prof Nowaka?Czy podawanie faktow,w przeciwienstwie do GW,to cos be? Czy wogole potrafisz odroznic prawde od falszu?Jak to sie stalo,ze wkladali mu rece do kieszeni i nie zabrali kamery?To juz grubymi nicmi szyta opowiastka.Punkt widzenia sprawy zalezy od punktu siedzenia.Przesiadz sie na krzeslo obok,otworz oczy i popatrz inaczej na GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Walerian Pamiątkowe zdjęcie z pięścią przed nosem Żyda IP: *.hsd1.mi.comcast.net 25.05.08, 03:04 Nikt nie uczy mlodziezy w szkolach ze Zydzi byli czescia Polski ! Ta niepijaca co prawda ..ale jednak .Pracowali , placili podatki.Wielu z nich prowadzilo handel , byli lekarze , adwokaci , pisarze,.Mieli te same problemy co i Polacy , do tego dochodzil problem ...ich ze byli Zydami , nielubianymi .No i tak juz zostalo , mimo ze zydow juz nie ma ( praktycznie zostalo kilka tysiecy , moze kilka setek ? )w Polsce.Jak znam zycie niedlugo beda tak traktowac Niemcow , Francuzow i Anglikow .Bo sa bogatsi ( nie mieli komunizmu jak my w Polsce ).Komus trzeba dowalic skoro czlowiek jest gorszy finansowo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Pamiątkowe zdjęcie z pięścią przed nosem Żyda IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 25.05.08, 03:17 Takich jak te dzieci jest pelno doroslych.Nie maja kultury za grosz.A w stanach,w Chicago prowadza audycje radiowe p,lusia rozbudzaja nienawisc wsrod ludzi.najwyzszy czas spojrzec na to krytyczbym okiem.Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Pamiątkowe zdjęcie z pięścią przed nosem Żyda IP: *.239.132.20.Dial1.Philadelphia1.Level3.net 25.05.08, 03:19 to jest przerazajace - ile razy widzialem zapyziale klatki schodowe gdzie zamiast pomalowania biala farba latwiej bylo komus napisac 'cracovia lowcy zydow' albo 'ss (te blyskawiczki) wiselka dwie korony'. skad sie to bierze? kto sxplodzil te bezmozga (de)generacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos Re: Pamiątkowe zdjęcie z nosem Żyda IP: *.magma-net.pl 25.05.08, 13:21 Nos jak nos żydowski i pejsy naturalne. Pięść istnieje tylko w wyobraźni szbesgoja z Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grom52 Polska to nie Izrael IP: *.dsl.sndg02.pacbell.net 25.05.08, 03:24 Może tym żydkom wydaje się,że gdy jadą do Polski to wszyscy powinni ich tam całować w d.... A ja się pytam - a niby za co ??? Zresztą po jaką cholerę ich tam nosi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salcia Pamiątkowe zdjęcie z pięścią przed nosem Żyda IP: *.hsd1.or.comcast.net 25.05.08, 04:51 Za gorami…za lasami !!! Dziwczynka, ok. 12 letnia i chlopczyk m/w w tym samym wieku, dwoch chlopcow, ok. 16 lat naprawiajacych swoj motorower oraz parunastu innych ufoludkow okradlo pejsatego zyda z nicosci i smiertelnie go poturbowalo. Cudownie jednak wyzdrowial, otrzepal sie i ani nawet sladu. Zadzwonil po policje i poprosil o spelnienie roli taxi. I slowo stalo sie cialem. Policja poobwozila po miescie i zawiola “poturbowanego” nie do szpitala (bo cudownie wyzdrowial) ale w miejce docelowe, bo zabladzil. Potem jeszcze na dworzec, szkoda ze nie do samego Yorku. [Winnych nie ma, bo sie zapadli pod ziemie. Motor przepadl bez wiesci i dom przed ktorym go naprawiali juz rozebrali] Teraz tylko oficjalna skarga i mozna wszystkich Polakow zastrzelic jak w Katyniu, szczegolnie te “niegrzeczne” dzieci. Wczesniej rabin urzadzi “warsztaty” za “drobna” oplata. TAK TAK, KROWY NISKO LATAJA PRZED DESZCZEM ! moze nie ? I jak takim narodem nie manipulowac ? Az sie prosi ! Odpowiedz Link Zgłoś
frakcja-alternatywna Ryszard Kalisz, potomek rabina Kalisza 25.05.08, 06:46 Ryszard Kalisz wcale tego nie kryje, ze jest potomkiem rabina Izraela Iccka Kalisza. Gość portalu: Salcia napisał(a): > Za gorami…za lasami !!! > Dziwczynka, ok. 12 letnia i chlopczyk m/w w tym samym wieku, dwoch chlopcow, ok > . 16 lat naprawiajacych swoj motorower oraz parunastu innych ufoludkow okradlo > pejsatego zyda z nicosci i smiertelnie go poturbowalo. Cudownie jednak wyzdrowi > al, otrzepal sie i ani nawet sladu. Zadzwonil po policje i poprosil o spelnieni > e roli taxi. > I slowo stalo sie cialem. Policja poobwozila po miescie i zawiola “poturb > owanego” nie do szpitala (bo cudownie wyzdrowial) ale w miejce docelowe, > bo zabladzil. Potem jeszcze na dworzec, szkoda ze nie do samego Yorku. > [Winnych nie ma, bo sie zapadli pod ziemie. Motor przepadl bez wiesci i dom prz > ed ktorym go naprawiali juz rozebrali] > Teraz tylko oficjalna skarga i mozna wszystkich Polakow zastrzelic jak w Katyni > u, szczegolnie te “niegrzeczne” dzieci. > Wczesniej rabin urzadzi “warsztaty” za “drobna” oplata. > TAK TAK, KROWY NISKO LATAJA PRZED DESZCZEM ! moze nie ? > I jak takim narodem nie manipulowac ? Az sie prosi ! Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Czy to byla prawda? Nie wiadomo....Ale....: 25.05.08, 06:47 wystarczy posty na tym forum poczytac, zeby widziec jaki to "Narod milosciwy" w 2008 roku mamy. Chrzescijanski, katolicki przepelniony miloscia do innych... Oj, marza sie niektorym lata trzydzieste, oj marza. Mozna by wtedy poszalec, co? Odpowiedz Link Zgłoś
eszp Re: Czy to byla prawda? Nie wiadomo....Ale....: 25.05.08, 08:21 Przebrnijcie przez te wszystkie posty powyżej...Zobaczcie, jak głęboko tkwi w ludziach nietolerancja,bezinteresowna nienawiść i antysemityzm. Zawstydzćie się choć przez chwilkę...Przecież opisano przypadek dzieciaka, pobitego przez dzieciaki. Przyjechał obcy. I to wystarczyło, żeby go poniżyć. Nikt nie poniżył mnie, kiedy z krzyżykiem na szyi chodziłam po uliczkach Jerozolimy. Tego chłopca "zdradziły" pejsy... Polacy biją Żydów, bo kilka setek lat temu ukrzyżowali Chrystusa, też Żyda - jeśli ktoś o tym nie pamięta. Forumowicze (niektórzy) nawołują więc do odwetu, rozgrzeszają małych antysemitów, i uważają, że nic się nie stało. Pobitemu to się należało. Za to ukrzyżowanie, za żydokomunę, za UB, za te skradzione mienie pożydowskie, za to szmalcownictwo które przez nowaka i rydzyka zostało uznane za czyn prawdziwie polskiego patriotyzmu, za strach i sąsiadów. Więc bij Żyda, niech sobie nie myśli, bno to nie człowiek... Kiedyś, w Boże Ciało byłam w Chełmnie nad Nerem. Tam był straszny obóz zagłady. Ludzi gazowano w wielkich samochodach, potem ciała zakopywano. Zainteresowanych odsyłam do "Medalionów" Nałkowskiej. Potem ludzkie szcątki mielono w specjalnych młynach, sprowadzonych z Auschwitz. W lesie, tuż pod trawą, leżą drobniutkie kosteczki. Wystarczy kopnąć nogą, żeby zobaczyć. Drobne kawałki czaszki, ud, żeber. Kobiety, dziecka, ojca...I tam właśnie, na tej cmentarnej leśnej polanie wśród kości 400 tysięcy zabitych ludzi, w Boże Ciało prawdziwi katolicy, po procesji, na kocykach urządzali sobie picnik. Kocyk, cycate damy w gustownej bieliżnie, jajka na twardo i pomidorki...Na ludzkich kościach. Na zwróconą uwagę, że tak się nie godzi, że to cmentarz usłyszałam - a co, żydy to nie ludzie, to polski las i będziemy tutaj robić to, na co mamy ochotę! Po 8 latach od tamtego wydarzenia nic się nie zmieniło, jak widzę. Ta "miłość" chrześcijańska zalewa nas coraz większym tsunami, wzmacnianym falami eteru RM. A mnie jest coraz bardziej wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Pamiątkowe zdjęcie z nosem Żyda IP: *.magma-net.pl 25.05.08, 13:45 "Za gorami…za lasami !!! Dziewczynka, ok. 12 letnia i chlopczyk m/w w tym samym wieku, dwoch chlopcow, ok. 16 lat naprawiajacych swoj motorower oraz parunastu innych ufoludkow okradlo pejsatego zyda z nicosci i smiertelnie go poturbowalo. Cudownie jednak wyzdrowial, otrzepal sie i ani nawet sladu. Zadzwonil po policje i poprosil o spelnienie roli taxi. I slowo stalo sie cialem. Policja poobwozila po miescie i zawiozła “poturbowanego” nie do szpitala (bo cudownie wyzdrowial) ale w miejce docelowe, bo zabladzil. Potem jeszcze na dworzec, szkoda ze nie do samego Yorku. [Winnych nie ma, bo sie zapadli pod ziemie. Motor przepadl bez wiesci i dom przed ktorym go naprawiali juz rozebrali] Teraz tylko oficjalna skarga i mozna wszystkich Polakow zastrzelic jak w Katyniu, szczegolnie te “niegrzeczne” dzieci. Wczesniej rabin urzadzi “warsztaty” za “drobna” oplata....." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy.antonina Pamiątkowe zdjęcie z pięścią przed nosem Żyda IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.05.08, 08:57 mało sami się nacierpieliśmy?Mam wrażenie,że jesteśmy niedorozwinięci.Wszyscy.I przekazujemy swój niedorozwój następnym pokoleniom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Pamiątkowe zdjęcie z pięścią przed nosem Żyda IP: *.sdl.vectranet.pl 25.05.08, 10:25 Jak ma byc dobrze, jesli zdarzaja sie nauczyciele, gloszacy antysemickie hasla? Moja corka chodzi do szkoly, w ktorej nauczyciel HISTORII(!!!) podaje klamliwe wobec Żydow informacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Pamiątkowe zdjęcie z pięścią przed nosem Żyda IP: *.chello.pl 25.05.08, 10:31 To jest typowe zachowanie młodzieży małomiasteczkowej wobec "innego". Niech nikt nam nie wmawia, że Polska to taki bardzo tolerancyjny kraj. Może podawać przykłady tzw "intelektualistów polskich" w sprawie tolerancji. Przykłady nie deklaracji a przykłady postaw i zachowań !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos Re: Pamiątkowe zdjęcie z nosem Żyda IP: *.magma-net.pl 25.05.08, 13:23 A gdzie pięść? Sam nos to za mało aby wyzywać od antysemitów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seiendes A gdyby tak zmienić nieco tę historię.... IP: *.torun.mm.pl 25.05.08, 10:57 ...oto wyobraźmy sobie: przyjeżdża pan Andrzej Kowalski, młody Polak z Pcimia, do Wilna z osobistą pielgrzymką do Ostrej Bramy; miastanie zna, to pyta miejscowych młodzieńców; niby obiecują go zaprowadzić, ale zamaist tego wyszydzają od polaczków, spuszczają łomot, próbują okraść, a wszystko filmują... Nadal gó..arski wybryk, a nie zakorzeniona u plebsu ksenofobia? Chyba jednak to drugie, a w tym przypadku łatwo już przewidzieć komentarze na pierwszej stronie Naszego Dziennika: "Wnuczęta szaulisów atakują" "Nawet saraceni szanowali pielgrzymów!" "Zsowietyzowane Wilno nie chce katolików z Polski". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Pamiątkowe zdjęcie z nosem Żyda IP: *.magma-net.pl 25.05.08, 13:34 Ale żydowskiego nosa tam pod Ostrą Bramą by nie było? Albo byłby, tylko niewidoczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Pamiątkowe zdjęcie z pięścią przed nosem Żyda IP: *.cust.tele2.se 25.05.08, 11:19 Co!!! Kosciol mialby ich czegokolwiek nauczyc. Wystarczy posluchac radia maryja zeby zobaczyc czego moze nauczyc kosciol. W Polsce jeszcze dlugo jesli nie powiedziec na zawsze bedzie panowalo widmo antysemityzmu. To przykre ale wydaje mi sie ze ci malcy wyniesli to ze swoich domow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bies Pamiątkowe zdjęcie z pięścią przed nosem Żyda IP: 80.50.235.* 25.05.08, 11:21 byłem katolikiem od czterech lat jestem ateistą , ale nie przeszkadzają mi ludzie wierzący z tym ,że nie chciałbym mieć za sąsiada żyda czy też fanatycznego katolika . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd Auszwic birkenau la la la la la IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 11:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak za granica Pamiątkowe zdjęcie z pięścią przed nosem Żyda IP: *.cpe.netcabo.pt 25.05.08, 12:04 niestety to jest Polska wlasnie- i stad biora sie "cuda" typu wyborcy LPR, Samoobrony i co poniektorzy "PIS-owcy", ze nie wspomne o czesci "elektoratu" Radia Maryja i to nie jest pare procent..to porzadny kawal naszego spoleczenstwa wstyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos Re: Pamiątkowe zdjęcie z nosem Żyda IP: *.magma-net.pl 25.05.08, 13:26 Nos piękny nie jest, ale ujdzie. Za to pejsy są klasyczne. A pięści nie ma i nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
minusn Co za brednie z tym Radiem Maryja 25.05.08, 12:09 Nie lubię Radia Maryja. Jest dla mnie równie wiarygodny jak gazeta wybiórcza. Oba skrajne media potrzebują się nawzajem do istnienia i dla swoich wyznawców. To, że wybiórcza z tego zajścia robi "pogrom warecki" świadczy o niej dostatecznie. Żałosne. A bredzenie tutaj że cokolwiek ma z tym wspólnego rydzyk to dowód na głupotę. Przecież te dzieci w życiu żądnego rydzyka nie usłyszały, w życiu żadnego radia maryja. Jestem przekonany za to, że codziennie oglądają polsat i tvn. I co? Nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Pamiątkowe zdjęcie z pięścią przed nosem Żyda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 12:12 19-letni Żyd, wpadł do Polski, a tak żeby trochę po cmentarzach polatać. Z czym się kojarzy Polska tym biednym Żydom? Z cmentarzami, męczeństwem, prześladowaniami. Jeśli takie jest nastawienie tego biednego narodu, gdzie dodatkowo w samym Izraelu kobiety nie mają prawa wyborczego, nietolerancja religijna całkowicie eliminuje jakiekolwiek inne wyznania z życia publicznego, to reprezentując taką dziwaczną postawę niestety sami na siebie ściągają uwagę. Jeśli ktoś nagle zaczyna uciekać, to takiego kogoś się goni, myśląc że może to złodziej. Na złodzieju czapka gore. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek1 Re: Pamiątkowe zdjęcie z pięścią przed nosem Żyda 25.05.08, 17:28 Takie kretynizmy, jak ty opisales to moga powstac tylko w mozdzkach wyznawcow Rydzyka. A niestety, wiekszosc tych postow tutaj tylko potwierdza,ze antysemitow jest jeszce bardzo duzo w kraju, ktory deklaruje swoje umilowanie do Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek1 Re: Pamiątkowe zdjęcie z pięścią przed nosem Żyda 25.05.08, 19:58 Zeby pokazac, jak klamia tu (albo pojecia w swym zaslepieniu nie maja) nasi rodzimi antysemici, pokazuje zdjecie przewodnizcacej Knessetu (parlamentu izraelskiego) pani Dalii Itzik. www.herzliyaconference.org/_Uploads/2837DaliaIzik4.jpg A podobno tam kobiety niei maja prawa glosu. I ja teraz wygaldasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Koszmar zaściankowego prymitywizmu... IP: *.opera-mini.net 25.05.08, 12:30 Jestem naiwny. Pomimo relacji dziadka biorącego udział w Powstaniu Warszawskim, który opowiadał o antysemickich postawach większości społeczeństwa w tym ludzi, wydawać by się mogło - światłych, bo wykształconych, do Żydów w czasie okupacji, ale też i w latach 30-tych, wciąż łudzę się, że mój kraj zamieszkują ludzie na poziomie, tolerancyjni i przyjaźnie do siebie nastawieni. Gdy jednak widzę przejawy tego rodzaju prymitywizmu, zezwierzęcenia robi mi się wstyd, ogromnie wstyd, że jestem Polakiem, a moi rodacy mentalnie, duchowo, intelektualnie pozostają jeszcze w czasach jaskiniowców... Odpowiedz Link Zgłoś
the-skin-pl Pamiątkowe zdjęcie z pięścią przed nosem Żyda 25.05.08, 12:37 no to GW ma to czego chciała. Antysemityzm po polsku. A prawda jest taka ze to GW prowokowała i prowokuje nas do tego typu wystąpień. To GW jest w posredni sposób za ten incydent odpowiedzialna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos Re: Pamiątkowe zdjęcie z nosem Żyda IP: *.magma-net.pl 25.05.08, 13:25 Jaki incydent chłopie? Nie było żadnego incydentu. To tylko wymysły Gazety Wyborczej. Gazety zakompleksionych Żydów. Odpowiedz Link Zgłoś
nfao5 Zobaczyl Zyd Z USA jak sie czuje Palestynczyk... 25.05.08, 13:26 ... na terenach bezprawnie okupowanych przez syjonistow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Pamiątkowe zdjęcie z nosem Żyda IP: *.magma-net.pl 25.05.08, 13:37 Nie porównuj Warki do Palestyny. Chyba widzisz różnicę. Tam są prawdziwe trupy i prawdziwi mordercy, a nie urojona pięść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gos Re: Pamiątkowe zdjęcie z nosem Żyda IP: *.magma-net.pl 25.05.08, 13:38 Przestańcie pisać o tej pięści, której nie ma. Jest tylko noś i z tym można się zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leopold Pamiątkowe zdjęcie z pięścią przed nosem Żyda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.08, 13:48 Normalne wszystko sprowadzacie do antysemityzmu Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Re: Pamiątkowe zdjęcie z nosem Żyda 25.05.08, 14:27 Nie widzę żadnej pięści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolek Pamiątkowe zdjęcie z pięścią przed nosem Żyda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.08, 13:50 Normalne wszystko sprowadzacie do antysemityzmu Napiszcie że Stefan Szechter Michnik to zbrodniarz Stalinowski pochodzenia żydowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalone-szalome Re: warka zaprasza (invitation) IP: *.pools.arcor-ip.net 25.05.08, 14:09 www.youtube.com/watch?v=SkoIVH3INBw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Le petit nain Pamiątkowe zdjęcie z pięścią przed nosem Żyda IP: *.chello.pl 25.05.08, 14:15 Ludzie, zobaczcie jak on wygląda, nawet bez pejsów i czapki ma rysy charakterystyczne dla Żyda. Policja w Warce twierdzi, że nie ma u nich antysemityzmu, a ja jestem przekonany iż ci sami policjanci w duchu tez naśmiewali się z tego żydka. Przyjechał bez obstawy mosadu to niech się nie dziwi... Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Re: Pamiątkowe zdjęcie z nosem Żyda 25.05.08, 14:26 Jaka pięść? O czym ci ludzie piszą? Żadnej pięści nie ma i nie było, chyba, że podstawiona przez Żyda-prowokatora. Dzieci się śmiały? Od śmiechu jeszcze nikt nie umarł. Policjantów popieram. A co mieli łkać razem z Żydkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Pamiątkowe zdjęcie z pięścią przed nosem Żyda IP: *.acn.waw.pl 25.05.08, 14:29 to też wina samych Żydów którzy zachowują sie tak jakby im było wszystko wolno bo cierpieli w czasie wojny.. a potem mówią że polacy to antysemici.. no i ten syf który po sobie zostawiaja(pracuje w restauracji więc wiem co mówie), tego nie da sie opisać.. nie jestem żadnym rasistą, wręcz przeciwnie, ale kultury osobistej to im brakuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
lukamwidze Polska kultura "żondzi" 25.05.08, 15:03 Najlepiej jak pobiją Żyda i ktoś powie, że facet prowokował, bo był inny, wyglądał inaczej, inaczej się zachowywał. Czy ktos tu jeszcze ma mózg, czy tylko sieczka została w głowinach? "W Warce nie ma antysemityzmu"? A skąd te szczyle "wiedziały", że Żyd ma mieć dolary? Czy przypadkiem zwyrodniali rodzice ich tak nie wytresowali? Szkoła i miejscowy proboszcz też pewnie nic na Żydów nie wymyślali, tylko gó..arze bez mózgów sami się "wyedukowali" na antysemitów? Widać też, jacy mieszkańcy, taka policja. Dobrze, że Amerykaninowi jeszcze w tej suce nie dołozyli pałkami.. No i ta tradycyjna polska gościnność - nastukać komuś, zrobić fotkę - pogratulować.. Odpowiedz Link Zgłoś
12345on Re: Pamiątkowe zdjęcie z nosem Żyda 25.05.08, 15:14 Nie przejmuj się tym co pisze Gazeta Wyborcza. Tam rzadko znajdziesz prawdę. > Nie czytaj Gazety Wyborczej, jeśli nie chcesz być manipulowany. Odpowiedz Link Zgłoś