yankovski 23.01.09, 13:41 Stadion nam rośnie, czas zacząć myśleć o jego nazwie. Ja polecam: Stadion Polska, wzorem Stade de France. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
le.chujarek a nie lepiej nak bardziej światowo? 23.01.09, 13:47 w końcu jesteśmy już w UE. hmmm.. mam! Stadion Europa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Stadion Narodowy - Nazwa IP: *.aster.pl 23.01.09, 14:42 Popieram nazwę Stadion Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Stadion Narodowy - Nazwa 23.01.09, 15:59 Stadion Polska? Nie badzmi tacy egocentryczni, bo Arek103 nam powymysla, ze kompleksiarze z nas. Proponuje cos co bedzie charakterystyczne dla naszego miasta. Stadion Meczennictwa Zgrupowania Batalionu Sportowcow Armii Krajowej "Oszczepnicy sw. Marii Magdaleny Pokalanej". Bedzie latwo nazwac stacje metra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wa_wa Re: Stadion Narodowy - Nazwa IP: *.aster.pl 25.01.09, 21:19 A nie lepiej, idąc Twoim tokiem rozumowania - "Stadion JP 2012" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN PISU Mam Nazwę na Nowy stadion IP: *.chello.pl 23.01.09, 16:04 Stadion Narodowy imienia ARKA 103 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ja proponuje .. Re: Stadion Narodowy - Nazwa IP: *.aster.pl 23.01.09, 18:42 Ho szi mina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Do Ani - Wazne IP: *.adsl.inetia.pl 25.01.09, 20:25 Wazna informacja - czesc z komentarzy w tym watku ma charakter satyryczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Do Ani - Wazne IP: *.aster.pl 25.01.09, 21:05 Wiem, ale co innego satyryczne komentarze, które sama bardzo lubię czytać, a co innego grubiańskie odzywki i robienie z ludzi wariatów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CWS Stadion Pamieci ofiar Woli sierpnia 1944 IP: *.icpnet.pl 25.01.09, 19:47 To byłaby nazwa skłaniająca do pewnej refleksji a ludzie przypominaliby sobie kto był ofiara a kto katem - wiem, że pewnie teraz wielu to wyśmieje - ale uwazajmy, Niemcy juz zaczynają swoją pracę wybielania siebie i stawiania siebie w roli ofiary. p.s. na Woli niemieckie śmieci zamordowały ok 40 tyś ludzi w ciągu jednego-dwóch dni.. Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: Stadion Pamieci ofiar Woli sierpnia 1944 25.01.09, 21:17 tylko Stadion Narodowy im. Kazimierza Górskiego!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Stadion imienia Kazimierza Górskiego. 31.01.09, 15:43 Innej nazwy sobie nie wyobrażam. Stadiom powstaje na mistrzostwa Europy w piłce noznej, a nikt nigdy nie zrobił tyle dobrego co nasz ukochany pan Kazimierz i jego Orły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIEJSCOWY Re: Stadion Narodowy - Nazwa IP: *.chello.pl 31.01.09, 23:07 Proponuję "SŁONECZKA PERU" lub "HGW STADION ". Odpowiedz Link Zgłoś