Dodaj do ulubionych

Uwaga debil !!!! WF 38945

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 08:24
Mam nadzieję, że kierowca srebrnej Alfy nr rej. WF 38945 wjedzie w filar
mostu, albo najleopiej w betonowy słup, zanim kogoś zabije.
"Wyczyny" tj. zajeżdżanie drogi, przekraczanie prędności (grubo ponad 150)na
trasie łazienkowskiej. Panowie policjanci, weźcie się ku... do roboty, bo
takiego sk..., to tylko zastrzelić.
Obserwuj wątek
    • golfiarz63 Re: Uwaga debil !!!! WF 38945 19.08.04, 08:36
      jestes pewien, ze nie byl to policjant w prywatnym wozie, oni niczego sie nie
      boja, im wszystko wolno, nawet jak zatrzymaja go to przecie kumpel
    • wichura Re: Uwaga debil !!!! WF 38945 19.08.04, 09:16
      Codziennie dojeżdżam z Ursynowa na Pragę do roboty i muszę tego gościa
      pochwalić - na ogół kierowcy z Gocławia (WF) jeżdżą powolnie i bojaźliwie (np.
      hamują przed skrzyżowaniem, nawet mając zielone).
      • Gość: Don diego Re: Uwaga debil !!!! WF 38945 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 09:48
        Jak Cię stuknie, to bedzie okazja... Do pochwał oczywiście.
      • mejson.e5 Bojaźliwie? 19.08.04, 13:11
        wichura napisał:

"na ogół kierowcy z Gocławia (WF) jeżdżą powolnie i bojaźliwie"

Zmienłbyś zdanie, gdybyś trafił "pod nóz" jednego z PH z jednej z firm z Gocławia!
        Nie dość, że szybko jeżdżą, to potrafią to robić ... skodami.

Chyba, że chcesz ich wszystkich pochwalić?

Mejson
        • wichura Re: Bojaźliwie? 19.08.04, 13:23
          PH to zupełnie inna kategoria - w przypadku aut z kratką rejestracja nic nie
          mówi. Sam miałem mocny dzwon z clio WE.... (czyli kochany Mokotów), a PH był z
          Łodzi.
          Mnie WF ostatnio tak się kojarzy (wcześniej, tj. zanim zacząłem jeździć po tej
          stronie Wisły, kojarzył mi głównie z dresiarstwem i amatorami tuningu).
        • szymcior3 Re: Bojaźliwie? 19.08.04, 16:30
          mejson.e5 napisał:

> Nie dość, że szybko jeżdżą, to potrafią to robić ... skodami.

To tak samo jak byś napisał: "to potrafią to robić ... volkswagenami...."
          Skody mają te same silniki i potrafią wyprzedzić niejednego francuza czy
          japońca...
          • mejson.e5 Skodami 19.08.04, 17:49
            szymcior3 napisał:

> mejson.e5 napisał:
            >
            > > Nie dość, że szybko jeżdżą, to potrafią to robić ... skodami.
            >
            > To tak samo jak byś napisał: "to potrafią to robić ... volkswagenami...."
            > Skody mają te same silniki i potrafią wyprzedzić niejednego francuza czy
            > japońca...

Nie załapałeś ironii, szymcior! ;-)

Znając wpisy wielu trolli na temat skody na tym forum a szczególnie na AM,
            pochwalenie kogoś jadącego skodą wywołałoby lawinę ataków na autora.

A i tak powinien oberwać za generalizowanie - pracowałem na Gocławiu a jeździłem
            służbowo samochodami z rejestracją lokalną, mokotowską, wolską czy ... poznańską.

Statystyczne rozważania autora mają uzasadnienie jedeynie z powodu trasy przejazdu.
            Na Gocławiu spotka najwięcej numerów z Gocławia.
            Statystycznie to oznacza, że ilościowo więcej tam spotka złych i dobrych
            kierowców z tą rejestracją.

Pozdrawiam,

Mejson
            • szymcior3 Re: Skodami 19.08.04, 19:02
              mejson.e5 napisał:

> Znając wpisy wielu trolli na temat skody na tym forum a szczególnie na AM,
              > pochwalenie kogoś jadącego skodą wywołałoby lawinę ataków na autora.

Szczerze to mam wszystkich gdzieś co narzekają na skody, osobiście nie mam
              tego auta lecz nie raz nim jeździłem i cenie sobie to auto a szczególnie
              ostatnie octavie i superba. Pewnie nawet bym go nie kupił ale nic do niego nie
              mam, do ludzi nimi jeżdżącymi także, a wariat może siedzieć za każdym kółkiem.
              Pozdrawiam
            • Gość: Tommy Goclaw IP: *.abrahama.net.pl 19.10.04, 10:13
              Ej, zostawcie kierowcow z Goclawia w spokoju!:)
              WF.. rzadzi:)))

BTW, czy WF to jest tylko Goclaw czy cala Praga Pd?

PZDR
              Tommy
      • malgosiaf Re: Uwaga debil !!!! WF 38945 10.09.04, 14:18
        wichura napisał:

> Codziennie dojeżdżam z Ursynowa na Pragę do roboty i muszę tego gościa
        > pochwalić - na ogół kierowcy z Gocławia (WF) jeżdżą powolnie i bojaźliwie
        (np.
        > hamują przed skrzyżowaniem, nawet mając zielone).

No wiesz co ? Ja jestem z Ursynowa - a jeżdże WF bo słuzbowe :)
        Powinno sie mnie zaliczyc do jakiej dzielnicy ?
        • Gość: iza Re: Uwaga debil !!!! WF 38945 IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 22.09.04, 16:22
          Ludzie
          Czy to forum o bezpieczenstwie czy miejsce na popisy snobow ?
          Z niektorych tekstow, moim zdaniem, przebija szowinizm i poczucie wyzszosci
          mieszkancow prawobrzeznej Warszawy. Coz to za uogolnienia, że ci z Gocławia sa
          jacys tam... To ja napisze, że ci z Ursynowa maja pomaranczowe nosy i dlugie
          rogi. I nie dyskutujcie ze zmna na ten temat, bo ja znam tylko takich, a poza
          tym, wiem wzystko najlepiej. Tak samo jak Malgosia, ktora uwzaza, ze wszyscy na
          numerach WF jezdza wolno i bojazliwie.
          A moze to Malgosia powinna sie zastanowic nad swoim stylem jazdy ?
          Kiedys ktos madry powiedzial, ze najgorszym kierowca jest ten, kto uwaza sie za
          swietnego kierowce. I jak zycie pokazuje, czlowiek ten mial racje. Niestety :(

• malgosiaf Re: Uwaga debil !!!! WF 38945 24.09.04, 12:19
            Chyba słonko nie doczytałaś , po co te nerwy ...
            masz coś na sumieniu ?
        • Gość: ciemniaki Re: Uwaga debil !!!! WF 38945 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.04, 12:03
          co za bzdura - WF to Grochów
          • Gość: oj ta warszawka Re: Uwaga debil !!!! WF 38945 IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.10.04, 02:11
            tak czytam te Wasze wypowiedzi i jestem w szoku, skupiliście się na tym skąd
            ten gość jest a nie na tym co zrobił,

Warszawka to jednak dziwne miasto nie tylko uważacie wszystkich spoza Warszawy
            za buraków, to jeszcze na siebie szczekacie która dzielnica lepsza

puk,puk w główkę ............ jest tam kto?
            • Gość: Iza Re: Uwaga debil !!!! WF 38945 IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 25.10.04, 20:50
              Do ostatniego postowicza:
              Bardzo dziękuję za głos rozsądku. Właśnie o taką reakcję mi mi chodziło :)
              • Gość: Akinka Re: Uwaga debil !!!! WF 38945 IP: *.chello.pl 01.11.04, 10:26
                "puk,puk w główkę ............ jest tam kto?" -
                Popieram autora. Warszawa wiadomo, jest największą w Polsce wsią, więc
                nazywanie innych burakami może świadczyć tylko o tych, którzy tych określeń
                używają. A zapominają, że gdyby nie te buraki - to warszawiaki z głodu by
                pozdychały nie mówiąc już o tych, którzy po cichu do mamusi jeżdżą na wieś po
                wałówki.

• Gość: BK Re: Uwaga debil !!!! WF 38945 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 08:17
                  Ja jeżdżę po wałówki do Geanta (mamy ich tu kilka).
                  • Gość: kto winien? Re: Uwaga debil !!!! WF 38945 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 11:50
                    Warszawiak warszawiakowi nierówny.

Bo z ludzmi mieszkającymi w naszej ukochanej stolicy to jest tak samo jak z
                    ludzmi wyjeżdzającymi do Stanów,

Jedzie taki jeden z drugim do Ameryki i po dwóch tygodniach jest
                    bardziej "amerykański" niż amerykanin, śmiać mi się chce bo wracając do Polski
                    mówią przez jakiś czas z akcentem amerykańskim i nagminnie używają angielskich
                    słów.

I dokładnie tak samo jest z Warszawą osiedalają się tam ludzie z różnych
                    miejscowości i nagle stają się wielkimi Panami, bo w Stolycy mieszka. Wsiada do
                    służbowej fury z rejestracją zaczynającą się na W.... i myśli że na drodze mu
                    wszystko wolno i zaczyna wszystkich z poza Warszawy burakami nazywać - a słoma
                    z butów wychodzi taka że chej. I tak mi się wydaje że złą opinię o
                    Warszawaikach to właśnie Ci ludzie przede wszystkim zrobili.

Sam mieszkam daleko od Stolicy - na szczęście - ale znam wielu ludzi którzy
                    wyjechali do Warszawy i widzę jak się zmienili.
    • Gość: skor Re: Uwaga debil !!!! WF 38945 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:04
      no tak - warśawka - na kogo by tu najlepiej najechać ? Warśawka !!!! Tylko kto
      siedział za kierownicą ????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka