Gość: kaja1 IP: *.icpnet.pl 13.07.05, 07:10 Kurde!!!przechodzilam wczoraj z kumpelką na pasach a jakas piiii...... prawie nas z usmiechem rozjechała!Jeszcze mi adrenalina skacze!Najgorsze jest to ,że zrobila to dla zabawy,bo ją znamy!Ehhhhh Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbig72 Re: Piratka 13.07.05, 08:34 skoro znacie no to chyba nie problem kupić flamaster spirytusowy albo spray i ładnie jej autko ozdobić??? Odpowiedz Link Zgłoś
zaq26 Re: Piratka 13.07.05, 11:57 co z tego że zna. bierzesz marker permanantny (taki permanenetny co to schodzi pod spirytusem) i na tylnej szybie piszesz dużą czcionką PIRATKA :))) napis się zmyje a i nauczka będzie. koniecznie na tylnej szybie - mniej dokuczliwe dla kierowcy, więcej innych kierowców przeczyta, bo pewnie z takim napisem chociaż raz się przejedzie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zaq26 Re: Piratka 13.07.05, 22:21 dobry, bo ja jestem złośliwy ale nieszkodliwy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dupekzoledny Re: Piratka 16.07.05, 18:55 w takim wypadku miło jest podskoczyć do góry i pupą huknąć w maseczkę.skuteczek bardziej gwarantowany. takie fajne wgniecenia pośladków na masce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muchomorek Re: Piratka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:38 No chyba zemiala DUZE czarne okulary ( poczatkujacy kierowca ) no to mozna wybaczyc . Muchomorek www.eurofabrika.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żwirek Re: Piratka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.05, 10:23 >No chyba zemiala DUZE czarne okulary ( poczatkujacy kierowca ) no to mozna wybaczyc <. Hehehe, a doświadczony, to niby nie nosi ich wcale? A może to jakaś przenośnia? Odpowiedz Link Zgłoś