jessi_a 22.02.10, 23:04 jak to mowia podroze (po forumach) ksztalca forum.gazeta.pl/forum/w,10650,106528373,107710461,Re_A_tak_przy_temacie_bedac.html Nie jest tak zle u nas. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nana_c Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 01:41 Ja tez nie wiedzialam ze na swiecie jest tyle (niebezpiecznych) idiotów, dopóki nie poznalam malej200iles tam i pare jej innych nicków. Odpowiedz Link
jureek Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 09:30 nana_c napisała: > Ja tez nie wiedzialam ze na swiecie jest tyle (niebezpiecznych) idiotów, dopóki > nie poznalam malej200iles tam i pare jej innych nicków. Trochę nielogiczne to, co piszesz. Poznałaś jedną idiotkę, jak ją nazywasz, i na tej podstawie twierdzisz, że na świecie jest tylu idiotów i do tego niebezpiecznych? No i ciekaw jestem, na czym polega to, że jest niebezpieczna. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 09:54 Przyjrzyj sie uwazniej swojej demagogi, pozniej przerob januszka... Odpowiedz gotowa. Odpowiedz Link
jureek Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 10:00 lepian4 napisał: > Przyjrzyj sie uwazniej swojej demagogi, pozniej przerob januszka... Widać, że bliska jest Ci tradycja "przerabiania" ludzi (np. na mydło). Nie jest to jednak moja tradycja. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 10:42 Ta pani od medalionow, ktora pisala ksiazki o przerabianiu ludzi na mydlo, wycofala sie ze swych wizji. Powiedziala, ze uslyszala to od osob, ktorzy to widzieli. Ale oni tego tez nie widzieli, tylko slyszeli, od tych ktorzy widzieli. Zamiast fantazjowac, zerknij lepiej na kosmetyki zony. Made in China zabronil bym jej kupowac. Chinczycy wykorzystuja do produkcji kosmetykow odpadki poaborcyjne. Mozna nawet to nawet zjesc w ekskluzywnych restauracjach. Ponoc dobrze to sluzy na urode. Zupka z glowek nienarodzonych kosztuje ab 200€. Przeszcepow palestynskich organow z Izraela tez nie wolno przyjmowac? A pomimo tego nikt sie tym nie przejmuje. Sa ponoc nawet bardziej konkurencyjni od Chiczykow, ktorzy skazancom wycinaja wszystko. Spojrz lepiej na atlas. Wzdluz zachoniego wybrzeza Chin dokonywane sa egzekucje, wzdluz amerykanskiego zachodniego wybrzeza wyrosly kliniki, ktore dokonuja przeszczepow. To nie jest przypadek. Unia to tez dofinasowuje. Zatem wszystko jest w porzadku. W koncu to faszysci robili z ludzi mydlo. A ty tym mydlem mydlisz nam oczy. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 11:04 Patrzę w ten atlas i patrzę i jakoś nie mogę doszukać się tego zachodniego wybrzeża Chin. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 11:11 Ty masz inny atlas. Kreci sie on wokol Izraela. Nic tam nie znajdziesz. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 11:21 Wisi przede mną mapa świata - Izrael jest na niej tak malutki, że prawie go nie widać. A zachodniego wybrzeża Chin ani widu ani słychu - mają jednak 3 miliadry rąk do pracy - mogą się przekopać do morza Kaspijskiego i juże mają zachodnie wybrzeże. Odpowiedz Link
fan.club Kwestia wąskiego horyzontu. 23.02.10, 12:28 Jest chińskie wybrzeże, potem duży ocean, aż po horyzont, a za horyzontem... No co jest za horyzontem? Zachód, co nie? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Kwestia wąskiego horyzontu. 23.02.10, 12:58 fan.club napisał: > Jest chińskie wybrzeże, potem duży ocean, aż po horyzont, a za > horyzontem... No co jest za horyzontem? > Zachód, co nie? Za horyzontem jest plantacja klinik, które taśmowo przeszczepiają organy chińskich straceńców. Jest niestety masa reklamacji - wątroby jak sita od serii z kałacha, kamienie nerkowe z ołowiu. I UE to wszystko finansuje - skaaaaaaaaaaaaandal. Odpowiedz Link
jureek Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 11:16 ja.nusz napisał: > Patrzę w ten atlas i patrzę i jakoś nie mogę doszukać się tego > zachodniego wybrzeża Chin. Co się dziwisz specjaliście od geografii? Według niego Iran też ma zachodnie wybrzeże - nad Morzem Sródziemnym Jura Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 11:08 Gdzieś tam półgębkiem rzuciłeś, że czytałeś G.Hauptmanna - a tu widać, że nie gardzisz też fantastyką. Wyrzuciłeś już wszystkie maziugi swojej starej i teściowej? Wyobraź sobie kmiocie, że jest też kilka fabryczek kosmetyków poza Chinami. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 11:12 Adresy, linki... Nic cie pan mecenas nie nauczyl! Odpowiedz Link
donnerbalken Argument tej super klasy! 23.02.10, 12:36 jureek napisał: Cytat > lepian4 napisał: > > > Przyjrzyj sie uwazniej swojej demagogi, pozniej przerob januszka... > > Widać, że bliska jest Ci tradycja "przerabiania" ludzi (np. na mydło). Nie jest > to jednak moja tradycja. > Jura Argument tej super klasy! Ciekaw jestem czy szefowa, czy administracja, czy naczelny tu wkroczą? Ale fajnie tu się w niedzielę, po świętej mszy z tymi "mydlarzami" small talk prowadzi? Więcej tych kubłów gówna także po niedzielnej mszy przed kościołem... Odpowiedz Link
jureek Re: temat tabu? 23.02.10, 12:46 Nie wolno przypominać tego, co kiedyś się z ludźmi robiło? Prawda w oczy kole? Jura Odpowiedz Link
donnerbalken Jak ten industry się nazywa? 23.02.10, 13:00 jureek napisał: Cytat > Nie wolno przypominać tego, co kiedyś się z ludźmi robiło? Prawda w oczy kole? > Jura To dlatego ześta się tu osiedli aby co jakiś czas pomachać ałszwickojlą i dostać należna podwyżkę z odszkodowania. Bardzo sprytnie! Jak ten industry się nazywa? Dokładnie? Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Jak ten industry się nazywa? 23.02.10, 13:06 donnerbalken napisała: Cytat > jureek napisał: > > Cytat > > Nie wolno przypominać tego, co kiedyś się z ludźmi robiło? Prawda w oczy > kole? > > Jura > > > To dlatego ześta się tu osiedli aby co jakiś czas pomachać ałszwickojlą i dosta > ć należna podwyżkę z odszkodowania. > > Bardzo sprytnie! > > Jak ten industry się nazywa? > > Dokładnie? > Dokładnie! Odpowiedz Link
jureek Re: słuchaj kretynie 23.02.10, 13:09 O żadne odszkodowania się nie ubiegam, uczciwie pracuję i płacę podatki (niemałe), więc takie teksty nie do mnie. Widzę jednak, że rzekomy obrońca wolności słowa co niektóre tematy chciałby cenzurować. Jura Odpowiedz Link
donnerbalken Re: słuchaj kretynie 23.02.10, 13:34 jureek napisał: Cytat > O żadne odszkodowania się nie ubiegam, uczciwie pracuję i płacę podatki > (niemałe), więc takie teksty nie do mnie. > Widzę jednak, że rzekomy obrońca wolności słowa co niektóre tematy chciałby > cenzurować. > Jura Tak! Dziennik Łódźki to brzydkie pismo! Takich linków do brzydkich dzienników nie lubimy, ale po za tym to ja jestem jowialnym wujkiem i dobrze mi między mydlarzami... Bo tu dają judaszowskie srebrniki... Z których płacę podatek... Odpowiedz Link
jureek Re: słuchaj kretynie 23.02.10, 13:47 donnerbalken napisała: > Dziennik Łódźki to brzydkie pismo! > > Takich linków do brzydkich dzienników nie lubimy, ale po za tym to ja jestem jo > wialnym wujkiem i dobrze mi między mydlarzami... Nie chodziło o sam link, ale o spamowanie, czyli wielokrotne powtarzanie tego samego linka. Netykieta dopuszcza coś takiego tylko wtedy, gdy takiego linka umieścisz sobie w sygnaturce. > Bo tu dają judaszowskie srebrniki... Nikt mi nie daje tych pieniedzy za friko, ja je zarabiam. Nie wiesz, co to znaczy pracować i dostawać za to pieniądze? Jura Odpowiedz Link
donnerbalken Re: słuchaj kretynie 23.02.10, 14:05 jureek napisał: Cytat > donnerbalken napisała: > > > Dziennik Łódźki to brzydkie pismo! > > > > Takich linków do brzydkich dzienników nie lubimy, ale po za tym to ja jes > tem jo > > wialnym wujkiem i dobrze mi między mydlarzami... > > Nie chodziło o sam link, ale o spamowanie, czyli wielokrotne powtarzanie tego > samego linka. Netykieta dopuszcza coś takiego tylko wtedy, gdy takiego linka > umieścisz sobie w sygnaturce. > > > Bo tu dają judaszowskie srebrniki... > > Nikt mi nie daje tych pieniedzy za friko, ja je zarabiam. Nie wiesz, co > to znaczy pracować i dostawać za to pieniądze? > Jura Insynuujesz, że codziennie wspominanie z należytym namaszczeniem o zbrodniach niemieckich, jest spamowaniem? Odpowiedz Link
jureek Re: słuchaj kretynie 23.02.10, 14:15 donnerbalken napisała: > Insynuujesz, że codziennie wspominanie z należytym namaszczeniem o zbrodniach n > iemieckich, jest spamowaniem? Znasz takie przypadki? Bo ja sobie nie przypominam. To zależy od kontekstu. Jeżeli ktoś w każdym wątku, obojętnie na jaki temat podawałby tego samego linka do jakiejś strony dokumentującej zbrodnie nazistowskie, to byłoby to oczywiście spamowanie. Jednak nie przypominam sobie takich przypadków. Jura Odpowiedz Link
donnerbalken I maska jowialnego biedermanna 23.02.10, 13:25 jureek napisał: Cytat > Nie wolno przypominać tego, co kiedyś się z ludźmi robiło? Prawda w oczy kole? > Jura Nu I maska jowialnego biedermanna wreszcie spadła z twarzy... Tak trzymaj! Kiedy następna podwyżka odszkodowania? Fajnie między mydlarzami, gdy buty liżą... Pekunia non olet... Odpowiedz Link
jureek Re: reagujesz dokładnie tak samo... 23.02.10, 13:42 ... jak polscy nacjonaliści, gdy im przypomnieć o obozach w Świętochłowicach, czy Łambinowicach. Przypominam po raz któryś, że stosunki międzyludzkie nie ograniczają się tylko do tego, że ktoś komuś buty liże i z tego, że ja Niemcom butów nie liżę, nie wynika wcale, żebym od nich wymagał, żeby mi lizali. Jura Odpowiedz Link
nana_c Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 11:42 jureek napisał: No i ciekaw jestem, na czym polega to, że jest niebezpiec > zna. > Jura Moge ci urzadzic wieczorek zapoznawczy z nia- i przezyj to sam Odpowiedz Link
jureek Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 11:50 nana_c napisała: > Moge ci urzadzic wieczorek zapoznawczy z nia- i przezyj to sam No to urządź taki wieczorek, na razie poczytałem trochę jej postów, ma poglądy że tak powiem oszołomskie, ale żeby była niebezpieczna, nie zauważyłem. W ogóle nie bardzo sobie wyobrażam, jak kontakty forumowe mogą być niebezpieczne. Jura Odpowiedz Link
nana_c Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 13:50 jureek napisał: > W ogóle nie bardzo sobie wyobrażam, jak kontakty forumowe mogą być niebezpieczn > e. > Jura Poszerz horyzonty... jeden z przykladów: www.welt.de/hamburg/article2184232/Hamburger_Internet_Moerder_koennte_Serientaeter_sein.html Odpowiedz Link
jureek Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 13:59 nana_c napisała: > jureek napisał: > > > W ogóle nie bardzo sobie wyobrażam, jak kontakty forumowe mogą być niebez > pieczn > > e. > > Jura > > Poszerz horyzonty... jeden z przykladów: > > www.welt.de/hamburg/article2184232/Hamburger_Internet_Moerder_koennte_Serientaeter_sein.html No ale w tym przypadku niebezpieczeństwo wynikneło z realnego spotkania, a nie z samych kontaktów forumowych. Nadal nie wiem, w jaki konkretnie sposób mała jest niebezpieczna. Przecież widać z tego, co pisze, że poglądy ma oszołomskie, więc już chociazby z tego powodu nie zamierzam się z nią umawiać w realu. Niebezpieczniej byłoby, gdyby prezentowała się jako zrównoważona osoba i w ten sposób wciągała ludzi w pułapkę. Jura Odpowiedz Link
nana_c Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 14:19 jureek napisał: Niebezpieczniej byłoby, gdyby > prezentowała się jako zrównoważona osoba i w ten sposób wciągała ludzi w pułapk > ę. > Jura Dokladnie tak postepuje- prezentujac sie jako osoba, znajaca jedyna i prawdziwa prawde, swoja prawde. Odpowiedz Link
jureek Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 14:28 nana_c napisała: > Dokladnie tak postepuje- prezentujac sie jako osoba, znajaca jedyna i prawdziwa > prawde, swoja prawde. Osoba, która prezentuje się jako znająca jedyną i prawdziwą prawdę, jest dla mnie oszołomem, a nie człowiekiem zrównoważonym. Tak więc na pewno nie umówiłbym się z nią w realu. Nie widzę niebezpiczeństwa. Jura Odpowiedz Link
jessi_a Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 15:17 a jak sie czjesz z etykieta antysemitki? Taka etykiete Ci przyczepila. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 14:21 nana_c napisała: Cytat > jureek napisał: > > > W ogóle nie bardzo sobie wyobrażam, jak kontakty forumowe mogą być niebez > pieczn > > e. > > Jura > > Poszerz horyzonty... jeden z przykladów: > > www.welt.de/hamburg/article2184232/Hamburger_Internet_Moerder_koennte_Serientaeter_sein.html Ja bardzo proszę aby takie "drastyczne" linki zakazać! Toż to bardziej "drastyczne" aniżeli biało-fosforowe spalone trupy dzieci z Gazy... Odpowiedz Link
nana_c Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 14:34 donnerbalken napisała: > nana_c napisała: ... jeden z przykladów: > > > > www.welt.de/hamburg/article2184232/Hamburger_Internet_Moerder_koennte_Serientaeter_sein.html > > > Ja bardzo proszę aby takie "drastyczne" linki zakazać! > > Toż to bardziej "drastyczne" aniżeli biało-fosforowe spalone trupy dzieci z Gaz > y... > > Przepraszam donner- jak bedziesz mial wdzisiaj w nocy sny- koszmarki, mozesz wsliznac sie pod moja kolderke po pomoc Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 14:48 nana_c napisała: Cytat > Przepraszam donner- jak bedziesz mial wdzisiaj w nocy sny- koszmarki, mozesz > wsliznac sie pod moja kolderke po pomoc To będziemy się oboje bać... Odpowiedz Link
mala200333 Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 16:10 Lecz sie chora istoto... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 04:42 No bo u nas panuje Zucht und Ordnung. Nawet PKF wkleic nie mozna! Odpowiedz Link
donnerbalken Januszek się zapewne bardzo zasmuci... 23.02.10, 09:31 Nie ma dymu bez ognia! Ursache und Wirkung...Wie man in den Wald hineinruft, so schallt es heraus... To tylko jeden przykład z kilku setek albo i tysięcy z okresu w którym ja frekwentuję polskie fora na obczyźnie. Nasz ukochany Januszek się zapewne bardzo zasmuci, gdy się dowie, że na innych forach się zdecydowanie mniej cackają z takimi osobnikami. With kind regards, Donnerbalken-Consulting Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Januszek się zapewne bardzo zasmuci... 23.02.10, 09:37 Nagle obczyzna? Zawsze darłeś ryja, że przajechałeś do siebie. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Januszek się zapewne bardzo zasmuci... 23.02.10, 09:43 ja.nusz napisał: Cytat > Nagle obczyzna? Zawsze darłeś ryja, że przajechałeś do siebie. A jaka jest Twoja Meinung o tych ślonskich forach i ślunsakach? Sę ślunzaki u siebie albo nie są u siebie? Odpowiedz Link
jureek Re: ja też się smucę 23.02.10, 09:38 A uważasz, że powinienem się cieszyć z tego, że są jeszcze ludzie oceniający innych ludzi pod kątem ich przynależności rasowej, etnicznej czy religijnej. Radość z istnienia takich postaw pozostawiam Tobie, Ty zawsze z wielką radością linkowałeś do wszelkich wiadomości o jakichkolwiek ekscesach wynikających z plemiennego pojmowania patriotyzmu. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: ja też się smucę 23.02.10, 09:58 Mnie tez smutek ogarnal. Najwiekszy smutek mialem po lekturze "Vor dem Sonnenaufgang" Gerharda Hauptmanna. Tego dnia szukalem nawet konta jakiejs organizacji charytatywnej dzialajacen na Slasku. Jureeku, ten sam smutek ogarnal mnie ogladajac twe fotki z imprezki. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Jurek też się smuci... 23.02.10, 10:20 jureek napisał: Cytat > A uważasz, że powinienem się cieszyć z tego, że są jeszcze ludzie oceniający > innych ludzi pod kątem ich przynależności rasowej, etnicznej czy religijnej. > Radość z istnienia takich postaw pozostawiam Tobie, Ty zawsze z wielką radością > linkowałeś do wszelkich wiadomości o jakichkolwiek ekscesach wynikających z > plemiennego pojmowania patriotyzmu. > Jura Od niepamiętnych lat bronisz "swego" Januszka ze swego plemienia... Dlaczego nie ustosunkowujesz się do tego punktu? Przecież tym ciągłym bronieniem Januszka, wykazujesz, że więzły etniczne to dla Ciebie najważniejsze kryteria ... Wasser predigen und Wein trinken - to Wasz główny kanon... Cytat Ty zawsze z wielką radością > linkowałeś do wszelkich wiadomości o jakichkolwiek ekscesach wynikających z plemiennego pojmowania patriotyzmu. A na jakich innych zasadach moglibyśmy budować patriotyzm z osobnikiem, który wyłudził sobie gościnę u Niemiaszków i za ich plecami wylewa na nich kubły gnoju? Myśląc, że na Forum Kaszubskie tylko "swoi" zaglądają! Tak samo było z "Bramami Tryumfalnymi". "Bramy Tryumfalne" były przeznaczone tylko i wyłącznie dla jednej grupy ludzi... Po kiego h... Polacy się tam mieszają? "Bramy Tryumfalne" nie były dla nich przeznaczone! I tak samo Januszkowe "Reminiscencje Hamburskie" są przeznaczone tylko dla swoich Kaszubów z Oliwy. W Hamburgu Januszek występuje w stosunku do gospodarzy całkowicie inaczej...bardziej ogładnie... bardziej cywilizowanie... Jak Polak z obszaru A. Cywilizowany... Nie przeszkadza Ci pogarda Januszka do Polaków z obszaru B i C ? Januszek jako typowy okrzesany Herrenmensch ze światłego Hamburga! Q!M! Ot co! With kind regards, Donnerbalken-Consulting Odpowiedz Link
lepian4 Re: Jurek też się smuci... 23.02.10, 10:33 Dodam jeszcze, ze Slask jest w Polsce B, czesto na pograniczu z Polska C. I mamy paradoks: Pan mecenas z Polski B-C zawziecie broni swego zadufanego ucznia z Polski AA+, choc tak naprawde jest z Polski D- wedlug teorii Kaczynskiego jest to Polska Wschodnia. Mozna sie pogubic Odpowiedz Link
jureek Re: Jurek też się smuci... 23.02.10, 10:35 lepian4 napisał: > Dodam jeszcze, ze Slask jest w Polsce B, czesto na pograniczu z Polska C. > I mamy paradoks: Pan mecenas z Polski B-C zawziecie broni swego > zadufanego ucznia z Polski AA+, choc tak naprawde jest z Polski D- wedlug > teorii Kaczynskiego jest to Polska Wschodnia. Mozna sie pogubic Dzięki za wsparcie. W ten sposób wykazałeś, że nie ma dla mnie znaczenia, kto skąd pochodzi, ale co sobą prezentuje. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Jurek też się smuci... 23.02.10, 10:43 Mowilem o januszku, nie o tobie. Ale ty sadzisz, ze mowa jest zawsze o tobie. Ech, klasyka. Odpowiedz Link
jureek Re: Jurek też się smuci... 23.02.10, 11:24 lepian4 napisał: > Mowilem o januszku, nie o tobie. Ty już nawet potrafisz się w zywe oczy wypierać tego, co sam 10 minut wcześniej napisałeś. Janusz jest ze Śląska? Na co Ty liczysz? Że Jessi skasuje Ci poprzedni post i nie będzie widać, jak kłamiesz, że nie o mnie pisałeś? Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Jurek też się smuci... 23.02.10, 11:27 Dyskutowalem z Donnerbalkenem o Rassnewahn januszka. Ty byles tylko przykladem. Musisz sie z tym pogodzic. Nastepny watek poswiece tylko tobie, verprochen Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Jurek też się smuci... 23.02.10, 10:33 Bezwstydny jest i na dodatek jeszcze dumny z tego, że usunęli go słusznie z forum dla kochających inaczej. Odpowiedz Link
jureek Re: Jurek też się smuci... 23.02.10, 10:37 ja.nusz napisał: > Bezwstydny jest i na dodatek jeszcze dumny z tego, że usunęli go > słusznie z forum dla kochających inaczej. A co to ma do rzeczy, czy jest pedałem, czy nie? Dla mnie nie ma to znaczenia, znaczenie ma to, że wylewa wszędzie to brunatne, rasistowskie gówno. Jura Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Jurek też się smuci... 23.02.10, 10:40 Orientacja seksualna, nie ma tu nic do rzeczy - chodzi jedynie o to, że bruździł na tamtym forum - nie wykluczam, że jako zwykły troll. Odpowiedz Link
donnerbalken Nu i oczywiście standig ovations! 23.02.10, 11:06 jureek napisał: Cytat > ja.nusz napisał: > > > Bezwstydny jest i na dodatek jeszcze dumny z tego, że usunęli go > > słusznie z forum dla kochających inaczej. > > A co to ma do rzeczy, czy jest pedałem, czy nie? Dla mnie nie ma to znaczenia, > znaczenie ma to, że wylewa wszędzie to brunatne, rasistowskie gówno. > Jura A więc jednak pedałem! (Januszek zdradził Ci link do tego pedalskiego forum?) Ale Jureczek jest tak wspaniałomyślnym katolikiem, że wybacza bycie pedałem. Serdecznie dziękuję. Ja kocham tylko i wyłącznie Januszka! Nikt nie ma tak szalonych, dzikich orgazmów jak Januszek! Sąsiedzi za ściany wołają: bis! bis! bis! bis! bis! bis! Nu i oczywiście standig ovations! PS Pytanie do Ciebie jako głęboko wierzącego katolika: Mogę używać kondomów, gdy odwiedzam mego ulubieńca Januszka w Hamburgu? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Jurek też się smuci... 23.02.10, 10:34 I ty się kurwa niuniek w końcu zdecyduj - obczyzna czy ojczyzna. Odpowiedz Link
jureek Re: Jurek też się smuci... 23.02.10, 10:34 donnerbalken napisała: > Od niepamiętnych lat bronisz "swego" Januszka ze swego plemienia... Co Ty pyerdolisz, za przeproszeniem? Chooy mnie obchodzi z jakiego Janusz jest plemienia. Oceniam ludzi tutaj piszących według tego, co piszą, a nie według tego, z jakiego plemienia się wywodzą. Jura Odpowiedz Link
donnerbalken I ciągłe łamanie Dekalogu z premedytacją... 23.02.10, 11:18 jureek napisał: Cytat > donnerbalken napisała: > > > Od niepamiętnych lat bronisz "swego" Januszka ze swego plemienia... > > Co Ty pyerdolisz, za przeproszeniem? Chooy mnie obchodzi z jakiego Janusz jest > plemienia. Oceniam ludzi tutaj piszących według tego, co piszą, a nie według > tego, z jakiego plemienia się wywodzą. > Jura A nu właśnie! Dobrze tu po Twojemu pisze? Może Ty mi zdradzisz ten link? Januszek nie chce! I ciągłe łamanie Dekalogu z premedytacją, to dla Ciebie także (h...)??? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: I ciągłe łamanie Dekalogu z premedytacją... 23.02.10, 11:23 Przykro mi ja jestem hetero. Zaznaczam jednak, że nie razi mnie u nikogo odmienność seksuala - tak długo jak nie dotyczy ona stosunków z dziećmi lub namawiania innych do takowych..... Odpowiedz Link
donnerbalken Re: I ciągłe łamanie Dekalogu z premedytacją... 23.02.10, 11:39 ja.nusz napisał: Cytat > Przykro mi ja jestem hetero. Zaznaczam jednak, że nie razi mnie u > nikogo odmienność seksuala - tak długo jak nie dotyczy ona stosunków > z dziećmi lub namawiania innych do takowych..... Nu a gdzie jest ten link do tego forum, o którym z takim niebywałym zapałem opowiadasz? Wszyscy tu jesteśmy hetero, ale nie szkodzi się trochę po podniecać u tych innych. Nie, nie! My jesteśmy cywilizowani ludzie z Polski A. Nic nie mamy do osób z odmiennym tym tam... Ale bardzo chętnie zaglądamy na ich forum! I co? Link ciągle jeszcze tajemnicą? ja.nusz napisał: Cytat Przykro mi ja jestem hetero. Ależ Januszku! Nie żyjemy między Arabami! żyjemy w wolnych demokratycznych Niemczech! Możesz tu wszystkiego wypróbować... Nie musisz po wieki pozostać hetero... Tu za to nie wieszają... Nie misi Ci być "przykro..." Odpowiedz Link
jureek Re: I ciągłe łamanie Dekalogu z premedytacją... 23.02.10, 11:44 donnerbalken napisała: > żyjemy w wolnych demokratycznych Niemczech! > > Możesz tu wszystkiego wypróbować... > > Nie musisz po wieki pozostać hetero... Ja też nie mam nic do pedałów, dopóki nie namawiają innych do spróbowania pedalstwa, tak jak Ty to teraz robisz. Fuj, obrzydlistwo. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: I ciągłe łamanie Dekalogu z premedytacją... 23.02.10, 11:48 Ale gdy ty opowiadasz o jebaniu na miekko, to nie jest obrzydliwie? Odpowiedz Link
donnerbalken Re: I ciągłe łamanie Dekalogu z premedytacją... 23.02.10, 11:53 jureek napisał: Cytat > donnerbalken napisała: > > > żyjemy w wolnych demokratycznych Niemczech! > > > > Możesz tu wszystkiego wypróbować... > > > > Nie musisz po wieki pozostać hetero... > > Ja też nie mam nic do pedałów, dopóki nie namawiają innych do spróbowania > pedalstwa, tak jak Ty to teraz robisz. Fuj, obrzydlistwo. > Jura Nu, ja przecież talko chciałem aby Januszkowi nie było "przykro" z powodu bycia "hetero", jak sam pisze. W waszej dokładnej terminologii się nie rozeznaję, ja takie fora nie frekwentuję... Januszek nie chce zdradzić linka... I gdyby nawet zdradził, nie wiem jak długo bym tam wytrzymał... Januszek spędził 2/3 swego życia na Sankt Pauli, to co innego... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: I ciągłe łamanie Dekalogu z premedytacją... 23.02.10, 12:53 Dziwne, że o ten link pyta akurat ten, który go najlepiej zna. Sądzisz, że innych tak mocno interesują twoje obrzydlistwa? Ja dostałem ten link od lepiana na priva - chyba się pomylił w adresie. Odpowiedz Link
jureek Re: I ciągłe łamanie Dekalogu z premedytacją... 23.02.10, 13:11 ja.nusz napisał: > Ja dostałem ten link od lepiana na priva - chyba się pomylił w > adresie. W okresie karnawału Lepian ciągle narąbany tu pisał, więc nie dziwota, że mógł się w adresie pomylić. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: I ciągłe łamanie Dekalogu z premedytacją... 23.02.10, 14:21 Ten twoj uczen jest skonczonym skurwysynem: klamie,lze, a moze nawet lga. Nigdy mu nic na priv nie wyslalem. Niech to obsrane dziecie sobie podaruje takie semickie oskarzania niewygodnych sobie osob! Wytlumacz mu to prosze. Odpowiedz Link
jureek Re: I ciągłe łamanie Dekalogu z premedytacją... 23.02.10, 14:25 lepian4 napisał: > Wytlumacz mu to prosze. Proszę bardzo: Janusz, nie kłam! Jura Odpowiedz Link
ja.nusz Re: I ciągłe łamanie Dekalogu z premedytacją... 23.02.10, 14:37 Ani kłamie, ani łże, ani łga. Kryształową prawdę pisze - wiem, że chciałeś to wysłać pod inny adres, bo zacząłeś "Lieber Edgar", ale kropnąłeś się w adresie i masz babo placek. Nie zamierzam tego publikować, bo to przekracza wszelkie normy dobrego smaku. A poza tym jest to wasza sfera prywatna i nie wolno jej naruszać. Odpowiedz Link
lepian4 Re: I ciągłe łamanie Dekalogu z premedytacją... 23.02.10, 14:48 Mozez palancie wkleic moja wyssana z twojej obsranej nogawki korespondencie? Jesli mowi sie, powinno sie powiedziec i B. Na moja skrzynke tez ciagle ktos wysyla propozycje przyjecia kredytu, kupna mieszkan, samochodow... To zjawisko moge ci wytlumaczyc. Tak spokojnie, bez wiekszych emocji i wizji sprzysiezenia sie sil nieczystych. Daj znac, gdy zaistnieje taka potrzeba. O mnie mozesz byc spokojny. Gdybym to ja napisal, mialbys tysiace epitetow: generalnie wszystko, co Jessi wyciela. Zatem Lieber Edgar odpada. Pierdolnij sie lepiej w ten pusty leb, albo podskocz do Caritasu, do zaprzyjaznionego psychologa. Moze on ci pomoze. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: I ciągłe łamanie Dekalogu z premedytacją... 23.02.10, 14:58 Nie rozdmuchuj zbytnio tematu, bo jest naprawdę delikatny. Nie powiem Beeeeeeee, bo i tak zaprzeczysz - szkoda energii. Traktuj to lepiej wg zasady "nic co ludzkie nie jest mi obce". Znam dużo ciemniejsze zaułki twojego brunatnego charakterku. Odpowiedz Link
lepian4 [...] 23.02.10, 15:44 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
jureek Re: I ciągłe łamanie Dekalogu z premedytacją... 23.02.10, 16:26 lepian4 napisał: > Nie podniecaj sie wiec zbytnio. Lieber Edgar, bo sie posram na brunatno! > Jesli chcesz, zrobimy dzis wieczorem probe, wysle ci na priv taki Entwurf > mozliwej korespondencji. Pana mecenasa mozemy dolaczyc do kopii i on > rozstrzygnie, czy cos tobie faktycznie przeslalem. Lepian tradycyjnie się obraził Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: I ciągłe łamanie Dekalogu z premedytacją... 23.02.10, 16:48 Bardzo smieszne. Doceniam, ze uczysz sie na pamiec moich wypowiedzi. Moglys jednak odrobine bardziej sie wysilac. Nie pasuje to do kontekstu. Odpowiedz Link
lepian4 Re: I ciągłe łamanie Dekalogu z premedytacją... 24.02.10, 13:33 Jessi, skoro ma oryginalna wypowiedz, bez przysmakow Jureeki nadaje sie do kosza, to nawet w naukowym kontekscie pana mecenasa tez tam powinna trafic! Prosze to skasowac! Odpowiedz Link
jureek Re: I ciągłe łamanie Dekalogu z premedytacją... 24.02.10, 14:32 lepian4 napisał: > Jessi, skoro ma oryginalna wypowiedz, bez przysmakow Jureeki nadaje > sie do kosza, to nawet w naukowym kontekscie pana mecenasa tez tam > powinna trafic! > > Prosze to skasowac! Załóż se forum, to tam będziesz sobie mógł porządzić. Tu jesteś gościem, więc nie dyktuj gospodarzowi, co ma robić. Znowu braki w kindersztubie wyłażą. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: I ciągłe łamanie Dekalogu z premedytacją... 24.02.10, 14:53 Panie mecenasie, jedynie grzecznie prosilem. Tyle mi wolno. Twa wiedza o dobrych manierach jest bez watpienia wydarzeniem roku. Znowu czegos nie zrozumiales. Moj Boze, powoli zal mi sie ciebie robi. Odpowiedz Link
jureek Re: I ciągłe łamanie Dekalogu z premedytacją... 23.02.10, 14:49 Odnoszę wrażenie, że jednak blefujesz i podpuszczasz. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: I ciągłe łamanie Dekalogu z premedytacją... 23.02.10, 14:23 Mysle, ze ktos, kto interesuje sie obrzydlistwami sprzed prawie stu lat, powinien miec taka sama wrazliwosc na obrzydlistwa wspolczesne. Tu chodzi przeciez o wrazliwosc spoleczna, o sprawiedliwosc dziejowa!!! Odpowiedz Link
donnerbalken Plemienne pojmowanie patriotyzmu... 23.02.10, 10:47 jureek napisał: Cytat Ty zawsze z wielką radością > linkowałeś do wszelkich wiadomości o jakichkolwiek ekscesach wynikających z plemiennego pojmowania patriotyzmu. > Jura Z wielką radością linkuję z nowym ekscesem... Dlaczego te ekscesy trwają tam w Polsce już ze 1000 lat? To może to ten główny powód żeście się do Niemiec przenieśli? Myślisz, że tu Was pokochają? Myślisz, że tu Wam ciągle będą buty lizać? Za plecami kubły gnoju na gospodarzy wylewać? Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Plemienne pojmowanie patriotyzmu... 23.02.10, 13:10 donnerbalken napisała: Cytat > jureek napisał: > > Cytat > Ty zawsze z wielką radością > > linkowałeś do wszelkich wiadomości o jakichkolwiek ekscesach wynikających > z plemiennego pojmowania patriotyzmu. > > Jura > > > Z wielką radością linkuję z nowym ekscesem... > > Dlaczego te ekscesy trwają tam w Polsce już ze 1000 lat? > > To może to ten główny powód żeście się do Niemiec przenieśli? > > Myślisz, że tu Was pokochają? > > Myślisz, że tu Wam ciągle będą buty lizać? > > Za plecami kubły gnoju na gospodarzy wylewać? > Kole prawda w oczy? Temat tabu? Odpowiedz Link
jureek Re: Plemienne pojmowanie patriotyzmu... 23.02.10, 13:28 donnerbalken napisała: > Kole prawda w oczy? A skąd Ty możesz wiedzieć, jaka jest prawda. To chyba ja najlepiej mogę wiedzieć, że nie po to przeprowadziłem się do Niemiec, żeby mi Niemcy buty lizali. Ani tego od nich nie wymagam, ani sam nie zamierzam im butów lizać. Czy Ty już tak sfiksowany jesteś, że nie potrafisz sobie wyobrazić innych stosunków między ludźmi, jak tylko polegających na tym, kto komu będzie lizał? Jura Odpowiedz Link
annajustyna Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 13:28 ja sobie ten zydowski duzy nos wypraszam! Nana, mam nadzieje, ze Twoja wypowiedz byla ironiczna, bo jakos sobie Ciebie jako antysemitki nie wyobrazam. Odpowiedz Link
nana_c Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 13:52 annajustyna napisała: > ja sobie ten zydowski duzy nos wypraszam! Nana, mam nadzieje, ze Twoja wypowied > z > byla ironiczna, bo jakos sobie Ciebie jako antysemitki nie wyobrazam. A mam cie postraszyc jej zdjeciem z tym nosem? Odpowiedz Link
annajustyna Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 13:53 A widzialas w ogole semicki nos? Niejedna by chciala taki miec! Odpowiedz Link
nana_c Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 14:16 annajustyna napisała: > A widzialas w ogole semicki nos? Niejedna by chciala taki miec! Ano, sa rózne gusta- ja osobiscie miec nie chcialabym jestem zadowolona z mojego klasycznego Odpowiedz Link
annajustyna Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 14:34 Semicki jest wlasnie klasyczny... Odpowiedz Link
annajustyna Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 14:34 Chyba ze dla Ciebie klasyczny = orli, to przepraszam . Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Nos niekoszerny 23.02.10, 16:55 annajustyna napisała: > Jakies nedzne stereotypy... ----------------------------- Odpowiedz Link
jureek Re: Nos niekoszerny 23.02.10, 16:57 donnerbalken napisała: > Od dziesięciu lat krzewiciel kultury żydowskiej... Ty chyba zamiast stolca masz pyerdolca. Jura Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Nos niekoszerny 23.02.10, 17:07 jureek napisał: Cytat > donnerbalken napisała: > > > Od dziesięciu lat krzewiciel kultury żydowskiej... > > Ty chyba zamiast stolca masz pyerdolca. > Jura Bingo! Odpowiedz Link
mala200333 Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 18:19 Na innych forumach to dobiero nana_c pokazuje swa ...."klase"! Odpowiedz Link
nana_c Re: Myslalam, ze u nas najgorzej, no ale 23.02.10, 18:20 mala200333 napisała: > Na innych forumach to dobiero nana_c pokazuje swa ...."klase"! Zareklamuj swojego pierdolca, szczególnie tego gopolonijnego Odpowiedz Link
nana_c Ciekawa teza malej °Ö° 23.02.10, 18:37 mala200333 napisała: > uwazam ze ani Polacy ani Polki > nie powinni wchodzidzic w zwiazki malzenskie z obywatelami Niemiec, > bo za swieza jest historia. Odpowiedz Link
jureek Re: a nie mówiłem... 23.02.10, 18:40 nana_c napisała: > mala200333 napisała: > > > uwazam ze ani Polacy ani Polki > > nie powinni wchodzidzic w zwiazki malzenskie z obywatelami Niemiec, > > bo za swieza jest historia. ... że mała wiele wspólnego ma z Asiekiem? Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: a nie mówiłem... 23.02.10, 18:44 Nie strugaj glupka, mala stoi po twojej stronie rzeki. Bedzie wam radosniej. Glupio jest miec jednego wychowanka, przy tak bogatej wiedzy. Odpowiedz Link
jureek Re: a nie mówiłem... 23.02.10, 18:55 lepian4 napisał: > Nie strugaj glupka, mala stoi po twojej stronie rzeki. Nie wciskaj mi ciąży w brzuch. Czy ja gdziekolwiek potepiałem miedzynarodowe małżeństwa, czy w ogóle współistnienie różnych kultur? Takie podejście, że międzynarodowe małżeństwa są złem, to przecież leitmotiv wypowiedzi Asieka. Ona tak samo jak Asiek reprezentuje mentalność plemienną, która jest mi obca. Jura Odpowiedz Link
mala200333 Re: a nie mówiłem... 23.02.10, 19:24 Gdzies pan Pomorski napisal czy powiedzial, ze babka zony zabraniala jego dzieciom mowic po polsku i ze go jako siostra SSmanow wprost nienawidzila. Nie cierpie damskich bokserow, ale uwazam ze ani Polacy ani Polki nie powinni wchodzidzic w zwiazki malzenskie z obywatelami Niemiec, bo za swieza jest historia. I pod tym wpisem co pan podaje znalazlam taki ciekawy wpis: " Przyczyna jest posthitlerowski Jugendamt dyskryminujący polskie dzieci i ich rodzicow. Obrońców i piewcow niemieckiej kultury i neonazizmu jest wielu. Juz wiele razy słyszałem takie opinie: "Przecież językiem polskim zabagniają życie swoim rodzinom i dzieciom" Pani raczyła niedopowiedzieć? Czy tez insynuuje i dywaguje w celu dezawuacji" Opierac dyskusji o Jugendamcie tylko opierajac sie na historii pana Pomorskiego jest bledem. Niemcy tez maja klopoty z Jugendamtem...i to sporo ze wzgledu na faszystowski jego rodowod. Taki byl dokladnie mój wpis... Sens jest trochę inny, prawda? Odpowiedz Link
jureek Re: a nie mówiłem... 23.02.10, 19:37 mala200333 napisała: > Taki byl dokladnie mój wpis... > Sens jest trochę inny, prawda? Sens jest dokładnie taki, że uważasz, że ze względu na zaszłości historyczne Polacy i Niemcy nie powinni wchodzić w związki małżeńskie. Dokładnie tak samo myśli Asiek. A ja się z taką tezą nie zgadzam, bo przeczą jej dziesiątki tysięcy udanych małżeństw polsko-niemieckich. Ale nacjonaliści i z jednej, i z drugiej strony będą oczywiście wyciągać pojedyncze przypadki małżeństw, gdzie się nie udało. Jeżeli ludzie się kochają, to nie przeszkadza im dziadek z wermachtu, czy AK, bo to nie za dziadka wychodzą za mąż. A jak małżeństwo się sypie, to też nie z powodu dziadka, lecz dlatego, że między małżonkami coś się zepsuło. Żałosne jest robienie z konfliktów małżeńskich międzynarodowych afer, żeby tylko coś tam drugiej stronie udowodnić. Jura Odpowiedz Link
mala200333 Re: a nie mówiłem... 23.02.10, 19:50 Czesto sie psuje gdy krewni do akcji wkraczaja Odpowiedz Link
lepian4 Re: a nie mówiłem... 23.02.10, 19:54 Dodaj jeszcze, ze chodzi jednie o niemieckich krewnych, to teza bedzie doskonala Odpowiedz Link
mala200333 Re: a nie mówiłem... 23.02.10, 20:03 Niekoniecznie...polscy dziadkowie moga miec rowniez bardzo negatywny stosunek do niemieckiego partnera wnuka/wnuczki. Odpowiedz Link
lepian4 Re: a nie mówiłem... 23.02.10, 20:21 Mnie interesuje jednak twoja teoria zaleznosci historii do relacji miedzyludzkich. Zwlaszcza w Polsce, w ktorej na palcach jednej reki mozna policzyc Polakow, ktorzy w trzech ostatnich generacjach mieli jedynie polskich przodkow. Odpowiedz Link
nana_c Re: a nie mówiłem... 23.02.10, 23:16 lepian4 napisał: > Mnie interesuje jednak twoja teoria zaleznosci historii do relacji > miedzyludzkich. Zwlaszcza w Polsce, w ktorej na palcach jednej reki mozna > policzyc Polakow, ktorzy w trzech ostatnich generacjach mieli jedynie polskich > przodkow. No i zbiles nasza absolwentke z tropu- na takie rzeczowe pytanie nieprzygotowana jest Odpowiedz Link
nana_c Re: a nie mówiłem... 23.02.10, 23:12 mala200333 napisała: > Niekoniecznie...polscy dziadkowie moga miec rowniez bardzo negatywny > stosunek do niemieckiego partnera wnuka/wnuczki. Skoro dziadek jako ojciec mial pozytywny stosunek do niemieckiego partnera córki czyli matki wnuczki w swoim czasie, nie nalezy juz wychodzic z dalszych negatywów co do spowinowaconych dalszych krewnych, jesli rozchodzi sie u nich o rase giermanska Odpowiedz Link
jureek Re: a nie mówiłem... 23.02.10, 20:07 mala200333 napisała: > Czesto sie psuje gdy krewni do akcji wkraczaja Jeżeli ludzie się kochają, to żadni krewni nie są w stanie zaszkodzić. A kilkaedziesiąt tysięcy udanych polsko-niemieckich małżeństw świadczy o tym, że krewni nie są problemem. Co innego, gdy mąż bierze się do bicia żony, wtedy też krewni nawet z najbardziej kryształową przeszłością nie są w stanie pomóc. Jura Odpowiedz Link
maria421 Re: a nie mówiłem... 24.02.10, 11:17 mala200333 napisała: > Nie cierpie damskich bokserow, ale uwazam ze ani Polacy ani Polki > nie powinni wchodzidzic w zwiazki malzenskie z obywatelami Niemiec, > bo za swieza jest historia. Nazisci uwazali ze Niemcy nie powinni wchodzic w zwiazki malzenskie z Zydami i nawet tego prawnie zabronili. Minelo 80 lat a Ty reprezentujesz to samo nazistowskie myslenie... Odpowiedz Link
lepian4 Re: a nie mówiłem... 23.02.10, 19:46 Jureeku, zlituj sie! Przeciez wiem, ze poza mna nic i nikogo nie przesladujesz. Odpowiedz Link
donnerbalken Oto szczyt arogancji! 24.02.10, 09:53 jureek napisał: Cytat > nana_c napisała: > > > mala200333 napisała: > > > > > uwazam ze ani Polacy ani Polki > > > nie powinni wchodzidzic w zwiazki malzenskie z obywatelami Niemiec, > > > > bo za swieza jest historia. > > ... że mała wiele wspólnego ma z Asiekiem? > Jura Mała ma realne spojrzenie na świat. Gdyby Pan Bóg chciał aby się wszystkie narody mieszały, stworzyłby wszystkich jednakowo. Z tym samym kolorem skóry, tymi samymi rysami twarzy, tym samym językiem. Ale nasz kochany Pan Mecenas jest mądrzejszy od Pana Boga! Koryguje plany Pana Boga! Oto szczyt arogancji! Odpowiedz Link
jureek Re: No niezłe! 24.02.10, 10:03 www.dhm.de/ausstellungen/lebensstationen/2_138.htmJura P.S. Małżeństwa rudych z blondynkami, szczupłych z grubaskami też są sprzeczne z wolą Bożą? Faktycznie muszę być bardzo arogancki, bo ożeniłem się z dziewczyną niższą ode mnie o prawie 10 cm, no i z innej wioski była. Odpowiedz Link
jureek Re: znowu podpis dokleił się do linku 24.02.10, 10:10 a link jest bardzo pouczający: www.dhm.de/ausstellungen/lebensstationen/2_138.htm Odpowiedz Link
donnerbalken Re: znowu podpis dokleił się do linku 24.02.10, 10:23 jureek napisał: Cytat > a link jest bardzo pouczający: > www.dhm.de/ausstellungen/lebensstationen/2_138.htm I o to czym się niemiaszkowe sądy obecnie głównie zajmują.. Was ist Ehrenmord? Ale my ich wychowamy! W najbliższych stuleciach! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: znowu podpis dokleił się do linku 24.02.10, 10:31 donnerbalken nasmrodziła: > I o to czym się niemiaszkowe sądy obecnie głównie zajmują. Akcent na głównie. Idź lepiej do parku w prochowczyku ty produkcie zhańbienia rasy. Odpowiedz Link
donnerbalken koniugację i deklinację... 24.02.10, 11:04 Starszy wykidajło z Sankt Pauli, ja.nusz, napisał: Cytat > donnerbalken nasmrodziła: > > > I o to czym się niemiaszkowe sądy obecnie głównie zajmują. > > Akcent na głównie. > > Idź lepiej do parku w prochowczyku ty produkcie zhańbienia rasy. > Kochany Januszku! Od przeszło 10 lat udowadniasz tu każdemu, że pojąłeś po mistrzowsku koniugację i deklinację wszystkich polsko-żydowskich przekleństw. Nie uważasz, że byłoby na czasie, także wpisy z chociażby minimalną merytoryczną zawartością "tworzyć"? Odpowiedz Link
donnerbalken Film o kapusiu! 24.02.10, 12:01 ja.nusz napisał: Cytat > donnerbalken nasmrodziła: > > > I o to czym się niemiaszkowe sądy obecnie głównie zajmują. > > Akcent na głównie. > > Idź lepiej do parku w prochowczyku ty produkcie zhańbienia rasy. > Film o kapusiu! “Kapuś” - najbardziej ulubione słowo Januszka. Zaraz po “gównie”... Odpowiedz Link
ja.nusz [...] 24.02.10, 12:30 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
donnerbalken Słownictwo ubogie, ale jak trafne... 24.02.10, 12:36 ja.nusz napisał: Cytat > Podręczny słownik synonimów > > A- Asiek - synonimy: kapuś, gówno, antysemita, kretyn > itd.itd. - > Słownictwo ubogie, ale jak trafne - io to chodzi i oto chodzi. Nu! Siehst Du! Es geht doch! Wieso nicht gleich so? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Słownictwo ubogie, ale jak trafne... 24.02.10, 12:40 Gdybym miał czas i ochotę, to uzupełniłbym ten słowniczek aż do litery ZET - przekonałbyś się wtedy, że do hasła asiek znajdzie się zawsze jakiś śmierdzący synonim. Odpowiedz Link
donnerbalken Nie wszędzie jest Sankt Pauli... 24.02.10, 17:03 Kochany Januszku! Jako starszy wykidajło na Sankt Pauli dobrze zarabiasz, ale poruszać się między cywilizowanymi ludźmi, to inna sprawa. Nie wszędzie jest Sankt Pauli... Odpowiedz Link
jureek Re: znowu podpis dokleił się do linku 24.02.10, 10:45 donnerbalken napisała: > jureek napisał: > > Cytat > > a link jest bardzo pouczający: > > www.dhm.de/ausstellungen/lebensstationen/2_138.htm > > > > I o to czym się niemiaszkowe sądy obecnie głównie zajmują.. > > Was ist Ehrenmord? Otóż to. Taki Ehrenmord to właśnie wyrok śmierci za zhańbienie rasy. Jak rozumiem, popierasz Ehrenmord, bo to zgodne z Twoją filozofią chowu wsobnego. Jura Odpowiedz Link
donnerbalken Niezwykle aktualny afisz! 24.02.10, 10:51 jureek napisał: Cytat > a link jest bardzo pouczający: > www.dhm.de/ausstellungen/lebensstationen/2_138.htm Niezwykle aktualny afisz! Demonstruje jednoznacznie stosunki panujące obecnie w roku 2010 we współczesnym Izraelu!!! Jak na tym obrazku, wyszukanym nam przez zacnego Pana Mecenasa, widać, jest na nim Aryjka i Żyd. Zgodnie z obowiązującymi w Izraelu przepisami, dziecko z tego związku nie ma w Izraelu prawa do izraelskiego obywatelstwa!!! Izrael w roku 2010 jedyna "demokracja" na Bliskim Wschodzie... I dzieci z takich związków, jak nam Pan Mecenas raczył pokazać, tułają się po całym świecie. Najwięcej w Niemiaszkowie. W Niemiaszkowie dostają Paszport, Dowód Osobisty i wyżywienie... I z wdzięczności wylewają za plecami dobroczyńców kubły gówna na gospodarzy.. Ot co! Jeszcze jakieś pytania? Odpowiedz Link
jureek Re: Niezwykle aktualny afisz! 24.02.10, 10:55 donnerbalken napisała: > jureek napisał: > > Cytat > > a link jest bardzo pouczający: > > www.dhm.de/ausstellungen/lebensstationen/2_138.htm > > > Niezwykle aktualny afisz! > > Demonstruje jednoznacznie stosunki panujące obecnie w roku 2010 we współczesnym > Izraelu!!! To tam jest też kara śmierci za zhańbienie rasy, jak w trzeciej rzeszy? Pierwsze słyszę. No chyba, że chodzi Ci o Ehrenmorde, czyli wyroki śmierci wydawane przez rodziny na Palestynki zadające się z Izraelczykami (i nie tylko Izraelczykami, lecz w ogóle z obcymi)? Jura Odpowiedz Link
donnerbalken Re: Niezwykle aktualny afisz! 24.02.10, 11:10 jureek napisał: Cytat > donnerbalken napisała: > > > jureek napisał: > > > > Cytat > > > a link jest bardzo pouczający: > > > www.dhm.de/ausstellungen/lebensstationen/2_138.htm > > > > > > Niezwykle aktualny afisz! > > > > Demonstruje jednoznacznie stosunki panujące obecnie w roku 2010 we współc > zesnym > > Izraelu!!! > > To tam jest też kara śmierci za zhańbienie rasy, jak w trzeciej rzeszy? Pierwsz > e > słyszę. No chyba, że chodzi Ci o Ehrenmorde, czyli wyroki śmierci wydawane prze > z > rodziny na Palestynki zadające się z Izraelczykami (i nie tylko Izraelczykami, > lecz w ogóle z obcymi)? > Jura To właśnie takie Blisko Wschodnie stosunki pragnie element napływowy utrwalić w Niemczech. I z roku na rok im się to bardziej udaje. Odpowiedz Link
jureek Re: Niezwykle aktualny afisz! 24.02.10, 11:23 donnerbalken napisała: > To właśnie takie Blisko Wschodnie stosunki pragnie element napływowy utrwalić w > Niemczech. Ustawy o Rassenschande uchwalał element napływowy? Poza tym zdecyduj się wreszcie. Jeżeli jesteś przeciw małżeństwom mieszanym, to Ehrenmorde pwinny być bliskie Twojemu sercu. Jura Odpowiedz Link
donnerbalken A więc jak najbardziej Element Napływowy!!! 24.02.10, 11:44 jureek napisał: Cytat > donnerbalken napisała: > > > To właśnie takie Blisko Wschodnie stosunki pragnie element napływowy utrw > alić w > > Niemczech. > > Ustawy o Rassenschande uchwalał element napływowy? > Poza tym zdecyduj się wreszcie. Jeżeli jesteś przeciw małżeństwom mieszanym, to > Ehrenmorde pwinny być bliskie Twojemu sercu. > Jura Nu, Panie Mecenasie! To już było wałkowane ze kilka milionów razy! Adolf Hitler napłynął był z Austrii! A więc jak najbardziej Element Napływowy!!! I za jego skutkami Niemiaszki będą poprzez następne tysiąclecia pokutować!!! Oto co nam dało gwałcenie Boskich Praw! Odpowiedz Link
lepian4 Re: Niezwykle aktualny afisz! 24.02.10, 12:50 Od Rassenschande nie jest daleko do Ehrenmordu. Jedno dotyczylo spoleczenstwa, drugie Sippe. Za Rassenschande wyplacono juz miliony odszkodowan, za Ehrenwahnsinn nic. Logika godna pochwaly! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Niezwykle aktualny afisz! 24.02.10, 13:10 Piękne porównanie - godne autora. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Niezwykle aktualny afisz! 24.02.10, 13:27 Ciesze sie, ze przypadli tobie to do gustu. Odpowiedz Link
donnerbalken Re: znowu podpis dokleił się do linku 24.02.10, 11:20 jureek napisał: Cytat > a link jest bardzo pouczający: > www.dhm.de/ausstellungen/lebensstationen/2_138.htm Pan Mecenas strzelił sobie gola do własnej bramki! Tak trzymaj! Odpowiedz Link
donnerbalken Telefon od naczelnego szefa. 24.02.10, 12:32 donnerbalken napisała: Cytat > jureek napisał: > > Cytat > > a link jest bardzo pouczający: > > www.dhm.de/ausstellungen/lebensstationen/2_138.htm > > > Pan Mecenas strzelił sobie gola > do własnej bramki! > > Tak trzymaj! > Obecnie Pan Mecenas jest zajęty niezwykle pilną pracą. Telefon od naczelnego szefa. Pan Mecenas ma dostać podwyżkę za niezwykle wydajne popieranie Diaspory Polskiej w godzinach pracy i na służbowym PC... Pan Mecenas płaci bardzo duże podatki za pracę w Niemczech. Odpowiedz Link
jureek Re: Telefon od naczelnego szefa. 24.02.10, 13:45 Pracuję w prywatnej firmie, nie jestem urzędnikiem państwowym opłacanym z podatków innych (wręcz przeciwnie - to moimi podatkami opłacam tych urzędników i do Twojej emerytury też się dokładam), a więc to co robię w godzinach pracy jest sprawą wyłącznie między mną, a tymi, którzy mi płacą. Ty mi nie płacisz, więc hooy Ci do tego, maglaro. Nie płacą mi za przekładanie papierków z kupki na kupkę, tylko za pracę umysłową, jeśli wiesz, co to znaczy. Kiedy trzeba pracuję nawet po północy i nie wrzeszczę o nadgodziny, a jak roboty nie ma, nikt nie wymaga ode mnie, żebym udawał, że pracuję. Dzisiaj na przykład idę zaraz do domu. Jura Odpowiedz Link
lepian4 Re: Telefon od naczelnego szefa. 24.02.10, 14:56 Tak, tak. Raz dojezdzasz pociagiem i podziwiasz lasy, innym razem jedziesz na rowerku i wdychychasz swieze powietrze. Jeszcze innym razem podziwiasz Multikulti tureckie meczety. Gdy kiedys spadniesz z tych oblokow, to ten twoj pusty leb sie roztrzaska. Odpowiedz Link
donnerbalken wydajniej zorganizować Man Power... 24.02.10, 16:51 jureek napisał: Cytat > kupkę, tylko za pracę umysłową, jeśli wiesz, co to znaczy. Kiedy trzeba pracuję > nawet po północy i nie wrzeszczę o nadgodziny, a jak roboty nie ma, nikt nie > wymaga ode mnie, żebym udawał, że pracuję. Dzisiaj na przykład idę zaraz do domu. U ALDIKA, gdy nie ma roboty przy kasie, pracownicy umysłowi uzupełniają regały lub zamiatają. A w waszej firmie nie można by wydajniej zorganizować Man Power? Odpowiedz Link
jureek Re: załóż se firmę... 24.02.10, 17:01 ... i wprowadzaj sobie jakie chcesz reguły. Ale to typowe dla socjalistów (tych narodowych także), że najchętniej wpychają nochala w nieswoje sprawy (i do cudzych portfeli). donnerbalken napisała: > A w waszej firmie nie można by wydajniej zorganizować Man Power? Odpowiedz Link
donnerbalken wniosek racjonalizatorski... 24.02.10, 17:07 jureek napisał: Cytat > ... i wprowadzaj sobie jakie chcesz reguły. Ale to typowe dla socjalistów (tych > narodowych także), że najchętniej wpychają nochala w nieswoje sprawy (i do > cudzych portfeli). > > > donnerbalken napisała: > > > A w waszej firmie nie można by wydajniej zorganizować Man Power? To był tak zwany wniosek racjonalizatorski... Jeśli wiesz co mam na myśli... Odpowiedz Link
jureek Re: znowu podpis dokleił się do linku 24.02.10, 13:37 donnerbalken napisała: > Pan Mecenas strzelił sobie gola > do własnej bramki! Własna bramka? Chyba coś Ci się pomerdało, jak zwykle. Pytania typu "kto jest Żydem?" to Twoja obsesja, a nie moja. Jura Odpowiedz Link
donnerbalken ja się interesuję moimi bliźnimi... 24.02.10, 16:58 jureek napisał: Cytat > donnerbalken napisała: > > > Pan Mecenas strzelił sobie gola do własnej bramki! > > Własna bramka? Chyba coś Ci się pomerdało, jak zwykle. Pytania typu "kto jest > Żydem?" to Twoja obsesja, a nie moja. To Prof. Waldemar Chrostowski też jest na indeksie? W odróżnieniu do Ciebie, ja się interesuję moimi bliźnimi... Zimna obojętność jest największym problemem naszych czasów... Odpowiedz Link