ja.nusz 11.06.10, 23:12 Już w niedzielę wieczorem zobaczymy ile go będzie. Mój typ - 2:0 Plakat zobowiązuje - jest w takim jakimś znanym stylu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Teamgeist 12.06.10, 00:15 Abstrahując....albo kurwa Mannschaftsgeist albo team spirit. Odpowiedz Link
donnerbalken team spirit... 12.06.10, 06:44 zbyfauch napisał: Cytat > Abstrahując....albo kurwa Mannschaftsgeist albo team spirit. You've gotta be kidding? You are pulling my leg? Odpowiedz Link
donnerbalken Re: team spirit... 12.06.10, 07:26 donnerbalken napisała: Cytat > > You've gotta be kidding? You are pulling my leg? > > totally awesome! Odpowiedz Link
jessi_a Re: Teamgeist 12.06.10, 07:48 styl a jakze, brakuje mi tu jeszcze klosow zyta i sierpa. Moj typ 1:0. Odpowiedz Link
donnerbalken rodowitych Australijczyków... 12.06.10, 08:02 jessi_a napisała: > styl a jakze, brakuje mi tu jeszcze klosow zyta i sierpa. Moj typ 1:0. > ---------------------------- Odpowiedz Link
donnerbalken Re: rodowitych Australijczyków... 12.06.10, 09:14 donnerbalken napisała: Cytat > > Orientuje się może kto, ile jest rodowitych Australijczyków w australijskiej drużynie? > > Potrzebuję te dane do moich badań socjologicznych... > > Mam na myśli Aborigines... Ja zawsze podziwiałem ich gościnność w stosunku do elementu napływowego. Podobnie jak w Niderlandach... I Niemiaszkowie... Gość w dom, Bóg w dom... Ot co... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Teamgeist 12.06.10, 10:55 koelscher napisał: > Olewam to kompletnie i bezlitosnie. > > k-r Myślę, że olewam to, że olewasz - ale w przeciwieństwie do ciebie z politowaniem. Odpowiedz Link
koelscher Re: Teamgeist 12.06.10, 11:25 Litujesz sie nade mna, poniewaz olewam pilke ? Rzeczywiscie ciekawe podejscie... k-r ja.nusz napisał: > > koelscher napisał: > > > Olewam to kompletnie i bezlitosnie. > > > > k-r > > Myślę, że olewam to, że olewasz - ale w przeciwieństwie do ciebie z politowanie > m. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Teamgeist 12.06.10, 11:49 koelscher napisał: > Litujesz sie nade mna, poniewaz olewam pilke ? Rzeczywiscie ciekawe podejscie.. > . > Nie mniej ciekawe od bezlitosnego i kompletnego olewania. Odpowiedz Link
koelscher Re: Teamgeist 12.06.10, 12:08 Nie mniej, czy jednak nie bardziej ? k-r ja.nusz napisał: > > koelscher napisał: > > > Litujesz sie nade mna, poniewaz olewam pilke ? Rzeczywiscie ciekawe podej > scie.. > > . > > > > Nie mniej ciekawe od bezlitosnego i kompletnego olewania. Odpowiedz Link
artur666 :( 12.06.10, 10:42 To zdjecie, ktory zalaczyles mozna pokazywac na zajeciach psychologii reklamy jako wizualny przyklad propagandy i proby manipulowania masami. W koncu przy takiej kasie, jaka jest grze.... Odpowiedz Link