jessi_a 18.08.10, 18:39 Poziom skretynienia forum osiagnal juz dno. Albo zaczniecie normalnie dyskutowac, albo znajdzcie sobie inna piaskownice. Zamkne bude, bo.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
folksdojczer4kategorji Re: podziwiam Twoją spostrzegawczość 19.08.10, 13:08 50% Cyrankiewicz wyspecjalizował się w wypisywaniu tytułów... Z tym Cyrankiewiczem to było tak: Po antyrobotniczych rozruchach w Poznaniu kazał wrogom klasy robotniczej ręce odrąbać...(Połowa lat 50-tych) I to dlatego mamy dzisiaj tyle niepełnosprawnych... Tytuł należy rozumieć satyrycznie... PS Dzisiaj na forum jeszcze nie był, bo ma pilne zlecenie od Sądu Grodzkiego... Ot co... Raj na ziemi... Von der Maas bis an die Memel, Von der Etsch bis an den Belt Tylko Starsi Bracia... Gdzie okiem spojrzysz .... Odpowiedz Link
lepian4 Re: a i jeszcze jedno 18.08.10, 20:41 Bo to jest brunatna kurwa! Ze tak posluze sie powszechnie akjceptowanym argumentem we wszystkich dyskusjach Odpowiedz Link
fan.club Takim slownictwem... 18.08.10, 22:03 posługuje się tylko kilka osób, co trudno nazwać powszechnością. Akceptują to słownictwo jedynie te osoby, które się nim posługują. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Takim slownictwem... 19.08.10, 06:21 No co ty? Tylko Asiek zwraca uwage, ze tak byc nie powinno i na koniec dostaje po czapie. Zadaniem admina jest konsekwentne kasowanie syfu januszkowego i gadupszczyzny. Mamy netykiete i jakiekolwiek dyskusje na ten temat sa zbedne. Jest duzo syjonistycznych forow, niech januszek szuka tam szczescia. Tam jego slownictwo i argumenty wzbudza nawet zasluzony zachwyt. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: a i jeszcze jedno 19.08.10, 08:00 lepian4 napisał: > Bo to jest brunatna kurwa! Ze tak posluze sie powszechnie akjceptowanym > argumentem we wszystkich dyskusjach ============================================= Folksdojcz nie pasuje do tego forum, bo się nie posługuje rynsztokowym słownictwem... I uwielbia Gartenzwergi... Czego w żadnym wypadku nie wolno zaakceptować... Ot co... Odpowiedz Link
zbyfauch Re: Admin sie zglasza 18.08.10, 20:59 To Twoje forum. Gdybyś jednak miała zamiar przeprowadzić jakąś sondę, ja jestem za konsekwentnym banowaniem rzeczonego Asieka, w każdym kolejnym przepoczwarzeniu. Sam Lepian spełniałby rolę muchomora w lesie. Dla urozmaicenia krajobrazu. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: ja lubię grzybki, ale nie trujące 19.08.10, 08:15 O, jak spam fritter, ma zawsze niezwykle adekwatny polityczny komentarz... Ja niniejszym głosuję aby Go wybrać na Vice-Gubernatora niniejszego Forum. Folksdojcze same sobie na to zarobiły... Ot co... Januszka i Zbycha Komisarzami do Spraw Bezpieczeństwa Wewnętrznego niniejszego foruma.. KSBW... Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Admin sie zglasza 19.08.10, 09:52 zbyfauch napisał: > To Twoje forum. > Gdybyś jednak miała zamiar przeprowadzić jakąś sondę, ja jestem za konsekwentny > m > banowaniem rzeczonego Asieka, w każdym kolejnym przepoczwarzeniu. > Sam Lepian spełniałby rolę muchomora w lesie. Dla urozmaicenia krajobrazu. -------------------------------------------- Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Admin sie zglasza 19.08.10, 08:23 jessi_a napisała: Cytat > Poziom skretynienia forum osiagnal juz dno. > Albo zaczniecie normalnie dyskutowac, albo znajdzcie sobie inna piaskownice. > Zamkne bude, bo.... A pomyślał już ktoś gdzie januszek w takim przypadku będzie swe potrzeby fizjologiczne załatwiał? Na Bürgersteigach w St.Pauli? Nie da rady, bo zarezerwowane dla psów Ukraińskich wykidajłów... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Admin sie zglasza 19.08.10, 08:45 Caritas go przygarnie, po glowce poglaszcze, jajeczka pobuja, nogawki wypierze... Po to Q.M. place przeciez Kirchensteuer!!!!!! Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji zawsze herzlich willkommen... 19.08.10, 08:30 Gdyby Jesia zamknęła swój sklepik, to przeniesiemy się wszyscy tu... Rozmawiałem już z Intendantem tamtejszego Etabliszementu, jeśtesmy tam zawsze herzlich willkommen... Ot co... Odpowiedz Link
zbyfauch A może 19.08.10, 08:38 gdybyś go jako właścicielka forum uprzejmie wyprosiła stąd poszedłby sobie? Zakładając, że tlą się w nim jakieś resztki godności. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji A może tego nie powinien był powiedzieć? 19.08.10, 08:45 zbyfauch napisał: > gdybyś go jako właścicielka forum uprzejmie wyprosiła stąd poszedłby > sobie? Zakładając, że tlą się w nim jakieś resztki godności. ============================================ A może tego nie powinien był powiedzieć? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Admin sie zglasza 19.08.10, 08:44 Kiedy te brunatne matołki wreszcie skumają, że to nie moje bluzganie jest problemem tego forum? J. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Admin sie zglasza 19.08.10, 08:49 Januszku, to nie twoje bluzganie jest problemem, tylko twoja absrana fantazja i twoj pusty leb, przesiakniety nienawiscia do wszystkiego, co nie jest syjonistyczne. Opowiedz prosze cos o mojej tesciowej. Niech pozniej wstrzasnieta Jessi to skomentuje Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Admin sie zglasza 19.08.10, 08:58 Wzruszyłem się na wskroś po takich egzymplifikacyjnych wywodach - chyba się za chwilę rozpłaczę. Zrozumiał ktoś? Oczywiście nie, bo to oryginał z lepiana. J. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Admin sie zglasza 19.08.10, 09:28 Nie zmuszaj mnie intelygencie do twych obsranych inklinacji. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Admin sie zglasza 19.08.10, 09:34 lepian4 napisał: > Nie zmuszaj mnie intelygencie do twych obsranych inklinacji. ======================================== Nie zapominaj! Januszek jest z Polski A!!! Przedstawiciel polskiej inteligencji na wygnaniu za chlebem... Taka niby Paryska Kultura za Bieruta... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Admin sie zglasza 19.08.10, 09:36 Oj, widzę, że z lekka zabulgotało w brunatnych główkach. J. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Admin sie zglasza 19.08.10, 09:43 ja.nusz napisał: > > Oj, widzę, że z lekka zabulgotało w brunatnych główkach. ================================================ Rozumie to ktoś? Jest to nagana, albo pochwała? Jeśli wróg cię chwali, to znaczy, żeś coś źle zrobiłeś... Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Admin sie zglasza 19.08.10, 09:19 lepian4 napisał: > Januszku, to nie twoje bluzganie jest problemem, tylko twoja absrana fantazja i > twoj pusty leb, przesiakniety nienawiscia do wszystkiego, co nie jest syjonisty > czne. > Opowiedz prosze cos o mojej tesciowej. Niech pozniej wstrzasnieta Jessi to > skomentuje ============================================ I słusznie! Całe Hamburskie Reminiscencje są bez bluzgów, dopiero paskudne Folksdojcze go do tego zmusiły. Jakie fajne byłyby Niemcy bez Folksdojczów. Same Starsi Bracia w całych Niemczech... Ot co... Raj na ziemi... Von der Maas bis an die Memel, Von der Etsch bis an den Belt Tylko Starsi Bracia... Gdzie okiem spojrzysz .... Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Admin sie zglasza 19.08.10, 08:57 ja.nusz napisał: > > Kiedy te brunatne matołki wreszcie skumają, że to nie moje bluzganie > jest problemem tego forum? > ========================================== Folksdojcze są naszym nieszczęściem! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Admin sie zglasza 19.08.10, 09:00 Ty jesteś nieszczęściem tego forum staryy baranie. A może wszyscy pozostali forumowicze to po prostu Zydzi - a jeżeli tak jest, to czego ty tu szukach obsrańcu? J. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Admin sie zglasza 19.08.10, 09:05 ja.nusz napisał: > > Ty jesteś nieszczęściem tego forum staryy baranie. > A może wszyscy pozostali forumowicze to po prostu Zydzi - a jeżeli > tak jest, to czego ty tu szukach obsrańcu? > J. ================================= Jestem solą i sumieniem tego forum... Chociaż bez sumienia lepiej się żyje... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Admin sie zglasza 19.08.10, 09:11 Wpełznij pod kamień, spod którego wylazłeś staruszku - wszyscy tak ładnie cię o to proszą. I nie zapomnij zabrać twojego praktykanta lepiana. J. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Admin sie zglasza 19.08.10, 09:25 ja.nusz napisał: > > Wpełznij pod kamień, spod którego wylazłeś staruszku - wszyscy tak ładnie cię o > to proszą. > I nie zapomnij zabrać twojego praktykanta lepiana. > ========================================== Przestań się powtarzać chuju głupi! Może ten język poskutkuje? Albo Jesia zamknie teraz swój sklepik? Albo zabanuje Folksdojczera? Takie słownictwo byłoby wystarczającym powodem? Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Admin sie zglasza 19.08.10, 09:39 Lada chwila 1/2 Cyrankiewicza wyśle kolejne Abmahnung do Jesi... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Admin sie zglasza 19.08.10, 10:12 To bedzie pierwsze Abmahnung za polityczny poprawnosc!!! Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Admin sie zglasza 19.08.10, 10:22 lepian4 napisał: > To bedzie pierwsze Abmahnung za polityczny poprawnosc!!! ========================================== Ty nie zapominaj, że 0,5 Cyrankiewicza dysponuje Dyplomem Uniwersytetu des namens Adama Mickiewicza w Poznaniu Upon River Varta... Im Warthegau... Ot co... Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Admin sie zglasza 19.08.10, 10:30 Znowu deportują rodzinę Grynszpanów. Jest coś na ten temat w Telewizji Francusko-Folksdojczowskiej? Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Admin sie zglasza 19.08.10, 10:43 folksdojczer4kategorji napisała: Znowu deportują rodzinę Grynszpanów. Jest coś na ten temat w Telewizji Francusko-Folksdojczowskiej? ==================================== Trochę nie na temat, ale także ciekawe... ARTE Dzisiaj, czwartek, 19. August 2010 Cosa nostra opanowuje nasze forum Raj na ziemi... Von der Maas bis an die Memel, Von der Etsch bis an den Belt Tylko Starsi Bracia... Gdzie okiem spojrzysz .... Odpowiedz Link
artur666 Re: Admin sie zglasza 19.08.10, 11:19 Zamknij wpizdu bo to forum to tylko zenada, lub zrob log-in. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: Admin sie zglasza 19.08.10, 11:42 artur666 napisał: > Zamknij wpizdu bo to forum to tylko zenada, lub zrob log-in. ------------------------------- Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Przepraszam stokrotnie! 19.08.10, 12:07 folksdojczer4kategorji napisała: Cytat > artur666 napisał: > > > Zamknij wpizdu bo to forum to tylko zenada, lub zrob log-in. > ------------------------------- Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji co jest nietaktem, a co nie jest nietaktem... 19.08.10, 13:26 folksdojczer4kategorji napisała: Cytat > Przepraszam stokrotnie! > > Okazało się, że i tam Folksdojczowskie mendy brunatne się zwaliły... > Nu, przecie to każde dziecko wie, co jest nietaktem, a co nie jest nietaktem. Podyskutujmy lepiej o nieszczęściach które światu Folksdojcze przysporzyli: Temat rzeka! Bez końca! Kto chciałby zacząć? Może zajmiemy się szczegółową analizą Hamburskich Reminiscencji? Temat jak najbardziej politycznie poprawny... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: co jest nietaktem, a co nie jest nietaktem... 19.08.10, 13:52 Miota się jak postrzelona dzika świnia - mam wrażenie, że powoli się wykrwawia. I na domiar złego sojusznik milczy. Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: co jest nietaktem, a co nie jest nietaktem... 19.08.10, 14:05 ja.nusz napisał: > > Miota się jak postrzelona dzika świnia - mam wrażenie, że powoli się wykrwawia. I na domiar złego sojusznik milczy. =================================== Tak trzymaj! Temat politycznie poprawny... Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: co jest nietaktem, a co nie jest nietaktem... 19.08.10, 14:16 ja.nusz napisał: I na domiar złego sojusznik milczy. ================================== Sojusznik ist zu Tisch. Versuchen Sie bitte in wenigen Minuten noch einmal. Wir bedanken uns herzlich für Ihr Interesse an unseren Sonderangeboten. PS Raj na ziemi... Von der Maas bis an die Memel, Von der Etsch bis an den Belt Tylko Starsi Bracia... Gdzie okiem spojrzysz .... Odpowiedz Link
lepian4 Re: co jest nietaktem, a co nie jest nietaktem... 19.08.10, 16:32 Jesli mnie masz na mysli najjasniejszy panie, to pragne doniesc, ze musialem zjebac Indorow, ktorzy nie wywiazuja sie ze ze swoich obowiazkow. W przeciwienstwie do ciebie mam szereg obowiazkow, ktore wykraczaja dalej, niz twoja mysl siega. By to pojac twe syjonskie szkielko i oko nie pomoze! Odpowiedz Link
lepian4 Re: co jest nietaktem, a co nie jest nietaktem... 19.08.10, 16:28 Szukalem w miejscowych AA-Volkschochschulen kursow literackich, by lepiej pojac ten epos zydokomunistyczny. Przywodca towarzyszy niedoli powiedzial mi jednak, ze jest sceptycznie nastawiony do moich pomyslow. Dodal tez, ze musze byc bezrobotny, by otrzymac imatrykulacje. Nic z tego nie rozumiem. Ale dlatego tez z przyjemnoscia zapisuje sie do tego Forowego Kolka Literackiego. Dzis wieczorem, po Schäferständchen z tesciowa przypomne sobie to znakomite dzielo Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Re: co jest nietaktem, a co nie jest nietaktem... 19.08.10, 16:35 lepian4 napisał: Szukalem w miejscowych AA-Volkschochschulen kursow literackich, by lepiej pojac ten epos ---------------------------------- Odpowiedz Link
lepian4 Re: co jest nietaktem, a co nie jest nietaktem... 19.08.10, 16:41 Zaprawde, wstyd mnie ogarnia. Kurwa, pracuje! Pozniej zjebany paczem jakem Gadupy nagelnowkami mercami radosznie pomykajom! Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji zaborcy byli złymi ludźmi... 20.08.10, 11:41 Jak to fajnie było pod zaborem Austriackim! żądam niniejszym restauracji Cesarstwa k.u.k... A mnie w PRL uczyli, że zaborcy byli złymi ludźmi... Odpowiedz Link
folksdojczer4kategorji Nie do wiary... 20.08.10, 12:51 Znalazłem nowe antysemickie Forum... Dlaczego to nie zamkną? Co Gadupa i Januszek na to? Odpowiedz Link