koelscher 20.05.11, 19:15 Benjamin ruft Hillary an und sagt, was aus der Rede Baracks gestrichen werden muss. Ob sich da jemand gewaltig überschätzt hat? k-r Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierwszy-donosiciel Re: Der Gipfel 21.05.11, 08:34 koelscher napisał: > Benjamin ruft Hillary an und sagt, was aus der Rede Baracks gestrichen werden m > uss. Ob sich da jemand gewaltig überschätzt hat? > k-r ---------------------------------------------------------> Cały świat zrozumiał... "Polskie" fora wiedziały już od dziesięcioleci którędy droga... Każdy w miarę inteligenty człowiek wiedział... Tylko Jecki i Barak byli niedoinformowani... Nic dziwnego, do jego kukułczego gniazda wiadomości dochodzą z małym opóźnieniem.. Trza było czytać Tajne Protokoły gdy był na to czas... Ot co... Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Der Gipfel 21.05.11, 10:39 Gdyby assiekowy dziad i tatuś lepiej się starali, to synuś i wnuczek nie miałby na kogo narzekać. Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Nikt nie narzeka! 21.05.11, 10:55 ja.nusz napisał: > Gdyby assiekowy dziad i tatuś lepiej się starali, to synuś i wnuczek nie > miałby na kogo narzekać. ---------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Nikt nie narzeka! 21.05.11, 11:12 Nic wielkiego Januszku! Są różnice, które "zdarzają się między przyjaciółmi". Jestem pewien, że odpowiednie służby mają już odpowiednie teczki z wyborowymi strzelcami, którzy przebywali jakiś czas w Rosji i na Kubie i którzy mają cosik z głową. Samotni, niedopasowani, bez pracy po recesji w USA.. I najlepiej o nie białym kolorze skóry... We właściwym momencie przypomnę wam moje słowa... I w tedy będzie płacz i zgrzytanie zębów... Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel was aus der Rede Baracks gestrichen werden muss... 21.05.11, 11:39 koelscher napisał: > Benjamin ruft Hillary an und sagt, was aus der Rede Baracks gestrichen werden m > uss. Ob sich da jemand gewaltig überschätzt hat? > k-r ------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link
gadupa hehehe 21.05.11, 12:51 Powiedz nam teraz biedny czlowieku oco ci chodzi. Jestes glodny? buahahaha Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel biedny czlowieku oco ci chodzi. 21.05.11, 16:19 gadupa napisała: > Powiedz nam teraz biedny czlowieku oco ci chodzi. > Jestes glodny? > buahahaha ---------------------------------- Gadupa kochana! Ty też jesteś samotna? żadnej teściowej? I od czasu wielkiego krachu amerykańskiego nie masz pracy? I masz coś z głową? To daj gęby! Ja Cię rozumie! Odpowiedz Link
pierwszy-donosiciel Re: Der Gipfel 21.05.11, 16:49 maria421 napisała: > Zawsze mowilam ze Obama sie przecenia. ============================= Także czytałaś H. Forda Starszego? To jesteś dobrze poinformowana... Odpowiedz Link