Dodaj do ulubionych

praca w Staff Finders

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.07, 11:39
Witam. Chciałbym się dowiedzieć czy ktoś wie coś na temat ww firmy?
Oferują pracę dla blacharzy, lakierników i spawaczy.
Obserwuj wątek
    • Gość: blacharz Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.07, 23:47
      czesc tez szukam informacji na temat tej agencji posrednictwa,zalatwili mi
      prace ale nie wiem co o tym wszystkim myslec..masz jakies informacje o tej
      firmie?
      • Gość: Magdalena Re: praca w Staff Finders IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 12:10
        Mój mąż wyjechał z tej firmy do pracy jako mechanik.Wszystkie formalności
        zostały załatwione przez firmę wedle obietnic to sie zgadza, praca oczywiscie
        tez . Są jednak małe ale::) do pracy daleko od miejsca zamieszkania i to bardzo
        i za każdy szczegół pobieraja kase - za wszystko !!!
      • Gość: dobis82 Re: praca w Staff Finders IP: *.as.kn.pl 05.11.09, 09:40
        ja tak samo mam spotkanie jako stolarz na 8 listopada na 13;30 jestem z
        Wrocławia ale opinie o tej firmie są niezbyt dobre jak ktoś coś wie to proszę
        napisać dobi67@wp.pl
    • Gość: Marta Re: praca w Staff Finders IP: 193.0.242.* 23.03.07, 12:05
      Witam, mój mąż poprzez tą agencję pracuje w Anglii w Hull.Tak więc myślę,
      że o tą kwestię możesz być spokojny .Powodzenia
      • Gość: blachaz Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.07, 17:36
        sa 2 nazwy bardzo podobne tej firmy:
        1. W bazie brytyjskich agencji zatrudnienia jest Stafffinders Address:
        Stafffinders125 Buchanan StreetGLASGOWG1 2JAUK,adres
        www.stafffinders.co.uk/ jest to napewno wiarygodna agencja.
        2. Jest agencja www.staff-finders.co.uk/ (Staff Finders UK Ltd
        1 Charles St - Hull - East Yorkshire - HU2 8DF
        Tel: 01482 211 000
        Fax: 01482 227 447
        mała roznaca w adresie. Twierdzi,ze jest angielskim pośrednikiem, kasy nie
        pobieraja, bedzie kierowca, który zawiezie na miejsce pracy, pomoże załatwic
        formalności, mieszkanie. prosze o wyjasnienie o co chodzi, czy ta sa 2 agencje,
        dużo szczegułów, dziekuje za góry za odp np ma mariusz8445@wp.pl
        • Gość: kejt20 Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.07, 18:31
          Witam serdecznie wszystkich!!! Mam pytanie co do firmy staff findres.. a
          dokladniej zalezy mi na kopntakcie z osobami, ktore paracuja przez ta agencje w
          Hull, poniewaz moj tata ma zamiar tez wyjechac, ale najzwyczajniej w swiecie ma
          obawy... prosze o kontakt mailowy kasiczek9@wp.pl pozdrawiam
          • potomar Re: praca w Staff Finders 18.05.07, 12:37
            No właśnie. Podbijam wątek, gdyż i ja otrzymałem od SF ofertę pracy.
        • Gość: mechanik Re: praca w Staff Finders IP: *.cable.ubr04.wals.blueyonder.co.uk 29.09.07, 00:18
          Witam.Jestem zatrudniony przez ta agencje.Na poczatku bylo bardzo
          obiecujaco.Pracownk (polak)przyjechal po nas na lotnisko i zawiozl
          do pracodawcy-tam nas przedstawil,nastepnie zawiozl do agencji
          mieszkaniowej tam podpisalismy bardzo szybko umowe z ta agencja,lecz
          umowa byla w j.angelskim, praktycznie nie mielismy wgladu do tej
          umowy.(Teraz wiem ze umowa jest na 8 miesiecy z agencja mieszkaniowa)
          Nastepnie udalismy sie do domu,tam podpisalismy umowe ze Staff
          Finders na 6 miesiedzy.Obecnie wiem ze jak zkonczy sie umowa z
          posrednikem to ja dalej bede musial mieszkac,a przynajmniej oplacac
          mieszkanie itd.Po przejechaniu trasy:praca-agencja mieszkaniowa-dom
          stracilsmy orientacje w terenie wiec kupilismy mape (na wszelki
          wypadek)Nastepnego dnia udalismy sie do pracy na wyznaczona
          godzine,okazalo sie ze do pacy mamy 1,5godziny marszem.To niezbyt
          przyjemne,a wogule po pracy.W pracy warunki bardzo dobre i szo
          dobrze zarobic,ale na poczatek musielismy mic narzedzia,dostalismy
          nowe(pozniej okazalo sie ze Staff Finders potraca nam z wyplaty za
          te narzedzia,jednak wydaje mi sie ze toche duzo).Po miesiadzu
          dowiedzialem sie ze mamy co miesiadz do zaplaty Consill tax 109
          funtow.Dowiedzialem sie ze mamy mieszkanie w najdrozszej
          dzielnicy,tylko w samym centrum jest drozej.Nastepnie dostalismy
          rachunek za wode 140 funtow za 4 mies. z gory,to sporo w porownaniu
          do innych domow.Obecnie mamy zaplacic kolejny rachunek za
          170funtow;rowniez przyszedl rachunek za prad i gas za 6 mies.na
          kwote420 funtow,ale obejmuje 2,5 mes.kiedy jeszcze nie mieszkalismy.
          Staff F. wogule nie pofatygowalo sie zglosic nas w tych dlatego
          taki balagan.
          Firma w ktorej pracuje miala byc obiecujaca...,i owszem byla az do
          teraz;weszly zmiany:
          Obecnie zarabialem pracujac wlacznie ze sobota i niedziela,po
          odjeciu wysokiego podatku ok 380 f na tydzien.Lecz firma wprowadzila
          modermizacje i w celu obnizenia wydatkow wprowadzila system zmianowy
          i nie mam mozliwosci robienia nadgodzin ,moj dochod tygodniowy to
          250 funtow,prosze od tego odjac,mieszkanie,rachunki,wyzywienie.
          Oczywiscie trzeba jakos zyc i odlozyc troche na przyszlosc
        • Gość: an Re: praca w Staff Finders IP: *.leed.cable.ntl.com 03.12.07, 21:36
        • Gość: piotr elektromonte Re: praca w Staff Finders IP: *.147.3.54.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.06.10, 12:54
          Elektromonter z uprawnieniam SEP- 6 KV +EX , uprawnienia obsługi
          kons.dzigów i suwnic,ksiażeczka spawacza ,podejmnie pracę od zaraz
          Piotr Ciurzik i -meil danaberg@o2.pl tel .0048662789993
        • Gość: Jagoda Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.10, 11:33
          Są oferty pracy z tej agencji,czy jest jakaś osoba,która wyjechała na wyspy brytyjskie do pracy,zakłady mięsne? Proszę o odpowiedź kogokolwiek kto wyjechał w tym roku,wszystkie wpisy są od 2007-2009,nie ma aktualnych.Jaka jest ta agencjia?
          • Gość: daniell Re: praca w Staff Finders IP: *.staff-finders.co.uk 12.10.10, 12:08
            ja nie moge narzekac. przyjechalem jako rzeznik miesiac temu, jak narazie wszystko ok, odebrali manie z lotniska, nawet na czas, zawiezli na kwatery, dzien pozniej test w fabryce, i medyczne, po dwoch dniach zaczolem.wyplaty na czas - nie odbieraja za nic pieniedzy (mieszkania itp), zaplacilem tylko £90 za homme office.
            • Gość: He Re: praca w Staff Finders IP: *.41.239.223.sub.mbb.three.co.uk 30.11.10, 11:08
              Hehhehe....... Nie mogę!!! Przecież to pisał ktoś ze Staff Finders.....
            • Gość: Kimoin Re: praca w Staff Finders IP: *.karoo.kcom.com 01.02.12, 12:41
              "Re: praca w Staff Finders
              Autor: Gość: daniell IP: *.staff-finders.co.uk 12.10.10, 12:08
              Dodaj do ulubionych Skasujcie
              Odpowiedz
              ja nie moge narzekac. przyjechalem jako rzeznik miesiac temu, jak narazie wszystko ok, odebrali manie z lotniska, nawet na czas, zawiezli na kwatery, dzien pozniej test w fabryce, i medyczne, po dwoch dniach zaczolem.wyplaty na czas - nie odbieraja za nic pieniedzy (mieszkania itp), zaplacilem tylko £90 za homme office."
              Spójrzcie na IP, są tak zdesperowani, ze podają się za pracownika Staff-finders żeby była choć jedna osoba zadowolona ze współpracy z nimi, heh!
      • Gość: cwwwr Re: praca w Staff Finders IP: *.19.165.21.osk.enformatic.pl 06.06.07, 20:41
        dziwna firma jestem stolarzem i takiej pracy szukalem a ci zaproponowali mi
        stanowisko mechanika samochodowqego , no az tak g;upi to nawet stolarzyna nie
        jest zeby nie widziec ze gdzies tu jest walek
        • Gość: pracownik SF Re: praca w Staff Finders IP: *.range86-144.btcentralplus.com 13.10.07, 13:40
          Firma to jedna wielka sciema, faktem jest ze w moim przypadku to mam
          syper mieszkanie za 50£/tydz ale z wyplatami jest ciezko, pierwsza
          wyplate dostalem po 3 tyg a z reszta sa problemy NIE POLECAM TEJ
          FIRMY
          • peter69-live Re: praca w Staff Finders 20.12.07, 19:28
            staff finders? bałagan,ciągłe problemy z wypłatami.trzeba cały czas ich pilnować .
            • Gość: elwis Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 13:54
              nic ciekawego malo co bym nie wrocil z anglii
          • Gość: koko Re: praca w Staff Finders IP: 83.2.170.* 25.06.08, 09:33
            Ja także miałem przyjemność pracować przez tą agencje ,powiem wam tylko tyle że
            prace jaką oferują nam polakom to najgorszy syf gdzie nikt nie chce iść a tym
            bardziej anglik.Z wypłatami to już jest przegięcie miesiąc pracowałem dla nich i
            wypłaty nie otrzymywałem zamiast iść pracować to stałem tam i sie prosiłem o
            kase ,po wielkich bólach otrzymałem z łaski.Jak możecie to sie strzeżcie tej
            agencji.Chodzi o agencję w mieście Hull,byc może w innych miejscowościach jest ok.
      • Gość: SONKO Re: praca w Staff Finders IP: *.83.230.18.37.debacom.pl.e-zabrze.pl 12.08.10, 20:35
        Witam ! czy twój mąż dalej pracuje w Hull .Czy warto tam jechać ?
        Mąż dostał propozycje pracy jako laminator z agencji staff-finders .
        Nie wiemy co robic , czy warto ?
      • Gość: SONKO Re: praca w Staff Finders IP: *.83.230.18.37.debacom.pl.e-zabrze.pl 12.08.10, 20:37
        Witam ! czy twój mąż dalej pracuje w Hull .Czy warto tam jechać ?
        Mąż dostał propozycje pracy jako laminator z agencji staff-finders .
        Nie wiemy co robic , czy warto ?
        Proszę inne osoby również o opinie.
    • Gość: neonblue Re: praca w Staff Finders pomylka !!! IP: *.tktelekom.pl 30.01.08, 22:32
      Witam wszystkich
      siedziba tej agencji miesci sie w Hull.
      Agencja duzo oferuje i zapewnia ale w zeczywistosci jest to inaczej.
      Faktycnie zapewniaja mieszkanie ale oczywiscie za 50 funciakow.
      Ja osobiscie polecialem do niby-pracy? odebrano mnie z lotniska i zawieziono do
      hotelu-zapowiadalo sie obiecujaco.
      Tam kazano czekac na tel ktory mial byc w ciagu 2 dni w zwiazku moja praca! No i
      tak sobie czakalem kilka dni (a razem to bylo 2 tygodnie) :( po 3 dniach
      osobiscie dzwonilem i meczylem ich telefonami co z moja praca itd. nikt nic nie
      wiedzial i kazali dalej czekac...a wiec posumowujac:
      stracilem na bilety lotnicze!
      stracilem na 2 tyg pobytu w hotelu!
      Poprostu zrobilem sobie 2 tyg wakacje w angli patrzac w sufit czekajac jak
      idiota i wydzwaniajac do agencji...bez skutku.
      jednym slowem w plecy 300 funciakow :(
      • Gość: neonblue Re: praca w Staff Finders pomylka !!! IP: *.tktelekom.pl 30.01.08, 22:39
        dodam za pracy oczywiscie nie otrzymalem!!!

ale slyszalem ze jak juz jest to potrafia nawet dac stolarza do lakierni a
        piekarza do ogrodnictwa itd.
    • Gość: neonblue Re: praca w Staff Finders odradzam !!! IP: *.tktelekom.pl 30.01.08, 22:37
      z daleka od tej agencji...szkoda czasu pieniedzy i nerwow!!!
      • Gość: pracownik st Re: praca w Staff Finders odradzam !!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 12.02.08, 12:58
        Dodam do twojej wypowiedzi ze do tych 50 funciakow trzeba dodac rachunki (gaz,
        prad, woda)

Lepiej poszukajcie sobie innej agencji(pracodawcy)
    • Gość: zzzzz Re: praca w Staff Finders IP: *.xcore.pl 11.04.08, 22:20
      Ta firma to totalna porażka odradzam wszystkim. ściagneli mnie do
      pracy kazali przyjechać jak najszybciej praca jako lakiernik pewna,
      mieszkanie,pomoc miało byc wszystko ...Pracodawca mniał po mnie
      wyjechć i zabrać na miejsce pracy. Tymczasem stałem sam 6 godzin
      nikt nie dzwonił nikt nie odbierał telefonu koszmar dobrze, że
      spotkałem polaków którzy się mną zaopiekowali. Po 15 godzinach jedna
      pani z tej firmy przypomniała sobie o mnie.Okazało się ze pracy
      narazie nie ma, może bedzie? dopiero szukają, codziennie wozili mnie
      do innego miasta. Po tygodniu miałem ochote wracać do polski, ale
      znalazłem sam prace dobrą. Ta firma uważa nas jako niechiane ZŁO.
      odradzam ta firme
    • Gość: uk Re: praca w Staff Finders IP: 212.182.44.* 25.06.08, 15:57
      A co myslicie o Staff recruitment z Krakowa?
    • Gość: Wojtek Re: praca w Staff Finders IP: *.staff-finders.co.uk 14.07.08, 17:10
      Witam, pracowalem dla agencji staff finders do grudnia ubieglego roku (juz jestem pod firma) w miejscowosci York na stanowisku lakiernika, szczerze mowiac to milo sie na nich zaskoczylem po moich poprzednich doswiadczeniach z roznymi agencjami, popierwsze pomogli mi znalesc tanie polaczenie do Anglii, na miejscu z lotniska odebral mnie ich przedstawiciel (nie pamietam juz imienia ale wpozadku facet - Polak) i zawioz mnie na mieszkanie gdzie podpisalismy umowe o mieszkanie, umowe o prace, pomogl mi na miejscu wypelnic papiery do home officu oraz formularz do banku zebym mogl otworzyc konto. Jezlei chodzi o mieszkanie to dobrze trafilem bo zapewnili mi nowe bedingi czyli koldre, poduszki, posciel itp., dali mi rowniez czajnik, sztucce, garnki wiec okazalo sie, ze duzo rzeczy przywiozlem z polski nie potrzebnie. Po podpisaniu wszystkich dokumentow pojechalismy na umowione spotkanie do warsztatu, w ktorym mialem pracowac, musze przyznac, ze ten warsztat roznil sie bardzo od tego do czego przywyklem w polsce, duzy, czysty, wszystkie stanowiska odseparowane od siebie poprostu europa. Jezeli chodzi o samo wprowadzenie do pracy to trwalo ok godzinki, bylo troche o przepisach bhp, ogolnych zasadach panujacych w warsztacie itp. No i tak nastepnego dnia juz zaczolem prace. Dodatkowo to co jest u nich dobre to to ze za mieszkanie nie placi sie z gory tylko z dolu, wiec jak przyjechalem do anglii to za mieszkanie dopiero zaczolem placic jak dostalem pierwsza wyplate (to mi duzo pomoglo). Przez 6 miesiecy przez ktore przez nich pracowalem nie mialem zadnych wiekszych niespodzianek a defakto mialo to swoje duze plusy jezelich byly jakies szkolenia lub jakies problemy, ktore trzeba bylo rozwiazac to zawsze przysylali do warsztatu tlumacza, zeby wszystko zalatwil. Teraz jesem juz od grudnia na kontrakcie pod firma, w ktorej pracowalem przez staff finders i jestem zadowolony, nie ukrywam nawet ze dostalem podwyzke. pozdrawiam, Wojtek
    • Gość: przemo Re: praca w Staff Finders IP: *.41.224.143.sub.mbb.three.co.uk 26.08.08, 21:42
      chlopie daj sobie z nimi spokoj to kanciarze i naciagacze.jesli szukasz pracy
      jako mechanik,blacharz lub jako lakiernik wpisz w googlach ncrc w uk tam ukarze
      ci sie strona z siecia warsztatow samochodowych gdzie potrzebuja ludzi do pracy
      za godziwe pieniadze.ja jestem juz w tym warsztacie od roku i jestem
      zadowolony.polecam
    • Gość: maniek Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 20:22
      pracowałem dla tej firmy jako lakiernik jak mówili tak było miedzy innymi czasem
      mieszkanie jest do dupy przez nich załatwione dali nam samochód ubezpieczenie
      wszystko legalnie ale nie wolno im odpuszczac Polecam.
    • Gość: Przemek Re: praca w Staff Finders IP: *.197.70.25.threembb.co.uk 05.10.09, 20:05
      Pracowalem dla tej firmy.Jest to wiarygodna firma, wszystkie formalnosci (konto
      w banku, nr.national insurance itp )pozalatwiali za mnie, mieszkanie mialem juz
      wynajete zaraz po przylocie do Szkocji.Ogolnie polecam.
    • Gość: ola Re: praca w Staff Finders IP: *.saite.com.pl 10.10.09, 13:54
      Kamilu, jesli nie masz druku P-45 to wyslij kopie payslipow do Revenue
      i dostaniesz zwrot podatku.Ja tak mialam, powodzenia ,pozdrawiam!
    • Gość: lisuniu@gazeta.pl Re: praca w Staff Finders IP: *.pai.net.pl 22.10.09, 13:41
      szukaj pracy gdzie indziej w staffinders dostaniesz najniższą stawkę nadodatek
      odciągną ci wszystko co jest możliwe i niemożliwe i oczywiście zero pomocy.
      • Gość: klown Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.09, 11:52
        Czy ktoś wie czy ta firma pokrywa koszty przelotu i czy jest jakieś
        bezpośrednie połączenie na te lotnisko w pobliżu miasta Hull???
        • Gość: gocha Re: praca w Staff Finders IP: *.legnica.vectranet.pl 04.11.09, 10:37
          czy ktos cos wie wiecej na temat tej rozmowy ktora odbedzie sie 7-8 listopada w
          wawie?
          • Gość: uri Re: praca w Staff Finders IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.09, 13:04
            no własnie mamy sie z żona wybrac ale sie zastanawiamy i czytamy opinie i
            niewiemy co robic czy sie wybrac czy nie. mamy dylemat bo mamy daleko i czy
            nasza wycieczka nie wyjdzie na darmo
          • Gość: Adam Re: praca w Staff Finders IP: *.171.34.210.static.crowley.pl 04.11.09, 13:41
            Czesc Gosia.
            A do jakiej pracy masz ta rozmowe? Do fabryki mebli?
            • Gość: uri Re: praca w Staff Finders IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.09, 15:05
              tak do fabryki mebli mamy i niewiemy co robic bo te opinie to sama wiesz jakie
              sa jak czytałas
            • Gość: grambler Re: praca w Staff Finders IP: 83.1.115.* 05.11.09, 09:43
              Widze panika na tym forum,sprawa jest tego typu,jesli kolezka
              przyjedzie jako przedstawiciel firmy na 100% maja prace w tej
              fabryce mebli,bylem juz na takiej rekrutacji jeezeli kogos wysylaja
              znaczy to ze potrzebuja taniej sily roboczej,i prawdopodobnie maja
              jakies zamowienia.
              • Gość: gocha Re: praca w Staff Finders IP: *.legnica.vectranet.pl 05.11.09, 10:49
                dokladnie tak samo mysle. a nie mozna im potem po prostu odpuszczac jak beda
                jakies niescislosci
          • Gość: Dorota Re: praca w Staff Finders IP: *.ip.netia.com.pl 04.11.09, 14:10
            No właśnie wybieram sie prawdopodobnie na to spotkanie w W-wie
            7.11.09 i chętnie skontaktuje się z osobami,które też tam się
            wybierają.Wymienimy informacje przez e-mail lub telefonicznie.
            pozdrawiam Dorota- mój e-mail sluzbowedota@interia.pl
            • Gość: Lena Re: praca w Staff Finders IP: *.piekary.net 04.11.09, 18:35
              Witam! ja równierz jadę na spotkanie 7.11 listopada. Rozmawiałam
              dziś z Gizela na temat transportu. Wie ktoś może czy to jest praca
              na 100% jadąc do wawy? gg:4391429
              • Gość: tomcio Re: praca w Staff Finders IP: *.204.60.175.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.10.12, 21:20
                witam państwa.na wstępie zapytam dlaczego na temat tej firmy nie ma wpisów z ostatnich miesięcy..czy ta firma się już poprawiła..?
                • Gość: kowadełko Re: praca w Staff Finders IP: *.204.60.175.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.10.12, 21:23
                  dostałem ofertę pracy od niejakiego p.michała..ale poczytałem sobie na temat tej firmy a to ciekawa lektóra więc szczerze ZREZYGNOWAŁEM.pozatym co to za zalatwienie pracy gdzie mam ze sobą mieć wszystkie narzędzia do naprawy aut powypadkowych..bzdura..
                  stawka w ofercie 8.50 minus mieszkanie 60 funtów..a co z dojazdami?
                  mam to wozić codziennie w kieszeni..
                  to tragedia dla fachowców z polski..co o tym sądzicie?
                  • Gość: to znowu ja Re: praca w Staff Finders IP: *.204.60.175.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 04.10.12, 21:28
                    napisałem meila do firmy z zapytaniem co sądzą o tych państwa opiniach i do teraz nie dostałem odpowiedzi..wiec rozum mi podpowiada że prawdę ludzie piszą..
    • Gość: Lena Re: praca w Staff Finders IP: *.piekary.net 04.11.09, 18:42
      Witam,ja równierz jadę sobotę do wawy.
      Wie ktoś może coś na temat czy praca po przyjeźdźie do wawy jest na
      100%? gg 4391429
      • Gość: Dorota Re: praca w Staff Finders IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.11.09, 19:23
        To jeszce raz ja Dorota.Mam propozycję odnosnie wyjazdu do Warszawy
        w sobote.Jeżeli Ktos wybiera się samochodem z Katowic lub Krakowa
        (dla mnie to połowa drogi w jedną lub drugą stronę)to może
        zabierzemy się wspólnie dzieląc koszty podrózy...czekam na e-mail
        jak wcześniej podałam: sluzbowedota@interia.pl
        • Gość: kuba Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.09, 20:48
          ja też wybieram się na spotkanie ze slaska ale ja w niedziele 8.11
          moj kontakt to: baosiem@gmail.com
          tez w sprawie tej fabryki mebli, tez chciałbym wiedziec czy
          spotkanie w warszawie(bardzo drogi dojadz jak dla mnie) gwarantuje
          pracę?
          • Gość: gocha Re: praca w Staff Finders IP: *.legnica.vectranet.pl 04.11.09, 20:58
            tak w fabryce mebli. my z mezem jestesmy z Legnicy, termin mamy na 8
            listopada w niedziele na 9:30 czy jedzie moze ktos autem z pobliza?
            bo bysmy sie zabrali i podzielili koszty. ja nie wiem czy wyjazd na
            ta rozmowe jest zapewnieniem pracy, ale sprobowac zawsze warto.
            • Gość: gocha Re: praca w Staff Finders IP: *.legnica.vectranet.pl 04.11.09, 21:03
              moj mail to gochka@interia.pl jakby chcial sie ktos skontaktowac
              • Gość: Kuba Re: praca w Staff Finders IP: *.opera-mini.net 04.11.09, 21:46
                Czyli chyba każdy ma inną pore podczas tego spotkania albo beda nas tam male tlumy, bo ja np. mam na 15 w niedziele...
                • Gość: Dawid Re: praca w Staff Finders IP: *.centertel.pl 04.11.09, 21:57
                  Witam ! Ja z kolego tez wybieramy sie na spotkanie do Wawy jestesmy
                  umuwieni na 7 listopada na godz 15.30 . Jesli wiecie cos o tej
                  firmie to piszcie bo my sie troche naczytalismy z kolega i mamy
                  mieszane uczucia co do ich wiarygodnosci . pozdro
                  • Gość: Lena Re: praca w Staff Finders IP: *.piekary.net 04.11.09, 23:04
                    Dawid,ja także mam spotkanie w sobotę na 15:30 jadę pkp z
                    Katowic ;).
                    A Wy skąd?
                    • Gość: Dawid Re: praca w Staff Finders IP: *.centertel.pl 04.11.09, 23:53
                      Lena my jedziemy tez PKP ale z Ostrowa Wielkopolskiego
                      • Gość: Lena Re: praca w Staff Finders IP: *.piekary.net 05.11.09, 00:04
                        odezwijcie się na gg.. 4391429..
                      • Gość: Paweł Re: praca w Staff Finders IP: *.xdsl.centertel.pl 05.11.09, 12:58
                        witam państwa jestem z Rawicz tez jade na rozmowe do Warszawy Państwo z Ostrowa
                        wielkopolskiego prosze sie odezwac to mój gg 3474911 wie ktos może cos wiecej na
                        temat firmy?
                        • Gość: Dorota Re: praca w Staff Finders IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.11.09, 14:33
                          Dojazd do W-wy 7.11.09 na 15.30 i powrót z Katowic lub Krakowa.
                          Dałam ogłoszenie o takiej m/w tresci i odezwał sie Pan,który może
                          zawieść max 4 osoby z Katowic lub Krakowa.Pan ów zaproponował 200 zł
                          za przejazd dla siebie i policzył koszt za gaz 180 zł(660 km w obie
                          strony to 85 litrów gazu czyli 180 zł)Czyli koszt w obie strony to
                          380 złotych podzielone przez il pasażerów-jeżeli 4 to 95 złotych
                          (czyli ja + 3 osoby)zainteresowanych prosze o szybki kontakt,bo
                          muszę człowiekowi dac odpowiedź na adres e-mailowy:
                          sluzbowedota@interia.pl
                • Gość: Mariusz Re: praca w Staff Finders IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.11.09, 16:29
                  Ja z dziewczyną i kumplem jadę na 15:30 w niedzielę na tą rozmowę.
                  Gdyby ktoś coś już wiedział to prosze o kontakt: gg 2154588 lub sms 691 093 559
                  (oddzwonię)
      • Gość: gocha Re: praca w Staff Finders IP: *.legnica.vectranet.pl 05.11.09, 14:32
        jedzie ktos w niedziele 8 listopada z okolic legnicy samochodem? bo bysmy sie
        zabrali z mezem. rozmowe mamy na 9:30
      • Gość: gocha Re: praca w Staff Finders IP: *.legnica.vectranet.pl 05.11.09, 14:33
        jedzie ktos w niedziele 8 listopada z okolic legnicy samochodem? bo bysmy sie
        zabrali z mezem. podzielimy koszty. rozmowe mamy na 9:30
        • Gość: gocha Re: praca w Staff Finders IP: *.legnica.vectranet.pl 05.11.09, 14:34
          sie zakrecilam i 2 raz juz nie napisalam maila gochka@interia.pl
          • Gość: kuba Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.09, 14:56
            jedzie ktoś 8.11 na 15:00 z okolic lublińca, albo czestochowy?
            mój e-mail w poprzednim moim poście. baosiem
            I proszę osoby które wrócą w sobote o jak najwiecej informacji
            dotyczacych tego spotkania, o jego przebiegu, kiedy wyjazd, no o
            wszystkim.
            Z góry dziękuje za wszystkie informacje.
            Kuba
            • Gość: Lena Re: praca w Staff Finders IP: *.piekary.net 05.11.09, 15:06
              Witam
              myślę,że my tznn. Ci co mają w sobotę spotkanie napiszemy tu
              wszystko o całym przebiegu o plusach,minusach. Jeżeli ktoś
              zrezygnuje to po prostu w niedziele nie pojedzie i zaoszczędzi
              pieniądze i czas:)
              • Gość: kacper Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 17:02
                I jak byl ktos dzisiaj na tej rozmowie dajcie znac co bylo moje gg:3364399
                • Gość: gocha Re: praca w Staff Finders IP: *.legnica.vectranet.pl 07.11.09, 17:16
                  ja tez czekam na jak najszybsze odpowiedzi, bo my musimy tam byc jutro na 9.30 a
                  pociag mamy dzis o 20.10 takze prosze o jak najszybszy kontakt czy jest sens
                  jechac. moje gg 1204778, lub sms na 669750448(oddzwonie)
                  • Gość: karolcia123345676 Re: praca w Staff Finders IP: *.toya.net.pl 07.11.09, 18:36
                    witam.ja bardzo bym prosila osoby ktore byly dzisiaj na spotkaniu o
                    podzielenie sie informacjami odnosnie pracy,mieszkania,zarobkow.wiem
                    ze niektorzy maja za soba caly dzien podrozy,ale bardzo prosze o
                    jakies informacje.z gory dziekuje
                    • Gość: kacper Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 20:38
                      Ktos jedzie jutro na 13:30
                      • Gość: Kuba Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.09, 20:43
                        ja na 15:30, hmmmm to z tego co ja widze po tych godzinach to tam
                        tlumy musza byc:/
                      • Gość: robson Re: praca w Staff Finders IP: *.welnowiec.net 07.11.09, 20:45
                        Czy już ktoś wrócił z Warszawy? znacie jakieś konkrety?napiszcie coś!!pozdrawiam
                        i dziękuje.
                        • Gość: Andrzej Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 21:00
                          Witam wszystkich.... powiem tylko jedno że ten wyjazd to strata czasu i
                          pieniędzy, myślałem że to coś poważnego a to tylko mrzonki, później napisze co i
                          jak teraz jestem zmęczony i padnięty po podróży. Pozdrawiam....
                          • Gość: gosc Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.09, 21:15
                            dlaczego pozniej, bo ja nie rozumiem........
                            • Gość: robson Re: praca w Staff Finders IP: *.welnowiec.net 07.11.09, 21:47
                              Napisz coś więcej,dlaczego strata czasu i pieniędzy o co chodzi?
                              • Gość: karolcia12334567 Re: praca w Staff Finders IP: *.toya.net.pl 07.11.09, 22:06
                                napisal ze jest zmeczony po podrozy.dajcie mu odpoczac!!napewno
                                jutro napisze.ja tez mam byc jutro na 15.30,ale nie wiem czy
                                pojade.widze ze to wszystko nie ma sensu.pozdrawiam
                                • Gość: Kuba Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.09, 22:10
                                  po jednej opinie stwierdasz coś takiego?
                                  Proszę o wypowiedzi osob ktore byly
                                  • Gość: stachuu_225 Re: praca w Staff Finders IP: *.tktelekom.pl 07.11.09, 22:20
                                    bylem i sie przerazilem bylo kiepsko
                                  • Gość: Gościu Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.09, 22:36
                                    Jutro będzie za pózno. Niektorzy mają jutro na rano spotkanie a są z
                                    bardzo daleka. Bardzo proszę osoby które były na spotkaniu o jakieś
                                    informacje.
                                    • Gość: kuba Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.09, 22:53

więcej szczegółów proszę, jest ta praca?
                                      przeciez nie byliscie na imprezie, a tak to opisujecie.
                                      Jedzie sie tam w sprawie pracy więc jak jest z tą pracą, czemu jej
                                      nie dostałeś? czy kiedy sie dowiesz ze mozesz ja dostać?
                                      • Gość: stachuu_225 Re: praca w Staff Finders IP: *.tktelekom.pl 07.11.09, 23:02
                                        to byla jedna wielka impreza o wynikach rekrutacji dowiem sie
                                        najpozniej za 2 tygodnie. jesli znasz jezyk i masz jakies obeznanie
                                        sie z maszynami stolarskimi to mozesz smialo jechac. praca jest od
                                        stycznia na max 6 miesiecy
                                        • Gość: kuba Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.09, 23:14

z tego co mi wiadomo to minimum na 6 miesiecy a nie max.
                                        • Gość: kuba Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.09, 23:19
                                          z tego co mi wiadomo to ta praca jest na MINIMUM 6 miesiecy.
                                          • Gość: stachuu_225 Re: praca w Staff Finders IP: *.tktelekom.pl 07.11.09, 23:31
                                            to jutro sie dowiesz
                                            ja wiem to co ci napisalem
                                            po 6 miesiacach jak pracodawca ci nie przedlozy kontraktu to rubta
                                            co chceta
                                            • Gość: kuba Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.09, 23:43

jak dlugo trwalo spotkanie?
                                              • Gość: Lena Re: praca w Staff Finders IP: *.piekary.net 08.11.09, 00:24
                                                Ogólnie na tym spotkaniu większość wchodziła jak chciała nawet w
                                                moim przypadku miałam na 15:30 byłam już o 13:) wypełniało się
                                                ankiete odpowiadając na pytania po ang. albo po polsku jak kto woli.
                                                Puścili film,i później podchodziło się do polaka i anglika daało
                                                swoje zgłoszenie i Oni pytali co umiesz itd. Jak rozmawiałam z tym
                                                szefem anglikiem to mówił,ze potrzebują 200 os. a zgłosze ponad
                                                500... wylot na własny koszt.. i dopiero po świetach. Bedą
                                                oddzwaniać maks do 2 tyg. pytali o jakieś doświadczenie w pracy za
                                                granica itd. później robili zdjęcia i pisali na zgłoszeniu numer
                                                czyli jak kto wyglądał.. zobaczymy... jak to będzie.
                                                • Gość: Lena Re: praca w Staff Finders IP: *.piekary.net 08.11.09, 00:31
                                                  Ogólnie ten szef twj angielskiej firmy mówił,że 70% jego pracowników
                                                  to polacy.. sam jest emigrantem zaczynał nie znając j.ang. w ogóle..
                                                  Myślę,że jeżeli znasz język choc trochę to może jakieś szansę są...
                                                  • Gość: Adrian Re: praca w Staff Finders IP: 62.140.137.* 20.11.09, 09:31
                                                    Witaj Lenka z tej strony Adrian pisaliśmy na GG przed spotkaniem w wawie,mam
                                                    pytanie czy wogóle do kogoś się odezwali w sprawie pracy bo niema mnie w polsce
                                                    jestem w NL i niewiem co jest w temacie moje nowe GG to 10406151
    • Gość: lena Re: praca w Staff Finders IP: *.piekary.net 08.11.09, 00:32
      Ogólnie na tym spotkaniu większość wchodziła jak chciała nawet w
      moim przypadku miałam na 15:30 byłam już o 13:) wypełniało się
      ankiete odpowiadając na pytania po ang. albo po polsku jak kto woli.
      Puścili film,i później podchodziło się do polaka i anglika daało
      swoje zgłoszenie i Oni pytali co umiesz itd. Jak rozmawiałam z tym
      szefem anglikiem to mówił,ze potrzebują 200 os. a zgłosze ponad
      500... wylot na własny koszt.. i dopiero po świetach. Bedą
      oddzwaniać maks do 2 tyg. pytali o jakieś doświadczenie w pracy za
      granica itd. później robili zdjęcia i pisali na zgłoszeniu numer
      czyli jak kto wyglądał.. zobaczymy... jak to będzie.
      • Gość: cream Re: praca w Staff Finders IP: *.multimo.pl 09.11.09, 19:27
        Może ktoś wie jak to oni będą rekrutować ludzi?? od czego bedzie zależeć
        przyjęcie do pracy?? i jeśli może do kogoś już oddzwonili to miał bym prośbę
        żeby te osoby sie pochwaliły, bo tak jestem ciekawy czy może już do kogoś
        oddzwonili.... Pozdrawiam!!!!
    • Gość: Irek Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 13:53
      Co sądzicie o tej rekrutacji w Warszawie? Ciekawe ile osób było na
      spotkaniu? Może do kogoś już dzwonili? Napiszcie! Pozdrawiam
      • Gość: lena Re: praca w Staff Finders IP: *.piekary.net 10.11.09, 17:31
        Rekrutować będą wciągu 2 tyg. dlatego,że dużo jest tych zgłoszeń..
        muszą każde przejrzeć itd. napewno do tych 200 osób się odezwią bo w
        końcu potrzebują ludzi do tej pracy na daremno by
        tego 'castingu' ,że tak nazwe nie organizowaliby. Ale pewnie bede
        zwracac uwagę szczególnie na doświadczenia w pracy za granicą i
        język..
        • Gość: alex Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 18:19
          witam
          ja również czekam z niecierpliwością na wynik rekrutacji, byłoby
          fajnie gdyby osoby do których odezwą się z Staff Finders dali znać.
          • Gość: maniek Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 23:33
            zalezy do jakiej pracy ja jako lakiernik nie miałem problemu
            • Gość: st Re: praca w Staff Finders IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.11.09, 00:15
              A czy ktoś może wie jaka jest stawka dla stolarza meblowego?
              • Gość: kuba Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.09, 17:42
                jezeli nie znasz angielskiego (nie porozmawiałeś z anglikiem) to
                zero szans...:)
                • Gość: cream Re: praca w Staff Finders IP: *.multimo.pl 11.11.09, 18:04
                  ale na samym początku spotkania mówili że język nie jest najważniejszy, i jeśli
                  by rekrutowali patrząc tylko na język to wogóle by sie mijali z tym co mówili na
                  poczatku spotkania......
                  • Gość: Marek_Katowice Re: praca w Staff Finders IP: *.gdynia.mm.pl 11.11.09, 19:07
                    Oni po rozmowie wstawiali 3 "noty" jezyk doswiadczenie uprawnienia
                    tak mi sie wydaja co dostaliscie ja mialem 5 5 5 i niewiem co to
                    oznacza
                    • Gość: robson Re: praca w Staff Finders IP: *.welnowiec.net 12.11.09, 21:59
                      Witam.Czy już do kogoś się odezwali? dajcie znać,Proszę.Pozdrawiam.
                      • Gość: pasqual32 Re: praca w Staff Finders IP: *.chello.pl 12.11.09, 22:25
                        byłem na interview w niedzile na 15.30,ok 25 osób, z których moze 8 rozmawiało z Anglikiem z HR,spotkanie zorganizowane profesjonalnie w pieknym hotelu w starej kamienicy,kto był to widział.O prace sie raczej nie martwie po rozmowie z HR-owcem.Natomiast ten kto nie był niech ma do siebie pretensje....nie grasz nie wygrywasz...życie
                        a propo..moje gg 4617310 ,pozdrawiam dwóch fajnych chłopaków spod Gliwic.
                        • Gość: guziec Re: praca w Staff Finders IP: 188.33.203.* 14.11.09, 12:16
                          Byłem na interview w sobotę. Do dzisiaj nie zadzwonili, nie napisali :-) Chyba
                          nie pojadę ?
                          • Gość: mati Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 13:24
                            do mnie też się nie odezwali:(, a czy jest ktoś kto dostał
                            odpowiedź????? Dajcie znać. pozdrawiam.
                            • Gość: Crazy Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.09, 15:08
                              Przeciez mowili ze odezwa sie za okolo 2-3 tygodnie. Najpierw musza chyba
                              przejzec nasze CV, a pozatym moim zdaniem najwazniejsza chyba byla rozmowa zaraz
                              po prezentacji firmy (oczywiscie najlepiej po angielsku), no i mi mowili za
                              najpozniej moga sie odezwac w polowie grudnia. Trzeba czekac i sie zobaczy.
                              Pozdrawiam, aha ale jakby do kogos dzwonili to niech napisze na forum:).
                              • Gość: kuba Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.09, 17:53
                                Dokładnie, zgadzam się z przedmówcą.
                                I z tego, co już pisałem, ale napisze jeszcze raz:
                                Ci, którzy nie zamienili ani jednego słowa z anglikiem to zero szans
                                (tak właśnie powiedziała Pani, która była wtedy, jako tłumacz przy
                                angliku).
                                Muszą przeglądnąć podobno 600 formularzy + CV Ci, którzy dali i
                                jeszcze świadectwa pracy. Policz sobie 600 samych formularzy x 5 (
                                po 5 min na każdy) to masz już samych 50 godzin pracy.
                                • kowal19788 Re: praca w Staff Finders 26.11.09, 17:37
                                  4.12 lece do angli gg6954311
                                  • madga1988 Re: praca w Staff Finders 05.12.09, 18:23
                                    witam. czy zna moze ktos dokladny adres miejsca w ktorym beda spali?
                              • Gość: tez tam byłem Re: praca w Staff Finders IP: *.chello.pl 14.11.09, 22:30
                                jeszcze jedno ,wybieracie sie na zachód a jak czytam niektóre wypowiedzi to co niektórym osobom to ortografia sie kłania ..polska oczywiscie....bo o angielskiej to moga sobie pośnić..
                                • Gość: Kris stg Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 16:42
                                  Dobra rada jezeli chcesz wogole jechac to dzwon do nich jak najczesciej i
                                  przypominaj sie bo mozesz wyladowac w IV lub V grupie
                                  • kowal19788 Re: praca w Staff Finders 02.12.09, 17:17
                                    sluchajcie a moze 3-grupa to sciema na odczepnego
                              • Gość: pyrka Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.09, 22:02
                                witam do mnie juz dzwonili wpierw Anglik troche z nim pogadalem po angielsku i
                                czy mi pasuje praca od 7 grudnia wiec o.k dzisiaj dzwonila Polka "Gizela" i
                                wszystko objasnilismy, ze wylatuje 3 grudnia a praca jest od 7. Ktos jeszcze
                                leci z Poznania ??
                                • Gość: rakli Re: praca w Staff Finders IP: *.chello.pl 25.11.09, 06:14
                                  pyrka ja lece z poznania 3
                                • kowal19788 Re: praca w Staff Finders 26.11.09, 12:23
                                  do mnie tez dzwonila gizela lece 4 grudnia z gdanska,no zobaczymy
                              • kowal19788 Re: praca w Staff Finders 26.11.09, 12:28
                                dzwonili lece 4 grudniado mie
                            • Gość: adziu Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.09, 10:02
                              Witam. Do mnie zadzwonili 17 listopada z informacją że przeszedłem pomyslnie
                              rekrutacje i dwa dni pozniej[19 listopad] otrzymalem kolejny telefon z oferta
                              pracy.a dokladniej czy 5 grudnia moge byc w anglii. Oni organizuja busa z Wa-wy
                              za 90 funtów wlasnie 5 grudnia. Praca od 7-go. Także jadę. czekam na opinie czy
                              do kogos sie odezwali.
                              • olgunia22 Re: praca w Staff Finders 22.11.09, 19:54
                                Witam,do mnie dzwonili w piątek(byłam na rozmowie 7 listopada) i zaproponowali
                                pracę od 7 grudnia.Miałabym jechać z koleżanką,także byłoby raźniej.Szkoda
                                tylko,że bilet muszę skombinować sama i się dokładnie dowiedzieć co z
                                przelotem.Wiem,że miałybyśmy tam być 4 lub 5 grudnia.Z koleżanką więcej
                                rozmawiali,jej powiedzieli,że trzeba by płacić 50 funtow tygodniowo za
                                lokum(pokoj 4-osobowy);miejsce pracy jest ok 20 minut piechotą od
                                zamieszkania;że ktoś odbiera z lotniska...Ważne by wziąć ze sobą 2 dokumenty
                                tożsamości.W moim przypadku będzie to dowod i legitymacja ubezpieczeniowa,oby to
                                starczyło...
                                • kowal19788 Re: praca w Staff Finders 29.11.09, 19:29
                                  laska nic sie nie martw bedzie ok,mi gizela jeszcze kazala zrobic 2-zdjecia
                                  paszportowe i wziac ze soba,ja lece z gdanska 4.12,o 19-45
                              • olgunia22 Re: praca w Staff Finders 22.11.09, 19:56

Gość portalu: adziu napisał(a):

> Witam. Do mnie zadzwonili 17 listopada z informacją że przeszedłem pomyslnie
                                > rekrutacje i dwa dni pozniej[19 listopad] otrzymalem kolejny telefon z oferta
                                > pracy.a dokladniej czy 5 grudnia moge byc w anglii. Oni organizuja busa z Wa-wy
                                > za 90 funtów wlasnie 5 grudnia. Praca od 7-go. Także jadę. czekam na opinie czy
                                > do kogos sie odezwali.
                                Hej,a mi nie proponowali tego busa,tylko,że musiałabym lecieć samolotem.
                                • Gość: TH Re: praca w Staff Finders IP: *.gdynia.mm.pl 23.11.09, 14:42
                                  Samolotem jest duzo tanszy z Gdanska bilet kosztuje 40£ i nie musisz
                                  sie meczyc ta podroza pokoj badz mieszkanie rowniez mozesz wynajac
                                  sama i tez wyjdzie Cie taniej sprawdz sobie strony w Hull pelno
                                  domkow do wynajecia w kilka osob bardzo tanio wychodzi napewno mniej
                                  niz 50 tyg
                                • Gość: adziu Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.09, 09:45
                                  Do olgunia: No wlasnie teraz dzwonili i mówili że lepiej samolotem więc
                                  rezerwuje bilet:)
                                • kowal19788 Re: praca w Staff Finders 26.11.09, 17:40
                                  lece 4.12 do angli gg6954311
              • Gość: delmak Re: praca w Staff Finders IP: 213.155.176.* 17.11.09, 10:49
                6 funtów na godz to daje jakieś 220 funt. tyg. brutto opłać
                mieszkanie -40 fun.dojazd do pracy 10 funt zarcie 50 funt 100
                tygodniowo idzie czyli 180 netto- minus 100 to 80funt tygodniowo
                czyli 400złci zostaje
                • Gość: tomas Re: praca w Staff Finders tyle to za mało IP: *.tktelekom.pl 17.11.09, 12:21
                  Witam was wszystkich widzę że większość się bardzo napaliła na wyjazd napisze wam kilka słów na temat pracy dla staff finders i wogule na temat realiów pracy przez angielską agencje w anglii.
                  Po pierwsze stawka jaką dostaniecie to 6 funtów czyli najniższa krajowa w anglii daj wam Boże żeby ilość godzin pracy była 45 to już super bo o nadgodzinach możecie zapomnieć pierwszeństwo pracy w nadgodzinach mają pracownicy zatrudnieni bezpośrednio u pracodawcy a nie przez agencje a kontrakt przez agencje może trwać rok dwa a nawet i trzy.
                  Po drugie 45godzin razy 6 funtów to jest 270 funtów na tydzień z czego jakieś 50funtów zabiorą na ubezpieczenie podatki i takie tam więc zostaje 220 funtów za mieszkanie zedrą z was 50 funtów czyli już zostaje 170funtów zapewne trzeba coś zjeść a dla wymagających to 50 funtów na tydzień choć można przeżyć za 20 funtów na chlebie i herbacie i już zostaje wam 120funtów oczywiście w opłaty za mieszkanie nie są wliczone rachunki oraz podatek czyli minus jeszcze jakieś 10 funtów na tydzień.
                  No i zostaje nam w najlepszym wypadku 90funtów na tydzień nie jest żle czyli jakieś 360funtów na miesiąc wydawało by się super ale.....
                  Chyba nikt z was nie będzie tam siedział cały czas w domu przecież trzeba gdzieś wyjść przynajmniej raz w tygodniu pasuje się oderwać od pracy czyli minimum 20funtów na piwo chipsy.
                  Reasumując decyzja należy do każdego z osobna ale jeśli odłożycie 1000zł na miesiąc to już super oczywiście jak nie będziecie wysyłać żadnej kasy do polski.
                  Pracowałem dla Staff Finders jakieś 2 miesiące i po tym okresie wegetacji zacząłem szukać innej pracy i tak teraz mam już 8funtów na godzinę i co najważniejsze kontrakt z pracodawcą a ilość godzin tygodniowo to min50 i tu jest właśnie ten plus że jakby nie patrząc to 400funtów brutto na tydzień a czasami nadgodziny w sobotę oczywiście płatne 100%.
                  Nie polecam pracy przez agencje za najniższą kase.
                  Wam pozostawiam wybór czy warto wyjechać bo tu zaczyna się robić kiepsko a liczy sie tylko prawdziwy profesjonalista który zna się na tym co robi. Pozdrawiam
                  • kowal19788 Re: praca w Staff Finders tyle to za mało 27.11.09, 00:20
                    powiem tak pie...sz nie solisz kumpel pare dni temu wyjechal przez agencje do
                    pracy w magazynie ma 7,5 na godzine i napie... nadgodziny jak dziki,i nie
                    narzeka a od czegos trzeba zaczac nie odrazu krakow zbudowano,i nie robia roznic
                    miedzy normalnymi a pracownikami z agencji,ja jade i jestem zadowolony kokosow
                    nie ma ale jakos bedzie.
                    • Gość: Kris stg Re: praca w Staff Finders tyle to za mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 00:39
                      kowal19788 dobrze piszesz!! Jeśli nie masz możliwości żeby ktoś cie wciągną to
                      trzeba sobie samemu radzić. Pozdrawiam. Lecimy tym samym lotem.
                      • kowal19788 Re: praca w Staff Finders tyle to za mało 27.11.09, 11:02
                        o.k ciesze sie bede w bordowej skorze z torba podrozna adidasa siwa,do
                        zobaczenia damy rade
                • kowal19788 Re: praca w Staff Finders 26.11.09, 12:59
                  lece 4 grudnia z gdanska moje gg6954311
    • Gość: p Re: praca w Staff Finders IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.11.09, 20:04
      Na jakie stanowisko aplikowaliście??
      • Gość: byłem tez tam Re: praca w Staff Finders IP: *.chello.pl 14.11.09, 22:25
        nie rozumiem,skoro maja zadzwonic w ciagu dwóch tygodni..czym sie tak podniecacie,poczytajcie troche opinie o agencji to Wam miny oklapna..Anglia to juz nie Eldorado..no może dla ludzi z wiosek co języka nie znaja i nigdzie nie byli....interview jak w kazdej firmie..masz zawód i doświadczenie to wszedzie znajdziesz prace..
    • Gość: Artur Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.09, 17:17
      Może do kogoś dzwonili? Napiszcie,pozdrawiam Artur
    • Gość: :) Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.09, 22:49
      niektórzy się zakwalifikowali, a inni nie
      • Gość: st Re: praca w Staff Finders IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 17.11.09, 10:23
        Czy ktoś dostał już odpowiedź? Dzwonili ? Pisali? Dzieki za odpowiedz.
        • Gość: Gregory Re: praca w Staff Finders IP: *.195-116.tps.tkb.net.pl 17.11.09, 11:07
          Do mnie tez nie dzwonili shit! pomimo ze mam HO NIN i konto w LLoyds.
          skontaktujcie sie ze mna jesli zakwalifikujemy sie. Wtedy dobierzemy transport.
          konto w skype: gregoryforzxa
          • Gość: gregory Re: praca w Staff Finders IP: *.195-116.tps.tkb.net.pl 17.11.09, 11:10
            Do mnie tez nie dzwonili shit ! pomimo ze mam konto w Lloyd's
            HO i NIN. Ci ktorzy beda jechac dajcie znac moxe pojedziemy tam razem
            moje konto ( correct) w skype: gregoryforza
            • Gość: piter Re: praca w Staff Finders IP: *.chello.pl 17.11.09, 11:25
              a doświadczenie duże masz ,też mam konto w angielskim banku i kilkuletnie doświadczenie w pracy za granicą..i niezłe papiery..Hr powiedział ze w ciagu dwóch tygodni zadzwonia więc po co te nerwy..
              a angielski masz niezły ..znaczy sie rozumiem ze znasz cos wiecej niz tylko slang..
              • Gość: kuba Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.09, 12:13
                Spokojnie Panowie:)
                Na spotkaniu informowali, że możliwy jest nawet telefon w połowie
                grudnia, kto słuchał ten wie.
                Do tych, co mają zadzwonić na pewno zadzwonią.
                Jak ktoś chce stronki tych firm, w których mielibyśmy pracować, to
                podaje linki:
                www.wrenkitchens.com
                www.ebuyer.com
                • Gość: stachuu_225 Re: praca w Staff Finders IP: *.tktelekom.pl 17.11.09, 12:52
                  a do mnie juz dzis dzwonili i lece do pracy!!!!!!
                  • Gość: cream Re: praca w Staff Finders IP: *.multimo.pl 17.11.09, 18:19
                    stachuu_225 a jak zadzwonili to co mówili??? a na Interview gadałeś z
                    anglikiem?? jakie masz kfalifikacje??
                    Dzwonili do kogoś jeszcze????? Pozdrawiam!!!
                    • Gość: stachuu_225 Re: praca w Staff Finders IP: *.tktelekom.pl 17.11.09, 18:35
                      odezwij sie na gg moj nr to 4838625
                      • Gość: c Re: praca w Staff Finders IP: *.ramtel.pl 17.11.09, 18:50
                        Stachu podaj więcej szczegółów. Ktoś jeszcze otrzymał info?
              • Gość: gregory Re: praca w Staff Finders IP: *.195-116.tps.tkb.net.pl 17.11.09, 12:55
                piter ty stwierdzasz czy pytasz???? juz nie kumam :-D
                • Gość: też tam byłem Re: praca w Staff Finders IP: *.chello.pl 17.11.09, 18:04
                  Tomas dobrze pisze,takie pieniadze to jest smiech..kto był na wyspach i pracował to wie jakie jest tam zycie a 80 czy 100 funtów to w Polsce kazdy zarobi a jeszcze zostawic rodzine i pracowac na agencje haaa, sam wyjezdzam w styczniu i nie za takie pieniadze i do swojej stałej pracy..reszcie życze powodzenia
                  • Gość: cream Re: praca w Staff Finders IP: *.multimo.pl 17.11.09, 18:26
                    to kolego zdradz nam tajemnice jak znalazłeś sobie prace za granicą??? i jakie
                    masz kfalifikacje że mamsz dobrze płatą prace za granicą?? Pozdrawiam!!
                    • Gość: cream Re: praca w Staff Finders IP: *.multimo.pl 17.11.09, 18:27
                      stachuu_225 a jak zadzwonili to co mówili??? a na Interview gadałeś z
                      anglikiem?? jakie masz kfalifikacje??
                      Dzwonili do kogoś jeszcze????? Pozdrawiam!!!
    • Gość: vv Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 18.11.09, 18:40
      veeee stachu napewno do Ciebie dzwonili, bo z tego co mi wiadomo
      jeszcze do nikogo nie dzwonili:P
      • Gość: stachuu_225 Re: praca w Staff Finders IP: *.tktelekom.pl 18.11.09, 18:55
        do mnie dzwonili we wtorek o godzinie 13 z gratulacjami
        ja i moja dziewczyna jedziemy na 100% a w poniedzialek zadzwonia co
        i jak bedzie z tym wyjazdem
        • Gość: Piter Re: praca w Staff Finders IP: *.chello.pl 18.11.09, 20:21
          i dobrze..tylko jakie gratulacje,ze jedziesz tyrać na nich,godne pożałowania,mi składali gratulacje jak brałem ślub albo córka mi sie urodziła..a że do pracy mam jechać..haaa jeszcze jak dzwonią to pytają sie czy napewno przyjadę i tutaj własnie tkwi problem..bo trzeba sie szanować ,oczywiście jak masz podstawy aby sie postawić
          ale..powodzenia Wam życzę
    • Gość: kris Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 12:33
      A wiedz tak... Sprawa wygląda nastepujaco!! Najpierw byla mowa o 400 ludziach
      potem dowiaduje sie ze tylko 120 a dzisiaj mowia ze z posrod tych 120 pojedzie
      narazie tylko 50!! Za pol godziny bede wiedziec. Jak co to dam info. Pozdrawiam
      • Gość: Thomas Gdynia Re: praca w Staff Finders IP: *.gdynia.mm.pl 19.11.09, 13:21
        Leci ktos z was moze na 5 badz 6 grudnia z Gdanska?? jak by co moje
        gg 4748846 razem bedzie razniej;)
        • Gość: kris Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 13:56
          ja lece pozniej sie odezwe na gg.
        • Gość: set713 Re: praca w Staff Finders IP: 93.159.19.* 19.11.09, 14:38
          mógł byś napisać ile dostaniesz na godzinę
          • Gość: kris Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 16:52
            Stawka to zadna tajemnica 6F
            • Gość: kris Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 16:53
              Dodam ze wiem ze to jest malo a le w moim przypadku (2 dzieci) wystarczajaco by
              za jakis czas sprowadzic rodzine i miec z tego tytulu dodatkowe pieniadze.
              • Gość: kuba Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.09, 18:15
                Gratulacje kris, że Ci się udało, ja dowiem się jutro...
              • Gość: crazy Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 18:20
                Do kris.... dzwonili do Ciebie ze staff finders?? Czy od razu z tej firmy? Odpisz
                • Gość: cream Re: praca w Staff Finders IP: *.multimo.pl 19.11.09, 19:13
                  do Kuby.... w jaki sposób sie dowiesz jeśli chodzi o prace?? bo też jestem
                  ciekawy czy są jeszcze jakieś szanse żeby zadzwonili..... jeśli cos wiecej
                  wiecie o zatrudnieniach to piszcie... Pozdrawiam!!
        • Gość: rakli Re: praca w Staff Finders IP: *.chello.pl 19.11.09, 20:16
          leci ktos 7 grudnia z wroclawia?
          • Gość: olo Re: praca w Staff Finders IP: *.chello.pl 19.11.09, 22:11
            czy jedzie ktoś może 5 grudnia ?
            • Gość: adziu Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.09, 10:27
              Do olo. Tak ja jade 5 grudnia.jest bus z Warszawy.
              • Gość: olo Re: praca w Staff Finders IP: *.chello.pl 20.11.09, 10:35
                do adziu,-to jedziemy razem też z Wa-wy jade.
                • Gość: kuba Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.09, 11:22
                  tak, dzwonili do mnie
                  ja lece 4 grudnia z katowic...
                  leci ktoś jeszcze w tym terminie?
                  baosiem@gmail.com
                • Gość: Tomek_Gdynia Re: praca w Staff Finders IP: *.gdynia.mm.pl 20.11.09, 11:44
                  Ty placisz za bus 90£ a przelot samolotem z torbami i wszystkimi
                  oplatami kosztuje 40£ jedzie sie busem kolo doby samolot kolo 2
                  godz oni odbieraja z lotniska szkoda pradu pozdrawiam
                  • Gość: olo Re: praca w Staff Finders IP: *.chello.pl 20.11.09, 13:08
                    do Tomka ..lecisz na Doncaster czy Humberside
                    • Gość: TOMEK Re: praca w Staff Finders IP: *.gdynia.mm.pl 20.11.09, 13:53
                      lecimy do doncaster w piatek wieczorem z Gdanska
                      • Gość: crazy Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 14:30
                        mam pytanie dzwonili do was z agencji pracy (staff finders)???
                        • Gość: kuba Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.09, 14:39
                          no tak:)
                          • Gość: Crazy Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 16:26
                            Witam, jeżeli ktoś leci do pracy w styczniu to proszę o kontakt mój numer gg
                            9571804, email piotrpog@gmail.com lub komórka 660134105, ja dostałem wiadomość
                            że mam zacząć pracę 4 stycznia, patrzyłem na loty i jest 1-go do doncaster z
                            czterech miast. Czy ktoś też jedzie w styczniu???
                            • Gość: LENA Re: praca w Staff Finders IP: *.piekary.net 20.11.09, 16:47
                              No to witamy 4 styczeń ;-))) ...
                              • Gość: Kris Re: praca w Staff Finders IP: *.chello.pl 20.11.09, 18:16
                                Ja lece juz 4 grudnia
                                • Gość: olo Re: praca w Staff Finders IP: *.chello.pl 20.11.09, 18:51
                                  też lecę 4 grudnia wieczorem z Katowic do Doncaster
                                  • Gość: olo Re: praca w Staff Finders IP: *.chello.pl 20.11.09, 18:53
                                    moje gg 4617310
                                    • Gość: rakli Re: praca w Staff Finders IP: *.chello.pl 21.11.09, 06:22
                                      leci ktos 3 grudnia wieczorem z poznania???
                                      • Gość: lm Re: praca w Staff Finders IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.11.09, 15:46
                                        Kto z was dostał pracę jako stolarz - montażysta ? Ci którzy lecą początkiem
                                        grudnia to lecicie na jakie stanowiska?
                                        • Gość: cream Re: praca w Staff Finders IP: *.multimo.pl 23.11.09, 18:11
                                          dołączam sie do pytania wyżej.... na jakie stanowiska lecicie?? ja jestem
                                          stolarzem meblowym z 5-letnim stażem, i nawet w maire angielski umiem, i jako
                                          jedyny z całej grupy dałem CV anglikowi, i nawt nie zadzwonili.... przed
                                          wyjazdem do wawy dzwoniłem do staff chyba 3 razy i powiedzieli mi że jeśli
                                          przyjade to na 99% dostane tą prace, wydałem ostatnie pieniążki na przejazd do
                                          wawy( a miałam ok 500 km), podeszłęm do anglika, powiedziałem że jestem
                                          stolarzem meblowym z wykszt. i 5 lat stażu i angielski w miare,dałem CV (trwało
                                          to może 2 min.) i spowrotem do domu..... Normalnie Smiechu warte..... widze że
                                          staff po trupach ściągało ludzi do tej wawy....i na dodatek mówili że
                                          dośwaidczenie za granicą i język nie będzie grać roli, a jak narazie widze że
                                          pierwsze na co patrzą to czy ktoś pracował za granicą i czy bardzo dobrze umie
                                          angielski a reszta ich nie obchodziła.... :( Pozdro!!!! i porżba do
                                          szczęściarzy, podzielcie sie info co i jak....
                                          • Gość: stachuu_225 Re: praca w Staff Finders IP: *.tktelekom.pl 23.11.09, 18:27
                                            hehe
                                            te Staff Finders to jedna wielka sciema. 17 listopada dzwonili do
                                            mnie z gratulacjami ze przeszedlem pomyslnie i ze 23 listopada
                                            zadzwonia do mnie z terminem wyjazdu do Anglii.o godzionie 16
                                            zadzwonilem do biura co sie okazalo to jak naraze nic w mojej
                                            sprawie nie wiedza i kazano mi jeszcze do wieczorka poczekac.
                                        • Gość: rakli Re: praca w Staff Finders IP: *.chello.pl 23.11.09, 19:09
                                          z tego co wiem to wszyscy zaczynaja na produkcji i nie wazne czy jest sie
                                          stolarzem czy montazysta. Dopiero oni ocenia do czego sie nadajesz,tak mi mowili
                                          a tez mam prawie 5lat stazu jako stolarz meblowy
                                          • Gość: olo Re: praca w Staff Finders IP: *.chello.pl 23.11.09, 20:08
                                            dokładnie jest tak jak pisze Rakli,kazdy zaczyna na produkcji a pózniej sie okaze co potrafisz i do jakiej pracy sie nadajesz,a to chyba normalne ze jezyk jest ważny przeciez to angielska firma,z tego co wiem to wyjezdza/wylatuje/ teraz 38 osób,reszta staffu w styczniu i lutym.
                                      • Gość: Horhe Re: praca w Staff Finders IP: *.195-116.tps.tkb.net.pl 23.11.09, 19:53
                                        Sciama jak cholera stachu i kolego cream. Ja znam angielski mam staz pracy w UK, ale do mnie nikt nie dzwonil. Byc moze, kto wie? straszny bajzel maja tam w swoich papierach. I trudno przewidziec jakimi kryteriami sie kieruja ( moze kretynskimi?). Codzien dla zasady pytam ich w mailu kiedy do mnie zadzwonia :-D, a tak z ludzkiej przekory. Moze to da jakis efekt narazie bez echa.
                                        Firma sie zapadla spod ziemie?
                                        • Gość: cream Re: praca w Staff Finders IP: *.multimo.pl 23.11.09, 22:08
                                          Oj ściema ściema, bo najpierw potzrzbowali 400 os. póżniej zrobiło sie z tego
                                          200, a póżniej zrobiło sie 50 he he....i bałagan mają straszny bo jescze dodam
                                          do tego żę 3 razy potwierdzałem że przyjade na interview a jak przybyłem na
                                          spotkanie to nie było mnie nawet na listach i ankietach,i babka z staff była
                                          bardzo zdziwiona czy napewno miałem mieć dziś to spotkanie, zresztą nie byłem
                                          sam... czyli prorostu musimy olać tą sprawe.... i potraktować to jak małą
                                          wycieczke do stolicy, zwiedzenie bardzo drogiego hotelu w którym główną atrakcją
                                          był orginalny anglik i zrobienem małych nadzieji na wyjazd do UK..... zresztą
                                          pracując dla agencji za 6f to naprawde sie nie opłaca, bo agencje pracy
                                          odciągają pieniądze za wszystko co sie da, mieszkanie, ubezpieczenie, transport,
                                          rachunki, i jeszcze napewno będą chcieli pieniądze za załatwianie papierów.....
                                          to jednak jak dla mnie sie nie opłaca, bo obecnie pracuje w warsztacie meblowym
                                          i mam 11zł/h ( co daje ok 550-600 zł tyg) jescze mieszkam u rodziców to rachunki
                                          i inne opłaty mam nie przymusowe, lecz dobrowolne, czyli ok 2500 zł/mies. z
                                          czego moge 1500 odłożyć, a jak miał bym pracować tam za 6f DLA AGENCJI to nie
                                          wiem czy bym przywiózł 1000 zł/mies.....poprostu chciałem tam pojechać, chwile
                                          porobić dla staff i poszukać czegoś pożądniego w UK, ale z tego co widze to kto
                                          wie gdzie by sie trafiło i napewno sie to wam nie będzie opłacać.... ja Pasuje i
                                          zamukam ten rozdział "staff Finders" Pozdrawaim!!!!!
                                          • Gość: adziu Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.09, 10:07
                                            Jestem stolarzem z 3 letnim doswiadczeniem. Troche po angielsku z tym anglikiem
                                            pogadałem no i sie dostałem. Teraz pytanie czy leci moze ktos 4 grudnia z poznania?
                                            • Gość: adziu Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.09, 10:21
                                              Sorki nie ma 4 grudnia z poznania.
                                              • Gość: olo Re: praca w Staff Finders IP: *.chello.pl 24.11.09, 10:36
                                                4 grudnia z Katowic
                                                • Gość: adziu Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.09, 10:46
                                                  Duużo blizej mam do Gdańska też 4 grudnia,więc chyba stamtąd polece. o 19.45
                                                  jest wylot. Leci ktos może?
                                                  • Gość: TH Re: praca w Staff Finders IP: *.gdynia.mm.pl 24.11.09, 11:13
                                                    4 z Gdanska beda leciec napewno 3 osoby moze wiece niewiem
                                                  • Gość: AGUŚ Re: praca w Staff Finders IP: *.146.45.40.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.11.09, 12:42
                                                    JAK TAK CZYTAM TO FORUM TO MAM MIESZANE UCZUCIA. JA NIE BYŁAM NIGDY W ANGLII,
                                                    NIE MAM DOŚWIADCZENIA, NIE UMIEM KOMUNIKATYWNIE ANGIELSKIEGO (TYLE CO ZE SZKÓŁ),
                                                    A ZADZWONILI MNIE ŻE Z TYLU KANDYDATÓW MENAGER MNIE WYBRAŁ.I CO PODEJRZANE BABKA
                                                    CHCIAŁA ODE MNIE ZDJĘCIE, BO MIELI JAKIŚ PROBLEM TECHNICZNY JAK ROBILI FOTKI NA
                                                    SPOTKANIU-ALBO TAK STRASZNIE WYSZŁAM ALBO MAJĄ JAKIES INNE PLANY WOBEC MNIE...
                                                    MAM PYTANIE DUŻO KOBIET JEDZIE W GRUDNIU?BO MOJA KOLEŻANKA MIAŁA ZE MNĄ JECHAĆ
                                                    ALE TU DOSTAŁA PRACĘ I SIE GRUBO ZASTANAWIAM CZY NIE ZREZYGNOWAĆ.
                                                  • Gość: rakli Re: praca w Staff Finders IP: *.chello.pl 24.11.09, 13:08
                                                    moja zona tez dostala prace i jedzie ze mna , wiec jedna kolezanke juz masz hehe
                                                    :-))
                                                  • Gość: AGU Re: praca w Staff Finders IP: *.146.45.40.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.11.09, 13:23

JAKIEŚ POCIESZENIE JEST.ALE MOJ CHŁOPAK BARDZO MI ODRADZA TERAZ,CHCE ZE MNĄ ALE
                                                    WCZESNIEJ NIE BYŁA ZA WYJAZDEM JAKIMKOLWIEK DO PRACY.A SŁYSZAŁEŚ JAKIE
                                                    MIESZKANIA ILU OSOBOWE?
                                                  • Gość: rakli Re: praca w Staff Finders IP: *.chello.pl 24.11.09, 13:51
                                                    z tego co wiem to sa pokoje 2 albo 4os , my powiedzielismy ze chcemy mieszkanie
                                                    2pok i powiedzieli ze niema problemu . Kosztuje ok 350funtow + oplaty za
                                                    miesiac. Wychodzi to tygodniowa wyplata dwoch osob,wiec nie jest tak zle
                                                  • Gość: AGUŚ Re: praca w Staff Finders IP: *.146.45.40.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.11.09, 14:10
                                                    CAŁKIEM NIEŻLE JAK OFERUJĄ TEŻ MIESZKANIA,A TAM SIE KTOŚ WYPOWIADAŁ ŻE W DOŚĆ
                                                    BOGATEJ DZIELNICY SĄ TE MIESZKANIA.WE DWIE OSOBY JAKOŚ ŁATWIEJ MOŻE COŚ
                                                    ZAOSZCZĘDZIĆ.A JEŚLI CHODZI O STAWKĘ TO JEST 5 F CZY 6 F,MI POWIEDZIELI ŻE 5 F,A
                                                    NA FORUM SIE DOCZYTAŁAM ŻE 6F?
                                                  • Gość: TH Re: praca w Staff Finders IP: *.gdynia.mm.pl 24.11.09, 14:21
                                                    Nie moze byc 5£ bo najnizsza stawka w UK jest 5,83 ph czyli jest 6ph
                                                    najnizsza ktora beda placic ale jest tez mozliwosc ze dostaniesz
                                                    wiecej zalezy od wykonywanej przez Ciebie pracy;) oni zalatwiaja
                                                    mieszkanie za ktore trzeba placic miedzy 40 a 50£ tygodniowo ale
                                                    niema tez problemu zeby wynajac cos samemu masz duzo roznych
                                                    ogloszen chodzby tu www.hull.pl/ogloszenia.php?
                                                    tab=mieszkanie_oferuje jest duzo wiecej stron z takimi ogloszeniami
                                                  • Gość: TH Re: praca w Staff Finders IP: *.gdynia.mm.pl 24.11.09, 14:33
                                                    Jedno jeszcze tylko jest mozliwosc ze beda Ci placic mniej niz ta
                                                    najnizsza ale to tylko w wypadku gdybys miala mniej niz 21 lat sa
                                                    tam jakies tez z gory zalozone najnizsze stawki wiekowe ale jak to
                                                    wyglada dokladnie placowo to niewiem bo sie w to nie zaglebialem
                                                    nigdy;)
                                                  • Gość: AGUŚ Re: praca w Staff Finders IP: *.146.45.40.nat.umts.dynamic.eranet.pl 24.11.09, 14:52

DZIĘKI.I TAK WSZYSTKO BY WYSZŁO W PRANIU.
                                                    A Z TYMI KONTRAKTAMI TO NIE MOŻNA PRZECIEŻ SIĘ WYWIĄZAĆ WCZEŚNIEJ BO SIĘ KARĘ
                                                    PŁACI,CHOĆ NA SPOTKANIU MÓWILI ŻE MOŻNA ZJECHAĆ,ALE NIE POWIEDZIELI JAKIE SĄ
                                                    TEGO KONSEKWENCJE.
                                                  • kowal19788 Re: praca w Staff Finders 26.11.09, 23:42
                                                    laska nie patrz na wpisy co czlowiek to charakter firma pewna pare groszy da
                                                    zarobic ja tez jade z gdanska 4 grudnia jak co to pytaj moje gg6954311
                                                  • Gość: rakli Re: praca w Staff Finders IP: *.chello.pl 24.11.09, 12:50
                                                    ja razem z rodzinka lece 3 grudnia o 20 z poznania leci ktos?? dajcie znac
                                                    bedzie razniej
                                                  • Gość: kuba Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.09, 15:15
                                                    Ja lece 4 grudnia z katowic.
                                                    Stawka jest dla kazdego taka sama(przynajmniej tak mnie
                                                    poinformowano), ale z czasem mozna awansować na inne stanowisko to
                                                    można więcej zarobić, na początku ponież 5,83 nie zejdziesz.
                                                    Ja mam 19 lat i mo oferowano 6F
                                                  • Gość: crazy Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 15:18
                                                    Witam dzownili juz moze do kogos w sprawie wyjazdu w styczniu??? Jezeli sa juz
                                                    osoby to prosze o kontakt, im wiecej nas zbierze tym razniej minie podroz. Ja
                                                    planuje wylot do Doncaster z gdanska 1 stycznia. Kto jeszcze leci 1-go??
                                                  • Gość: Kris stg Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 16:35
                                                    Do wszystkich lecących 4 grudnia z Gdańska. Może przed wylotem byśmy sie gdzieś
                                                    spotkali żeby było rażniej?? Np w sklepie bezcłowym??
                                                  • Gość: Kris stg Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 16:44
                                                    Kupi sie jakąś flaszke na rozlużnienie hehehe
                                                  • Gość: stachuu_225 Re: praca w Staff Finders IP: *.tktelekom.pl 24.11.09, 17:16
                                                    to prawda flaszak bedzie konieczna
                                                  • Gość: alex Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 13:36
                                                    Stachu pierwszy pisałeś że lecisz w grudniu, a teraz piszesz że ci
                                                    co lecą maja napisać jak tam jest w tej pracy. Pogubiłem się trochę,
                                                    Ty w końcu lecisz czy nie????? pozdro
                                                  • Gość: stachuu_225 Re: praca w Staff Finders IP: *.tktelekom.pl 30.11.09, 11:11
                                                    ALEX ja lece w styczniu
                                                  • Gość: stachuu_225 Re: praca w Staff Finders IP: *.tktelekom.pl 24.11.09, 16:39
                                                    ja lece 1 do anglii i chyba z poznania rusze jeszcze nie wiem
                                                    dokladnie
                                                  • Gość: stachuu_225 Re: praca w Staff Finders IP: *.tktelekom.pl 24.11.09, 16:40
                                                    CRAZY napisz do mnie na gg 4838625 lub kom 606462575
                                                  • Gość: Dawid Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 24.11.09, 22:06
                                                    ja lece z Poznania sam 3 grudnia wiec jak co to podbije Dawid :D
                                                  • Gość: Kris stg Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 00:06
                                                    hehehe jestem za!! Zapowiada sie ciekawie :D
                                                  • Gość: Dawid Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.09, 10:21
                                                    Witam ja lece 3 grudnia z Poznania mam nadzieje, ze ta praca wypali ale mi
                                                    mowili cos o mieszkaniach 1 osobowych ;) no ale zobaczymy :P wie ktos moze w
                                                    jakim miescie bedziemy mieszkac??
                                                  • Gość: a Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.09, 10:38
                                                    No to też jestem za tą flaszka;) czyli w sklepie bezcłowym spotkanie.
                                                  • Gość: adziu Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.09, 10:45
                                                    No to też jestem za tą flaszka;) czyli w sklepie bezcłowym spotkanie.
                                                  • Gość: kuba Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 25.11.09, 14:12
                                                    nie zapomnijcie o przejsciowkach sieciowych:P
                                                  • Gość: Kris stg Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 18:07
                                                    Co tak cicho na forum?? Jak tam przygotowania do jutrzejszych andrzejek?? Dodam
                                                    że to ostatnia sobota w Polsce. :)
                                                  • Gość: Kris stg praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 18:09
                                                    Co tak cicho na forum?? Jak tam przygotowania do jutrzejszych andrzejek?? Dodam
                                                    że to ostatnia sobota w Polsce. :)
                                                  • Gość: stachuu_225 Re: praca w Staff Finders IP: *.tktelekom.pl 27.11.09, 18:24
                                                    ludziska szykuja sie do wylotu.dajcie znac jak tam bedzie w tej pracy
                                                  • Gość: Dawid Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.09, 19:19
                                                    no narazie widze, ze 2 osoby leca z Poznania ciekawe jakie beda te mieszkania i
                                                    czy jest net tam... mam nadzieje, ze ekipa bedzie dobra w tej Anglii.
                                                  • Gość: Kris stg Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.09, 19:31
                                                    Zawsze znajdzie sie jakaś kur.... i konfident. Ale ja jestem dobrej myśli :)
                                                  • Gość: g.. Re: praca w Staff Finders IP: *.chello.pl 28.11.09, 12:16
                                                    nie pierwsza ostatnia sobota w Polsce ,normalka..
    • Gość: kuba Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 27.11.09, 21:59
      ja tez mam nadzieje ze trafi się good ekipa:)
      Dam znać jak tam będzie oczywiście z mojego punktu widzenia:)
    • Gość: Kris stg Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.09, 22:29
      olgunia22 nie bój nic!! Widze ze zbiera sie dobra ekipa!! Bedzie dobrze!! To
      jest tylko 6 miesiecy jak nie bedzie ci cos odpowiadac to bedziesz mogla wracac.
      Pozdrawiam
      • Gość: cris551 Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.09, 08:31
        ja mam być 4 styczna w pracy ,ale sam nie wiem czy jechać.Do mnie nikt nie
        dzwonił sam musiałem,nie wiem co o tym wszystkim myśleć.
        • Gość: alex Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 13:27
          Nie załapałem się w I grupie więc sam zadzwoniłem do Gizeli i
          powiedziała że na 99% bedę w II gr, że mam sprawdziś loty do
          Doncaster itd. Kiedy oddzwoniłem z informacją o lotach, dowiedziałem
          się że lista na II gr. jest juz zamknięta i że jestem wpisany na
          listę pracowników III gr. Mam być w pracy między 19 a 23 stycznia.
          Czy ktoś też leci w tym terminie, czy to kolejna ściema ????
          pozdrawiam
          • Gość: eryk Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.09, 17:30
            witam mam pytanie ktos wie moze czy brac ze soba rzeczy robocze np.buty robocze??
            • kowal19788 Re: praca w Staff Finders 02.12.09, 20:26
              gizela mowila ze albo wziac obowie robocze z esoba albo oni kupia
              • Gość: eryk Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 02.12.09, 21:53
                a ty jak robisz? kupujesz czy jak ? a spodnie i koszulki?
                • Gość: Kris stg Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.09, 22:02
                  Wez buta a reszte dostaniesz.
                  • Gość: olo Re: praca w Staff Finders IP: *.chello.pl 03.12.09, 10:58
                    Wez buty robocze tzw.top steel-z stalowymi czubami,i lepiej spodnie i jakos gore do pracy, bo moze sie okazac ze bedziesz pracowal w
                    swoich rzeczach-z autopsji znam.A za buty agencja skroi Cie jak za zboze wiec lepiej kupic w Polsce.
                    • Gość: Aga Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.09, 15:42
                      Wesołych świąt Bożego Narodzenia dla wszystkich:)
                    • Gość: Adi Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 24.12.09, 15:18
                      Wesołych Świąt dla wszystkich ,którzy już tam są i muszą te święta spędzać sami
                      bez rodziny.Pozdrowienia
                      • Gość: Adi Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.10, 18:56
                        jeżeli mogę jakoś pomóc to nie przejmujcie się umową z agencją,możecie zerwać z
                        nimi umowę i nic wam za to nie grozi,gorzej z umową na mieszkanie.
                • kowal19788 Re: praca w Staff Finders 03.12.09, 13:19
                  mowilem jej zeby oni mi kupili buty a reszte sam z domu jakies spodnie koszulki
                  wiesz takie do zniszczenia jak u nas
                  • Gość: olo Re: praca w Staff Finders IP: *.chello.pl 04.12.09, 12:24
                    Dobra czas spadać na lotnisko,aha nie bierzcie w podreczny nic co ma powyżej 50ml.np.kremów ,płynów bo wam wszystko zabiora na terminalu,ładujcie to w bagaż rejestrowany.To lecę,narka @ll...
    • Gość: stachuu_225 Re: praca w Staff Finders IP: *.tktelekom.pl 04.12.09, 22:16
      panowie i panie bedacy w angli zycze wam powodzenia i dajcie znac co
      tam slychac
      • madga1988 Re: praca w Staff Finders 05.12.09, 18:26
        witam. zna moze ktos dokladny adres miejsca w ktorym beda spali?
        • Gość: stachuu_225 Re: praca w Staff Finders IP: *.tktelekom.pl 06.12.09, 20:51
          z tego co sie dowiedzialem od znajomego to mieszkaja w Hull prawie
          50 km od pracy
          i co dzien za dojazd musza placic 7F
          • Gość: Cris Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.09, 22:10
            masakra ,7 funtów za dojazd to jest bardzo dużo,pomnożyć to razy 6 dni,to
            wychodzi niezła sumka.Za mieszkanie 50 Funtów,no i jeszcze życie też około 40 na
            tydzień.
      • Gość: horhe Re: praca w Staff Finders IP: *.195-116.tps.tkb.net.pl 07.12.09, 13:57
        No to niezle wych..jali rodakow. wszedzie oplaty po 3 Ł na dobe za przejazd dobowy, a tu kwiatki, pozdrowienia
        • Gość: tomas Re: praca w Staff Finders IP: *.tktelekom.pl 07.12.09, 15:04
          Widzę pierwsze rozczarowania pracą ze Staff Finders ale życzę powodzenia
          • Gość: horhe Re: praca w Staff Finders IP: *.195-116.tps.tkb.net.pl 07.12.09, 19:26
            Aj Wa ! tomas to wizjoner :-)
            • Gość: Artur Re: praca w Staff Finders IP: *.xdsl.centertel.pl 07.12.09, 20:51
              Witam czy ktos ma juz informacje od ludzi ktorzy tam pojechali? Pozdrawiam.
              • Gość: Cris Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.09, 20:03
                co tak cicho na forum?Pewnie wszyscy czekają na nowe wieści od tych którzy tam
                już pracują.Pozdrowienia
              • Gość: alex Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.09, 01:32
                siema ludziska...
                kto leci z Gdańska 3 stycznia???
                • Gość: robol z hull Re: praca w Staff Finders IP: *.197.1.214.threembb.co.uk 13.12.09, 18:58
                  Wyglada to tak i jest to wylacznie moj punkt myslenia jestesmy tu od
                  tygodnia pracowalismy 5 dni pon-piat 6£ razy 40 godzin nie trzeba
                  byc wielkim matematykiem zeby wyliczycze po odciagnieciu podatku i
                  ubezpieczenia wyjdzie 180 mieszkanie kolo 60£ ( w tym oplaty jak
                  skromnie ogrzewasz to wyjdzie wlasnie 60) dojazdy 3£ za dzien na
                  poczatku chcieli 7 za dzien kierowca wlasciciel strasznycw... bez
                  szkoly biznesmen mowi ze nie od dzis siedziw anglii a slowa po
                  angielsku nie rozumie w tym miesiacu za mieszkanie w 1 tyg nie
                  placimy bo bylo duzo nieporozumien tez nie placimy za dojazdy w tym
                  miesiacu wywalczylismy to jezdzac codziennie po pracy do agecji
                  mlody szef jest w pracy i jest wporzadku on nam duzo pomogl buty
                  dostaniemy za darmo no i okazalo sie ze miedzy 17 grudniem a 4
                  stycznia moze niebyc pracy takze tragedia my wywalczylismy sobie ze
                  oddadza za bilety z polski co gwarantowali ale jak tu przylecielismy
                  to ta cala gizela powiedziala ze wszystko sie zmienilo i kasy nie
                  oddaja sku...syny odda to nam szef tego ebayera jestem niezle
                  trafiony od kilku dni takze przepraszam za bledy i tak z wlasnej
                  inwencji mowie wam przemyslcie ten przyjazd tutaj dzieki;)
      • Gość: ktos Re: praca w Staff Finders IP: 77.86.91.* 11.12.09, 21:19
        praca spoko,ale z agencja to przewał..rada moja zostac w Polsce..kasuja za
        wszystko..i to jeszcze jak..zero podpisanej umowy dla nikogu..porazka
    • Gość: alex Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 17:25
      ale cisza na forum.... A tak poważnie kto leci 2 stycznia z
      Poznania?????moje gg 7011701
      • Gość: Agent XXX Re: praca w Staff Finders IP: *.dynamic.thecloud.net 12.12.09, 17:29
        Niepisze jak sie nazywam ale mnie znaja juz w agencji.Dla tych wszystkich ktozy
        chca przyjechac.Powaznie pisze jest lipa tak poprostu.Pracujemy tydzien w e-byer
        i praca ok moze byc ale za tydzien pracy daja 205 f nettttttto wiec lipa odlicz
        mieszkanie 50 licz bo tak robia i jedzenie 20 i w niektorych mieszkaniach trzeba
        ladowac karta na tydzien gaz za 7 f plus za zalatwien hom ofice 90 f placisz w
        2 ratach zostaje co wielkie gowno na piwo niemasz nawet jedno heheheh chcociarz
        dajemy rade jak to polacy kto chce przyjechac pomysl 2 3 4 razy zebys nie
        beczal aha transport do pracy w tygodniu 15f zapomnialem raczka raczke myje
        wiec agencja niepo0maga to oni na nas zeruja kase robia dopiero po 1 miesiacu
        mozna zaczac odkladac ale to tylko 100f na tydzien niemyslcie ze dadza wam zloto
        i jeszcze jedno Gizela to wielka szmata i klamie i oferuje busa za 90 f gdzie ja
        za lot zaplacilem 130 zloty ok pa powodzenia ide na piwo z kolega bo mam dola i
        przemyslcie papap pozdrowienia z Hullllllllllllllllllllllllllllllll
        • Gość: Anonim Re: praca w Staff Finders IP: *.xdsl.centertel.pl 12.12.09, 21:08
          No to widzę że zaczyna się robić nie ciekawie, to nieźle ta agencja przewala
          ludzi na kaske, ale lipa. Sam już nie wiem zastanawiam się nad tym wyjazdem!!!
          Rzeczywiście trzeba to przemyśleć kilka razy, pozdrawiam wszystkich.
          • Gość: Anonim Re: praca w Staff Finders IP: *.xdsl.centertel.pl 12.12.09, 21:19
            Z tego co się orientuję to wyrobienie Home Office kosztuje 90Ł, aha co do tego
            transportu to ile km macie do pracy, o której zaczynacie i kończycie prace i za
            ten dojazd to 15Ł ale tygodniowo chyba tak?? Proszę o odpowiedzi!!!
          • Gość: Adi Re: praca w Staff Finders IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.09, 22:14
            z tego co wiem to 3.50 za dojazd w jedną stronę razem 7 na dzień -to jest
            kosmiczna suma.Około 40 km. w jedną stronę
            • Gość: taki sobie gosc Re: praca w Staff Finders IP: 77.86.91.* 13.12.09, 22:40
              kolego chyba nie wiesz ze sie pozmieniało juz,jednak trzeba bedzie płacic za
              mieszkanie ,nie bedzie tygodnia darmowego i dojazdy tez beda płatne od
              poczatku,a nie jak obiecali darmowe do konca grudnia..szlag moze człowieka
              trafic..kazdego dnia mówia co innego a pózniej pytaja czy masz cos na
              papierze..osobom które chca tutaj przyjechac zostawiam to do przemyslenia..
              • kowal19788 Re: praca w Staff Finders 17.12.09, 19:11
                przestan ludziom metlik robic w glowie jak jest tak zle to wracaj do polski tam
                bedziesz mial lepiej ,sluchajcie owszem byly niedociagniecia ale wszystko mazna
                bylo dogadac jestem tego najlepszym przykladem praca wpozo i agencja tez was na
                ulicy nie zostawi takze jak ktos dostal propozycje to niech sie nie wacha i
                przylatuje od czegos trzeba zaczac ,pozdrawiam
                • Gość: alex.. Re: praca w Staff Finders IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 00:52
                  pieprzyć tych którzy pierdoły piszą. Kowal, ja będę u was 3
                  stycznia, oczywiście z Robertem...oj bedzie sie działo...
                  nara
            • kowal19788 Re: praca w Staff Finders 17.12.09, 19:05
              przestancie pie...c bo sie niedobrze robi jest 3f za dojazd na dzien
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka