Dodaj do ulubionych

Naczynia połączone

09.08.11, 20:54
asiek i lepian - poziom brunatnej sraczki jest zawsze równy - tak bezlitosne są prawa fizyki.

https://fizyka.zamkor.pl/images/stories/z58_foto2.jpg

Jeszcze są dwie wolne rurki. Na jedną kandyduje Kacprowy - pomimo, że osobiście nigdy nie siał brunatnej propagandy -on sam już dobrze wie dlaczego.
Mam nadzieję, że czwarta rurka nigdy nie doczeka się najemcy.
Obserwuj wątek
    • lepian4 Re: Naczynia połączone 09.08.11, 21:13
      Cztery z siedmiu. Strasznie duzo dla siebie rurek zarezerwowales!

Tekst linka
    • pierwszy-donosiciel bardziej ciekawe rzeczy na świecie... 10.08.11, 08:33
      Każdy krytyczny czytelnik Rzeczpospolitej jest dla naszego Januszka brunatną sraczką. Jego horyzonty są niestety nieco węższe...

Nikt go nie przekona, że oprócz brunatnej sraczki są jeszcze inne, bardziej ciekawe rzeczy na świecie...

Zgodnie z logiką tego Pana Veilchendufta, należałoby czasopisma z taką tematyką zakazać...

I czytelników takich pism na dożywocie do pierdla....

Ot co...
      • gadupa No to juz sie polaczyliscie. 10.08.11, 10:17
        heheheheheh

buahahaha
        • lepian4 Re: No to juz sie polaczyliscie. 10.08.11, 10:19
          Dupa, wyjasnij nam prosze, co stalo sie z trzema rureczkami januszka?
          • gadupa Re: No to juz sie polaczyliscie. 10.08.11, 11:09
            Wszystkie stercza tobie z tylu. Moj nieudaczny tlumaczu niemieckiego. hehe
      • ja.nusz Re: Im starszy tym głupszy 10.08.11, 16:25
        Już w innym wątku próbowałem ci to tłumaczyć stary oóle, ale do twojego łba nie dociera - pomimo wielkiej ilości pustej w nim przestrzeni.
        Spróbuję raz jeszcze, choć efekt będzie z pewnością podobny.
        Wśród Zydów, jak wśród innych narodów, nie brakuje ludzi prawych ale i oszustów, złodziei i innych kryminalistów. Tak już ten świat jest poukładany.
        A twoją specjalnością (lepian skrzętnie się od ciebie tego nauczył) jest relatywizowanie zbrodni hitlerowski poprzez przytaczanie (przez nikogo tu na forum nie negowanych) przestępstw i zbrodni dokonanych i dokonywanych przez Zydów. Twoja antysemicka psychoza jest nieuleczalna, ale najwyraźniej dobrze ci z nią. Załosny, skapciały kretyn.

A o oszustwach z odszkodowaniami za holocaust można było przeczytać w wielu innych gazetach - ja czytałem to np. w Spieglu - każdy czyta co lubi. To tak ja z innymi upodobaniami - jeden lubi wąchać kwiatki a inny assiekowiec jest dumny ze smrodu swych brunatnych skarpetek.
        • lepian4 Re: Im starszy tym głupszy 10.08.11, 16:45
          Januszku, pojebalo cie do reszty!
          • ja.nusz Re: Im starszy tym głupszy 10.08.11, 17:18
            lepian4 napisał:

> Januszku, pojebalo cie do reszty!

Niedługo przegonisz assiekowca pod względem ilości sieczki we łbie..
            Pomimo tego, może spróbowałbyś wymieni - najlepiej punkt po punkcie - co w mojej odpowiedzi na assiekowe brednie jest niezgodne ze stanem faktycznym?
            • lepian4 Re: Im starszy tym głupszy 10.08.11, 17:48
              Sluze uprzejmie:

Do lba Aieka dociera duzo informacj. Jestes zwyczajnie za glupi, by go zrozumiec

2. Asiek nie relatywizuje zbrodni faszystowskich. Nie znam przynajmniej ani ani jednego takiego przypadku. Jest co najwyzej zbulwersowany, ze finansujemy z jego renty zbrodniarzy syjonistycznych, dla ktorych onkel Adi aus Österreich jest alibi na wszystko

3. Nie ma tez antysemickiej psychozy. Choc brzmi dumnie dla pojeba z Antify, wsrod normalnych ludzi- Asieka- zwyczajnie sie osmieszasz

4. Zalozmy, ze ta pysychoza jednak istnieje, i jest poszczegolnym osobnikom z tym, jak donosisz, dobrze, to co ci kurwa do tego? Jestes obsrancu sumieniem zbiorowej glupoty?

5. Najwieksze klamstwa w kwestii Holocaustu wywodza sie z syjonistycznych srodowisk
              a) nie kazdy zyd byl ofiara Holocaustu
              b) swiadomie zawyzano liczbe ofiar Holocaustu
              c) o komorach gazowych tez nie wspomne- bo nie wszedzie byly
              d) zydowskich kolaborantow tez nikt sprawiedliwy nie zna, bo i kurwa po co? A ci co ich poznali wyjechali wyzionac ducha na Syberie, albo gdzies w Katyniu dostali w ten brunatny leb kulke z rak, rzekomych polskich, zydow. wiec jest kurde po sprawie!
              e) Nikt nie zna tez Holocaustu w Palestynie- nalezy posluzyc sie tym samym argumentem- bo kurwa po co to komu?
              f) podatek koszerny dla goji
              g) wspomne konieczne posiadanie dlugopisow przez zydow podczas II wojny swiatowej
              h) ty nawet uwierzyles, ze Niemcy z zydow mydlo robili i do dnia dzisiejszego sie nie myjesz, ot co!
              Nie przeszkadza ci to?

P.S. Januszku Milosciwy, jesli chesz, moge tak dlaej.
        • pierwszy-donosiciel Thank you for your love and support. 10.08.11, 19:41
          ja.nusz napisał:

> Już w innym wątku próbowałem ci to tłumaczyć stary oóle, ale do twojego łba nie
          > dociera - pomimo wielkiej ilości pustej w nim przestrzeni.
          > Spróbuję raz jeszcze, choć efekt będzie z pewnością podobny.
          > Wśród Zydów, jak wśród innych narodów, nie brakuje ludzi prawych ale i oszustów
          > , złodziei i innych kryminalistów. Tak już ten świat jest poukładany.
          > A twoją specjalnością (lepian skrzętnie się od ciebie tego nauczył) jest relaty
          > wizowanie zbrodni hitlerowski poprzez przytaczanie (przez nikogo tu na forum ni
          > e negowanych) przestępstw i zbrodni dokonanych i dokonywanych przez Zydów. Twoj
          > a antysemicka psychoza jest nieuleczalna, ale najwyraźniej dobrze ci z nią. Zał
          > osny, skapciały kretyn.
          >
          > A o oszustwach z odszkodowaniami za holocaust można było przeczytać w wielu inn
          > ych gazetach - ja czytałem to np. w Spieglu - każdy czyta co lubi. To tak ja z
          > innymi upodobaniami - jeden lubi wąchać kwiatki a inny assiekowiec jest dumny z
          > e smrodu swych brunatnych skarpetek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kochany Januszku!

Thank you for your love and support.

I ja spróbuję wytłumaczyć o co mi chodzi.

Chodzi mi o takie Miejsca Pamięci, podobne do Miejsc Pamięć Ofiar Hitlerowskich.

Gdzie się oprowadza gości zagranicznych, przedstawia im wszelkie dane ofiar, czyta ich nazwiska, wspomina miejsca kaźni, organizuje odczyty dla młodzieży, zbiera pamiątki, składa wieńce, składa kwiaty, stawia znicze i wiele innych podobnych rzeczy.
          Bardzo dobry pomysł, popieram z całego serca mego i duszy mojej nieśmiertelnej.

Tylko dlaczego wyłącznie dla Ofiar Hitleryzmu?

Dlaczego nie ma takich Miejsc Pamięci w miejscu działania niejakiego Yagody Genrikha?
          Gdyby nie internet, pan ten zniknąłby na zawsze z pamięci ludzkości!

Dlaczego nie ma takich Miejsc Pamięci w miejscu działania niejakiego Salomona Morela?
          Gdyby nie internet, pan ten zniknąłby na zawsze z pamięci ludzkości!

Zrób na St.Pauli sondę, kto słyszał coś o panach:

a. Yagodzie Genrikhu

b. Salomonie Morelu

c. Oraz kilku innych...

I następnie poinformuj fora polskie o wyniku tej sondy.

Z góry dziękuję...

I kiedy zabieramy się do roboty, odnośnie Miejsc Pamięci?
          • pierwszy-donosiciel Re: Thank you for your love and support. 11.08.11, 09:47
            pierwszy-donosiciel napisała:

Thank you for your love and support.

Januszek czeka na instrukcje z centrali.

A w centrali konsternacja.

Jakby tu na takie dictum tego wrednego antysemity zareagować ?

Najtęższe głowy zwołano na brainstorming, a tu nic.

Całkowity blackout w centrali.

Normalną brunatną kanonadą tu się nic nie wskóra...

Całkowicie beznadziejna sytuacja,

Ale niech żywi nie tracą nadziei, jak mawiał wieszcz...

My mamy czas...

Dużo czasu...

Co tam jakiś skurwielony pierwszy-donosiciel nie będzie nam dupy zawracał...

Czas pracuje dla nas...

Po chwili nikt nie będzie sobie dupy zawracał żadnymi Henrykami Jagodami i Samuelami Morelami...

Ot co...
          • lepian4 Re: Thank you for your love and support. 11.08.11, 09:52
            Juz nie przesadzaj, zbrodniarza Marcela R-R znaja wszyscy
            • pierwszy-donosiciel Re: Thank you for your love and support. 11.08.11, 10:02
              lepian4 napisał:

> Juz nie przesadzaj, zbrodniarza Marcela R-R znaja wszyscy

====================================

Jesteś relatywistą!

Ot co...

Thank you very much Lepian for your contribution.
              • pierwszy-donosiciel Re: Thank you for your love and support. 11.08.11, 10:34
                W Poroninie

Na małej stacji, w wiosce Poronin,
                Gdzie pociąg stanął przy zgrzycie szyn,
                Wysiadł z wagonu ojciec, a po nim
                Raźno na peron wyskoczył syn.
                Wyszli na drogę, wesoło idąc,
                Przez kładkę przeszli na drugi brzeg.
                Ojciec przystanął, spojrzał na syna,
                Pomyślał chwilę i tak mu rzekł:
                Tu na tej ziemi, dawno już temu,
                Za moich młodych dziecinnych lat
                Chodził po świecie człowiek, któremu
                Nową epokę zawdzięcza świat.
                Wiesz o kim mówię?
                Wiem o Leninie
                Czy tutaj mieszkał?
                Czy tutaj śnił?
                Tak na tej ziemi, tu w Poroninie
                Przed żandarmami Cara się krył.
                Potem umilkli i w zamyśleniu
                W wielkim skupieniu gdzieś dalej szli,
                Tą samą ścieżką po której Lenin
                Być może chodził za tam tych dni.
                (Julian Tuwim)

Ot co...
                • ja.nusz Re: Thank you for your love and support. 11.08.11, 10:58
                  Zgodnie z przewidywaniami, poziom gówna w naczyniach połączonych wzrasta - i będzie wzrastał dalej.

• pierwszy-donosiciel Re: Thank you for your love and support. 11.08.11, 11:02
                    ja.nusz napisał:

> Zgodnie z przewidywaniami, poziom gówna w naczyniach połączonych wzrasta - i bę
                    > dzie wzrastał dalej.
                    ------------------------------------------------------->

Bingo!

Ot co...

Thank you very much Yanush for your contribution.
              • lepian4 Re: Thank you for your love and support. 11.08.11, 11:03
                A ty jestes oslem i antysemita, ot co!
                • pierwszy-donosiciel Re: Thank you for your love and support. 11.08.11, 11:12
                  lepian4 napisał:

> A ty jestes oslem i antysemita, ot co!
                  ---------------------------------------------------
                  • lepian4 Re: Thank you for your love and support. 11.08.11, 16:27
                    Sluze uprzjmie!
                    Wiesz moze, co stalo sie z januschkiem? Przepadl kurna bez wiesci. Chyba nie wpadl do przydroznego Donnerbalkena w poszkiwaniu brunatnego gowna?
                    • pierwszy-donosiciel Re: Thank you for your love and support. 11.08.11, 16:43
                      lepian4 napisał:

> Sluze uprzjmie!
                      > Wiesz moze, co stalo sie z januschkiem? Przepadl kurna bez wiesci. Chyba nie wp
                      > adl do przydroznego Donnerbalkena w poszkiwaniu brunatnego gowna?
                      -----------------------------------------------------
          • pierwszy-donosiciel Re: Thank you for your love and support. 11.08.11, 10:58

And us, the Jews? An Israeli student finishes high school without ever hearing the name "Genrikh Yagoda," the greatest Jewish murderer of the 20th Century, the GPUs deputy commander and the founder and commander of the NKVD. Yagoda diligently implemented Stalins collectivization orders and is responsible for the deaths of at least 10 million people.

Jak tam leci z sondą na St.Pauli w Hamburgu?
            • gadupa Te zagubiony anglik za trzy grosze? 11.08.11, 16:39
              Fuck you du penner!

buahahahahahahahahaha
              • pierwszy-donosiciel Re: Te zagubiony anglik za trzy grosze? 11.08.11, 16:52
                gadupa napisała:

> Fuck you du penner!
                >
                > buahahahahahahahahaha
                -------------------------------------------
              • lepian4 Re: Te zagubiony anglik za trzy grosze? 11.08.11, 17:05
                Jak, bobrze, ze istnieje google übersetzer! W jezyku ojczystym dupy wyglada to troche jakos dziwnie:
                לך תזדיין
                דו פנר
                Dobrze to napisalem?
                • pierwszy-donosiciel Re: Te zagubiony anglik za trzy grosze? 11.08.11, 17:23
                  lepian4 napisał:

> Jak, bobrze, ze istnieje google übersetzer! W jezyku ojczystym dupy wyglada to
                  > troche jakos dziwnie:
                  > לך תזדיין
                  > דו פנר
                  > Dobrze to napisalem?

Ja to następująco zrozumiałem:

Pierdol się dwa Penner
          • zawszekacperek Re: Asiek, kurna muszę Ciebie sprostować 11.08.11, 17:05
            Jest takie miejsce w Niemczech, w Saksonii a dokładnie w Bautzen. Nazywa się Gelbe Elend (od koloru cegły klinkierowej , z której zostało pobudowane). Jest to "mauzoleum" martyrologii narodu niemieckiego. Oprawcami byli siepacze sowieccy a potem ich miejscowi uczniowie - Stasi-nkowiesmile
            Niestety nie dowiesz się na miejscu, czy mieli oni papiery aryjskie czy niearyjskie.
            Nie organizuje się też tam uroczystości ku czci ofiar, apeli poległych, nie składa się kwiatów etc.
            Ot co!
            Kacperek
            • pierwszy-donosiciel Re: Asiek, kurna muszę Ciebie sprostować 11.08.11, 17:16
              zawszekacperek napisał: Jest takie miejsce w Niemczech...

Nu, więc mówię! Kpina z niehitlerowskich ofiar!

żenada!

Widocznie mamy
              ofiary I sortu
              i
              Ofiary II sortu...

Ot co...
              • zawszekacperek Re: Asiek, kurna muszę Ciebie sprostować 11.08.11, 20:59
                Amen.

Kacperek

> zawszekacperek napisał: Jest takie miejsce w Niemczech...
                > ______________________________________________
                >
                > Nu, więc mówię!
                > Kpina z niehitlerowskich ofiar!

>
                > żenada!
                >
                > Widocznie mamy
                > ofiary I sortu
                > i
                > Ofiary II sortu...

>
                > Ot co...
                >
            • lepian4 Re: Asiek, kurna muszę Ciebie sprostować 12.08.11, 08:54
              Musisz wiedziec, ze istnialy Bautzen I i Bautzen II. Mnie nie wolnow wypominac dlugopisow, a ty zaprzeczasz istnieniu Bautzen I!!!. Jestem wstrzasniety twa patologiczna indoktrynacja! W ten oto sposob osiagnales poziom brunatnego gowna. Witaj w klubie. Ktora rurke sobie wybierasz?
              • zawszekacperek Re: Asiek, kurna muszę Ciebie sprostować 12.08.11, 10:59
                Eeee tam. Wielka mi tam nowina. Buchenwald też wybornie służył po 45 jako obóz filtracyjny. Nawet niektóre malutkie dzieci niemieckie go zaliczyły. Ale o tym ciiiicho szaa!

Kacperek
              • ja.nusz Re: Asiek, kurna muszę Ciebie sprostować 12.08.11, 12:22
                Ten długopis jest jednym z dowodów na to, że jesteś brunatną kurwą.
                Przywołujesz go tu przy byle okazji, pomimo, że od lat jest naukowo udowodnione, że nieprawdą jest jakoby pamiętniki A.Frank zostały napisane długopisem.
                Tego typu propagandę sieją wyłącznie takie nazistowskie łajzy jak ty.
                • lepian4 Re: Asiek, kurna muszę Ciebie sprostować 12.08.11, 13:23
                  Januschku, no co ty? Popierdolilo cie do reszty? Naukowo zostalo jedynie gowno udowodnione.
                  • ja.nusz Re: Asiek, kurna muszę Ciebie sprostować 12.08.11, 14:47
                    To, że wasza brunatna banda tych dowodów nie akceptuje, jest powszechnie znane.
                    Niczym mnie tu nie zaskoczyłeś.
                    • lepian4 Re: Asiek, kurna muszę Ciebie sprostować 12.08.11, 15:35
                      Januszku, naukowo udowodniono, ze bujaliscie w oblokach precyzujac liczbe ofiar Holocaustu. W obozuie wyzwolonym przez dziadka Obamy brakuje dzis nagle 600.000 ofiar, ktore umielsciliscie wczesniej w podrecznikach do masowego oglupiania w slusznej sprawie
                      • ja.nusz Re: Brunatna kurwa miota się 12.08.11, 17:28
                        Coś nagle temat zmieniasz.
                        O ilości ofiar można też podyskutować - to, że taka kurwa jak ty permanentnie je pomniejsza, nie jest niczym nowym.
                        A tak naprawdę, to co to kurwa za różnica czy zagazowaliście 1, 2, 3, czy 10 milionów. Tu chodzi m. in. o to, że nikt wcześniej nie robił tego w tak przemysłowy i technicznie niemalże perfekcyjnie zorganizowany sposób jak wy.

A teraz można wrócić do długopisu brunatny wymoczku.
                        • pierwszy-donosiciel Re: Brunatna kurwa miota się 12.08.11, 18:34
                          ja.nusz napisał:
                          A tak naprawdę, to co to kurwa za różnica ...

Forumowy piroman, pomysły jak u pchły szachrajki ...

Ot co...
                        • lepian4 Re: Brunatna kurwa miota się 12.08.11, 22:52
                          Januszku, to sie teraz wyglupiles. Po mnie to splywa, a okazuje sie, ze przeroslem debili, takich, jak ty, tylko z drugiej linii frontu. Q:M:Jtongue_out! Pociagi z uciekinierami beda mi sie dzisiaj snily!
    • pierwszy-donosiciel Sicher ist sicher! 10.08.11, 09:17
      A takie artykuły czytam tylko w podziemiu.

Zabieram ciemny koc i świeczkę i schodzę do piwnicy. Zaciągam koc nad głowę i zapalam małą świeczkę.

Uwaga! Wszędzie minikamery pewnej organizacji z Bliskiego Wschodu!

Przed zejściem do piwnicy rozglądam się trwożliwie, czy mnie ktoś nie śledzi.

Dla zmylenia Organizacji, schodzę w pewnych dniach także do kanalizacji miejskich, szczegóły: patrz film znanego polskiego reżysera...

Ot co...
    • pierwszy-donosiciel Co ma jedno do drugiego? 10.08.11, 09:59
      Wspaniała książka! Wspaniały człowiek, który ją napisał. Kapitan Chesley B. Sullenberger.

Czytam Jego książkę po raz X-ty. Po amerykańsku i po niemiecku! I słuchowo z CD... Zawsze znajduję coś nowego, wspaniałego, bardzo wzruszającego.

Początkowo jednak nie mogłem zrozumieć, dlaczego w takiej książce jest obszerny wątek o męczeństwie Narodu Wybranego.

Co ma jedno do drugiego?

Ale w końcu zrozumiałem, to amerykańskie realia!

Jedyny sposób na zyskanie błogosławieństwa najbardziej wpływowych kół w USA.

Dzięki temu obszernemu, specjalnemu wątkowi, książka ma status książki koszernej...

Najbardziej pobożne osoby mają prawo ją czytać.

Ot co...
      • pierwszy-donosiciel Re: Co ma jedno do drugiego? 10.08.11, 10:50
        Sully ciągle powtarza, to nie tylko jego zasługa, a zasługa całej załogi...

pierwszy-donosiciel ma zaszczyt zaprezentowania całej załogi lotu 1549

Jedynie co mnie tu smuci: nie wspomniano Narodu Wybranego...

Widocznie jakieś niedopatrzenie Art Dyrektora Stacji TV...

Mam nadzieję, że go wywali z pracy...

W końcu tu nie mamy do czynienia z jakimiś Eskimosami...

Ot co...
        • pierwszy-donosiciel Sprawiedliwości stało się zadość uczynienie... 10.08.11, 11:49
          Sprawiedliwości stało się zadość uczynienie, szybciej aniżeli się tego mogłem spodziewać...

Ot co...

Nie ze względów politycznych! Po prostu była nudna i jej kumpel także...

Jedynie co mnie tu smuci: nie wspomniano Narodu Wybranego...
          Widocznie jakieś niedopatrzenie Art Dyrektora Stacji TV...
          Mam nadzieję, że go wywali z pracy...
          W końcu tu nie mamy do czynienia z jakimiś Eskimosami...
    • pierwszy-donosiciel Tego bym się po Tobie nie spodziewał... 10.08.11, 11:25
      ja.nusz napisał:
      Jeszcze są dwie wolne rurki. Na jedną kandyduje Kacprowy - pomimo, że osobiście nigdy nie siał brunatnej propagandy -on sam już dobrze wie dlaczego.
      Mam nadzieję, że czwarta rurka nigdy nie doczeka się najemcy.

Kacprowy! To Ty także czytasz Rzepę?

Publicznie???

Tego bym się po Tobie nie spodziewał...

Ty do renty jeszcze musisz nieco poczekać...

Pamiętaj o swojej pracy i o losie niejakiej Evie H. z niemieckiej TV...

Ot co...
      • pierwszy-donosiciel Kacpar! Ty jesteć może także blond? 10.08.11, 11:33
        https://www.esoterikwatch.org/wordpress/wp-content/uploads/2010/07/eva-herman-leute.jpg

Ta blondynka odważyła się publicznie czytać Rzepę...

Kacpar! Ty jesteś może także blond?
        • gadupa Nie pultaj sie bolku. hehe 10.08.11, 11:54
          A ty jestes blondynka lepiankowa? buahahahahahahahahahahahaha
          • pierwszy-donosiciel najbardziej błyskotliwą intelektualnie osobowością 10.08.11, 12:14
            gadupa napisała:

> A ty jestes blondynka lepiankowa? buahahahahahahahahahahahaha
            --------------------------------------------
            • pierwszy-donosiciel Re: najbardziej błyskotliwą intelektualnie osobow 10.08.11, 13:06
              Jednojajeczny brat Gadupskiego uskarżał się tu na Niemców, że go traktują jak Polaka.

A przecie on nie Polak! On jest kimś o wiele lepszym!

Przenosząc się łaskawie do Niemiec był święcie przekonany, że dostanie takie stanowisko... od Niemców.

Przecie Niemce mają specjalne zobowiązania względem (...)
              • gadupa Re: najbardziej błyskotliwą intelektualnie osobow 10.08.11, 14:23
                Jestem niezmiernie dumny ze musialem ci porzadnie dowalic bo ryj cie boli di tej pory.
                buahahahahahaha
                • lepian4 Re: najbardziej błyskotliwą intelektualnie osobow 10.08.11, 15:42
                  Mnie boli dupa! To jest pewnie od tego waszego ideologicznego wachania i sprawdzania koloru mych odchodow, ogolnie grzebania mi w dupie. Dziekuje za uwage
                  • gadupa Znalezlismy nareszcie! 10.08.11, 16:26
                    Dupa cie boli powiadasz, gdzie bylas w nocy?
                    Wiesz lepianka, wynika ze to ty jestes naczynie polaczone.
                    hehehehe
    • fan.club Prowokacja!!! Brakuje trzech naczyń. 10.08.11, 12:24
      • lepian4 Re: Prowokacja!!! Brakuje trzech naczyń. 10.08.11, 13:17
        Dziekuje za wsparcie. Kierowany ciekawoscia naukowa skierowalem juz prosbe do januszka o wyjasnienie tego istotnego zagadnienia! Nasz miszcz zajety jest pewnie wachanien powierza w HH i nie ma czasu na wyjasnienia
        • pierwszy-donosiciel Re: Prowokacja!!! Brakuje trzech naczyń. 10.08.11, 13:43
          lepian4 napisał:

> Dziekuje za wsparcie. Kierowany ciekawoscia naukowa skierowalem juz prosbe do j
          > anuszka o wyjasnienie tego istotnego zagadnienia! Nasz miszcz zajety jest pewni
          > e wachanien powierza w HH i nie ma czasu na wyjasnienia
          -----------------------------------------
          • zawszekacperek Re: Prowokacja!!! Brakuje trzech naczyń. 10.08.11, 16:46
            Nie jestem Blondi ale Rzepę czytam. Czytam tylko w wersji koszernej i nigdy ale to przenigdy w szabas. Co do Januszkowej znajomości praw fizyki to jest ona mizerna a nawet powiedziałbym obrzezana. Brunatne gówno powinno rozmieszczać się w "rureczkach" równomiernie, jeżeli są to naczynia połączone. Chyba, że jest to konstrukcja fizyka z Intelligenzgenem.
            Kacperek
            • lepian4 Re: Prowokacja!!! Brakuje trzech naczyń. 10.08.11, 17:22
              Kacperku, jestem doglebnie poruszony twa przenikliwa analia. Pienke slowa, madre slowa!
              • pierwszy-donosiciel Re: Prowokacja!!! Brakuje trzech naczyń. 10.08.11, 18:54
                lepian4 napisał:

> Kacperku, jestem doglebnie poruszony twa przenikliwa analia. Pienke slowa, madr
                > e slowa!
                ---------------------------
                • zawszekacperek Re: Prowokacja!!! Brakuje trzech naczyń. 10.08.11, 20:41
                  Niestety wróciłem już do Saksonii. Co do Jury to mogę Ciebie zapewnić, że wszystkie Jurki (i Rychy) to fajne chłopy, choćby nawet nie czytali Rzepy.

Kacperek
                  P.S.
                  BTW - Który z Twoich kumpli z MIT-u namieszał na parkietach? O co w tym wszystkim chodzi? Jaki udział w tym wszystkim ma Graf Jacki żeglujący beztrosko po Mare Nostrum?

> lepian4 napisał:
                  >
                  > > Kacperku, jestem doglebnie poruszony twa przenikliwa analia. Pienke slowa
                  > , madr
                  > > e slowa!
                  > ---------------------------

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka