Gość: ja IP: *.krak.tke.pl 25.11.04, 18:51 czy ktoś wie co i jak? może ktoś był na rozmowie? jak było? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kafarek1 Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii 26.11.04, 20:48 Chętnie bym pojechał ,ale nieznam języka o ile to są fakty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serek@ Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 18:05 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biedrona Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 09:46 byłam na spotkaniu w krakowie i byłam prawie pewna że mi nie poszło, ale suprice: zadzwonili do mnie 4.12 i mam jechać ponownie do Kraka 16.12 na jakieś badania. także pracę mam! hurra! jeszcze wczoraj zadzwoniła do mnie pani z pytaniem czy może podać mój nr. panu Kevinowi żeby ze mną porozmawiał o rozmowie! życze powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiger21kiler Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.bitworld.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 21:42 przepraszam czy nikt nie wie czy takie spotkanie jest moze jeszcze auktualne we Wrocku i czy jest szansa jeszcze pojechac??? z gory dzieki email brzydal21@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.msk.pl / 81.219.117.* 30.11.04, 09:16 ja dzwonilem dzis ... mialem test z englisha ...zdalem spotkanie mam za kilka dni ... pozniej podpisanie umowy i fiu na 2 latka do GB pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juan Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.interblock.pl / *.interblock.pl 30.11.04, 12:19 jak wyglada ten test za anglika? co trzeba wiedziec, prosze o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.msk.pl / 81.219.117.* 03.12.04, 01:17 zadaje kilka pytan nie pamietam ich teraz ale jedno bylo opisowe ... pyta , cyt. prosze powiedziec mi cos o sobie i nawijasz jutro mam spotkanie w krakowie po poludniu dam znac jak mi poszlo dobrze ze mam potlumaczone wszystko przez przysieglego tlumacza przyda sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smart Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.retsat1.com.pl 03.12.04, 10:54 Nie pracowałam co prawda bezpośrednio w Tesco w Anglii, ale pracowałam dla Tesco i pracownik Tesco nas kontrolował. To w jaki sposób oni tam traktują Polaków.... ech, powodzenia wam życzę, może przez te kilka lat coś się tam zmieniło. Pozdrawiam smart Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banas Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.plk.vectranet.pl / *.plk.vectranet.pl 04.12.04, 19:30 Pracuję w TESCO od 3 lat i uważam, że jest to obecnie najpoważniejszy pracodawca w sektorze sieci handlowych. Tyle praw co tu mają pracownicy, to u innych ze świeczką... Kasa może mała dla "zwykłych" pracowników, ale poza tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smart Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.retsat1.com.pl 05.12.04, 12:30 banas - a pracujesz w Polsce, czy w Anglii, bo to duża różnica??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.msk.pl / 81.219.117.* 05.12.04, 14:48 po 1 maja zmienilo sie i to duzo ... mam kolege w tesco w irlandii poza tym pracowalem w safeway i bylo naprawde bardzo przyjemnie Odpowiedz Link Zgłoś
pan_niemota Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii 13.04.06, 23:50 hmm... od kiedy tesco ma swoje sklepy w irlandii??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.msk.pl / 81.219.117.* 05.12.04, 14:51 a wiec po krakowskim spotkaniu nie bylo latwo ...trwalo 60min test z angielkiego pisany ,+ test z matematyki ... pozniej pora na rozmowe po angielsku ... duuuzo pytan czesc opisowych , czesc konkretnych duzo wypelniania swistkow ... a teraz trudny okres oczekiwania do 15.12 czy zaprosza ponownie na podpisanie 2letniego kontraktu (umowy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.msk.pl / 81.219.117.* 05.12.04, 14:55 bylbym zapomnial o jeszcze jednym bylo kilka pytan ....dziwnych tzn. takich psychologicznych ... nie wiem , w stylu "prosze podac przyklad kiedy ostatnio bezinteresownie pomogl Pan komus, kiedy ktos byl w potrzebie" albo "prosze podac przyklad kiedy ostatnio pomogl Pan komus z wlasnej i nieprzymuszonej woli ( z wlasnej inicjatywy ) takich pytan bylo naprawde sporo ... kobitka praktycznie caly czas cos notowala ... na okraglo , kiedy mowilem po polsku jak i angielsku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkigen Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.com.pl / 213.186.71.* 07.12.04, 13:08 moze ktos opisze pytania z matmy bo nie wien'm co powtorzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teraz Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.04, 20:34 na test z matmy trzeba mieć obryte całki i potęgowanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: 81.219.117.* 05.12.04, 20:53 BYLEM WIDZIALEM! WSZYSTKO TRWALO Z GODZINKE MOZE.PRAWDA JEST TAKA : JAK NIE ZNASZ BARDZO DOBRZE JEZYKA TO BEDZIE TO STRATA CZASU...SA TESTY PISEMNE I USTNE.ANGIELSKI I MATMA MIN. ZADAJA BARDZO DUZO PYTAN PO ANGIELSKU I NAWET JA MIALEM PROBLEMY A BARDZO DOBRZE ZNAM JEZYK. MATMA TEZ MASAKRA-PO CO TO KOMU POTRZEBNE PRZY TAKIEJ PRACY??!!! BABKA POWIEM SZCZERZE NIE BYLA ZBYT PRZYJZNA I OSTRO STRESOWALA. BYLO WIELE INNYCH JAKIS BZDURNYCH PYTAN. NA CZESC NIE ODPOWIEDZIALEM... BYC MOZE MI SIE UDA, ALE WATPIE.POWODZENIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.msk.pl / 81.219.117.* 06.12.04, 21:02 babka z ktora gadalem byla bardzo mila ja tam mam nadzieje ze mi sie uda spodobalo sie jej to ze bylem i pracowalem juz w londynie takze szanse sa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MinoS Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii-TESTY Hmm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 19:18 Witam was mam pytanie w sprawie Tego spotkania w Krakowie A wiec jakie sa pytania z Matmy I poco komu takie odpowiedzi z matmy i jakie pytania z Anglika pisemne i ustne Bo np mowiono ze jedynie Angielski jest potrzebny do porozumiewania sie a pisemny nic niemowili a co do maty to pierwsze slysze czyli jak mam problemy z maty to nie jade HA...Ja jestem pracownikiem TESCO czy to bedzie miec jakis wplyw na ta sytuacje A tak inna zecz ja mam spotkanie 13 Grudnia moze ktos tez tam jedzie w tym dniu moj mail to mino1983@op.pl lub jak co prosze mi napisac na co mam sie szykowac zeby bylo latwiej... Dzieki z gory Dominik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii-TESTY Hm IP: *.msk.pl / 81.219.117.* 06.12.04, 21:05 13.12 mowisz ciekawe , bo do 15 beda podjete decyzje w sprawie podpisywania kontraktow powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: York Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii-TESTY Hm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 09:53 Do 15 ale stycznia... Poza tym - zauważcie, że taka rekrutacja może mieć kilka tur. I może ktoś się znalazł w turze wcześniejszej, a ktoś w późniejszej... Po co zaraz panikować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mino KONTAKT Z REKRUTACJĄ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 21:16 A więc panowie i panie ja po wizycie w Krakowie dostalem odpowiedz ze jest dobrze i mam czekac na odpowiedz ale nie jest zle i napewno damy znac nawet jak by bylo na nie ale niech pan sie niemartwi az tak i robi paszport no coz nic niedostalem zadnej wiadomosci a jak do nich sie dzwoni to cisza i teraz juz w Tym Roku to TPSA zglasza ze abonent zrezygnowal z tej uslugi no coz jak sie z nimi kontaktowac zeby sie dowiedziec czy mam szkowac pieniadze itp.... sam niewiem prosze o jakis kontakt na mail mino1983@op.pl lub GG 1853676 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: 81.219.117.* 07.12.04, 12:02 witam! jak ktos byl na rozmowie prosze o kontakt w celu wymiany informacji! pozdr. marciz2000@poczta.fm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.msk.pl / 81.219.117.* 10.12.04, 21:45 coz, na dzien dzisiejszy wiem ze sie zakwalifikowalem dzis mila pani powiadomila mnie o tym telefonicznie powodzenia ludziki mozna pytac na gg:440312 pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
diablo1987 Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii 11.12.04, 16:38 Lepsza droga jest przez moja kumpla tylko szkopół jest w tym ze ma fatalna opinie w prokuraturze i za duzo obiecuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.msk.pl / 81.219.117.* 11.12.04, 20:53 co za bezsensowny i wyrwany z kontekstu post zastanow sie zanim cos napiszesz ponownie dzieciaku !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna27 Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.kalisz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.04, 21:01 Do NM Na jakie stanowisko kandydowałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.msk.pl / 81.219.117.* 12.12.04, 16:24 zeby bylo bezpieczniej , na oba sprzedawca i magazynier a TY na jakie Aniu ? pogadajmy przez gg 440312 Odpowiedz Link Zgłoś
strapiony9 Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii 12.12.04, 07:32 Dzieciakiem to TY jest a co do prokuratury to wkrótce sie przekonasz! ze sa przekrety chocby w zarzadzie. Gość portalu: NM napisał(a): > co za bezsensowny i wyrwany z kontekstu post > zastanow sie zanim cos napiszesz ponownie dzieciaku !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.msk.pl / 81.219.117.* 12.12.04, 16:26 nie pisz wiecej postow idioto !! nie interesuje Cie temat , wypie..j !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 00:17 Byłam,widziałam,zakwalifikowałam się.Testy z matmy(połączone z zadankami in english...)rzeczywiście ni z gruchy ni z pietruchy-takie tam dodawanie, odejmowanie pod kreseczką.Pytania,dużo pytań("czy lubisz się uczyć?czego nauczyłaś się ostatnio,czy ludzie ci się zwierzają" itd.)14.12 jestem umówiona w Tesco w Rudzie Śl. na 7:30. Czy ktoś też ma się stawić tego dnia?Podobno zerwanie kontraktu jest "bezbolesne" tzn. żadnych sankcji, tylko 10-dniowe wypowiedzenie. Czy macie inne info na ten temat? jakby co to mój nr gg:9586313 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.msk.pl / 81.219.117.* 12.12.04, 16:30 fajnie masz, ruda slaska ... a ja musze 2 dni pozniej jechac 90km do krakowa ... dzizassss pewnie juz nie bylo miejsca na slunsku :( Aga : porozmawiajmy by GG ....plsssssss czekam do poznej nocki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frrr Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: 80.51.242.* 14.12.04, 22:54 Aż 90? Ja mam 600km do Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.msk.pl / 81.219.117.* 12.12.04, 16:34 a wracajac do tych "psychologicznych testow" , mysle ze mialy na celu sprawdzenie inteligencji ... spojrzmy na to tak , przeciez dajmy na to czlowiek niewyksztalcony , po szkole zawodowej , nawet znajacy podstawy englisha , na taki "dziwne" pytania poprostu bedzie milczal , nie mogac nic wymyslec w ciagu kilku sekund czsu naprawde nie bylo wiecej , bo po chwili pani zadawala nastepne i nastepne pytanka , co chwile cos notujac ale , to sa tylko moje spostrzezenia , a wnioski ktore wyciagnalem moga nie pokrywac sie z prawda pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dkny Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.proxy.aol.com 14.12.04, 20:51 wiesz po co te 'dziwne' pytania jak je nazywasz?? nie na inteligencje, bo uwierz mi tutaj jest bardzo duzo ludzi zupelnie bez wyksztalcenie (Polacy i tak naleza do grupy ludzi wyksztalconych). Takie pytania maja na celu sprawdzenie, jak zachowasz sie na shop floor, jak bedziesz rozmawial z klientem, jak mu pomozesz, jak rozwiazesz jego problem. Bardzo latwo sie tutaj potknac bo wlasciwa z pozoru odpowiedz moze byc zupelnie do kitu w oczach Twoich przyszlych pracodawcow. tak czy inaczej gratulacje! i szybkiego odnzlezienia sie w londynie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.msk.pl / 81.219.117.* 14.12.04, 22:02 dam rade pracowalem juz w londynie jakis czas i wiem czym to sie je poza tym , na stanowisko magazyniera raczej nieczesto bede rozmawial z klientami thx Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frrr Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: 80.48.150.* 14.12.04, 22:51 Tutaj nie o takiego sprzedawcę chodzi, co to będzie pomagał klientowi w kupnie pralki. Rola tego sprzedawcy ogranicza się do wykładania towaru na półki, pilnowaniu dat terminów przydatności, itp. Z klientami sobie raczej nie pogadasz. Jakby chcieli bezpośrednich sprzedawców, to by szukali raczej ludzi z biegłym angielskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 12:30 Czy ktoś nie przebrnął przez krakowską rekrutację? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MinoS Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 13:12 Ja byłem wczoraj tam odpowiedzialem wypelnilem i mam czekac Hmm co dalej :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.msk.pl / 81.219.117.* 14.12.04, 22:04 do 15.12 maja dzwonic jak nie zadzwonia , to pracy nima chyba ze osoby pozniej zapraszane na rozmowe ,pozniej beda mogly spodziewac sie telefonu z krakowa powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
dagoberto Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii ŚCIEMA!!! 24.07.05, 18:50 Witam !!! Gorąco odradzam korzystanie z posrednictwa TESCO w Krakowie. Oto dlaczego: aby wyjechac musisz wplacic do Tesco 2600zl (jest to suma ok 3000zl jesli doliczysz dojazd do Krakowa plus dojazd na lotnisko i powrot oczywiscie zalezy gdzie mieszkasz) zarabiasz najmniejsza stawke w Anglii ok 170 funtow pracujesz tylko na nocki i najwazniejsze umowa uwaga przeczytajcie dokladnie umowe: musicie przez rok wynajmowac od Tesco mieszkanie dwa pokoje na 4 osoby za jedynie 90 funtow tygodniowo jezeli stracicie prace lub zerwiecie umowe za mieszkanie placicie dalej nie mieszkajac nie mozecie nikogo dokwaterowac do waszego mieszkania a teraz troche matematyki 170 minus 90mieszkanie minus ok 30 wyzywienie minus ok 10-15 koszty wlasnie typu przejazdy itp wychodzi ok 50 funtow tygodniowo ciezko pracujac przez nocki jesli chcecie odrobic wlozone 3 tysiace musicie pracowac przez prawie 3 miesiace za darmo gdyby nie polityka mieszkaniowa Tesco nawet by sie oplacalo a tak jest to zwykle szukanie frajera. Pozdrawiam czesc. Odpowiedz Link Zgłoś
grendel79 Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii ŚCIEMA!! 24.07.05, 21:03 A teraz usiądź, weź głęboki oddech i rozluźnij się. Żadnych rewelacji nie napisałeś. Wszystko jest opisane w tym i innych wątkach. Bardzo dużo ludzi już poleciało i są zadowolone z pracy w Tesco. Twoje kalkulacje również nie są zbytnio precyzyjne. Ja sobie wyliczyłem że bez problemu tygodniowo powinno mi zostać ok 100-120 funtów (z małą pomocą nadgodzin). To daje 400-480 funtów miesięcznie czyli 2400-2800zł. Nie jest to może jakaś ogromna fortuna ale w Polsce zarabiałem 1000zł wiec różnica jednak troche jest. Pozdrawiam wszystkich angielskich Tescowiczów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.msk.pl / 81.219.117.* 14.12.04, 22:03 Ci co nieprzebrneli jeszcze moga o tym nie wiedziec poza tym nie kazdy wie o istnieniu tego forum pozdro Agus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pole tesco cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.04, 16:05 kilka dni po badaniach kolejny telefon. z rozmowy wynika ze istnieje pewna swoboda wyboru wspollokatora, jesli juz ktos zdazyl sie poznac. ja osobiscie szukam sympatykow codziennej kilkugodzinnej medytacji :)))pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: tesco cd. IP: *.msk.pl / 81.219.117.* 20.12.04, 00:45 medytacji ?? a jakies szczegoly ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gora Re: tesco cd. IP: *.range81-152.btcentralplus.com 20.12.04, 17:57 zaczne moze od poczatku. jestem w szkocji od wrzesnia.przyjechalam tu na wlasna reke, w ciemno. pracuje dla tesco, ale nie bezposrednio- jestem pracownikiem firmy, ktora dla nich sprzata.mialam czas, aby sie przyjrzec jak wyglada praca bezposrednio dla tesco. przede wszystkim osoba na stanowisku sprzedawcy nie odpowiada za rozmowe z klientem, doradzeniem mu itp-jak w polsce, ale na: - ukladaniu towaru na polkach, siedzeniu w kasie, sprzedawaniu w garagu-cpn, obsluga klienta w customer service, sprawdzaniu zgodnosci cen.kazda czynnosc jest wykonywana na zmiany.jezeli pracownik zostanie zatrudniony na nocna zmiane, oznacza to, ze bedzie ukladal towar. z reguly ludzie z nocnaj zmiany nie przechodza na dzien- tylko wtedy jesli sami sobie tego zycza.z kolei ludzie z dziennej zmiany jednego dnia moga siedziec na kasie drugiego w customer service, a przez 3 msc w kasie- zalezy to od managera.nie prawda jest ze ludzie sa zle traktowani.pozdrawiam wszystkich, ktorzy chca jechac- warto!. trzyma kciuki i zycze powodzenia!!!p.s.nawet jesli chcecie jechac na wlasna reke- - ciagle potrzebuja pracownikow, poniewaz narod szkocki jest dosc leniwy i zawsze sa etaty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frrr Re: tesco cd. IP: *.espol.com.pl 20.12.04, 19:06 > przede wszystkim osoba na stanowisku sprzedawcy nie > odpowiada za rozmowe z klientem, doradzeniem mu itp-jak w polsce, ale na: - > ukladaniu towaru na polkach, siedzeniu w kasie, sprzedawaniu w garagu-cpn, > obsluga klienta w customer service, sprawdzaniu zgodnosci cen. No to tak samo, jak w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brb Re: tesco cd. IP: *.tvgawex.pl 21.12.04, 15:57 ciekawa jestem czy w lutym jedzie ktoś, kto nie pracował w tesco. podobno kandydatów z tesco było ok.2000 osób, a pierwsza tura wyjazdowa w lutym to 140 osób. czy mają szanse osoby nie pracujące w tesco??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brb Re: tesco cd. IP: *.tvgawex.pl 21.12.04, 16:01 czy ktoś może wie kiedy następny nabór i wyjazd? do jakich miejscowości jedziecie? ile zarobicie netto/brutto na stanowisku magazyniera a ile sprzedawcy nocnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: tesco cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 21:10 No na przykład ja jadę teoretycznie pod koniec lutego do Tesco w Anglii mimo że nie jestem pracownikiem tej firmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brb Re: tesco cd. IP: *.tvgawex.pl 28.12.04, 09:51 do jakiej miejscowości jedziesz, na jakie stanowisko i za ile??? Jeśli to nie tajemnica... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: tesco cd. IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 03.01.05, 18:20 chcialbym sie moc z Toba jakos skontaktowac moze uzywasz skype-a ?? jakiegos polskiego komunikatora ?/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honcia Re: tesco cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 12:05 ja niestety też nikogo nie znam :-( i chętnie z kimś "pomedytuję" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pole Re: tesco cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 13:36 piszac prosciej szukam kogos do eksploracji londynskiego podziemia buddyjskiego ;) nr gg: 7853221 honcia twoj wpis mnie zelektryzowal ;) napewno piszemy o tym samym? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honcia Re: tesco cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 12:50 lubię wzbudzać takie emocje ale chyba faktycznie piszemy o czymś innym :-) mam raczej na myśli wspólne pogaduchy popołudniami (do południa śpimy no nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 10:22 Czy wszyscy, którzy jedziemy, mamy spotkanie w Krak 13.01.05? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 12:40 szukam transportu do krakowa na 13.01. z katowic , dołożę się do paliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 03.01.05, 18:27 jak tylko podesla mi papiery do tego czasu i zadzwonia na komore moge pomoc ... bede jechal swoim autkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.04, 12:46 mam być 13.01. w Krakowie , szukam transportu z Katowic , dołożę się do paliwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 15:39 przelozyli wam spotkanie na luty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 03.01.05, 18:29 no wlasnie mnie chyba tak ... dzwonili ze prawdopodobnie bedzie w lutym a wyjazd na poczatku marca a co , Tobie tak samo ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.04, 16:42 ja od badan w tesco dostalem tylko telefon ze mam czekac na list. list mial byc przed swietami ale narazie sie spoznia. wszystko to jakies tajemnicze...;)) napiszcie kiedy dzwonili do Was w sprawie spotkania o ktorym piszecie i czy dostaliscie list? moze odpadlem w przedbiegach..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 03.01.05, 18:30 a ja dostalem telefon ze badania poszly gladko, jestem zdrowy ale wyjazdy sie przesunely na marzec a spotkanie na luty tez sie dziwie troszke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.ertel.com.pl 27.12.04, 21:35 Do mnie dzwonili, ze list przyjdzie po nowym roku a spotkanie bedzie dopiero w lutym, a do pracy do anglii dopiero od marca beda wyjazdy, cos tu kurde kombinuja :)) pozdrawiam! mój kontakt: olekk@tenbit.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magalene Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.milicz.sdi.tpnet.pl 27.12.04, 22:13 czy ktoś z Was orientuje się może czy sa albo czy były jak tak to kiedy nabory do pracy w Anglii ale we Wrocławiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frrr Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.espol.com.pl 27.12.04, 23:22 Tesco nie organizuje żadnych lokalnych naborów. Wszystko jest organizowane przez krakowski Test. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 10:50 Wyjezdzam szóstego lutego. Kto jeszcze? gg4544826 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: 195.136.3.* 28.12.04, 16:50 Już wiesz na pewno że szóstego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 03.01.05, 18:26 z tego wynika ze nie wszyscy Anetko z Plus GSM :) pozdro Radek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: veritasidiotas Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 17:03 i think they should take veritas to england surely he could be cleaning roted corpses in city morgue also he could be picking up dog's shit from grass around city zoo he could be checking tickets in buses making people angry he would give sexual pleasure to the homeless and animals in zoo probably he would be very happy there Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psychoanalityk Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 17:10 wzruszyła mnie gościu twoja historia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 20:06 nie chce nic sugerować ale praca w tym Tesco nie jest w pełni legalna. weźcie pod uwagę pierwszą najważniejszą rzecz:dlaczego tak poważna,znana i renomowana firma jak Tesco wynajmuje firmę AG TEST HR,ktora nie jest zarejestrowana w żadnym urzedzie i nie posiada certyfikatu ministerstwa, do przeprowadzenia rekrutacji?gdzie na polskim rynku jest mnóstwo firm legalnych,zarejestrowanych i posiadających uprawnienia do przeprowadzenia rekrutacji.Ta firma nie ma prawa przeprowadzac jakiejkolwiek rekrutacji!!gdy skontaktowałem sie z tesco w Krakowie powiedzieli mi ze oni nic na ten temat nie wiedza,podali nazwe firmy i telefon do nich i szybko zakonczyli rozmowe.próbuje skontaktowac sie juz z nimi caly dzien ale nikt nie odbiera...druga ważna sprawa:umowa powinna byc podpisana tutaj w Polsce a nie po okresie kilku tygodni pobytu w Londynie a to co oni przysylaja to zwykla oferta(co oni nazywaja umowa),na ktorej nawet nie ma pieczatki co jest niedopuszczalne na jakiejkolwiek umowie!!poza tym wszystkie podane telefony i infolinie nie sa obslugiwane-nikt nie odbiera telefonow.W kazdym kontakcie z potencjalnymi pracownikami firma AG TEST HR posluguje sie nazwa Tesco,podczas gdy Tesco umywa ręce od tego.Przeszlem cala rekrutacje pomyslnie ale nie jestem co do tego przekonany,bylem do wczoraj,dopóki nie otworzylem koperty z rzekomą umowa.Co wy o tym sądzicie?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.w3.cache / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 13:29 A czy ta znana, renomowana firma, jaką jest przeciez Tesco, mogłaby sobie na taki przekręt pozwolić? Przecież gdyby to wyszło na jaw, trąbili by o tym we wszystkich mediach,zsszargaliby sobie opinię i utracili wiarygodność. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że byłoby ich na to stać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 14:33 Wiec weź pod uwage jeszcze jedno:Tesco umywa od tego ręce!!!osobiście to słyszałem a teraz nie umiem sie tam nawet dodzwonic!!!Ja wiem ze takie pieniądze kuszą ale jesli pojawia sie choc mała wątpliwość warto to jeszcze 100 razy przemyśleć zanim stracisz 2600 zł a moze nawet mozliwosc powrotu do kraju...To co oni nazywają umowa to zwykła broszura,która sam moge napisac,wydrukowac i rozesłać.Spróbujcie do nich zadzwonic i zapytac czemu powołali firmę bez uprawnień,ciekawe jak zaczną reagować na wiecej takich telefonów.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frrr Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.espol.com.pl 29.12.04, 14:51 Polskie Tesco ta rekrutacja może obchodzić tyle, co zeszłoroczny śnieg. Skoro zajmuje się tym zewnętrzna agencja, to dzwoniąc do Tesco możesz co najwyżej uzyskać numer telefonu do tej agencji. W tym akurat nie widzę nic nadzwyczajnego. To nie jest rekrutacja do polskiego Tesco, więc polskie Tesco ma z tym niewiele wspólnego. Mnie zastanawia inna rzecz. Wszyscy tu piszą, że ma to być wyjazd do Londynu. I w tym Londynie tak trudno jest o pracowników (zwłaszcza ostatnio), że aż trzeba ich ściągać z Polski? Co innego, jakby to była rekrutacja do sklepów w bardziej wyludnionych miejscach UK. Ale do Londynu? To mi wygląda na magnes dla łosi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 03.01.05, 18:44 a skad te newsy ze do londynu z tego co wiem , to gdzie na poludniu poza miastem , 80 km od centrum londka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.autocom.pl 31.12.04, 12:35 Łukasz, nie wiem skad czerpiesz swoją wiedzę na temat firmy TEST. Tak się składa, że jestem z Krakowa i wiem, że są największą i najpoważnieszą firmą rekrutacyjną w Malopolsce, działają od kilkunastu lat, a ich numer legalnego certyfikatu znajdziesz w każdym ogloszeniu w Wyborczej no i na stronie Ministerstwa. Może lepiej doczytuj zamiast siać panikę ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nfz Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 15:20 z drugiej strony sa conajmniej dwa artykuly w wyborczej o tej rekrutacji i wypowiedzi m.in marty lau z biura prasowego tesco poland,sabiny baran- kierownika ds. personalnych w rzeszowskim tesco lub dyrektora tyskiego marktetu tomasza pasicha, chociaz wypowiedzi sa tak skromne ze chyba nie wymagaja autoryzajcji links: praca.gazeta.pl/praca/1,47367,2391715.html praca.gazeta.pl/praca/1,47367,2393152.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tesco Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.emu.int.pl / 80.51.176.* 29.12.04, 16:05 Lukasz- rozumiem ze dostałeś list ofertowy? Jeśli jest do Twoje prawdziwe imię to spróbuje sie z Tobą skontaktować, dla ułatwienia możesz podać miasto? Infolinia nie działa od wigilii, a telefon podany w Biurze głównym jest nie odbierany ponieważ jesteśmy na urlopach- przepraszamy:) Jeśli chodzi o Test to wystarczy wejść na ich stronę w WWW, zobacz dla jakich firm robią rekrutacje a Twoje wątpliwości mam głęboką nadzieje zostaną rozwiane. Do zobaczenia w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 16:51 witam,czytalam wypowiedzi Łukasza i odpowiedz Tesco na jego wątpliwości.autorze o nicku "tesco",czy mozesz sie ze mna skontaktowac na moj numer gadu 5843949 bo tez mam takie watpliwosci jak Łukasz a tez mam wyjechac.Czekam na kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 03.01.05, 18:51 ja rowniez prosilbym o kontakt gg:440312 nickman@post.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziomal Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 17:05 bez obrazy-ale co to za firma gdzie wszyscy są na urlopie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 03.01.05, 18:49 oooo, jestem pod wrazeniem a czy mozna dowiedziec sie kim szanowny Pan jest ?? czyzby nasz przyszly opiekun , p. Waszkiewicz ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.autocom.pl 31.12.04, 12:38 Łukasz, nie wiem skad czerpiesz swoją wiedzę na temat firmy TEST. Tak się składa, że jestem z Krakowa i wiem, że są największą i najpoważnieszą firmą rekrutacyjną w Malopolsce, działają od kilkunastu lat, a ich numer legalnego certyfikatu znajdziesz w każdym ogloszeniu w Wyborczej no i na stronie Ministerstwa. Może lepiej doczytuj zamiast siać panikę ... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 03.01.05, 18:41 tez mialem podobne obawy co do tej firmy AGH test , czy jakos tak ale wykonawszy jeden telefon do centrali tesco w krakowie , rozmawiajac z dwoma szefami dzialow personalnych i nie tylko , swiadomie podjalem decyzje o pojechaniu na spotkanie, a teraz o wyjezdzie na wyspy aczkolwiek czekam jeszcze na list qrde, jak okaze sie to jednym wielkim nieporozumieniem, znajde sobie inna prace czy to w londynie , czy poza nim nie widze z tym wiekszego problemu bylem juz tam , prace i mieszkanie znalazlem bez niczyjej pomocy pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 20:21 Moje gadu(5158349) na temat ostatniej wypowiedzi.Jak co to piszcie.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nfz Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 10:56 fragmnet z wyborczej : praca.gazeta.pl/praca/1,47367,2039005.html "Nigdy nie wyjeżdżajmy do pracy za granicą bez zawartej umowy! Kierujący do pracy podmiot ma obowiązek sporządzenia umowy cywilnoprawnej. W niej powinny się znaleźć następujące informacje: • dokładna nazwa i adres pracodawcy zagranicznego, • okres, rodzaj i warunki pracy oraz opis świadczeń socjalnych nam przysługujących, • zasady i warunki ubezpieczenia, • nasze obowiązki i uprawnienia oraz obowiązki i uprawnienia pośrednika, • zakres odpowiedzialności cywilnej stron oraz inne zobowiązania, • dokładnie wyszczególnione opłaty, jakie były od nas pobierane (opłaty związane ze skierowaniem do pracy za granicą, np. koszty przejazdu, wizowania, ubezpieczenia, szkoleń itp." ja tez nie wiem co o tym myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nfz Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 11:06 i jeszcze praca.gazeta.pl/praca/1,47367,2223171.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.12.04, 11:16 może trochę nie na temat, ale szukam pracy w troche innej dziedzinie. jestem stolarzem, świetnie odnawiam meble. Może ktoś z Was słyszał o jakiejś pracy dla mnie? odpiszcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlyale@aol.com Re: Praca w USA IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 09.02.05, 07:52 Na 6-12 m-cy potrzebujemy stolarzy, posadzkarzy, kafelkarzy, malarzy do remontu/rozbudowy domu (450 m2 na 800 m2). Wynagrodzenie: $9/godz, 10 godz. dziennie. Pld-srdk. stan USA, niskie ceny zycia i mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Praca w USA IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 16.02.05, 14:08 a zalatwisz nam wize u polskiego konsula BARANIE ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.mikolow.net 29.12.04, 12:40 Do:nfz.Masz całkowita racje w tym co napisałeś w swojej wcześniejszej opini.Sama oferta pracy jaką mi przysłali pocztą jest bardzo atrakcyjna i sam bym sie na nią skusił ale jest za duzo znaków zapytania(moze być to poprostu wałek).....Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.tel167.petrotel.pl 29.12.04, 19:20 ja nie czekałbym az rzekome "tesco" przyjedzie do polski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.mikolow.net 30.12.04, 00:20 DO GOŚĆ WOJTEK::Wiesz Co!!!!!!!Jak nie wiesz o co jest wogóle sprawa to nie gadaj ja z chęcią sama bym pojechała tam pracować bo to moze byc dla mnie szansa ale wole być w 100% pewna ze jade do pewnej pracy a nie w miejsce z którego mogę wogóle nie wrócić.wszystkie wątpliwosci tezeba rozważyć.Całuski;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbina Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.mikolow.net 30.12.04, 00:21 A tak na marginesie Tesco nie musi przyjezdzać do Polski bo z checia sama je odwiedze!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pika Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.tvgawex.pl 30.12.04, 15:56 ciekawi mnie ile macie zarobić tygodniowo np. na stanowisku magazyniera czy pracownika zmiany nocnej??? I czy to jest kwota brutto czy netto??? Dzięki za ewentualną informację. Życzę powodzenia. Chętnie do was dołączę przy następnej rekrutacji. pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nfz list IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 16:04 jest jeszcze ktos kto nie dostal listu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: list IP: 195.136.3.* 30.12.04, 17:01 Ja nie dostałem, ale mnie poinformowali, że ten list wyślą w styczniu.Czy kogoś też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: list IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 03.01.05, 19:12 do mnie mowili telefonicznie to samo wiec czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ważne!!! Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 17:17 informacja do wszystkich,ktorzy maja wyjechac do Tesco do Londynu!!! wstrzymajcie sie z przesylaniem pieniedzy na konto tesco.w przyszlym tygodniu ukaze sie artykul w gazecie wyborczej na temat wyjazdu,ktory nie jest do konca legalny.sprawa jest caly czas badana przez osoby,ktore zajmuja sie legalnymi i pewnymi wyjazdami do pracy za granice.jesli przeczytacie artykul dzwoncie na infolinie tesco i pytajcie jak sie sprawy maja.czy wyjazd sie odbedzie,czy praca ktora nam oferuja napewno czeka na nas w Londynie??jest to bardzo wazne gdyz nikt z nas nie chce zostac wyrolowanym na miejscu.kazdemu z nas zalezy na pewnej pracy i na pewnej kasie.kierownicy tesco w londynie prawdopodobnie nie wiedza ze tesco w Polsce nie zalatwia spraw zwiazanych z wyjazdem do konca legalnie(mam na mysli powolanie firmy nie majacej uprawnien do rekrutowania i wysylania ludzi do pracy za granica).sprawa wyjasni sie juz wkrotce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 22:35 To wszystko bzdury!!! też jadę do Tesco w UK, dostałem ostatnio list z ofertą pracy i też miałem kilka wątpliwości ale zadzwoniłem do Tesco i wszystko mi wyjaśnili. List który dostaliśmy jest szczegółową ofertą pracy opisującą zasady pracy w UK. Umowę o prace podpiszemy w UK z Tesco PLC z siedzibą w UK bo to dla nich będziemy pracować i to dopiero wtedy kiedy brytyjski Home Office potwierdzi nasze numery ewidencyjne bo wszytko musi odbywać sie legalnie. AG Test została wynajęta przez Tesco aby przygotować rekrutację w Polsce i mają certyfikat agencji doradztwa personalnego wydany przez Ministra Gospodarki i Pracy. W Tesco wszystko mi to wyjaśnili - dzwońcie do Darka który zajmuje się rekrutacją do pracy w UK, telefon na recepcję Tesco 012 2932 100. Do zobaczenia w UK! Pewnie konkurencję boli że to nie oni wyszli z taką ofertą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pika ponawiam pytanie IP: *.tvgawex.pl 30.12.04, 22:57 ponawiam pytanie - może ktoś udzieli mi informacji: ciekawi mnie ile macie zarobić tygodniowo np. na stanowisku magazyniera czy pracownika zmiany nocnej??? I czy to jest kwota brutto czy netto??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: ponawiam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 23:09 dużo! da się wyżyć i jeszcze zabawić - kiedy jedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pika Re: ponawiam pytanie IP: *.tvgawex.pl 30.12.04, 23:19 Jadę ewentualnie przy następnym naborze, ale interesują mnie szczegóły. Dużo dla Polaka w Polsce to nie koniecznie dużo dla Polaka w Angli. Czy zdradzisz mi tę tajemnicę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frrr Re: ponawiam pytanie IP: *.espol.com.pl 31.12.04, 02:16 Lekko powyżej minimalnej płacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pika Re: ponawiam pytanie IP: 212.122.214.* 31.12.04, 08:38 na drugim forum piszą o 1000 funtów miesięcznie, ale to chyba brutto- przed podatkami???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pika Re: ponawiam pytanie IP: *.tvgawex.pl 31.12.04, 08:46 minimalna stawka na Wyspach to 4,5 funta za godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel Re: ponawiam pytanie IP: 193.151.96.* 31.12.04, 10:06 a mi wydawalo sie ze minimalna stawka to 4,85 f Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin list! IP: 195.136.3.* 31.12.04, 11:09 Czy ktoś kto sie zakwalifikował jako magazynier nie dostał jeszcze listu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pika Re: list IP: 212.122.214.* 31.12.04, 12:05 newsweek.redakcja.pl/archiwum/artykul.asp?Artykul=11073 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: ponawiam pytanie IP: *.autocom.pl 31.12.04, 12:09 chyba masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honcia Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 10:46 a ja zrezygnowałam z wyjazdu mimo iż całą rekrutację przeszłam pomyślnie i miałam być na spotkaniu 13.01. (czasami tak się nam życie układa) Dajcie znać jeśli ktoś nagle dostał się (to na moje miejsce). Powodzenia wszystkim. Może następnym razem dołączę do Was. papatki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curro.j Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 06:35 Jeśli miałaś jechać do Gallions Reach to śpieszę Ci donieść że w Kraku miałaś już zastępstwo.Swoją drogą szkoda bo ekipa jest naprawdę równa.Cóż,czasem tak bywa.Może następnym razem?Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honcia Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 14:42 Ja nie odpuszczę ;-) Mam dość szarego życia w beznadziejnie chorej Polsce. Z racji, że rodzinka mi się powiększy muszę przeczekać kilka lat. Ale chyba Anglia nie odpłynie :-) POWODZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curro.j Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:12 W takim razie winszuję,nie tylko Tobie ale i przyszłemu tacie.Masz rację że nie ma tutaj czego szukać.pozdrowienia.papa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: ponawiam pytanie IP: *.net / 80.51.194.* 17.01.05, 11:33 witam mam pytanie dotyczace pracy w anglii czy wymagaja na rozmowach zeby umiec cos po angielsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mate Re: ponawiam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 13:40 bylo kilka pytan po angielsku i test z poleceniami po angielsku, jak ktos zna podstawy to nie powinien miec problemu, ale trudno na podstawie tego okreslic jakie ogolnie sa wymagania, bo pewnie w kazdej firmie jest inaczej.pozrd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knk spotkanie IP: *.tvgawex.pl 17.01.05, 16:22 Jak tam po spotkaniu 13 stycznia w Krakowie ? Jakieś newsy??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curro j. Re: spotkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 10:21 spoko.3\4 spotkania prowadzone były po angielsku.ogólnie fajnie.cykalismy fotki grupowe itp.i tak zleciał dzionek.teraz fruu na wyspy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knk a kiedy następna rekrutacja IP: *.tvgawex.pl 20.01.05, 18:52 czy coś wiecie kiedy może być następna rekrutacja, bo ponoć ma być! jeśli znajdziecie możliwość napisania kilku słów, jak już będziecie pracować to by było miło. wszystkiego co dobre i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
bigpracus1 Re: spotkanie 20.01.05, 20:44 curro j. czy mozesz napisac cos wiecej?Czy spotkanie bylo tam gdzie rozmowy, czy prowadzili to ludzie z Testu, jaki jest cel spotkania i w ogole jakie odczucia etc.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curro.j Re: spotkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 16:23 Spotkanie odbyło się w hotelu Sympozjum,obok Tesco.w Kraku oczywiście.Było szefostwo z anglii,bardzo mili ludzie.Ogólnie całość dotyczyła spraw czysto technicznych,wypełnianie najrózniejszych formularzy bankowych itp.Na pewno będą nastepne rekrutacje.Pod warunkiem oczywiście że się sprawdzimy.Tak więc trzymaj za nas kciuki bo w dużej mierze od naszej postawy zależy czy pojadą następni.pozdro.Jeśli będzie jeszcze to forum za parę tyg. to napiszę o wrażeniach z Wysp.Lecę 6-go lutego.Na pierwszy ogień.papa Odpowiedz Link Zgłoś
bigpracus1 Re: spotkanie 25.01.05, 20:06 Gość portalu: curro.j napisał(a): > Spotkanie odbyło się w hotelu Sympozjum,obok Tesco.w Kraku oczywiście.Było szef > ostwo z anglii,bardzo mili ludzie. Czy to znaczy ze nie bylo Polakow?Cale spotkanie po angielsku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curro.j Re: spotkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 23:07 Oczywiście byli przedstawiciele Tesco ze strony polskiej.To oni w końcu koordynowali ten projekt i byli organizatorami ostatniego spotkania w Krakowie.Jak wcześniej napisałem 3/4 spotkania było prowadzone w j. angielskim.Oczywiście pytano nas później czy wszystko zostało dobrze zrozumiane i w razie watpliwości tłumaczono na polski.Ale takich sytuacji nie było wiele,trzy może cztery-wszystkie dotyczące spraw czysto technicznych.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curro.j Re: spotkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 10:46 Zapomniałem dodać że AG Test prowadził tylko pierwszą rekrutację(rozmowa w Krakowie)Wszystkie pozostałe spotkania odbyły się z pracownikami Tesco zarówno ze strony polskiej jak i angielskiej.cześć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: knk Re: spotkanie IP: *.tvgawex.pl 25.01.05, 15:26 curro, życzę ci powodzenia. nastawiaj się już psychicznie, bo niedługo czeka cię wyjazd. mam nadzieję,że pokażecie się tylko z dobrej strony, bo bardzo chcę, aby pojechał tam mój mąż, który czeka na kolejną rekrutację. napewno wszystko wam ułoży się pomyślnie, bo anglicy są bardzo sympatycznym i niezawistnym narodem. macie szansę być docenieni, mimo tego, że np. szefem nie będzie wasz wujek.przecierajcie szlaki tak, by dobra opinia, którą mają o nas szefowie tesco w anglii tylko się wzmocniła. fajnych znajomych i zadowolenia z pracy - knk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: curro.j Re: spotkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 22:57 dzięki za słowa otuchy knk.postaramy się nie zawieść.papa. Odpowiedz Link Zgłoś
bigpracus1 Re: spotkanie 27.01.05, 15:12 Curro- wielkie dzieki, ja sie dowiedzialem telefonicznie ze jade pod koniec marca. Napisz obszerne info po przyjezdzie, jak mieszkania, praca etc. ten Wasz sklep to chyba w Doclands- fajne miejsce takie troche futurystczne,najwyzszy biurowiec w Londynie, kolejka bez prowadzacego itd. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: spotkanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 17:07 a pod jaki numer dzwoniles? tez chcialem sie dowiedziec kiedy jade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: spotkanie IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 27.01.05, 20:37 mozna dorwac jakis kontakt z Toba panie kolego takze jade pod koniec marca ... czekam na gg:440312 albo podaj @, napisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DENNY!!! TESCO WYJAZD DO PRACY IP: *.pustkow.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 09:52 TEZ chcialbym wyjechac do tesco bo pracowalem dosc dlugo w hipermarketach i mam pewne doswiadczenia w pracy w ssklepach ale do kogo musze sie skontaktowac w sprawie pracy!!! czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruchy Re: TESCO WYJAZD DO PRACY IP: *.icpnet.pl 26.02.05, 22:47 Idź do pierwszego tesco, do recepcji. niech ci podadza numer tel. do działu personalnego w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: TESCO WYJAZD DO PRACY IP: *.msk.pl / *.devs.futuro.pl 26.02.05, 23:30 jest tu moze ktos kto jedzie do Milton Keynes i mieszka w 4 domq ?? pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balbinek Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 17:14 kto jedzie 06.02? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 20:43 ja jadę.moje gg-1613457 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrew Re: Tesco oferuje Polakom pracę w Anglii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.05, 22:31 Jestem marynarzem, na tym forum przez wypadek. Pracuje dawno na kontraktach u anglikow a kontrakty pidpisuje w polskiej agencji, ktora z Ministersrwa Pracy ma pozwolenie na kierowanie pracownikow za granice i wystepuje w imieniu pracodawcy.Liste takich agenci mozna znalezc na stronie ministerstwa. Tak ze jadac tam mam kontrakt w reku.Bedac w Anglii podpiszecie takie warunki, jakie beda zaoferowane, ale chyba nie macie wyjscia, chyba ze zapytacie w ministerstwie czy wszystko odbywa sie zgodnie z prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
cent-urion Spadaj 27.01.05, 18:13 Spadaj walic kaloryfery zgodnie z zarzadzeniem ministerstwa .... poje..ych kroków. Odpowiedz Link Zgłoś