liberum_veto 29.12.08, 22:29 Obecnie na forum (5) : hansgrubber liberum_veto piotrzr pisz_pan_na_berdyczow zenek2 Pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza kolegów Piotra i Zenka. Zachęcam do pisania, nie tylko podglądania... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liberum_veto Re: lista obecności 30.12.08, 22:18 Obecnie na forum (5) : liberum_veto mariusz9959 piotrzr san1 venus99 Pozdrawiam Mariusza i Piotra, namiętnych czytelników forum Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 31.12.08, 18:31 Obecnie na forum (5) : darino hansgrubber liberum_veto no_passaran preminger Pozdrawiam Darka Hutmana. Życzę miłej lektury i Dosiego Roku Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 01.01.09, 20:47 Obecnie na forum (5) : anglik_z_kolomyi bastion44 hansgrubber liberum_veto pisz_pan_na_berdyczow Pozdrawiam Wszystkich i życzę Szczęśliwego Nowego Roku! Odpowiedz Link
venus99 Re: lista obecności 01.01.09, 20:49 ja też pozdrawiam i przesyłam zyczenia dobrego 2009 roku. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 02.01.09, 17:51 Obecnie na forum (5) : anglik_z_kolomyi ares19 liberum_veto pisz_pan_na_berdyczow preminger Pozdrawiam "ares19" alter ego "piotrzr" Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 03.01.09, 18:59 Obecnie na forum (6) : hansgrubber liberum_veto mat120 pisz_pan_na_berdyczow preminger venus99 Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 04.01.09, 20:48 Obecnie na forum (3) : liberum_veto piotrzr preminger Pozdrawiam Piotra. Cieszy mnie Twoja stała obecność na naszym forum, mającym misję edukacyjną. Zostało ono utworzone dla takich jak Ty Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 05.01.09, 22:40 Obecnie na forum (4) : bastion44 liberum_veto preminger uskok1 Pozdrawiam "uskok1". Mało tu przedstawicielek płci pięknej Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 06.01.09, 22:12 Obecnie na forum (5) : bastion44 liberum_veto no_passaran piotrzr tawnyroberts WOW! Tego jeszcze nie było, aż trzech adminów równocześnie Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 07.01.09, 22:17 Obecnie na forum (4) : bastion44 kapitan42 liberum_veto piotrzr Pozdrawiam Piotra. Znów nie masz nic do powiedzenia Na żaden temat! Poczytaj sobie mądrzejszych, może czegoś się nauczysz Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 08.01.09, 21:07 Obecnie na forum (2) : liberum_veto piotrzr Pozdrawiam Piotra, najwierniejszego sympatyka forum Odpowiedz Link
lokis1271 Re: lista obecności 08.01.09, 22:05 Witam Kolego Liberum ! P-roboszcz się wstydzi. Jeszcze mu prowyd nie powiedział, że wstyd to kraść. Pozdrawiam L. Bodio Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 09.01.09, 20:40 Kolego Leszku, uczucie wstydu świadczyłoby o pewnej przyzwoitości, która jest z natury obca mentalności banderowskiej pozdrawiam Obecnie na forum (3) : bastion44 liberum_veto piotrzr Odpowiedz Link
hansgrubber Re: lista obecności 10.01.09, 19:31 Ale tłumy: anglik_z_kolomyi bastion44 hansgrubber liberum_veto san1 Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 11.01.09, 19:58 Obecnie na forum (4) : alfif bastion44 jelizawietka liberum_veto O, jakieś nowe nicki! Serdecznie witam i pozdrawiam Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 17.01.09, 17:32 Obecnie na forum (3) : liberum_veto piotrzr preminger Pozdrawiam wielkiego niemowę Piotra Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 20.01.09, 13:56 Obecnie na forum (4) : bastion44 liberum_veto pisz_pan_na_berdyczow rychu_z_przemysla Pozdrawiam dawno nie widzianego Rycha z Przemyśla i zapraszam Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 21.01.09, 20:44 Obecnie na forum (3) : liberum_veto piotrzr pisz_pan_na_berdyczow Witam "Naczelnego Waryjata". Dałeś ostatnio do wiwatu... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48782&w=89453080&a=90023896 Odpowiedz Link
lokis1271 Re: lista obecności 21.01.09, 21:14 Witam Kolego Liberum ! Nie zapomnij o mnie Pozdrawiam L. Bodio Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 22.01.09, 21:29 Coś mi się Szanowny Kolega nigdy nie wyświetla... Może Kolega ma wyłączoną opcję: "Pokazuj mnie na liście obecnych na forum" Tym niemniej pozdrawiam bardzo serdecznie! Obecnie na forum (3) : liberum_veto mat120 zenek2 PS. Zenek, daj głos PS2. Albo może jednak lepiej już więcej nie dawaj... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48782&w=68011734&a=72060409 Odpowiedz Link
lokis1271 Zenek Blues :) 23.01.09, 07:27 Witam Kolego Liberum ! Myślę, że Gospodarz Domu (?) Zenek wziął sobie do serca radę kolegi Krouka i pilnuje łopaty. W końcu jeszcze jest zima i ktoś musi odśnieżać ) Pozdrawiam L. Bodio Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 23.01.09, 19:17 Obecnie na forum (4) : absztyfikant liberum_veto off_nick pisz_pan_na_berdyczow Witam kolegów z Erec Israel,skąd wykastrowano upierdliwego Hansie Odpowiedz Link
absztyfikant Re: lista obecności 27.01.09, 06:16 Serwus, cos sie tak na Hansa uwzial? Nie wiem o co wam poszlo, ale to mi juz pachnie lekka obsesja Hans wylecial za trollowanie i obrazanie userow, a nie za poglady. Tyle slowem wyjasnienia. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 27.01.09, 07:09 Bez hipokyzji, kolego. U nas Hansie nigdy nie miał bana, chociaż notorycznie obraża tu userów, a także administratora forum. Ale skoro objawiłeś się tu jako (fałszywy raczej) "obrońca" Hansie, to przyjmijcie go może z powrotem na wasze szowinistyczne forum, gdzie wyjaśniacie i usprawiedliwiacie najbardziej nawet ohydne zbrodnie Izraela oraz przyklaskujecie i podziwiacie skandaliczne zachowania waszych współziomków, w rodzaju huligańskiego wybryku tego "dziennikarza" w Poznaniu. Kilka osób na waszym forum stwierdziło, że w tej sytuacji zachowałoby się identycznie i to mi wystarczy za cały komentarz. Nie wspominam już o radosnym rechocie, jak jeden ze stałych bywalców Erec Israel stwierdził, że "czeba z Gazy zrobić Ground Zero". Miłego dnia! Odpowiedz Link
absztyfikant Re: lista obecności 27.01.09, 07:39 > jak jeden ze stałych bywalców Erec Israel stwierdził, że "czeba Osobiscie go skasowalem. Staly bywalec? Jesli napisze 1 post w miesiacu, to oznacza, ze naprawde szaleje. Moje forum nie jest szowinistyczne. Jest bardzo eklektyczne. A co do reszty... Hansa bronic nie zamierzam Po prostu rozbawilo mnie nieco to, ze prowadzisz kronike hansowa Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 27.01.09, 11:21 Powiedzmy, że z nudów... Trafił się klaun na gościnnych występach Zawsze to jakaś rozrywka, chociaż artysta mocno prowincjonalny A tak na poważnie, w tych pasjonujących debatach na Erec Israel Hansie miał 100% racji. Ale nie trafiało to do waszych zaćmionych szowinizmem umysłów. On często ma rację, tylko nie potrafi do tych swoich racji przekonać innych. Wychodzi mu to nadzwyczaj marnie... Chyba jeszcze nigdy nikogo do niczego nie przekonał A że prowadzi te swoje polemiki w nieskończoność, do tzw. "usranej śmierci", obrażając przy tym rozmówców, to zamęcza i zraża do siebie ludzi. Ale nie nazywałbym tego trollowaniem, raczej maniakalnym uporem... Chłop żywemu nie przepuści... Odpowiedz Link
hansgrubber Re: lista obecności 27.01.09, 11:50 1. Pozdrawiam Was obu. I wcale sie nie obrazam, slucham krytyki z uwaga ale mam inny prog wrazliwosci jak widac. 2. Do sztyfiego moge powiedziec tak - ten ktory tnie slowa bedzie ciął ludzi. Dlatego cenię liberum i mata ze znosza tak nieprzyjemnego typa jak ja. Choc gdyby zbilansowac nasze poglady pewnie wiecej nas dzieli niz mnie z Tobą. 3. Do liberum: zajrzyj na erec i sprobuj ich przekonac do tego w czym jak mowisz - slusznie zreszta - mam racje. Wrecz sztyfiemu kwiaty i powiedz - nie jest fajnie zabijac dzieci, kochani pomysl robienia ze Strefy Gazy Ground Zero jest nieestatyczny, a nazywanie Polaków w tytule postu antysemitami (pozniej dodawanie na zasadzie dobrego dowcipu poprawki: "zapomniałem znaku zapytania") jest lekka uszczypliwoscia. Bede Ci kibicował. Odpowiedz Link
mat120 Re: lista obecności 27.01.09, 18:43 Uczciwie trzeba przyznać, że Hans przewietrzył nieco Erec Israel. Zadziałał tam jak wiosenna burza; choć krótka za to bardzo gwałtowna. Osobiście uważam, że formuła takich zamkniętych gremiów sprawia, że dyskutanci kisząc się we własnym sosie powoli odrywają się od rzeczywistości i nic więcej do nich nie dociera oprócz tego co sami sobie oznajmiają. Oby nie spotkał ich los PUK-niętego Małpiego Gaju, czego oczywiście sympatycznym choć zamkniętym na klucz sąsiadom nie życzę. Odpowiedz Link
hansgrubber Re: lista obecności 27.01.09, 23:16 1. Mimo wszystko nie sadzilem ze mnie wywlala, bo myslalem ze kodeks rycerski obowiazuje tzn walka za pomoca rownych srodkow. Ale tam nie o walke na argumenty chodzi a o grupe wsparcia. Klepanie sie po plecach i mantrowanie - mamy racje, mamy racje Izrael jest wielki nawet gdy zabija dzieci. 2. PuK to ewenement. Ale jak sie okazuje nie jedyny - jest jakis wspolny mianownik miedzy antypolskimi ale historycznie takze antysemickimi nacjonalistami ukrainskimi a nacjonalistami izraelskimi - tu oszczedzam przymiotnikow bo rozpoznanie bylo krotkie i - nie z mojej winy powierzchowne. Odpowiedz Link
bastion44 Re: lista obecności 28.01.09, 13:18 Co Ty Hans szukasz kodeksu rycerskiego wśród zardzewiałych łycarów?.Masz rację,że PuK to ewenement,taki jak rosyjski orzeł dwugłowy,wybryk natury. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 29.01.09, 06:11 mat120 napisał: > Uczciwie trzeba przyznać, że Hans przewietrzył nieco Erec > Israel. Zadziałał tam jak wiosenna burza; Nie wydaje mi się, aby jego pobyt na Erec Israel dał tym szowinistom cokolwiek do myślenia. To forum wojenne, działające na zasadzie oblężonej twierdzy. Kto nie z nami, ten przeciwko nam Trzeba być masochistą, aby zgłaszać się tam na ochotnika... Po co się kopać z koniem? Rozmawiać z nimi to tak samo jak gadać do ściany... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=90225858&a=90276572 Autor: vicky17 23.01.09, 22:31 moim zdaniem ktos kto tam puka musi miec nie po kolei, bo wystarczy poczytac pare wpisow tych paranoikow by wiedziec z kim ma sie do czynienia. no coz niektorzy musza na wlasnej skorze doswiadczyc by dostapic zaszczytu rozmowy z platnym megafonem Odpowiedz Link
absztyfikant Re: lista obecności 29.01.09, 14:54 Zydzi lubia gadac do sciany... www.road90.com/watch.php?id=JfYO8zi9YJ Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 29.01.09, 18:13 Dobre. Czyli że można jednak rozmawiać ze ścianą A jakiś niedowiarek w necie w taką możliwość powątpiewał... lingwistykon.wordpress.com/2007/03/17/gadal-dziad-do-obrazu%E2%80%A6/ Wszystkich, którzy czy to w pracach naukowych, czy w publicystyce bądź jakiejkolwiek innej działalności publicznej mówią bądź piszą komunikacja interpersonalna, chciałbym zapytać, czy mogą sobie wyobrazić komunikację, która nie jest interpersonalna (interpersonalny znaczy «dotyczący stosunków między poszczególnymi osobami». Czy komuś udało się porozmawiać ze stołem, ze ścianą, ze słupem. Przypomina się przysłowie: Gadał dziad do obrazu, a obraz do niego ani razu. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 19.02.09, 20:59 Obecnie na forum (4) : bastion44 liberum_veto piotrzr pisz_pan_na_berdyczow Dziwne to uzależnienie "piotrzr" od forum Polska-Ukraina... Facet po prostu nie może bez nas żyć. Miłość niejedno ma imię Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 26.02.09, 22:17 Obecnie na forum (6) : kaj.ka leszeks liberum_veto lokis1271 mat120 piotrzr Ale tłok Pozdrawiam wszystkich, a zwłaszcza "kaj.ka" (nowy nick) Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 13.03.09, 07:08 Obecnie na forum (6) : bastion44 hansgrubber leszeks liberum_veto mat120 piotrzr Witam. Przysłowie na dziś: Kto rano wstaje, temu Pan Bóg daje. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 16.03.09, 22:41 A to pech... To pewnie dlatego, że to był piątek, trzynastego Obecnie na forum (5) : absztyfikant hansgrubber liberum_veto mat120 orzelbialy15 Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 26.03.09, 06:41 Obecnie na forum (4) : batoh52 leszeks liberum_veto pisz_pan_na_berdyczow Witam serdecznie. Dzień zaczynamy od lektury forum Polska-Ukraina. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 14.04.09, 22:11 Obecnie na forum (5) : alfif hansgrubber liberum_veto piotrzr pisz_pan_na_berdyczow Pozdrawiam wszystkich. Pełno Was, a jakoby nikogo nie było Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 28.04.09, 19:45 Obecnie na forum (5) : batoh52 hansgrubber liberum_veto mat120 swiatoslav Pozdrawiam wszystkich, zwłaszcza Swiatoslawa! Gość w dom, Bóg w dom! Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 30.04.09, 06:12 Obecnie na forum (6) : batoh52 hansgrubber liberum_veto mat120 san1 stefka_z_kuzminy WOW! Ale tutaj tłok, i to już od rana Życzę wszystkim miłego dnia! Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 14.06.09, 06:30 Obecnie na forum (5) : bastion44 leszeks liberum_veto tawnyroberts zenek2 Witam wszystkich serdecznie w niedzielny poranek. Miłego dnia! Odpowiedz Link
bastion44 Re: lista obecności 14.06.09, 10:28 liberum_veto napisał: > Obecnie na forum (5) : bastion44 leszeks liberum_veto tawnyroberts > zenek2 > Witam wszystkich serdecznie w niedzielny poranek. Miłego dnia! Nawzajem!!!. Odpowiedz Link
liberum_veto Re: lista obecności 22.06.09, 06:15 Obecnie na forum (4) : hansgrubber liberum_veto piotrzr wianuszek_kresowy Witam kolegów z PuK. Piszcie śmiało, tu nie ma cenzury Odpowiedz Link
wolyniak2 Re: lista obecności 29.09.09, 22:48 Liberum, bez obrazy, ale te kreatury z puku nie były, nie są i nie będą dla mnie kolegami. Pozdrawiam Odpowiedz Link