22.03.13, 15:06
Musimy coś podjąć przeciwko temu stanowi rzeczy!

Ale co?

Ma może ktoś jakieś merytoryczne, skuteczne pomysły, aby sytuację uzdrowić?

Może odszkodowania Niemiaszków są niewystarczające?

Może trza Helmutów zmusić do zwiększenia swych odszkodowań...

W końcu to Niemiaszki głosowali zimą, roku 1933 na NSDAP...

Niech teraz bulą!

Ot, co...
Obserwuj wątek
    • chief-denunciator Re: Ale co... 22.03.13, 15:28
      Niemiaszki wpierw głosowali zimą, roku 1943 na NSDAP.

A teraz nie mają pieniędzy aby wypłacić odpowiednie wages dla przewodniczącego Związku (...) w Berlinie...

Jeden wielki skandal...

Moim zdaniem..

Ot, co...
    • chief-denunciator Re: Ale co... 22.03.13, 15:36
      A Niemieckie Radio podaje, jak następuje:

Ot, co...
    • chief-denunciator Re: Ale co... 22.03.13, 15:54
      Fajny artykuł w DER SPIEGEL

Szukałem co prawda artykułu o Jüdische Gemeinde Berlin, ale niestety nie znalazłem.

Jest widocznie tylko w papierowym wydaniu...

A produkcja papieru jest związana z niszczeniem lasów, jak każde dziecko wie...

Nie mogę tego pogodzić z moim sumieniem...

Ot, co...
      • zawszekacperek Re: Ale co... 22.03.13, 16:22
        Wir Juden brauchen nun wirklich keine Nachhilfe in Demokratie, ich bin immer offen für faire, gern auch kontroverse Diskussionen.

Jakbym J. czytał. W mordę jeża...smile

Kacperek
        • chief-denunciator Europe will not survive... 22.03.13, 17:04
          zawszekacperek napisał:

Jakbym J. czytał. W mordę jeża...smile

===============================

"(...) because of our leading role, but without that leading role and without that transformation Europe will not survive.”

Ot, co...
          • chief-denunciator Re: Europe will not survive... 22.03.13, 17:36
            Dlatego ja staram się oglądać portale, do których mam pełne zaufanie...

Ot, co...
    • chief-denunciator Nu i co?... Nie mówiłem? 23.03.13, 10:28
      >>Merkel robbing Holocaust survivors<< <----------------------------= Kliknij, a przekonasz się

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
      Izraelski Parlament is currently considering calling in the Dojczen Botschafter for wyjaśnienie odnośnie the Dojczen Regierung opóźnień in solving the problem.

Nu i bardzo dobrze! Dać mu porządnie po łbie! Aż Helmuty dadzą dodatkowo kilka Łódeczek Podwodnych dla Izraelskich Rencistów...

Nie ma co się z Helmutami cackać!

Każde dziecko na świecie wie, że to Helmuty Zimą roku 1933 głosowali na NSDAP...

Pani Barbara Lerner-Spectre ze Szwecji w całej rozciągłości potwierdza moje słowa:

(...) Jews are going to be at the centre of that. It’s a huge transformation for Europe to make. They are now going into a multicultural mode and Jews will be resented because of our leading role, but without that leading role and without that transformation Europe will not survive.(...)

Ot, co...

PS

Ma ktoś może jakieś dane, że Pani Barbara Lerner-Spectre ze Szwecji jest w rzeczywistości antysemitką i wredną agentką niemieckiej NPD?

I to wszystko jest tylko wielką prowokacją?

W dzisiejszych czasach wszystko jest możliwe...

Wszędzie ażur provokatierzy!

Bądźcie czujni!
      • chief-denunciator Re: Nu i co?... Nie mówiłem? 23.03.13, 10:51
        Jeszcze Europa nie zginęła póki my żyjemy...

Pani Basia osobiście nam ten zawiły problem wyjaśnia:

Nareszcie wszystko jasne...

Ot, co...
      • chief-denunciator Re: Nu i co?... Nie mówiłem? 23.03.13, 11:28
        Skandal!

Może to dlatego, że ona ma polskie korzenie?

Ot, co...
    • chief-denunciator Re: Ale co... 23.03.13, 11:19
      Anna Justynka z Forum Maryjno Katolickego pyta się:

Ogladaliscie? MNie akurat ukazanie Polakow jako antysemitow nie razi, bo ze takie kwiatki mialy miejsce naprawde to oczywista oczywistosc.

Nie, nie oglądaliśmy!

Dyskusje o niemieckich antysemitach i faszystach są o niebo ciekawsze!

(...) Ende Oktober 1938 sollten in der Polenaktion Tausende polnische Juden nach Polen abgeschoben werden, bevor ihnen die polnische Staatsbürgerschaft aberkannt wurde. Die polnischen Grenzbeamten in Zbąszyń haben jedoch den etwa 15.000 eigenen Staatsbürgern jüdischen Glaubens die Einreise verweigert. Diese mussten daher mehrere Wochen vor dem deutschen Grenzübergang Neu Bentschen unter menschenunwürdigen Bedingungen kampieren. Für Herschel Grynszpan, dessen Eltern betroffen waren, war dies Anlass, in Paris den deutschen Botschaftsmitarbeiter Ernst vom Rath zu erschießen.(...)

Dalsze szczegóły tu:

Долой ксенофобию, расизм и антисемитизм!

Ot, co...
      • chief-denunciator Re: Ale co... 23.03.13, 12:05

Ogladaliscie? MNie akurat ukazanie Polakow jako antysemitow nie razi, bo ze takie kwiatki mialy miejsce naprawde to oczywista oczywistosc.

Zbyfauch z Forum Maryjno Katolickiego odpowiada...

Ja takich filmów programowo nie oglądam. smile

Mówiłem! Filmy o niemieckich antysemitach są o niebo ciekawsze!

Serdecznie rekomenduję: Hamburskie Reminiscencje by Januszek von Kaschubien ...

Wybitny kronikarz i znawca nowszej historii niemiecko-żydowsko-polskiej...

Ot, co...
      • chief-denunciator Anna Justynka z Forum Maryjno Katolickego... 24.03.13, 12:15

A w Krakowie to ciągle jeszcze pełno AK-owców...

Ot, co...
    • chief-denunciator Polski antysemityzm? 23.03.13, 12:25
      Dyskusja się jakoś nie rozwija...

Polski antysemityzm?

Flaki z olejem!

Ot, co...
      • chief-denunciator Francuski antysemityzm? 25.03.13, 11:24
        Okazuje się, niestety, że antysemityzm we Francji także wzrasta, nie tylko w Polsce.

~~~~~~~~~~~~Deutschlandfunk donosi~~~~~~~~~~~~~~~~~
        Der Antisemitismus habe im vergangenen Jahr in Frankreich dramatisch zugenommen, heißt es im Jahresbericht des Dienstes zum Schutz der jüdischen Gemeinde SPCJ. Zahlreiche Taten seien durch die Gewalt Merahs inspiriert. Das sei keineswegs übertrieben, betont Claude Allenou, pensionierte Lehrerin und Altistin im Rénanim-Chor. Antisemitismus habe es jedoch in Frankreich immer gegeben:

Orientuje się może kto, skąd się bierze ta olbrzymia ilość antysemitów cierpiących na syfilisa we Francji?

Nu troszeczkę ja się domyślam:

Original Barbara Lerner-Spectre:

“I think there’s a resurgence of antisemitism because at this point in time Europe has not yet learned how to be multicultural, and I think we’re gonne be part of the throes of that transformation, which must take place. Europe is not going to be the monolithic societies they once were in the last century. Jews are going to be at the centre of that. It’s a huge transformation for Europe to make. They are now going into a multicultural mode and Jews will be resented because of our leading role, but without that leading role and without that transformation Europe will not survive.”

Übersetzung:
        "Ich denke, daß es ein Wiederaufleben des Antisemitismus gibt, weil Europa zu diesem Zeitpunkt noch nicht gelernt hat, multikulturell zu sein, und ich denke, wir werden ein Teil der Geburtswehen dieser Umwandlung sein, die stattfinden muß. Europa wird nicht die monolithischen Gesellschaften sein wie sie es einst im letzten Jahrhundert waren. Juden werden im Zentrum dessen stehen. Es ist eine riesige Umwandlung für Europa. Sie gehen jetzt in einen multikulturellen Modus über, und man wird einen Groll gegen die Juden haben wegen unserer führenden Rolle, aber ohne diese Führungsrolle und ohne diese Umwandlung wird Europa nicht überleben.

Tak trzymać!

Najważniejsze aby Europa przeżyła!

Ot, co...
    • lunatix Powtarzasz sie 25.03.13, 08:49
      "merytorycznie"
      • chief-denunciator Powtarzasz sie (dla dobra sprawy) 25.03.13, 11:35
        lunatix napisał:

> "merytorycznie"

====================
        Nu, moje poświęcenie misyjne zaczyna rodzić pierwsze owoce.

"merytorycznie" Ciężkie, rzadko spotykane słowo, rodem zza granicy, a błędu nie mogę znaleźć...

Tak trzymaj!

Ot, co...

Jak tam Tfoja chodowla piesów?
        • gadupa buahahahahaha! 25.03.13, 11:47
          Raczej dla dobra pierdupierdu w twojej chorej glowce. buahahahahaha
          • chief-denunciator freedom of speech... 25.03.13, 12:09
            gadupa napisała:

> Raczej dla dobra pierdupierdu w twojej chorej glowce. buahahahahaha
            ===============================
            Kochana Gadupa!

W pełni szanuję Twoje poglądy...

Także Ty masz freedom of speech...

Będę tu walczył do upadłego, aby Tobie tego prawa nikt nie odebrał ...

Dlatego właśnie, jak zapewne już zauważyłeś, bojkotuję Forum Zielonoświątkowe...

Bo oni Ciebie bezwstydnie i haniebnie dyskryminują... Tylko i wyłącznie z powodu Twoich poglądów...

Ot, co...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka