chief-denunciator 01.10.13, 08:22 Są także sprawy, które się szczęśliwie kończą. Ale o takich sprawach nikt nie chce dyskutować... Ot, co... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chief-denunciator Re: Happy End... 01.10.13, 08:47 chief-denunciator napisała: > Są także sprawy > , które się szczęśliwie kończą. > > Ale o takich sprawach nikt nie chce dyskutować... > > Ot, co... ================================= Bydle pozostanie bydlęciem! Zaraz pojawi się tu gastronom z Hamburga i zacznie udowadniać, że wykorzystuję szczęśliwe zakończenie sprawy do siania zamętu... A Pan Baro zacznie mu wtórować: Sraczka! Sraczka! Sraczka! Nu, Pan Baro jest usprawiedliwiony, bo Panu Baronowi skurczył się zasób słów na starość. Ot, co.... Postscriptum Nieco zadziwiające, bo Pan Baron jest rocznikiem 1953, mniej więcej... wszystkich danych nie mam w pamięci... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Happy End... 01.10.13, 09:04 Dawno tu Kacperka nie widziałem ... Schował się w krzakach w pobliżu domu? Albo sprawa dla Aktenzeichen XY Ungelöst? Nigdy nie wiadomo.. Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Happy End... 01.10.13, 09:29 A Pan Gutmensch cały kosztowny czas poświęca na jazdę na rowerze, zamiast z nami dyskutować... Ostatnimi czasy jakoś się udomestykował i coraz rzadziej wyciąga zza pazuchy swą Wunderwaffe, Naziekeule... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Happy End... 01.10.13, 09:38 Marycha mnie już kilka miesięcy nie hołubiła!!! Bardzo podejrzana sprawa... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Happy End... 01.10.13, 09:45 Lepian skomentuje mój wpis jutro nad ranem o godzinie 3:45... Jemu wystarczają trzy godziny snu na dobę. Życie jest za cenne, aby je przesypiać... Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Happy End... 01.10.13, 09:52 Może i fan.club zamieści swój bardzo wyważony komentarz, przy którym muszą długo, długo, długo myśleć, czy był kontra, czy był pro??? Ot, co... Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Happy End... 01.10.13, 10:07 Mini terrorystów gadupy, lunatixa, wizytora, artura także już kilka godzin tu nie było. Nie każdy ma intelektualne możliwości terroryzować na miarę 9/11... Na mej drodze rowerowej mini terroryści rozrzucają potłuczone szkło butelkowe... Chyba rodzina Lunatyków znalazła nowe pole popisu... Aby dowalić temu narodowi z mentalnością tendencji eichmannowskiej... Ot, co... Odpowiedz Link
vampirr Ciekawe, 01.10.13, 19:19 Watek, skladajacy sie w 100% z gowna. Czy to juz bylo? Zmywam sie, bo odor niesamowity!!! vpr chief-denunciator napisała: > Mini terrorystów gadupy, lunatixa, wizytora, artura także już kilka godzin tu n > ie było. > > Nie każdy ma intelektualne możliwości terroryzować na miarę 9/11... > > Na mej drodze rowerowej mini terroryści rozrzucają potłuczone szkło butelkowe.. > . > > Chyba rodzina Lunatyków znalazła nowe pole popisu... > > Aby dowalić temu narodowi z mentalnością tendencji eichmannowskiej... > > Ot, co... Odpowiedz Link