lunatix 29.11.13, 19:42 Powtorka z TV. www.youtube.com/watch?v=HAOHiQOOTJU Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chief-denunciator Nie kradnę, nie zabijam i jestem filosemitom... 29.11.13, 19:56 Ja niniejszym zezwalam Amerykanom i Anglikom bezwarunkowo czytać wszystkie moje wpisy. Nie kradnę, nie zabijam i jestem filosemitom... Nie mam absolutnie nic do ukrycia... Ot, co... Odpowiedz Link
gadupa Re: Nie kradnę, nie zabijam i jestem filosemitom. 30.11.13, 10:07 Wiemy wiemy, koszernosc forever! Jako natura ormowca zgodzisz sie koszernie na kazdy rezim i lustracje jelita. Odpowiedz Link
gregvong Re: Gdzie idzie kabel? 29.11.13, 20:14 Nun, czlowiek wyksztalcony (troszke) powiedzialby raczej: dokad? vpr lunatix napisał: > Powtorka z TV. > > www.youtube.com/watch?v=HAOHiQOOTJU Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Gdzie idzie kabel? 29.11.13, 20:20 gregvong napisał: > Nun, czlowiek wyksztalcony (troszke) powiedzialby raczej: dokad? ============================= A Pan Baron ciągle swoje... Nie jesteś na Forum Gramatyka Polska... Ot, co... Odpowiedz Link
gregvong Re: Gdzie idzie kabel? 29.11.13, 22:20 Powiedz to twojemu baronowi. Nawiasem: nawet sraczke mozna sprobowac upiekszyc... gvg chief-denunciator napisała: > gregvong napisał: > > > Nun, czlowiek wyksztalcony (troszke) powiedzialby raczej: dokad? > ============================= > > A Pan Baron ciągle swoje... > Nie jesteś na Forum Gramatyka Polska... > > Ot, co... > Odpowiedz Link
gadupa Re: Gdzie idzie kabel? 30.11.13, 10:07 Zaklaszcz teraz jeszcze uszami bo sie dowartosciowalas. buahahahahahahahahaha Odpowiedz Link
chief-denunciator Re: Gdzie idzie kabel? 30.11.13, 10:58 gadupa napisała: > Zaklaszcz teraz jeszcze uszami bo sie dowartosciowalas. buahahahahahahahahaha ========================= Pseudointelektualne szczucie ! Czwarta gałąź (węgierska z czapkami z soboli) rodowa naszego Pana Barona, ma olbrzymią siłę przebicia! Ostrzegam ! Ot, co... Odpowiedz Link