Dodaj do ulubionych

PRACA POTRZEBA PILNIE!

29.11.10, 09:56
Kochani mieszkam od jakiegos czasu w Budapeszcie. Mąż w pracy a ja juz niedlugo oszaleje w domu:-) Gdyby ktos cos wiedzial o pracy- niestety ang jest slaby- w trakcie intensywnej nauki:-) Ale praca potrzena mi JUZ! :-)magdalena
Obserwuj wątek
    • annali13 Re: PRACA POTRZEBA PILNIE! 04.12.10, 16:55
      Witaj.Co prawda w poszukiwaniu pracy Ci nie pomoge, ale moze masz ochote z nudow mnie odwiedzic i porozmawiac, mieszkam w Batasek- tez sie nudze w domu.
      • magdalaka Re: PRACA POTRZEBA PILNIE! 09.12.10, 07:11
        Dzieki! Bardzo chetnie kiedys ale obecnie-to calkiem sporo kilometrow z Budapesztu!:-)
        • alooooo3 Re: PRACA POTRZEBA PILNIE! 11.12.10, 18:00
          Witaj Magda,
          Mieszkam w Budapeszcie i również( w obecnej chwili) nie pracuje.
          Jeśli chciałabyś nawiązać znajomość to zapraszam . Napisz na maila alooooo3@o2.pl
          Oczywiście zapraszam na kawke:)
          • magdalaka Re: PRACA POTRZEBA PILNIE! 17.12.10, 12:56
            Witaj, napisalam ale nie wiem czy doszlo:-(
            Pozdrawiam
            Magda
            • alooooo3 Re: PRACA POTRZEBA PILNIE! 17.12.10, 20:05
              A z jakiego maila wysyłałaś?
      • polish_school Re: PRACA POTRZEBA PILNIE! 14.01.11, 16:43
        Czy mieszkasz w Bataszek ? Ja mieszkam zaledwie kilka kilometrow od Ciebie w Baja. Daj znac.
        Beata
        • annali13 Re: PRACA POTRZEBA PILNIE! 22.01.11, 14:43
          Witam cie Beato, dobrze ze znowu weszŁam na forum gazety i popatrzyŁam troche, wŁasciwie to niesamowite ze mieszkasz w Baji - bardzo czesto tam jezdze na zakupy. ChciaŁabym sie z toba skontaktowac, jak chcesz sie poznac to zadzwon 06306859198
    • nagyne Re: PRACA POTRZEBA PILNIE! 15.01.11, 12:28
      Witam!
      Wyślij prosze CV na szymcow1anna@gmail.com, jeśli jestes zainteresowana praca:)

Pozdrawiam
    • annali13 Re: PRACA POTRZEBA PILNIE! 30.08.11, 13:16
      MineŁo juz troche czasu, od kiedy potrzebowaŁas pilnie pracy, ciekawe jak ci sie uŁozyŁo pod tym wzgledem.Od jakiegos czasu jestem w podobnej sytuacji- wariuje juz w domu.Jak znajdziesz chwile podziel sie wrazeniami na mojego emaila annali1@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka