the-great-inuk 08.02.15, 08:42 Nu, fajne życie majom Nie powiem... Postscriptum Tylko drzwi im podpalili, po za tym wszystko normalne... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the-great-inuk deutscher Staatsangehöriger. 08.02.15, 09:47 Lektura uzupelniajaca ================================== Der Philosoph Omri Boehm, 1979 in Haifa geboren und in Gilon im Norden Israels aufgewachsen, ist israelischer Jude und deutscher Staatsangehöriger. ================================== Odpowiedz Link
the-great-inuk Voodoo... 08.02.15, 15:13 Ja, osobiście zdecydowałem się na przejście na powyższą religię... I bardzo proszę mojej nowej religii nie obrażać! Ot, co... Odpowiedz Link
zawszekacperek Re: Voodoo... 09.02.15, 10:28 Ty głupi brunatny ciulu. Januszek już od pobytu u Piotra w Berlinie czci Wódę i zbytnio się tym nie przechwala. Ot, człowiek skromny. Wie, że wiara to sprawa osobista. Bierz z niego przykład. Kacperek Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Voodoo... 09.02.15, 10:48 zawszekacperek napisał: Ot, człowiek skromny. Wie, że wiara to > sprawa osobista. Bierz z niego przykład. ================================= Nu, coraz mniej. Pod wpływem naszych Młodszych Braci zwyczaje się zmieniają. Niedawno temu słyszałem w Dojczland Funkcie jak pewien proboszcz był zachwycony publiczną pobożnością muzułmanów goszczonych u Niemców. Otóż był naocznym świadkiem na Rastplatz na Autobanie zajechał bus z muzułmanami. Nasi Bracia i Siostry wysiedli i zaczęli się na pobliskim trawniku publicznie modlić... Niemiecki Proboszcz wzywał swe Owieczki do naśladowania... Ot, co... Odpowiedz Link
the-great-inuk Re: Voodoo... 09.02.15, 10:57 Wszystkie znaki na Niebie i na Ziemi, wskazują niezbicie na to, że Marycha pójdzie niebawem moimi śladami... Ot, co... Odpowiedz Link
lepian4 Re: Voodoo... 09.02.15, 11:20 Bardzo bolalo? Mozesz juz ohne Probleme siusiac? Odpowiedz Link