Dodaj do ulubionych

Wolność religii?

27.10.16, 10:53
Przymus religijny !

===========================================
"Es ist ein wichtiges Ziel unserer Erziehung in der Schule, die Bereitschaft bei den Kindern zu erwecken, sich mit fremden Kulturen zu beschäftigen und sie zu tolerieren."
===========================================

Popieram z całego serca mego niewinnego i duszy mej nieśmiertelnej!

Cel następnej wycieczki szkolnej: Państwo Islamskie !

I jako zajęcie praktyczne dać dzieciąteczkom małe scyzoryki do rączek i niech poucinają nieco główek!

Ot, co...

Postscriptum

A chrześcijansko-katolickie dziewczynki wysłać na rok jako Au-pair do Państwa Islamskiego!
Herr Gutmensch ze Slonska Gornego nie miał by żadnych obiekcji co do swojej córki!
Jak ja go znam!

A gdyby dziewczynka się opierała, to trza by ją publicznie wybiczować.
W ramach praktycznego poznawania obcych "kultur", tak zwanych!
Obserwuj wątek
    • the-great-inuk Re: Wolność religii? 27.10.16, 10:58
      https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTnlhF0mrRhYeCxV8MyAkvsxRCQ9PMSJ0ZhXAdbTAOPrFImw6Ey

Praktyczne poznawanie obcych religii ...

Zabijanie niewiernych...
    • the-great-inuk Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło! 27.10.16, 11:26
      the-great-inuk napisała:

>
      > A chrześcijansko-katolickie dziewczynki wysłać na rok jako Au-pair do Państwa
      > Islamskiego!
      > Herr Gutmensch ze Slonska Gornego nie miał by żadnych obiekcji co do swojej cór
      > ki!
      > Jak ja go znam!
      ==========================

Po roku na misji w Islamskim Państwie młoda Gutmenschówna wraca do tymczasowej niemieckiej ojczyzny i oświadcza wszem i wobec, że jej Gastfamilie przeszła na Katolicyzm Sląski!

W wyniku czego nasz Ojciec Święty z dalekiej Argentyny zmienia statuty klubowe KK i zezwala na wybieranie niewiast na papieża rzymskiego...

Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło!
    • the-great-inuk Re: Wolność religii? 27.10.16, 12:00
      Poznawanie obcych religii

Nawet BILD pomaga...
    • the-great-inuk Re: Wolność religii? 27.10.16, 18:25
      By mnie nie zdziwiło,

gdyby i rencistów zmuszali do odwiedzania meczetów!

Januszek swego czasu zapędzał Niemców na filmy oświatowe po północy celem denazyfikacji Potomków Plemienia Nazistów Hitlerowskich...

Z ruskich źródeł medialnych można się więcej dowiedzieć aniżeli ze DER SPIEGEL...

I nieodpłatnie... I bardziej obiektywnie...

Ot, co...

Postscriptum

Niema tego złego, co by na dobre nie wyszło...

Może przysporzy to PEGIDZIE więcej sympatyzantów i AfD więcej płatnych członków...
    • the-great-inuk Re: Wolność religii? 27.10.16, 18:50
      A kiedy będzie przymusowa wycieczka do pobliskiej synagogi ?

Ja uwielbiam hebrajską muzykę sakralną... Jest taka nasza, ciepła, słowiańska...

Dobrowolnie, bez przymusu słucham w Piątek w Deutschland Funk hebrajską audycję religijną.

Ot, co...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka