25.06.09, 17:04
RP.PL pisze co następuje:

Cytat(...)
Ks. Weksler-Waszkinel chce zamieszkać w kraju przodków. Izrael nie przyznaje jednak obywatelstwa katolikom
(...)

www.rp.pl/artykul/2,323883_Zydowski_ksiadz_wraca_do_domu.html
Orientuje się ktoś może dlaczego?
Obserwuj wątek
    • maria421 Re: dlaczego? 25.06.09, 17:57
      Nie przyznaje obywatelstwa tylko katolikom (czy osobom innego wyznania niz
      mojzeszowe) tym ktorzy chca imigrowac do Izraela.
      Kto jako katolik urodzil sie w Izraelu ma obywatelstwo Izraela.
      • thunder-mug Re: dlaczego? 25.06.09, 18:17
        maria421 napisała:

> Nie przyznaje obywatelstwa tylko katolikom (czy osobom innego wyznania niz
        > mojzeszowe) tym ktorzy chca imigrowac do Izraela.
        > Kto jako katolik urodzil sie w Izraelu ma obywatelstwo Izraela.

Trochę niedemokratycznie jak na mój gust...

A podobno to jedyny demokratyczny kraj na Bliskim Wschodzie...
        • maria421 Re: dlaczego? 25.06.09, 19:31
          Izrael JEST jedynym demokratycznym panstwem na Bliskim Wschodzie.
          Kazde panstwo powinno miec prawo dobierania sobie imigrantow wedlug wlasnej
          woli, nie sadzisz?
          • lepian4 Re: dlaczego? 25.06.09, 22:03
            Tradycja halachiczna jest elementem wiazacym tozsamosci narodowej Izraela.
            Zgodnie z jej naukami
            wspolczesny judaizm uznaje definicje tego, kto jest Żydem, wedlug zasady: ze
            osoba, ktorej matka jest Zydowka - jest Zydem, podobnie jak dzieci Zydowki -
            sa Zydami.

"Matriarchalna linia" jest niekwestionowanym od setek lat kryterium!!!!!!

Po co sie tak ekscytujem?. Moze w ramach przyjazni niemaszkowsko- izraelskiej
            zaproponowac naszym europejskim przyjaciolom poza Europa, by przemysleli nasz
            model Einbürgerungstestu. Obowiazkowo powinno byc 12 rozdzialow z czterema
            Leitmotive. Takiej formy nikt tam nie zakwestionuje

• thunder-mug Der Mohr hat seine Schuldigkeit getan... 26.06.09, 13:29
            maria421 napisała:

CytatKazde panstwo powinno miec prawo dobierania sobie imigrantow wedlug wlasnej woli, nie sadzisz?
            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Popieram 1000-procentowo!

Tylko pojebane Niemiaszki mają tak wielkie serce i wszystkich maltretowanych przytulają do swej piersi....

A load of bullshit nazbierał się w Dojczlandzie...

I z wielkiej wdzięczności, że ich Niemiaszki przytulili do piersi denazyfikują Niemiaszków i chcą w Dojczlandzie zakazać te partie, które mają odwagę krytykować ten pierdolony stan rzeczy. Q.M! I zmusić Niemiaszków do oglądania filmów kulturalno-oświatowych...O 23.00. h

Hucpa do potęgi X!

Odważy się ktoś wspomnąć o ciężkiej pracy policjantów i lekarzy policyjnych z gośćmi zagranicznymi, już mu wzorcowi chrześcijanie tego forum wypalają na czole znamię:

RASISTA! Q.M!

PS

Ilu rezydentów Guantanamo Bay Naval Base przyjmą w Izraelu? Hę?

W Dojczlandzie przyjęto Izraelską Legię Cudzoziemską, gdy Izraelowi już nie była potrzebna.

(Bojówki katolickie z Libanu! Der Mohr hat seine Schuldigkeit getan, der Mohr kann gehen.)...Nach Dojczlandia...

Q.M!

W Dojczlandzie przyjęto Chrześcijan, którzy 2000 tysiące lat żyli sobie sokojnie między Eufratem a Tygrysem. Uncle Sam chciał, aby im jeszcze lepiej się powodziło...

W Dojczlandzie przyjęto kilka tysięcy Wietnamczyków, którzy w NRD mieli ograniczone umowy o pracę.

W Dojczlandzie przyjmują prześladowanych katolików z Indii (największej światowej demokracji) i Cejlonu.

I zlitowano się nad tragicznym losem Ciężko prześladowanych Żydów z rozpierdolonego ZSRR...

I, i, i...
            • jureek Re: Państwo niemieckie przytuliło Cię do piersi... 26.06.09, 13:43
              ... a co Ty teraz piszesz o tym państwie?
              OK, masz prawo, jest demokracja, więc wolno Ci krytykować.
              Tylko dlaczego innym odmawiasz prawa do krytyki? Filozofia Kalego?
              Jura
              • thunder-mug Rozróżniamy krytykę konstruktywną i wymądrzanie.. 26.06.09, 14:03

Rozróżniamy krytykę konstruktywną i wymądrzanie się...
                • jureek Re: Rozróżniamy krytykę konstruktywną i wymądrza 26.06.09, 14:20
                  Otóż to!
                  Jura
                  • thunder-mug Re: Rozróżniamy krytykę konstruktywną i wymądrza 26.06.09, 14:44
                    jureek napisał:

CytatOtóż to!
                    Jura

-----------------------------------------
                    • jureek Re: fuj :((( 26.06.09, 15:29

• ja.nusz Re: Der Mohr hat seine Schuldigkeit getan... 26.06.09, 14:11
              thunder-mug napisała:

> Tylko pojebane Niemiaszki mają tak wielkie serce i wszystkich maltretowa
              > nych przytulają do swej piersi....
              >

I znów zabrał głos ten faszystowski wypierdek z życiowym intermezzo w PRL-u.
              Zakochany w NPD, ziejący wściekłą nienawiścią do wszystkiego co żydowskie i obce
              - zapominając jednocześnie, że sam jest wrzodem na dupie tego kraju.
              Z powodu przez obcokrajowców udręczonych gliniarzy i policyjnych doktorów chyba
              za moment rozpłaczę się rzewnymi łzami.
              • thunder-mug A teraz łaskawie wytrzyj pianę ze swej buzi... 26.06.09, 14:35
                ja.nusz napisał:

CytatI znów zabrał głos ten faszystowski wypierdek z życiowym intermezzo w PRL-u.
                Zakochany w NPD, ziejący wściekłą nienawiścią do wszystkiego co żydowskie i obce
                - zapominając jednocześnie, że sam jest wrzodem na dupie tego kraju.
                Z powodu przez obcokrajowców udręczonych gliniarzy i policyjnych doktorów chyba
                za moment rozpłaczę się rzewnymi łzami.
                • ja.nusz Re: A teraz łaskawie wytrzyj pianę ze swej buzi.. 26.06.09, 14:46
                  thunder-mug napisała:

Don't give me that ... bullshit

Albo jakieś dalsze merytoryczne argumenty jeszcze dziś łaskawie dostarczysz?

PS

że twój zasób słów ogranicza się do kilkunastu paskudnych przekleństw, zdążyli
                  tu już wszyscy zauważyć...

A teraz łaskawie wytrzyj pianę ze swej buzi...

Asiek, stary cymbale, gdzie ty tam się paskudnych przekleństw dopatrzyłeś? Chyba
                  nie miałeś na myśli "faszystowskiego wypierdka" - to jest nabardziej
                  pieszczotliwy sposób zwracania się do ciebie jaki przyszedł mi do głowy.
                  Ja pianę z buzi? A niby z jakiego powodu miałbym się pienić?
                  Jedyne co koniecznie powinienem uczynić w kontaktach z tobą, to zatkać nos.
                  • thunder-mug Re: A teraz łaskawie wytrzyj pianę ze swej buzi.. 26.06.09, 15:00
                    ja.nusz napisał:

CytatAsiek, stary cymbale, gdzie ty tam się paskudnych przekleństw dopatrzyłeś? Chyba
                    nie miałeś na myśli "faszystowskiego wypierdka" - to jest nabardziej
                    pieszczotliwy sposób zwracania się do ciebie jaki przyszedł mi do głowy.
                    Ja pianę z buzi? A niby z jakiego powodu miałbym się pienić?
                    Jedyne co koniecznie powinienem uczynić w kontaktach z tobą, to zatkać nos.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A więc to był ten rzeczowy, merytoryczny dodatek do Twego poprzedniego wpisu?

Opowiedz lepiej, co Ci się śniło!

Bardzo proszę!
                    • ja.nusz Re: A teraz łaskawie wytrzyj pianę ze swej buzi.. 26.06.09, 15:16
                      Rzeczowy?! Merytoryczny?! W kontekście twoich bredni nie ma mowy o jakiejkolwiek
                      rzeczowej dyskusji. Jako zagorzały antysemita oraz obrońca faszystowskich
                      popołuczyn z NPD musisz być przygotowany na to, że będziesz traktowany najwyżej
                      na równi z zawartością latryny.
                      • thunder-mug Nie mehr Mundgeruch! 28.06.09, 08:30
                        ja.nusz napisał: Cytat

> Rzeczowy?! Merytoryczny?! W kontekście twoich bredni nie ma mowy o jakiejkolwie
                        > k
                        > rzeczowej dyskusji. Jako zagorzały antysemita oraz obrońca faszystowskich
                        > popołuczyn z NPD musisz być przygotowany na to, że będziesz traktowany najwyżej
                        > na równi z zawartością latryny.

Januszek! Gute Nachricht für Dich!

tiny.pl/36s8
                        Nie mehr Mundgeruch!

Der Mineral-Drink MICRO beseitigt Ihren Mundgeruch

- schnell
                        - dauerhaft
                        - auf natürliche Weise

So werden Sie endgültig vom Mundgeruch befreit!

Von der NPD empfohlen...
                        ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                        www.fangocur.at/index_139_139__100000003475_1_0__.html?gclid=CMGii6WlrJsCFdIUzAod_GEH1w
                        • lepian4 Re: Nie mehr Mundgeruch! 28.06.09, 11:31

Kto to jest Popoluczyn. Januszku, najbardziej na wschod bylem jedynie w
                          Warszawie. Skad moge znac ten twoj ojczysty dialekt? Nie mam pojecia, o co ci
                          chodzi.

Pragne jedynie uswiadoic cie, naszego nadwornego antyfaszyste, iz zawrtosc
                          latryny w latach swietnosci stanowila majatek, o ktorym najdzielniejsi harz-
                          erze moga sobie dzis jeynie pomarzyc.
                          Pomysl, nim cos powiesz. To naprawde nie boli.
                          • ja.nusz Re: Nie mehr Mundgeruch! 28.06.09, 11:40
                            lepian4 napisał:

>
                            > Kto to jest Popoluczyn. Januszku, najbardziej na wschod bylem jedynie w
                            > Warszawie. Skad moge znac ten twoj ojczysty dialekt? Nie mam pojecia, o co ci
                            > chodzi.

Nie rżnij poraz kolejny głupa - wiesz dobrze, że popłuczyny, to takie genetyczne
                            odpady typu asiek lub lepian.
                            >

> Pragne jedynie uswiadoic cie, naszego nadwornego antyfaszyste, iz zawrtosc
                            > latryny w latach swietnosci stanowila majatek, o ktorym najdzielniejsi harz-
                            > erze moga sobie dzis jeynie pomarzyc.
                            > Pomysl, nim cos powiesz. To naprawde nie boli.

Jeżeli zawartość latryny stanowiła majątek, to jesteś bogactwem samym w sobie.
                            • lepian4 Re: Nie mehr Mundgeruch! 28.06.09, 13:43
                              > Nie rżnij poraz kolejny głupa - wiesz dobrze, że popłuczyny, to takie
                              genetyczne odpady typu asiek lub lepian.

Pogooglowale odrobine i musze przyznac, ze tego znaczenia nie znalazlem.

W kwestii latryn tez polecam ci google, albo przez ciebie honorowane
                              wikipedia. Moze cos zrozumiesz. Powodzenia.
                    • lepian4 Re: A teraz łaskawie wytrzyj pianę ze swej buzi.. 27.06.09, 03:40
                      Po oprozniieniu plecaka lulacza, to niewiadomo co lepsze, koszmary noczne, czy
                      pijackie wizje na jawie?
              • thunder-mug Re: Der Mohr hat seine Schuldigkeit getan... 26.06.09, 15:20
                ja.nusz napisał:

Cytatziejący wściekłą nienawiścią do wszystkiego co żydowskie i obce

No, nie przesadzaj Januszku!

Ten pan nie reprezentuje wszystkiego, co żydowskie i obce!

Znam i kupę porządnych...

Powiedziałbym 99,999% mieszkańców Izraela to bardzo porządni ludzie.

Szumowiny osiedliły się głównie między Niemiaszkami.
                • ja.nusz Re: Der Mohr hat seine Schuldigkeit getan... 26.06.09, 15:41
                  Asiek, ty już nie kontaktujesz jakie bzdury pierdolisz - zanim rzeczywiście się
                  spienię zrobię sobi przerwę - pomimo że najwyraźniej jest okazja poszaleć, bo
                  szefowa chyba na zakupach.
                  Obrońco faszystowskich męczenników, nie myślałeś, żeby na stare lata przenieść
                  się np. do Chile (tę do połowy konfiskowaną przez Mossad rentę będą ci dosyłać -
                  nawet Margot H. dosyłają) - a może i rodzinkę spotkasz po latach?
                  • thunder-mug Re: Der Mohr hat seine Schuldigkeit getan... 26.06.09, 16:16
                    ja.nusz napisał:

Cytatpomimo że najwyraźniej jest okazja poszaleć, bo
                    szefowa chyba na zakupach.

------------------------------
                    • ja.nusz Re: Der Mohr hat seine Schuldigkeit getan... 26.06.09, 18:44
                      Asiek, ty stary durniu, jak ktoś się tu mocno uprze, to i z ciebie Zyda zrobi. I
                      co wtedy? Będziesz chyba musiał palnąć sobie w ten twój pusty łeb z tatowej flinty.
                      • thunder-mug Re: Der Mohr hat seine Schuldigkeit getan... 26.06.09, 22:17
                        ja.nusz napisał:

Cytat> Asiek, ty stary durniu, jak ktoś się tu mocno uprze, to i z ciebie Zyda zrobi.
                        > I co wtedy? Będziesz chyba musiał palnąć sobie w ten twój pusty łeb z tatowej flinty.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ale tatowa flinta całkowicie zerdzewiała...
                        • lepian4 Re: Der Mohr hat seine Schuldigkeit getan... 27.06.09, 04:45
                          Z wielki trudem chciakbym z wszaej rozmowy für Fortgeschrittene wyszczegolnic
                          watek kulturalny. W dolaczonym linku wysluchalem genüsslich jüdischen Tango;
                          Ich habe kein Heimatland.
                          Kein Heimatland? Przwlokl sie von Land zu Land i nie mial Heimatlandu? Nie
                          mial mamusi, a mamusia domu? To ze zydzi nie chcieli zbytni asymilowac sie z
                          Vaterlandem, jest powszechnie wiadomo, ale ze nie mieli Heimatlandu,to jest
                          dla mnie fenomenem. To nawet Anne Frank pisala swym pieknym dlugopisem o
                          Heimatlandzie na strychu
                          • ja.nusz Re: Ku przypomnieniu 27.06.09, 07:02
                            lepian4 napisał:

To nawet Anne Frank pisala swym pieknym dlugopisem o
                            > Heimatlandzie na strychu

Poraz kolejny przypomnę: ani na strychu, ani długopisem ty brunatny cymbale.
                            • jureek Re: Ku przypomnieniu 27.06.09, 10:53
                              Jak widać, Lepian konsekwentnie realizuje taktykę swojego mistrza Goebelsa -
                              "Kłam, kłam, a zawsze coś z tego pozostanie".
                              Ten brunatny propagandysta liczy na to, że ktoś przeczyta tylko jego kłamstwa, a
                              nie przeczyta sprostowania.
                              Powtarza w kółko tę nazi-propagandę o pisanych rzekomo długopisem pamiętnikach
                              Anne Frank, a potem oburza się strasznie, gdy się go zgodnie z tym, co pisze,
                              neonaziolem nazwie.
                              Jura
                              • lepian4 Re: Ku przypomnieniu 27.06.09, 11:53
                                Po co czytac sprostowania, skoro w holenderskim muzeum sa manuskrypty. Byle
                                idota widzi, ze sa napisane dlugopisem.
                                Jureeku, jesli masz znajomych w Holandii, przeanalizuj tez ich oryginalny
                                tekst, z niemieckim oryginalem. Nie wiem jak ty, ale ja juz na drugiej stronie
                                mialem wrazenie, ze sa to dwie rozne ksiazki
                                • jureek Re: Ku przypomnieniu 27.06.09, 13:15
                                  Tak jak napisałem. Dalej wzorem Goebelsa będzie te swoje kłamstwa powtarzał,
                                  najmądrzejszy z wszystkich. Nie liczą się dla niego opinie ekspertów, za nic ma
                                  wyroki sądowe - liczy się tylko to, co mu do łba nawtykali jego brunatni kamaraden.
                                  Jura
                                  • lepian4 Re: Ku przypomnieniu 27.06.09, 17:58
                                    A moze zerknij do manuskryptow, nie do opracowan. Wspominanie opracowan, tych,
                                    ktorzy chca udowodnic cos niemozliwego, jest na wskros niepowazne. To wlasnie
                                    przypomina "wstretnego" Göbbelsa, a nie kontruktive Kritik, Verstand i jakies
                                    tam szkielko i oko
                                    • jureek Re: Ku przypomnieniu 27.06.09, 18:20
                                      Oczywiście, że przy okazji zajrzę, póki co jednak opracowania ekspertów i wyroki
                                      sądów są dla mnie bardziej wiarygodne niż Ty i Twoi brunatni mentorzy.
                                      Jura
                                      • lepian4 Re: Ku przypomnieniu 27.06.09, 18:50
                                        Göbbel, na ktorego sie powolujesz, tez mial za plecami opracowania ekspertow i
                                        wyroki sadowe, ktore dla niego tez byly wiarygodniejsze, niz zdrowy rozsadek.
                                        Wspominasz moich brunatnych mentorow. Podaj nazwiska, pseudonimy. Jesli nie
                                        masz nic dopowiedzenia, to nie pierdol glupot. Na tym forum mamy juz mentora.
                                        Jest nim januszek, a ty jestes jego mecenasem. Zal ci dupe sciska, ze waszemu
                                        duetowi nikt nie jest w stanie dorownac?
                                        • jureek Re: Ku przypomnieniu 27.06.09, 19:01
                                          Teza o tym, że pamiętniki są falsyfikatem i powoływanie się na to, że dowodzi
                                          tego fakt, jakoby były pisane długopisem, który wtedy nie był w użyciu,
                                          prezentowana jest wyłącznie przez brunatne kręgi. To miałem na myśli pisząc o
                                          Twoich mentorach, bo prezentujesz dokładnie taką samą argumentację jak oni.
                                          Stawianie w jednym rzędzie sądów nazistowskich z sądami demokratycznych państw
                                          zaiste paradne. Po raz kolejny tylko potwierdzasz swoje brunatne poglądy.
                                          Jura
                                      • thunder-mug wyroki sądów są dla mnie bardziej wiarygodne 27.06.09, 19:00
                                        jureek napisał:

wyroki
                                        sądów są dla mnie bardziej wiarygodne

---------------------------------
                                        • jureek Re: wyroki sądów są dla mnie bardziej wiarygodne 27.06.09, 19:03
                                          thunder-mug napisała:

> Niemiaszkowe sądy zadecydowały także, że NPD nie będzie zakazana...

Możesz pokazać, gdzie kwestionuję tę decyzję?
                                          Jura
                            • lepian4 Re: Ku przypomnieniu 27.06.09, 11:50
                              Ja, obsrancu zaa Buga, wspominam Heimat. Moze cos opowisz nam o swoim kurniku?
                          • maria421 Re: Der Mohr hat seine Schuldigkeit getan... 27.06.09, 19:04
                            lepian4 napisał:

>To nawet Anne Frank pisala swym pieknym dlugopisem o
                            > Heimatlandzie na strychu

Nie pisala dlugopisem.
                            Dlugopisem zostaly napisane korektury w jej dzienniku ktore i tak nie maja
                            zadnego znaczenia dla tresci dziennika bo w zaden sposob tresci dziennika nie
                            zmieniaja.

Lepian, proponuje zebys przestal sie takimi madrosciami popisywac.
                            • lepian4 Re: Der Mohr hat seine Schuldigkeit getan... 28.06.09, 07:32
                              Tez racja. ALe gdy przyjrzec sie tylko postaci ojca, to trudno uwierzyc w twa
                              teze. Na poczytku byl taki niesympatyczny, malo intersowal sie rodzina.
                              Dopiero pozniej wyszly na jaw jego prawdziwe cechy charakteru, tzn.
                              szlachetonsc, troskliwosc etc. Szkoda, ze ta przemiana nastapila dopiero z
                              dopiskami dlugopisem. Dam sobie glowe uciac, ze Anne juz nie zyla, gdy tatus
                              dlupopisem w piorka sie stroil.
              • thunder-mug Re: Der Mohr hat seine Schuldigkeit getan... 26.06.09, 15:51
                ja.nusz napisał:

Nu, nie przesadzaj Januszku! Ja bardzo uwielbiam poezję Ehrenburga...
              • thunder-mug Re: Der Mohr hat seine Schuldigkeit getan... 26.06.09, 16:05
                ja.nusz napisał:

No nie przesadzaj Januszku!

Ten pan nie reprezentuje wszystkiego, co żydowskie i obce!

Znam i kupę porządnych... Pan Henryk Jagoda, na ten przykład...

Powiedziałbym 99,999% mieszkańców Izraela to bardzo porządni ludzie.

Szumowiny osiedliły się między Niemiaszkami.
      • absztyfikant Bzdury 26.06.09, 10:58
        forum.gazeta.pl/forum/w,25695,96953434,97034686,Iranu_Przemysl_to.html
    • thunder-mug yet another off-topic message 25.06.09, 18:33

yet another off-topic message

iran.whyweprotest.net/
      Jeszcze jeden demokratyczny kraj na bliskim wschodzie...

Państwo irańskie ich wykształciło, ale pracy im zapewnić nie może.

Teraz szaleją w internecie...

Ale trza przyznać:

Mądrzy ludzie...
      • thunder-mug Re: yet another off-topic message 25.06.09, 18:45

Abraham Lincoln powiedział co następuje:

CytatThe ballot is stronger than the bullet.
    • g-48 Re: dlaczego? 26.06.09, 21:41
      To znaczy ze I´srael jest panstwem religijnym tak ja panstwa
      moslemskie?!Tylko jakich wybiegow uzyli polscy zydzi i ruscy aby
      dostac sie do tej chodowli?
      • thunder-mug Re: dlaczego? 26.06.09, 21:59
        g-48 napisał:
        Cytat
        > To znaczy ze I´srael jest panstwem religijnym tak ja panstwa
        > moslemskie?!Tylko jakich wybiegow uzyli polscy zydzi i ruscy aby
        > dostac sie do tej chodowli?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A nu właśnie!

Na przykład ten Pan? Musiał być cholernie religijny!
    • thunder-mug przyjemnych snów... 26.06.09, 22:30

Wszyskim ludziom dobrej woli, przyjemnych snów...
    • thunder-mug Die Freude geht mit uns 26.06.09, 22:45

A ponieważ dzisiaj jest Piątek...

Die Freude geht mit uns...
    • thunder-mug zamieszkać w kraju przodków 27.06.09, 10:45

thunder-mug cytuje dnia 25.06.09, o godzinie 17:04 z Rzepy jak następuje:

Cytat(...)
      Ks. Weksler-Waszkinel chce zamieszkać w kraju przodków. Izrael nie przyznaje jednak obywatelstwa katolikom
      (...)

Pragnę jeszcze nieśmiało zwrócić uwagę na fakt, że mama tego pana była Żydówką....

O czym ten pan dowiedział się dopiero kilkadziesiąt lat później...

PS

Chociaż pobieżny rzut oka w lustro mógłby pomóc niecoś tam wyklarować...
      • jureek Re: zamieszkać w kraju przodków 27.06.09, 10:56
        thunder-mug napisała:

> Chociaż pobieżny rzut oka w lustro mógłby pomóc niecoś tam wyklarować...

Odezwał się specjalista-antropolog, Q.M.
        Widać, że ma jobla na punkcie Żydów, ale jak się go antysemitą nazwie, to oburza
        się jak święta lelija.
        Jura
        • thunder-mug A więc maję Amerykańcy jobla antropologicznego? 27.06.09, 11:27
          jureek napisał:

CytatOdezwał się specjalista-antropolog, Q.M.
          Widać, że ma jobla na punkcie Żydów, ale jak się go antysemitą nazwie, to oburza się jak święta lelija.
          Jura

××××××××××××××××××××××××××××××××××

I znów czołowy katolik tego foruma wypalił mi znamię na czole:

======ANTYSEMITA=====sad

Ale przecież nie wszyscy ludzie na świecie mają jednakowe buzie.

Na tej podstawie Amerykanie żądają nowych zdjęć w paszportach.

Ludzie o określonej charakterystyce buzi będą staranniej obserwowani po przybyciu do USA.

A więc mają Amerykańcy jobla antropologicznego?

Ja wiem, niektórzy naukowcy pracują intensywnie nad stworzeniem jednolitego człowieka, klonowanego i w tedy będziemy mieli świat wiecznej szczęśliwości!

Bez segregacji rasowej...

Niech będzie pochwalony...

Amen!
          • jureek Re: Owszem, też mają jobla 27.06.09, 13:16
            Jednak to, że takich z joblem jest więcej, nie sprawia, że Twój jobel jest mniejszy.
            Jura
            • thunder-mug Na pewno są mniej drażliwe tematy. 27.06.09, 18:21
              jureek napisał:
              Cytat
              Jednak to, że takich z joblem jest więcej, nie sprawia, że Twój jobel jest mniejszy.
              Jura

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

To i Rzeczpospolita ma jobla!

Musi takie drażliwe tematy poruszać?

Nie musi!

Na pewno są mniej drażliwe tematy.

I o takich należałoby pisać.
              • jureek Re: nie widzę niczego drażliwego w tym temacie 27.06.09, 18:39
                Jeśli Ty widzisz, to jest to kolejna rzecz potwierdzająca Twojego jobla.
                Jura
                • thunder-mug Re: nie widzę niczego drażliwego w tym temacie 27.06.09, 18:46
                  jureek napisał:

> Jeśli Ty widzisz, to jest to kolejna rzecz potwierdzająca Twojego jobla.
                  > Jura

>-------------------------------------------

Krytykowali ustawodawstwo izraelskie ....

A ja mam dokładnie taki pogląd ja tu:
                  forum.gazeta.pl/forum/w,51283,97105867,97111826,Re_dlaczego_.html
        • thunder-mug I bardzo dobrze, że tak jest... 27.06.09, 12:20
          jureek napisał:

CytatOdezwał się specjalista-antropolog, Q.M.
          Widać, że ma jobla na punkcie Żydów, ale jak się go antysemitą nazwie, to oburza się jak święta lelija.
          Jura

××××××××××××××××××××××××××××××××××

Zgodnie z tezę naczelnego katolika tego forum Michael Jackson musiał być paskudnym rasistą!

Nienawidził Afroamerykanów!

Ale o kształcie buzi mówić jest zakazane...

To właśnie amerykański apartheid jest winny jego przedwczesnej śmierci!

W Dojczlandzie mógłby jeszcze żyć...

Ludzie, którzy przeżyli niemiaszkowe KZ osiągają w Izraelu 80, 85, 90 i więcej lat...

I bardzo dobrze, że tak jest...

Mam nadzieję, że i naczelny katolik się z tego faktu cieszy?

(Tylko renty mają znikome i to mię smuci...)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka