jessi_a 09.08.09, 16:04 pana Schlämmera stolica w Grevebroich, zamiast orla "federalny zajac" a i haslo Yes, weekend! Wszystko mi pasi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thunder-mug Jak na mój gust, to on jest za tłusty... 09.08.09, 17:03 Jak na mój gust, to on jest za tłusty. Tak tłustego kanclerza mieliśmy już przez 16 lat... I nic dobrego z tego nie wyszło. Obecna kanclerzowa też nie jesz chuda, ale w jej wypadku to ja to rozumiem, w DDR ludzie nie mieli nic do gryzienia, to ona teraz sobie to nadrabia na tych ciągłych Arbeitsessen... I ten ciągły stress, przez ciągłe gryzienie czegoś, można stress zminimalizować... Ja stress też w ten sposób zwalczam. Już Cezar mawiał: Lasst fette Männer um mich sein... Odpowiedz Link
juzniewqrwionylektor kanclerzowa nie jest tłusta, ma za to 10.08.09, 02:24 bardzo kobiecy balkon. Dzięki temu nikt nie wątpi, że w Niemczech rządzi kobieta. Odpowiedz Link
thunder-mug Re: kanclerzowa nie jest tłusta, ma za to 10.08.09, 10:13 juzniewqrwionylektor napisała: > bardzo kobiecy balkon. > Dzięki temu nikt nie wątpi, że w Niemczech rządzi kobieta. Ja się zastanawiam, dlaczego Stwórca nasz także bezdzietne niewiasty wyposażył był w takie organa? Odpowiedz Link
lepian4 Re: kanclerzowa nie jest tłusta, ma za to 10.08.09, 14:19 Jej polityczni kontrahenci mieli niekiedy po piec zon i tez nie dochowali sie wlasnych dzieci. Moze jest to jakas Bundesseuche? Odpowiedz Link
ja.nusz Re: kanclerzowa nie jest tłusta, ma za to 10.08.09, 14:45 lepian4 napisał: > Jej polityczni kontrahenci mieli niekiedy po piec zon i tez nie > dochowali sie wlasnych dzieci. Moze jest to jakas Bundesseuche? Kogo masz na myśli poza Schrodim? Odpowiedz Link
juzniewqrwionylektor po pierwsze primo lepian nie myśli, 10.08.09, 15:31 po drugie primo ty też nie. Doris Köpf jest czwartą żoną Schrödera. Odpowiedz Link
lepian4 Re: po pierwsze primo lepian nie myśli, 10.08.09, 15:59 To faktycznie wsztystko diametralnie zmienia! Teraz nawet rozumiem, dlaczego Schröder w duellu przedwyborczym osmielil sie zarzucic Merkel, ze nie ma wlasnych dzieci! Gdyby mial piec zon, to faktycznie juz inna bajka. Odpowiedz Link
lepian4 Re: kanclerzowa nie jest tłusta, ma za to 10.08.09, 15:36 Schröder chyba wystarczy? Joschka ilosciowo dorownuje Schöderowi, zajety rzucaniem kamieni i pozniej wyzwisk z mownicy, dorobil sie jedynie dwojki wlasnych dzieci i jednego wnuka. A powinien cos wiecej wiedziec o rewolucji seksualnej! Najzabawniejsza jest w tej szopce Claudia Roth, obdarzona szczodrze darami natury oznajmila, ze ona poswiecila sie slusznej sprawie laczenia wychowywania wlasnych dzieci z zawodem. Oczywiscie poswiecila sie dla innych kobiet. Odpowiedz Link
lepian4 Re: Wybieram we wrzesniu 10.08.09, 03:37 Gdyby tak zajaca wybral wielblada, liczyc moglby tez na przychylnosc Neubürger. Odpowiedz Link
thunder-mug dwie polskie sieroty zaadoptować... 10.08.09, 17:20 Kanclerz Szroder aby polepszyć stosunki z Putinem zaadaptował dwie sieroty ruskie. Kanclerzowa Merkelowa aby polepszyć stosunki z Kaczorowskimi mogłaby dwie polskie sieroty zaadoptować. Szczególnie przed wyborami miałyby media o czym pisać. Bo zmniejszanie albo powiększenie podatków o ileś tam 0,xyz% to już ciągle się powtarzający temat od dziesięcioleci. Innych pól działania demokratyczne partie niestety nie mają. Pozostaje dla wyborców życie prywatne polityków. Francja i Włochy starają się swojemu ludowi pod tym względem coś zaofiarować... A w Dojczlandzie nuda... Odpowiedz Link
lepian4 Re: dwie polskie sieroty zaadoptować... 10.08.09, 17:45 Merkel zjadla juz zupe kartoflana. Odpowiedz Link
juzniewqrwionylektor Niemcy nie muszą poprawiać swoich 10.08.09, 21:33 stosunków z Polską, ale Polacy z Niemcami - tak! Odpowiedz Link
lepian4 Re: Niemcy nie muszą poprawiać swoich 11.08.09, 06:16 Mozesz to jakos rozwinac? Odpowiedz Link
thunder-mug Re: Niemcy nie muszą poprawiać swoich 11.08.09, 08:48 juzniewqrwionylektor napisała: Cytat> stosunków z Polską, ale Polacy z Niemcami - tak! Tak, ale najpierw musimy tutejszy naród z jego niesławną przeszłością odpowiednio dokształcić, aby wiedzieli kiedy wojna wybuchła. I, II i III ! Oraz dlaczego Grynspan odwiedził Ambasadę Niemiaszkową w Paryżu. I ja się pytam, dlaczego Grynspan jeszcze pomnika w Berlinie nie ma? Przecież to on wyzwolił tutejszy naród z jego niesławną przesłościę od faszyzmu! Dopuki to nie będzie całkowicie, wyjaśnione wzywam wszystkich patriotycznych Polaków do boykotu niemiaszkowego Landu. Niech sobie swój szajs bez polish man power robią! I zobaczymy jak daleko zajdą!!! Ot co! Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Dzięki Asieku 11.08.09, 09:20 Dawniej uważałem za stosowne regularnie przypominać, że Asiek jest pierdolnięty - dzisiaj pacjent sam o to dba. Odpowiedz Link
thunder-mug Walczymy ramię w ramię 11.08.09, 09:40 ja.nusz napisał: Cytat > Dawniej uważałem za stosowne regularnie przypominać, że Asiek jest pierdolnięty - dzisiaj pacjent sam o to dba. Walczymy ramię w ramię z niemiaszkowym faszyzmem... Damit es unseren Kindern und Enkelkindern besser geht. Odpowiedz Link
ja.nusz Re: Walczymy ramię w ramię 11.08.09, 10:34 Asiek, nie przeginaj - raz dziennie wystarczy. Odpowiedz Link
thunder-mug Re: Walczymy ramię w ramię 11.08.09, 10:49 ja.nusz napisał: Cytat > Asiek, nie przeginaj - raz dziennie wystarczy. Nie możemy niemiaszkowym faszystom pozwolić, aby się na nowo formowali. Trza ich bezustannie walić po łbach... Tak dopomóż Bóg! Tak dopomóż Bóg! Odpowiedz Link
lunatix Re: Wybieram we wrzesniu 10.08.09, 17:41 magazine.web.de/de/themen/nachrichten/panorama/8689722-Steinmeier-und-Schlaemmer-im-Duell.html Odpowiedz Link