juzniewqrwionylektor 28.08.09, 00:53 każdy może coś powiedzieć. spieprzaj dziadu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thunder-mug każdy może coś powiedzieć. 28.08.09, 06:16 juzniewqrwionylektor napisała: Cytat > każdy może coś powiedzieć. > spieprzaj dziadu Od adeptów wybitnych uczelni życzyłbym sobie bardziej rozwiniętych postów... Trochę więcej przydawek, trochę więcej okoliczników...proszę... Także werbalne frazy składniowe ożywiają tekst... Odpowiedz Link
juzniewqrwionylektor nie jestem adeptem wybitnych uczelni, 28.08.09, 07:46 absolwentem też nie Uczęszczałem przed laty do VHS na kurs języka rosyjskiego, grupa konwersacyjna. Odpowiedz Link
thunder-mug Re: nie jestem adeptem wybitnych uczelni, 28.08.09, 08:27 juzniewqrwionylektor napisała: Cytat Uczęszczałem przed laty do VHS na kurs języka rosyjskiego, grupa konwersacyjna. Nu to też już coś! Weź się trochę w garść! Piszesz jakbyś stał krótko przed ubezpłodnieniem!!! Ze względu na depresję i psychozę... Odpowiedz Link
annajustyna Re: nie jestem adeptem wybitnych uczelni, 28.08.09, 08:30 W koncu Marek przestal udawac germaniste od siedmiu bolesci (aczkolwiek niemiecki to on akurat zna swietnie, gorzej z etosem). Odpowiedz Link
thunder-mug Re: nie jestem adeptem wybitnych uczelni, 28.08.09, 08:35 annajustyna napisała: Cytat > W koncu Marek przestal udawac germaniste od siedmiu bolesci (aczkolwiek > niemiecki to on akurat zna swietnie, gorzej z etosem). Etosu nie oferują w VHS-ie... Odpowiedz Link
juzniewqrwionylektor nie da się ukryć, że pragniesz się bardzo 28.08.09, 11:22 spoufalić. Mów do mnie: Witek albo Witoldzie. A jak Ty masz na imię? Chyba nie Anna Justyna? Typuję na Andżelika. Odpowiedz Link
annajustyna Re: nie da się ukryć, że pragniesz się bardzo 28.08.09, 12:28 Marek Witek dobre Odpowiedz Link
annajustyna Re: nie wqrwiaj mnie Glupia Babo! 28.08.09, 13:54 Ale wiesz, z tym Witoldem to by sie zgadzalo - moj stary ma tak samo na drugie, a ten sam rocznik co Ty, Mareczku . Odpowiedz Link
juzniewqrwionylektor [...] 28.08.09, 14:10 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
annajustyna Re: glupote trza tempic 28.08.09, 20:17 Wlasnie . Dlatego uwielbiam Cie wqrwiac, Mareczku... Odpowiedz Link