aerobik-fitness 20.01.10, 17:21 Witam wszystkich, potrzebuję zespołu na wesele- 03.09.2010 r.czy możecie jakiś polecić:)bo sama już nie wiem jaki jest dobry- czytałam mnóstwo opinii ale nic konkretnego z nich nie wynika.POMOCY:):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ogabignac Re: ZESPÓŁ NA wesele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.01.10, 17:45 Ja na przykład lubię ten: www.rollingstones.com/home.php Odpowiedz Link Zgłoś
0-jus-tyna Re: ZESPÓŁ NA wesele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.01.10, 20:26 DRogą eliminacji , ja odradzam zespol New Sukces. Byl na moim weselu i zastrzegali sobie ze nie beda spiewac utworow disco polo (bo sa magistrami:))Ja rowniez bylam przeciwna tego typu muzyce ale pare utworow na koniec to tego zazadalam.Po wielkich przetargach zgodzili sie i odwalili taka chale ze jej. A teraz po 5 latach radio jard reklamuja ich i wystepuja w ich disco polo...tragedia.Najwiekszy blad w zyciu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
misiu.stefan Re: ZESPÓŁ NA wesele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.01.10, 08:33 Polecam Ci zespół Master Dance (ale na 100% są zającie na Twój termin), Heaven (mas zpewność, ze się postarają, nie odwalą chałtury i co bardzo ważne - się nie napiją!) albo Night Club - grali u mojej siostry na weselu rok temu, świetnie się spisali. Te 3 zespoły mogę z czystym sumieniem polecić. Jeszcze jedna uwaga - z każdym zespołem będziesz musiała się spotkać i pogadać o tym jaką chcesz dokładnie muzykę i czego od nich oczekujesz. PS - jak to dobrze, ze ja juz mam to za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
monika-bab Re: ZESPÓŁ NA wesele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.01.10, 13:49 nie wiem czy nie za późno ale ja z czystym sumieniem polecam zespół BDB państwa Bogdanowiczów Odpowiedz Link Zgłoś
gupik25 Re: ZESPÓŁ NA wesele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.01.10, 20:50 może zespół Korona tu link do stronki zespołu www.korona4u.com Odpowiedz Link Zgłoś
korsrelax Re: ZESPÓŁ NA wesele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.01.10, 20:05 mamy zajęte ale poszukaj namiarów na fote.piasta fajnie grają lub zespół żubry z hajnówki są genialni grali u mnie na weselu, ostrwscy bend grają na żywo troszkę drożej ale fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: ZESPÓŁ NA wesele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.01.10, 20:58 www.youtube.com/watch?v=EDrOriKrV3g&feature=related oni są super :] Odpowiedz Link Zgłoś
at_ta Polecam 28.01.10, 18:14 morfeusz_1 napisał: > www.youtube.com/watch?v=EDrOriKrV3g&feature=related > > oni są super :] Może chłopaki mają wolny termin, w lutym koncerty w Bułgarii www.youtube.com/watch?v=buurswUyrAg&feature=related zapewne więcej płyt sprzedanych zagranicą niż Doda Odpowiedz Link Zgłoś