Dodaj do ulubionych

Nowe punkty sprzedaży biletów

IP: *.light.csk.pl 11.02.04, 09:41
Tymi innymi rozwiazaniami są kilometrowe kolejki przy obecnych paru punktach
sprzedaży. Zamiast podejmować durne decyzje, trzeba było zapewnić
bezproblemowy zakup biletów dla Białostoczan już teraz i nie było by tego
całego galimatiasu.
Obserwuj wątek
    • Gość: log Re: Nowe punkty sprzedaży biletów IP: *.piasta.pl 11.02.04, 22:35
      Redaktor Wyborczej autor artykułu uważa nas za durniów pisząc iż już w kwietniu
      bedzie aż 13 punktów sprzedaży wiecej. A co bedzie w marcu? Powtarza bzdury za
      rzecznikiem prezydenta wpadając w zachwyt. Przypomina to propagandę sukcesu i
      stanowi przykład próby jak z porażki prezydenta Tura spróbować zrobić jego
      sukces. Od dawna widać że Wyborcza to zaplecze medialne prezydenta.
    • Gość: |andy| Re: Nowe punkty sprzedaży biletów IP: 81.15.254.* 12.02.04, 11:15
      Wczoraj wracając ze szkoły trafiłem na kontrolerów w autobusie (swoją drogą to
      kiepsko sprawdzali, bo do mnie nie dotarli). Jeden z pasażerów owszem, miał
      bilet, tyle tylko, że bez wpisanego adresu i niezafoliowany. Kontroler oznajmił,
      że "Jako, że były duże kolejki po bilety, to zmieniło się i adresy należy
      wpisywać samodzielnie". Fakt, jak kupowałem w poniedziałek bilet to sam
      wpisywałem adres, ale nie przyszło mi do głowy, że to ma na celu zmniejszenie
      kolejek, zwłaszcza, że później musiałem jeszcze raz iść do okienka, żeby babka
      mi ten bilet zafoliowała. Komedia, zamiast otwierać nowe punkty, żeby kolejek
      nie było to wymyślili samodzielne wpisywanie adresów. Śmiech na sali proszę
      Państwa...

Pozdrawiam
      Andrzej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka