villem0
02.09.10, 12:12
Dziewczyny,
Obie pociechy wysłałam do przedszkola i czas popracować ;)
Szukam pół etatu, nie chcę całego a najchętniej jeśli to będzie praca dorywcza lub coś w tym stylu.
Może ktoś z waszego otoczenia będzie potrzebował opiekunki do osób starszych, sprzątania czy do podobnych prac, to proszę, dajcie znać.
W Podlaskim Centrum Opiekunek nie mogą mnie zarejestrować, bo nie mam referencji z ostatnich 4 lat (trudno bym takowe miała, skoro przez 5 ostatnich lat rodziłam i wychowywałam dzieci ;)), ale zostawiłam tam swoje CV.
Najchętniej bym śpiewała w jakims zespole weselnym, bo jestem dobrą wokalistką, która jeszcze się ciągle kształci w tym kierunku.
Niedługo będę mogła śpiewać na ślubach, bo uczę się niezbędnych pieśni (łącznie z niezbędnym Ave Maria ;)).
Niestety, taki ze mnie człowiek renesansu, że wiele potrafi a w tych czasach wszystko jest ukierunkowane na coś konkretnego, ale może znajdzie się i dla mnie jakieś zajęcie.
Chciałabym dorobić do tej mężowskiej pensji, więc jeśli o czymś będziecie słyszeć, to proszę mi dać znać, będę bardzo wdzięczna :)
Studiowałam fizkę i informatykę, żaden tam ze mnie fizyk, ale z komputerami czy techniką jako taką jestem za pan brat. Rok temu miałam praktyki w Radiu Białystok jako realizator dźwięku i sobie poradziłam, więc chyba nie jest ze mną tak źle ;)
Czuję się jak świeżo po studiach, bo mając ponad 30-stkę wchodzę dopiero na rynek pracy ;)
Cóż, pewnie będę jak Kwiatkowska w Czterdziestolatku, ale ja tez się pracy nie boję ;)
Pozdrawiam