Gość: Ja IP: *.ym1.on.wave.home.com 22.06.01, 06:36 Co z ta strona-www.4lomza.pl .Wydaje mi sie byc interesujaca,jednak nie moge nic otworzyc.Czy i u Was to samo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
laugh Re: WWW.4LOMZA.PL 22.06.01, 00:00 Wiem co to jest za strona, to cos w stylu www.gazeta.pl masz informacje tego co dzisiaj mialo miejsce w Lomzy, przeglad prasy, sprawy zwiazane z rolnictwem itd. Wystarczy Ci tyle informacji czy chcesz bym tam jeszcze raz weszla i podala Ci jakies szczeguly? Nie wiem dlaczego nie mozesz tam wejsc, moze robisz jakis blad w adresie, Jak uda Ci sie tam wejsc to daj znac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: WWW.4LOMZA.PL IP: *.ym1.on.wave.home.com 23.06.01, 00:00 laugh napisał(a): > Wiem co to jest za strona, to cos w stylu www.gazeta.pl > masz informacje tego co dzisiaj mialo miejsce w Lomzy, przeglad prasy, sprawy > zwiazane z rolnictwem itd. > Wystarczy Ci tyle informacji czy chcesz bym tam jeszcze raz weszla i podala Ci > jakies szczeguly? > Nie wiem dlaczego nie mozesz tam wejsc, moze robisz jakis blad w adresie, > Jak uda Ci sie tam wejsc to daj znac > pozdrawiam Informacje uzyskalem u zrodel.Strona bedzie gotowa July.01.01.Teraz sa w okresie probnym i z tad te trudnosci pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś