Dodaj do ulubionych

Klub malucha

27.10.10, 13:30
Witam. Mieszkam na osiedlu Zawady. Czy któraś z mam może mi podpowiedzieć czy w pobliżu mojego osiedla jest jakiś klub malucha? Słyszałam, że na Dziesięcinach jest ale niestety nie mogę znaleźć adresu. Z góry dziękuję za pomoc
Obserwuj wątek
    • czajkax2 Re: Klub malucha 27.10.10, 13:43
      Tu masz spis wszystkich klubów :)

www.bialystokonline.pl/przedszkola,kategoria,1,02,1.html
      www.bialystokonline.pl/zlobki,kategoria,352,02,1.html
      www.bialystokonline.pl/opieka-uslugi,kategoria,400,09,1.html
      • mama_amelii Re: Klub malucha 28.10.10, 09:21
        Ja też jestem z Zawad.Nie wiem ile Twoje dziecko ma lat,ale od 2 latek przyjmuja w Słonecznym przedszkolu na Gajowej(najbliżej naszego osiedla).Chodzi tam moja córka inie zamieniłabym tego przedszkola na żadne inne:)
        Jeśli jest malutkie to proponuję Klub Malucha Kangurek,ale to w Starosielcach(tam woziłam moją córkę i moge szczerze polecić,panie profesjonalistki-ciepłe i cudowne.Z dużym doświadczeniem pracy w przedszkolu,córka wiele z tego Klubu wyniosła.
        • martamaks Re: Klub malucha 28.10.10, 12:36
          Dziękuję serdecznie za odpowiedzi. Syn ma 2 lata. Chciałabym posyłać go na zajęcia 3-4 razy w tygodniu po parę godzin. zależy mi żeby oswoił się z innymi dziećmi, gdyż we wrześniu 2011 chcę go wysłać do przedszkola. Nie wiem czy Przedszkole Słoneczne ma w swojej ofercie coś takiego.
          Zastanowię się nad Klubem Kangurek, w końcu Starosielce to nie tak daleko, szczególnie samochodem.
          Mamo Amelii, Twoja córka chodzi do przedszkola w pełnym wymiarze godzin? Możesz napisać mi coś więcej o tej placówce? Mają tam jakiś specjalistów? Chodzi mi głównie o logopedę (syn prawie nic nie mówi).
          • mama_amelii Re: Klub malucha 28.10.10, 13:39
            Córka chodziła na 4 godz dziennie na mini kangurka.
            Jeśli chodzi o słoneczne przedszkole to logopeda jest na pełnym etacie(właścicielka przedszkola).Na początku dzieci sa badane przez pediatrę-rehabilitanta(wady postawy) i stomatologa.Niestety w Słonecznym trzeba być w pełnym wymiarze(a przynajmniej płacić za pełny).Dwuletnie maluchy mają się tam świetnie:)
            O przedszkolu mogłabym pisac dużo,bo jest fantastyczne.<Moja córka nie chce wracac do domu.Fajne i ciekawe zajęcia\(rytmika,angielski,ceramika,gimnastyka korekcyjna).Panie są bardzo fajne(dyrekcja również)
            Zresztą poczytaj sobie tutaj.
            www.sloneczneprzedszkole.eu/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka