Dodaj do ulubionych

wolters kluwer polska praca

20.12.10, 15:26
Witajcie mieszkam w Olecku. Z tego co słyszałem w centrum miasta będzie (już jest?) księgarnia patronacka Wolters Kluwer. Ktoś wie czy w wolters kluwers polska praca jest możliwa. Interesuję się prawem a i książki prawnicze trochę znam (choć mam licencjat z rachunkowości).
Obserwuj wątek
    • uzytkownik_sieci Re: wolters kluwer polska praca 11.03.11, 14:07
      kama.rogowska napisała:

> Witajcie mieszkam w Olecku. Z tego co słyszałem w centrum miasta będzie (już je
      > st?) księgarnia patronacka Wolters Kluwer. Ktoś wie czy w wolters kluwers polsk
      > a praca jest możliwa. Interesuję się prawem a i książki prawnicze trochę znam (
      > choć mam licencjat z rachunkowości).

A czy musi to byc Olecko. Wolters Kluwer to firma mająca oddziały w całej Polsce ale myslę że warto pracować w centrali. Sam kiedys pracowałem w oddziale regionalnym dużej firmy i powiem Ci że różnica jest duża! Pomyśl o tym. No chyba że masz w takim wolters kluwer polska szybko awansować.
      • p.klodzki Re: wolters kluwer polska praca 11.03.11, 14:12
        Nie znam firmy wolters kluwer ale sama nazwa WK Polska pokazuje że to duża międzynarodowa firma (poprawcie mnie jeśli się mylę). Praca w mniejszym oddziale może mieć wiele plusów. Sam pracuję w lokalnym oddziale banku i powiem że jest bardzo dobrze. Na prawdę mi się podoba. Z tego co słyszałem w centrali jest inaczej. Myślę że Wolters Kluwer Polska nie jest wyjątkiem i praca w biurze w takiej warszawie jest zupełnie inna.
        • korneliamilka Re: wolters kluwer polska praca 11.03.11, 14:22
          p.klodzki napisał:

> Nie znam firmy wolters kluwer ale sama nazwa WK Polska pokazuje że to duża międ
          > zynarodowa firma (poprawcie mnie jeśli się mylę). Praca w mniejszym oddziale mo
          > że mieć wiele plusów. Sam pracuję w lokalnym oddziale banku i powiem że jest ba
          > rdzo dobrze. Na prawdę mi się podoba. Z tego co słyszałem w centrali jest inacz
          > ej. Myślę że Wolters Kluwer Polska nie jest wyjątkiem i praca w biurze w takiej
          > warszawie jest zupełnie inna.

Kolejny co to mu Olecko się nie podoba. NIe wiem czy wiesz ale w Olecku też mieszkają ludzie. Ludzie są tacy sami jak w warszawie. Tak samo jest z pracą w takim wolters kluwer polska. Tam praca w Olecku jest i powinna byc taka sama jak w warszawskim Wolters Kluwer.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka