Dodaj do ulubionych

Za zdradę białej rasy? Rasistowski atak w Biały...

• three-gun-max Zawsze mogą wrócić do Pakistanu 24.08.11, 14:15
      jak się w Polsce nie podoba.
    • pare.slow Za zdradę białej rasy? Rasistowski atak w Biały... 24.08.11, 14:41
      Tez jestem ciekawa jak wyglada sprawa religii dzieci w takim mieszanym malzenstwie: matka katoliczka a ojciec muzulmanin ? Mieszkaja w Polsce. GW moglaby nam podac taka info, skoro tyle pisza o tej sprawie.
      • haial Wielka niewiadoma artykulu 24.08.11, 15:47
        Dlaczego Gazeta Wyborcza nie napisala jakiej konkretnie religii jest ten chlopiec urodzony przez Polke, w Polsce, w polskim miescie rodzinnym rodziny jego mamy, mowiacy po polsku, chodzacy do polskiego przedszkola i w planach majacy nauke w polskiej szkole.

Ta ekstrapolacja ma oczywiscie podkreslic oczywistosc religii rodziny mamy i kraju rodzinnego chlopca ale niech Wyborcza napisze co zrobil Mr Jamal dziecku tej kobiety.
        • shanatpolin Re: Wielka niewiadoma artykulu 24.08.11, 15:59
          Polskie kiepy mu na balkonie w bialymstoku smakuje a biedne dziecko w islam hoduje. Tak to ma dzialac, to ja nigdy za muzulmanina nie wyjde!
        • shanatpolin Re: Wielka niewiadoma artykulu 24.08.11, 16:02
          Polskie kiepy na balkonie w bialymstoku smakuja a biedne dziecko w islam hoduje. To ja za muzulmanina nigdy nie wyjde!
    • pare.slow Za zdradę białej rasy? Rasistowski atak w Biały... 24.08.11, 14:54
      Ja bym 10 razy sie zastanowila zanim bym wyazla za maz za muzulmanina. Tam kobieta niewile znaczy i zadnych praw nie ma. Sama widzialam jak w Italii maly synek uderzyl matke muzulmanke w twarz i jest mu to wolno! Mezczyzna jest zawsze nad kobieta.
      • razparuk oto odpowiedź: 24.08.11, 15:14
        www.euroislam.pl/index.php/2011/08/muzulmanie-i-ludzie-zachodu-uwagi-psychologa/
        • antycenzor-1 Re: oto odpowiedź: 25.08.11, 09:48
          @ "razparuk " --
      • followthesun Re: Za zdradę białej rasy? Rasistowski atak w Bia 24.08.11, 15:18
        Skąd pewność, że jakiś muzułmanin chciałby się z tobą ożenić?

PS. Popracuj nad językiem ojczystym.

pare.slow napisał:Ja bym 10 razy sie zastanowila zanim bym wyazla za maz za muzulmanina.
      • mis_dwa Re: Za zdradę białej rasy? Rasistowski atak w Bia 24.08.11, 17:05
        to się tez zastanów czy w ogóle wyjdziesz za mąż bo nie musi być muzułmanin zeby cie pozbawiał praw bo to może być każdy polak rusek czy chińczyk popatrz dobrze na charakter człowieka i czy ma dobre serce i czyste intencje a nie patrzeć na narodowość czy wyznanie

• pare.slow Za zdradę białej rasy? Rasistowski atak w Biały... 24.08.11, 15:17
      Napewno takie ataki nie powinny miec miejsca. Ale uczmy sie na bledach Zach. Europy i nie popelniajmy tych samych bledow. Niech muzulmanie mieszkaja u siebie! Po co oni tak sie pchaja do Europy skoro im sie wszystko tu nie podoba?! Odpowiedz jest prosta: dla korzysci materialnch, ale dopasowac sie to nie! I nie mieszajmy wspolczesnych muzulmanow z wielowiekowymi osiadlymi wlasnie w Bialymstoku Tatarami, ktorzy od dawna sa Polakami.
    • mmn1987 Za zdradę białej rasy? Rasistowski atak w Biały... 24.08.11, 15:28
      Rasiści szaleją, aparat państwowy patrzy na to wszystko bezradnie. Przypomnę sytuację z 24 kwietnia ubiegłego roku - legalna (zgłoszona w urzędzie miejskim i zaopatrzona we wszystkie niezbędne zezwolenia) manifestacja została zaatakowana przez bandę łysych wykolejeńców (pół godziny później policja rozwiązała manifestację), niedawno siedmiu broniących się przed nimi demonstrantów usłyszało wyroki skazujące. Nie skazano żadnego z agresorów. Czyżby obecność rasistów w mieście była na rękę policji, sądom, władzom miejskim?
    • wrd6611 Za zdradę białej rasy? Rasistowski atak w Biały... 24.08.11, 15:46
      To nie rasizm bo islam to nie rasa. Jezeli ten Pakistanczyk tak zle sie czuje w Polsce to dlaczego tam mieszka? Wiem co oni wyrabiaja z glupimi Polkami na zachodzie. Koniec jest zawsze tragiczny. Dlaczego oni szukaja sobie niemuzulmanek a potem narzucaja islam dzieciom? Moze tak wlasnie wyglada poczatek islamizacji srodkowej i wschodniej Europy? Grunt ze ich kobiety nie moga (pod kara smierci) wyjsc za maz za innowierce.
    • cul-de-sac Za zdradę białej rasy? Rasistowski atak w Biały... 24.08.11, 16:35
      Gdzie w Polsce biegnie granica kulturowego Wschodu i Europy? Tepaki nie pozwalaly by sobie na takie czyny, gdyby nie ogolne przyzwolenie bardzo licznej czesci ksenofobow. Jaki bedzie ciag dalszy? Nikt nic nie wie, wszyscy spali, czy tez po ewentualnym zlapanie sprawcow dobre swiadectwa sasiadow i stwierdzenie niskiej szkodliwosci spolecznej przez tzw.Wysoki Sad?
    • followthesun Borat 24.08.11, 21:03
      www.dailymail.co.uk/news/article-2029425/Polish-engineer-Adrian-Ruda-nicknamed-Borat-racist-colleagues-wins-2k-compensation.html
      Mądrzy zrozumieją. I wcale nie mam na myśli znajomości języka angielskiego.
      • shiva772 Re: Borat 24.08.11, 21:17
        W kontekście tego wątku miałam coś zrozumieć hmmmm ma dwie koncepcje ale nie czytałam tego bełkotu powyżej bo dostaje gęsiej skórki od niektórych wpisów.
        • followthesun Re: Borat 24.08.11, 21:21
          Nie Ty. Nie moja wina,że dodaj opinię ląduje pod pierwszym wpisem. W tym przypadku był to akurat Twój.

Takie ogólne odniesienie i tyle.

A ja przeczytałam wszystko, co w tym wątku napisano. Dobrze jest wiedzieć gdzie i z kim się mieszka.:(
    • art.usa W Pakistanie nie przezyja dnia. 25.08.11, 09:43
      Polska to co prawda nie dzicz talibów,
      ale Białystok i parę rasistów,
      to jeszcze długo nie Polska.
      • niveau Re: W Pakistanie nie przezyja dnia. 25.08.11, 10:30
        Białystok jest jak najbardziej w Polsce. A tacy wandale zdarzają się w całym kraju, niestety:/
    • mosammi Za zdradę białej rasy? Rasistowski atak w Biały... 04.09.11, 11:23
      Czytam, czytam... Czytam ten wątek, bo pośrednio mnie dotyczy.
      Jestem szczęśliwa, że wybraliśmy życie w Pakistanie. Ze wszystkimi trudnościami, które nam tam towarzyszą. Ale wolę tam być gori, niż tu słuchać takich - przepraszam za wyrażenie - pomyj (niektórzy z Państwa tak piszą w tym wątku, że innego słowa trudno mi użyć... Przepraszam wszystkich, których opinie są wyważone i spokojne) kierowanych w stronę ludzi, których kocham, czyli mojego męża i dzieci.

• kajjman Za zdradę białej rasy? Rasistowski atak w Biały... 13.04.12, 08:40
      Brawo bando wygolonych baranów!!!
      Ale jak mamuśka czy tatuś zasuwa w londynie i głupiemu łysolowi śle kasę to jest ok.
      POLSKA DLA POLAKÓW A ZIEMIA DLA BURAKÓW ZAKOPAĆ DO ZIEMI FASZYSTOWSKICH BURAKÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • cynik.a Re: Za zdradę białej rasy? Rasistowski atak w Bia 24.11.12, 21:54
        ... podpalanie chalup? - stalo sie "modne".
        Moja w Klepaczach - tez spalono 23-go czerwca o 01:00 w nocy, celem bylem JA.
        POLICJA choroszczanska (Dabrowski) - olala sprawe i moje ostrzezenie na dlugo przed podpaleniem.
        PS. Wiem co pisze i co mnie za to czeka ... zobaczymy.
    • mi3r Za zdradę białej rasy? Rasistowski atak w Biały... 10.04.13, 21:24
      A mi to, że polki wychodzą za imigrantów (czarnych, z bliskiego wschodu etc...) nie przeszkadza, w zdecydowanej większości są tzw. paszczurami i miałyby nikla szanse na męża polaka, więc znajdują się goście ktorzy zobaczą w takich paniach inne zalety np. kartę stałego pobytu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka