wolfgang87 21.05.04, 16:29 Aktualnie rozgrywane sa rozne jakies tam zawody w Badmintonie w Suwalkach. Wstep wolny. Popatrzec warto. Toz to nasza suwalska dyscyplina ! No i przyjechali tez olimpijczycy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ny4 Re: Olimpijczycy w Suwalkach 24.05.04, 17:50 nikt nie zna się na sporcie, sami intelektualiści . Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Olimpijczycy w Suwalkach 24.05.04, 17:59 Masz racje. Co ja sie bede wysilal. Po prostu ide jutro grac :) Jam prosty czlek ktory musi sobie czasem przy jakiejs siatce cos poodbijac... Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Olimpijczycy w Suwalkach 26.05.04, 10:09 No cóż, ja mam olimpijczyka "pod reką" więc jacyś tam w Suwalkach mnie nie ruszają. Ty sa namacalni :P Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Olimpijczycy w Suwalkach 26.05.04, 12:33 no w sumie w polsce to jednak nie jest źle, gdize nie spluniesz to w okolicy jakis tam olimpijczyk sie znajdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
omarta Re: Olimpijczycy w Suwalkach 26.05.04, 12:38 Pluć na olimpijczyka? Ale Ty źle wychowany jesteś Wolf! Olimpijczyka to moze szybko i latwo znależć ale mistrza swiata to już niekoniecznie :P Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Olimpijczycy w Suwalkach 26.05.04, 12:40 ja raczej pluje na ziemie a potem sie rozgladam co sie wokol święci. jak niue ma strazy miejskiej to sie biore za szukanie olimpijczykow no z mistrzami swiata to faktycnzie ciezko :( Odpowiedz Link Zgłoś