Dodaj do ulubionych

Panie i Panowie !!! Prosto z fronu !!!!

11.06.04, 21:52
Suwałki prowadzą z Czechami 4:2 a jest 7 pojedynków, tak więc wygrali.
A to oznacza...A to oznacza moi mili państwo, że....że... Mamy już medal !!!
Gramy w półfinałach !!!

SUWAŁKI MISZCZE !!!!!
Obserwuj wątek
    • masato Re: Panie i Panowie !!! Prosto z fronu !!!! 11.06.04, 22:06
      No, takie wiadomości to lubię. Dzięki wolf za poprawę humoru!!!
      • wolfgang87 Re: Panie i Panowie !!! Prosto z fronu !!!! 11.06.04, 22:10
        hej masato ! :)))
        A jeszce Polacy wygrali w siatke z Bułgarami 3:1
        Polska-Czechy 5:2 i nr 1 w grupie
        I Cracovia wygrala 8:1 i gra dalej w barazach o I lige...
        tia...
        to był dobry dzien :)
        pozdr
        • kamaoka Re: Panie i Panowie !!! Prosto z fronu !!!! 11.06.04, 22:21
          lol, tyle wspanialosci w jeden dzien?! impossible my dears
          • wolfgang87 Re: Panie i Panowie !!! Prosto z fronu !!!! 11.06.04, 22:25
            Possiblissima moja droga
            Dzis byl po prostu dobry dzien !
        • aleja26 Re: Panie i Panowie !!! Prosto z fronu !!!! 11.06.04, 22:24
          i jaga 1:0 i zostaje w II lidze!!
          • wolfgang87 Re: Panie i Panowie !!! Prosto z fronu !!!! 11.06.04, 22:26
            Nooooooo !!
            Super !!!
            Zaraz sobie poklikam, bądź co bądź to "prawie nasza" druzyna :)
            • masato Re: Panie i Panowie !!! Prosto z fronu !!!! 11.06.04, 22:33
              Aż szkoda z tą Jagą... fajnie było, jak były derby w Suwałkach... Było na co
              popatrzeć... i nie chodzi mi bynajmniej o grę na boisku ;P
              • aleja26 Re: Panie i Panowie !!! Prosto z fronu !!!! 11.06.04, 22:39
                a o co?
                • wolfgang87 Zwróćie uwagę na daty urodzin !!!!! 11.06.04, 23:04
                  Svalski KLVB Badmintona Litpol-Malow

Male Players
                  1. Niedzwiedski Jacek - 13.06.1975
                  2. Zieba Darivsz - 08.11.1972
                  3. Tvronek Kamil - 29.05.1979
                  4. Logosz Nichat - 23.11.1977
                  5. Sikorski Radostaw - 25.03.1986
                  6. Jaworski Hubert - 14.05.1988

Female Players
                  1. Kostivczyk Nadiezda - 21.05.1984
                  2. Augustyn Kanila - 14.08.1982
                  3. Szleszynska - Joanna - 06.05.1978
                  4. Kvlanty Barbara - 22.01.1970
                  5. Slinska Kadolina - 09.07.1986
                  6. Sadlowska Ewelina - 12.07.1989

Fakt ze nie zagrali ci najmłodsi, ale że pojechali, tak więc reprezntują sobą na
                  pewno coś wielkiego...Przerażający wiek :) Chciałbym sobie zagrać np z Sadłowską
                  Eweliną i zapewne dostać od niej 15-0 15-0 :))
                  • wolfgang87 Re: Zwróćie uwagę na daty urodzin !!!!! 11.06.04, 23:09
                    I jeszcze historia naszego grupowego czeskiego przeciwnika BK 1973 DELTACAR:

BK 1973 DELTACAR Benátky n/J is 3x winner of czech team competition /2002,2003,2004/

EUROPA CUP 1999/Dornbirn/- 2.place in Group
                    EUROPA CUP 2002 /Berlin/- 2.place in Group
                    EUROPA CUP 2003 /Uppsala/- 2.place in Group

W tym roku cóż....znowu 2. place in Group :)))
                    • masato Re: Zwróćie uwagę na daty urodzin !!!!! 11.06.04, 23:15
                      Heh, to Misiek ma pojutrze urodziny! Chyba mu smsa wyśle!
                      • wolfgang87 Anooooooooooo :)) 11.06.04, 23:19
                        Co za wieś te Suwałki :)) Znasz go ? To pozdrów go z Krakowa od psychopatycznego
                        kibica!
                        Ja myślę że będzie miał super mobilizację do gry !!!!
                        • masato Re: Anooooooooooo :)) 11.06.04, 23:21
                          Heh... pozdrowię go od Ciebie, ale z Suwałk, do Krakowa się nie wybiieram :)))
                          A badmintonistów z SKB znam chyba wsiech. Taka wieś :)))
                          • wolfgang87 Re: Anooooooooooo :)) 11.06.04, 23:26
                            To jak tak to dobrze wiedziec, w razie czego :)
                            Ja za pozno zainteresowalem sie tym sportem i kicha, nie znam tam nikogo, a w te
                            wakacje bede musial poznac. Mam nadzieje, ze nie okaze sie , ze w Suwalkach nie
                            ma gdzie grac w badmintona...Bylbym zalamany
                            • masato Re: Anooooooooooo :)) 11.06.04, 23:36
                              No to pewnie będziesz. Bo w tej chwili są dwa miejsca - w SP 10 dla dzieciaków
                              i w hali OSiR - tam mogą grać dorośli. Ale i szkoła i hala w wakacje maja
                              fajrant. A na tzw. podwórku to za mocno wieje żeby grać. Próbowałem :((( I nie
                              wiem gdzie jeszcze można. NA hali grają i olimpijczycy jak tu przyjeżdzają, i
                              cała reszta SKB. O innych kortach nic nie słyszałem. Sorry za takie hiobowe
                              wieści.
                              • wolfgang87 Re: Anooooooooooo :)) 11.06.04, 23:39
                                No dokładnie...Tak własnie to pewnie wygląda i stąd moje obawy, że będzie bardzo
                                cięzko. Już i tak mi się skończyły tu trenigni na AZSach (choć może na AGH coś
                                będzie bo to drużyna krajowego formatu) tak więc jeśli mam czekać do
                                października ! Ło matko boska....przyznaj ! Straszne !
                                O graniu na dworze nawet nie wspomnę. Poza tym z kim ? Tylko z tymi ludzmi z
                                tych hal :) A to trzeba ich najpierw poznac...
                                • masato Re: Anooooooooooo :)) 11.06.04, 23:44
                                  Wszyscy ludzie z hal tez mają wakacje. Mistrzowie to sobie kondycję będą przed
                                  Atenami wyrabiać, a tak zwani normalni zjadacze kartofli - pod gruszę tyłki
                                  opalać. Więc pewnie też będziesz musiał zrobić sobie przerwę wakacyjną. Ale jak
                                  powrócą mistrzowie z Aten, obwieszeni medalami, to jeszcze będą wakacje. A
                                  cokolwiek tam ugrają, to będzie specjalne spotkanie ze sponsorem, władzami
                                  miasta i może jakimiś maluczkimi. Może się załapiesz na jakis pokazowy meczyk?
                                  Ja to wprost uwielbaim patrzeć na szow Miśka. To jest aktor na korcie.

A teraz kochane dzieci, pocałujcie misia w... Spac idę, bo mi już (cytat)
                                  zapałki w oczach pękają :)))
                                  • wolfgang87 Re: Anooooooooooo :)) 11.06.04, 23:46
                                    Oki. Branoc !

Badminton fajnie sie oglada, to fakt...Zobaczymy. Pojedziem na miejsce i zrobim
                                    wizję lokalną.
                                  • kamaoka Re: Anooooooooooo :)) 12.06.04, 09:27
                                    > A teraz kochane dzieci, pocałujcie misia w... Spac idę, bo mi już (cytat)
                                    > zapałki w oczach pękają :)))
                                    mam nadzieje ze ten cytat to nie byl w celu posmiania sie ze mnie, hę?:P
                                    • wolfgang87 Re: Anooooooooooo :)) 12.06.04, 14:15
                                      zapewne zapewne !
                                      nikt nie mógłby wątpić w złe intencje masato !
    • wolfgang87 Re: Panie i Panowie !!! Prosto z fronu !!!! 12.06.04, 02:38
      Jak pech to pech, w półfinale trafiliśmy na Duńczyków, mistrzów świata bodajże.
      Ale tak po prostu - jutro bardzo cięzki mecz o 19ej...
      Nasi wygrają tak czy owak !!!!
      • kamaoka Re: Panie i Panowie !!! Prosto z fronu !!!! 12.06.04, 09:30
        no widzisz!? no widzisz?! ja wiedzialam ze to tak dobrze dla polskiego sportu
        byc nie moze, ja wiedzialam.... ale nic, glowa do gory [powiedziala
        pesymistka:>] i trzymajmy kciuki
        • masato Re: Panie i Panowie !!! Prosto z fronu !!!! 12.06.04, 18:26
          Kama.. w życiu nie w celu pośmiania się cytowałem twój tekścik. Ja po prostu
          cenię fajne teksty... Niektóre filmy - na pamięć... A ten o zapałkach - sweet :)
          • wolfgang87 Re: Panie i Panowie !!! Prosto z fronu !!!! 12.06.04, 22:31
            Brrrrrrrrr.........
            Co za mecz.......
            Wszystko zalezy od tego seta teraz
            Wlasnie TERAZ !!!!
            • masato Re: Panie i Panowie !!! Prosto z fronu !!!! 12.06.04, 22:39
              gdzie Ty tego słuchasz/oglądasz wolf? Też chce! A... słyszę. Łuki na antenie1
              • wolfgang87 Re: Panie i Panowie !!! Prosto z fronu !!!! 12.06.04, 22:48
                Radio5, aktualizująartykuł na bieżąco

a dodatkowo www.ecbadminton.nl/
                • masato No to mamy brąz 12.06.04, 22:51
                  Ja tam idę otwierać piwo. Szampan chwilowo się skończył. Może mnie dłuuuuugo
                  nie być,. więc pozdrawiam na zaś!
                  We're the champions...
                  • wolfgang87 Re: No to mamy brąz 13.06.04, 04:39
                    tia, champions....
                    :((((
                    przeklęci duńczycy, że też zawsze ich losujemy :|
              • wolfgang87 Re: Panie i Panowie !!! Prosto z fronu !!!! 12.06.04, 22:56
                a co mówią ?
                ciekawe ile jest teraz...za chwile sporo sie rozstrzygnie............
                • wolfgang87 Re: Panie i Panowie !!! Prosto z fronu !!!! 13.06.04, 15:35
                  Nas rozwalili 4:1
                  Niemców w finale też 4:1
                  Po prostu Duńczycy są naprawdę Mistrze Świata !
    • poziom-ka Re: Panie i Panowie !!! Prosto z fronu !!!! 15.06.04, 19:03

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka