Dodaj do ulubionych

Kosmetyka- praktyki

27.02.12, 11:23
Potrzebuję (dla mojej dziewczyny) kosmetyczki która będzie tak dobra i da podpis & pieczątkę pod praktykami... Może to nie jest etyczne, ale chodzi o to że musi mieć to do końca kwietnia dowiedziała się o tym nie dawno, do Białegostoku ma kawałek z czym wiążą się dojazdy itd, a niestety nie miała by czasu na praktyki z powodu innych zajęć... Choć wiadomo, że i tak na praktykach (też zależy gdzie) mało można się nauczyć, najczęściej to tylko nudy... Jeżeli ktoś by mógł coś poradzić to bardzo proszę :) i proszę też nie krytykować takiego pomysłu itp. ponieważ myślę wszystko jakoś wyjaśniłem dlaczego tak :P
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Kosmetyka- praktyki IP: *.231.10.216.koba.pl 27.02.12, 21:06
      zapomniałeś dopisać za ile....
      • wojtex20 Re: Kosmetyka- praktyki 28.02.12, 15:09
        Chyba wiadomo że nie za darmo :) Kwestia dogadania się :P Tu nie chodzi o łatwiznę, dziewczyna ma kawałek do Białegostoku, a pieniadze z nieba jej nie spadają... Poza tym opiekuje się dziadkiem który jest chory i zajmuje się domem, bo rodzice w pracy...
    • malaise4 Re: Kosmetyka- praktyki 28.02.12, 19:43
      kryminal! co ty sobie wyobrazasz? sama propozycja juz jest karalna,,,nie chcialabym trafic w przekupne raczki takiej "kosmetyczki"
      • wojtex20 Re: Kosmetyka- praktyki 29.02.12, 11:56
        Dobra daj spokój chyba, że psem jesteś (chyba wiemy o co chodzi) Ci tylko po ludzku nie umieją się zachować (choć są wyjątki, ale coraz mniej ich). Chyba wyjaśniłem o co chodzi...
        • Gość: gość Re: Kosmetyka- praktyki IP: *.231.15.30.koba.pl 29.02.12, 12:58
          psem to może być Twoja dziewczyna... choć w jej przypadku to obowiązuje chyba nazwa płci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka